By Musthaves Anmeldelser 733

TrustScore 2.5 ud af 5

2,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Nooit kopen

Setje besteld broekje topje alleen broekje kwam binnen hún beweren dat het compleet was wat niet zo was geen was een dicht pakje telefoon gewoon niet opnemen mailen geven dhl de schuld geld weg geen tegemoetkoming Mvg Wouter

22. marts 2024

Hi Klant,

Kunt u uw reactie opnieuw toelichten via onze klantenservice? Met uw ordernummer en uw klacht? Ik kan uit bovenstaande reactie geen conclusie trekken wat uw klacht is.

Alvast bedankt.

Gedoe!!

In maart een bestelling gedaan dat ging allemaal goed. Helaas moest ik enkele dinge retouw sturen. Er stond niet naar een dhl punt laten sturen en je krijgt een uitgebreide e-mail met hoe het retour moet.
Dit advies zo opgevolgd en terug gestuurd.
Op goede vrijdag is het pakket bij hen aangekomen, maar er was niemand om het in ontvangst te nemen. Helaas is het naar een pakketpunt gegaan. Ik heb meerdere malen contact met hen opgenomen. Heel vaak krijg ik dezelfde soort e-mail terug.

Ik heb van dhl gehoord dat zij geen contract met hen hebben, wat ook was beweert door by Musthaves.

In het laatste contact werd er geadviseerd om te wachten tot het pakket wordt terug gestuurd. Zodra ik het weer heb ontvangen het pakket aangetekend te versturen, terwijl ik nu al 1 retourlabel heb gekocht en dan weer een nieuwe moet kopen. Oh en wat dan waarschijnlijk meer kost.
Hopelijk krijg ik wel mijn geld terug over de bestelde artikelen.
Ik las in de recenties over aangifte doen of eventueel juridische hulp inschakelen?

Ik shop hier in ieder geval nooit meer!

29. marts 2024

Hi Kim,

Bedankt voor je review!

Wat jammer dat jouw pakketje op goede vrijdag niet bij ons geleverd kon worden. Het is wat ik begrijp daarna naar een servicve point gegaan. Echter kunnen wij als bedrijf geen pakketen afhalen bij serivce points. In jouw geval gaat het weer retour afzender.

Bestel hier niet!!

Blouse retour gestuurd waarbij gezegd werd dat dit binnen 30 dagen verwerkt wordt, nu meer dan 30 dagen verder en nog steeds niet verwerkt. Op mails krijg je standaard antwoorden maar ondertussen moet je wel betalen als je achteraf betalen hebt gekozen en is het maar de vraag wanneer en of je dat geld nog terugziet. Zie ook bijna alleen maar negatieve ervaringen dus bestel hier niet!!!

3. april 2024

Hi Fleur Hovers,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v anoniem trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld weg, zonder item te hebben ontvangen!!

BESTEL HIER NIET!
Ik heb 28 februari een bestelling geplaatst van drie items. Ik ging ervan uit dit pakketje de volgende dag te ontvangen, maar 1 item, jack Aylin, bleek een pre-order te zijn (wat enorm onduidelijk op de website staat vermeld). Na veel mailtjes gestuurd te hebben, ontving ik op 22 maart, bijna een maand later, mijn pakketje. Dit overigens alleen met de twee andere items die wel op voorraad waren, maar ZONDER de pre-order ‘jack Aylin’. Het pakketje wat ik ontving kwam in een kleine zak, waar het jack überhaupt nooit ingepast had. Ik ontving daarbij een pakbon waarbij alleen de twee ontvangen items zijn afgetekend, maar niet ‘jack Aylin’. Ik heb meerdere malen aangegeven mijn geld terug te willen, maar op dit moment is de enige reactie die ik ontvang, dat het item verzonden is. Ik wacht al ruim een maand, daarom ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen!
BESTEL HIER NIET!

3. april 2024

Hi Romy van Laarhoven,

Dit is inderdaad een aantal klanten overkomen, wij hebben hier zelf een onderzoek naar ingesteld. Of een aantal verzendzakken zijn niet goed verpakt, of de postbezorger heeft verkeerde plannen gehad, of er is tijdens het scannen iets mis gegaan, of het is in sommige gevallen wel aangekomen maar de klant zegt anders.

Ons systeem geeft aan dat alle items verzonden zijn en van die informatie gaan we uit. En dit bewijs hebben wij je persoonlijk toegestuurd. Uiteraard blijft het onderzoek lopen, mocht daar meer uitkomen zullen we je uiteraard op de hoogte stellen.

Verder wil ik je op de hoogte stellen van ons bestaan. By Musthaves bestaat 11 jaar, helaas gaat er soms iets mis, dit is 1% per jaar, en wij verzenden duizenden pakketen per jaar. Hopelijk geeft je dit een inzicht dat we je uiteraard willen helpen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen geld terug, niet bestellen!!!

24 januari besteld.12 februari geleverd, omdat dit product niet op voorraad was en dus nabesteld moest worden. Dit werd niet gedeeld met mij maar kwam ik doormiddel van meerdere mailtjes gestuurd te hebben pas achter. Ik heb de bestelling op 14 februari teruggestuurd en nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Bizar slecht. Bestel hier nooit iets!!!
(Voorheen ging het wel goed, maar ze zijn al mijn vertrouwen kwijt)

Na veel geduld is mijn geld teruggestort! Erg fijn!! Daarom nu 3 sterren gegeven.

Hi Nelleke,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je al eerder bij ons hebt besteld, dat betekend dat je dus ook hele goede ervaringen met ons hebt. Wat ik jammer vindt, ik kan echter geen positieve recensie van je terug vinden? Maar hier helaas wel een slechte recensie als het een keertje mis gaat in al die jaren.

In 11 jaar kan het niet altijd goed gaan. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. We willen je case graag bekijken en oplossen, wil je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice onder vermelding van Nelleke trustpilot?

zeer slechte ervaring

besteld op woensdag 27 maart 24 om 14u ongeveer. artikel "op voorraad" en aftelklok "voor 23.59 besteld morgen al aan". op vrijdagochtend nog geen eens een mail van de verzender.. gemaild en ze werken niet op vrijdag! krijg ik op dinsdagochtend (maandag feestdag dat snap ik) een reactie terug dat het een pre order is dus pas komt als die binnen is. Na goed zoeken staat dat inderdaad heeel klein onderaan NA op voorraad NA leg in je winkelmand NA de aftelklok. Nog eens gemaild wanneer ze dan de pre order verwachten, krijg ik doodleuk te horen dat ze het nog moeten gaan inkopen en verwachten dat het er over 2 werkdagen wel bij zit maar niets kunnen beloven.. Ik ben blij dat ik achteraf betalen gekozen heb met Klarna want ik betwijfel of ik deze bestelling ooit nog wel ga zien!

Aanvulling 8-4-24; 4 dagen geleden is het meegegeven aan dhl aldus de webshop. Net met dhl gechat en t pakket is nog niet eens mee gegeven. Hangt van leugens aan mekaar

Aanvulling 10-4-24; pakket nog steeds op status niet ontvangen bij dhl, webshop claimt jammer je hebt neit gekozen voor verzekerd verzenden dus pech (kun je niet eens kiezen). Achteraf betalen bedrijf heeft nu verzocht een aflever bewijs te tonen voor de levering. Ik heb bedrijf in gebreke gesteld via jurist.

Reactie op de reactie van het bedrijf: pakket is niet verzonden, dhl bevestigd dit meermaals. Bedrijf houdt vol van wel. Reageert niet inhoudelijk op mails die ik meermaals gestuurd heb.

update 15april; in gebreke gesteld na advies juridische partij. deadline 14 dagen gegeven om factuur ongedaan te maken bij Riverty. Riverty heeft afleverbewijs verzocht.
Ik lees overal in de reactie sop reviews dat bedrijf al 11 jaar bestaat bla bla terwijl ze pas 3 jaar bij het KVK ingeschreven staan..

Aanvulling 25-4 en 30-4;
25-4 Riverty heeft na het ontbreken van een afleverbewijs een mail gehad dat er een vermissingsonderzoek ingesteld was naar mijn pakket. Als klant heb ik hier niets over gehoord. Toen Riverty vroeg voor een onderzoeksnummer en deadline kregen ze binnen paar minuten ineens “we annuleren de bestelling”. Dat is inmiddels gebeurd en toen kreeg ik wel de excuses voor de situatie na wat 3 weken..
30-4 vandaag verzoek gehad of ik gezien ze het opgelost hebben en hun verantwoordelijkheid hebben genomen mijn review kan verwijderen.. niet dus

Hi Debby,

Ik begrijp je reactie niet helemaal. Als wij hebben aangegeven het verzonden te hebben dan is er uiteraard een track en trace code beschikbaar. Kun je een email sturen naar onze klantenservice?

Alvast bedankt.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Iets retour gestuurd

Ik heb mijn review aangepast.

Ik heb iets terug gestuurd en ik heb wel even op mijn geld moeten wachten. Maar het is goed gekomen, na wat mails verstuurd te hebben.
Bedankt, nogmaals!⭐️

Hi Christel den Dulk,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v Christel trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst en deze netjes…

Bestelling geplaatst en deze netjes ontvangen. Binnen de geleverde tijd retour gestuurd.
Dit is al een maand geleden, nog steeds niet mijn retour verwerkt of geld terug gekregen.
Krijg steeds standaard mailtjes terug of reageren nergens op.
Erg slecht!!! Wil mijn geld terug.

Hi Jamie,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v Jamie trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Geld weg geen jurk.

Vorige maand een jurk besteld een maand verder geen jurk.
Bleek ineens een pre order ... staat overal heel onduidelijk aangegeven.
Andere sites wel al meerdere keren voorraad gehad maar hier niets.
Woensdag kreeg ik een automatische mail dat de jurk wel weer op voorraad was... niets ontvangen.
heen en weer gemaild (soms wel antwoord
soms niet.)
Vorige week zou de jurk geleverd gaan worden maar niets ontvangen.
Telefonisch niet te bereiken. Geld weg geen jurk. Ik ga verdere stappen nemen

Update: 11 april 15:57 uur

Fijn dat jullie hierop antwoorden en niet meer op de mail. Jullie zijn verantwoordelijkheid voor je verzending bij dhl en niet de klant!!!
En niet aankomen met je koos voor standaard verzending want dat is de enige optie tot verzending.

Arag.nl-->
"Als er bij het post- of koeriersbedrijf iets misgaat, is de verkoper hiervoor verantwoordelijk. De verkoper kan zich op zijn of haar beurt wenden tot het postbedrijf. De verkoper is ook de afzender en heeft een (vervoers)overeenkomst met het postbedrijf. U als koper en ontvanger niet."

Hi Nicola van Aalst,

Bedankt voor je review!

Wat jammer dat jouw pakketje ook vermist geraakt is bij onze vervoerder. Wij vinden het heel vervelend, wij hebben 2 rolconainers die vermist zijn geraakt, dat zijn behoorlijk wat zendingen. Mijn collegas van onze klantenservice hebben je hiervan ook op de hoogte gesteld via de email. Dat onderzoek loopt. Omdat jou pakket niet verzekerd verzonden is kunnen wij geen claim indienen bij de vervoerder. We hopen dat er snel iets uit het onderzoek komt. Maar hier hebben we je uiteraard persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Boos

Op 4 februari twee artikelen gekocht, die bleken later een pre order te zijn. Eerst het ene artikel daarna volgens de klantenservice was het andere artikel ook een pre order maar dat stond niet op de site. Uiteindelijk na 2,5 week mijn bestelling binnen gekregen. Was echt verschrikkelijk! Een blousejurk besteld die niet eens over mijn billen viel ik ben helemaal niet lang en op de insta foto’s kwam de blouse heel anders over dan in het echt! Erg misleidend dus!!! Maar goed ik heb de items geretourneerd, op de website staat 30 dagen de tijd om de retournering te verwerken. Vind ik vrij lang maar oké. Nou inmiddels 45 dagen verder en nog steeds geen geld ontvangen hoor. Al meerdere keren gemaild en steeds komen ze met hetzelfde excuus dat er personeelstekort is. Mijn advies ik zou meer aandacht besteden aan de klantenservice dan aan al die filmpjes en foto’s op insta. Had ik de reviews hier maar eerder gelezen, dan had ik nooit daar besteld. Want dezelfde producten staan ook bij andere webwinkels. Ik ga er wel werk van maken want dit is gewoon diefstal!!!

Update 11/4
Al meerdere keren is gezegd dat mijn retour verwerkt zou worden. Zelfs vandaag is nog gezegd, vandaag wordt je retour verwerkt. Het is nu 9 uur nog niets ontvangen of gehoord. Ik heb aangegeven dat als ik niet voor 17 april mijn geld ontvang ik aangifte ga doen bij de politie.

Update 12/4
Ik heb mijn geld eindelijk terug gehad, maar ik vind het nog steeds achterlijk hoe je daar geholpen wordt en wat ik daar allemaal voor heb moeten doen. Ik bestel daar nooit meer!!

31. marts 2024

Hi Jessica Bosman,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v Jessica trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij nooit meer.

Na dreigen met aangifte binnen 1 dag retour verwerkt.

31. marts 2024

Hi Rebecca,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v Rebecca trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters, bestel hier niet!

3 maanden wachten op een artikel wat ineens een pre sale blazer bleek, die nog steeds niet binnen is. Heb 3 keer moeten vragen om een update, dat zullen ze niet uit hunzelf doen. Heb mijn geld terug gevraagd. Benieuwd hoelang dat gaat duren.

Update 10-4-2024
Gesproken met DHL en die konden mij vertellen dat er alleen een verzendlabel is aangemaakt maar dat zij het pakket nooit hebben ontvangen. Reactie musthaves: je hebt het pakket niet verzekerd dus we kunnen je niet tegemoet komen. 120 euro kwijt? Dacht het niet. Ga nu verdere juridische stappen ondernemen.

Bestel nooit bij deze oplichters!!
Ze reageren niet meer op mails. Proberen hun hachje te redden door standaard antwoorden bij revieuws te plaatsen. Op social media ben ik geblokkeerd door hen.

Update 16/04/2024:
Contact gehad met rechtsbijstand. Zaak aangemeld. Zij adviseren dit een ieder te doen. Mogelijk kunnen ze de zaken bundelen. Dus voor iedereen die opgelicht is door Bymusthaves, kijk even of je verzekerd bent voor rechtsbijstand. Als iedereen het erbij laat zitten komen ze hier veel te makkelijk mee weg.
Ook ben ik voornemens TROS RADAR in te schakelen. Ik ga net zolang door tot ik mijn geld terug heb.

30. marts 2024

Hi Noelle Vijverberg,

Koop hier niets!

Begin februari een jumpsuit gekocht. Betaling met Riverty (afterpay). Bijna direct geretourneerd netjes volgens de regels.
Begin maart kreeg ik tot mijn verbazing van Riverty een bericht dat ik de retournering niet was verwerkt en ik nog moest betalen, direct contact opgenomen met ByMusthaves waarom mijn retourpakket blijkbaar bijna een maand later nog niet als retour is verwerkt. Antwoord van hen dat de administratie rondom retourpakketten vertraging oplopen en dat ik de betaling bij Riverty beter alvast kon doen om extra kosten bij hen te voorkomen. Na dreigen met aangifte bij de politie eergisteren ineens het retour verwerkt, bijna 2 maanden later. Schandalig! Ik werd steeds afgewimpeld met smoesjes. Bestel hier nooit iets!!!

3. februar 2024

Hi Maaike Pieters,

Ik kan helaas je case niet inzien omdat ik hier geen informatie kan vinden. Kun je een email sturen naar onze klantenservice? Info@bymusthaves.com. Dit onder vermelding van Maaike trustpilot? Dan kunnen we je case onderzoeken en oplossen.

17/3 kocht ik een item

17/3 kocht ik een item, die volgens de site op voorraad was, toch kreeg ik geen tracking, bleek het pre order. Ik wou daarom annuleren maar dat ging administratief mis bij hen. Daarom gaf ik toe dat het toch mocht doorgaan. Enkele dagen later kreeg ik na aandringen een tracking die vermelde dat het pakket was aangemeld maar nooit werd opgehaald door dhl. By musthaves beweert van wel en dat dhl het heeft. Ondertussen moet ik maar wachten. Ik vroeg mijn betaalplicht op te schorten bij riverty pay (afterpay) maar plots geen enkele respons meer en moet in gewoon betalen voor iets wat ik nooit ontving. Als ik hier de andere reviews lees ben ik niet de eerste die dit tegenkomt met deze firma? Ik heb het gevoel bedrogen te zijn en dat zij mijn
Bestelling zelf nooit hebben verstuurd en dat ze allerlei smoesjes uitvonden om mij toch maar niet te laten annuleren.

Update op 11/4 na antwoord hieronder: de persoonlijke info mail die jullie beweren te hebben verstuurd is helemaal dikke zever! Jullie hebben mij NIET OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN DE VERMISTE ROLCONTAINER, integendeel, jullie negeren alle Communicatie in detail en wensen jullie zelf er hier goed te laten uit komen. Een standaard antwoordmail dat kreeg ik. Ook is de betalingsplicht bij riverty nog steeds lopende. Ik zou ook wel eens het zogezegde afleverbewijs aan de vervoerder willen zien, als alles zo open gecommuniceerd wordt zoals jullie beweren! Grote grap ja. En oja ik contacteerde andere mensen die ontevreden waren bij jullie overal gelijklopende verhalen! Klantvriendelijkheid 0,0! En 9€ betalen voor een onverzekerd pakket. Pure geldaftroggeling! Waarom moet je dan zoveel betalen als verzendkosten???

28. marts 2024

Hi Delphine D,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service! Staan niet voor hun klanten

Mijn retour is een maand geleden bij hen aangekomen. Ik kreeg te horen dat de verwerking ervan tot 30 dagen kan duren. Nu zijn die 30 dagen verstreken, maar krijg ik te horen dat ze achterlopen met de verwerking van retourzendingen en dat ik mijn bestelling via Riverty moet betalen of moet uitstellen (inmiddels betaald bij Riverty en het wordt steeds niet aangegeven dat de retour is verwerkt). Dit is werkelijk schandalig. De klantenservice is erg onpersoonlijk en denkt totaal niet met je mee.

28. marts 2024

Hi Janine,

Ik kan helaas je case niet inzien omdat ik hier geen informatie kan vinden. Kun je een email sturen naar onze klantenservice? Info@bymusthaves.com. Dit onder vermelding van Janine trustpilot? Dan kunnen we je case onderzoeken en oplossen.

Geen geld retour

Ik heb wat besteld ter waarde van 80 euro. Broek was veel ste kort helaas. Hierna retour gestuurd, alles netjes geregeld. 2 maanden later geen geld terug gekregen.. alles gedaan gemaild bericht via de social medias maar vergeefs. Veel loze beloftes.. ga ze nu een aangetekende brief sturen en hopen dat ik mn geld terug krijg! Lieve mensen bestel hier niks!!!!!!!

27. marts 2024

Hi Stefanie,

Ik kan helaas je case niet inzien omdat ik hier geen informatie kan vinden. Kun je een email sturen naar onze klantenservice? Info@bymusthaves.com. Dit onder vermelding van Stefanie trustpilot? Dan kunnen we je case onderzoeken en oplossen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hele slechte service

Hele slechte service! Jasje op 29 feb besteld, zou een voorraad artikel zijn. Na één week gemaild, bleek het toch een preorder te zijn. Na bijna een maand nog niks binnen terwijl zij aangeven dat het verzonden is. Uiteindelijk na +/- 2 maanden mijn geld terug gekregen (want jasje is kwijt) maar dit ging met veel moeite.

27. marts 2024

Hi Andrea Nagel,

Ik kan helaas je case niet inzien omdat ik hier geen informatie kan vinden. Kun je een email sturen naar onze klantenservice? Info@bymusthaves.com. Dit onder vermelding van Andrea trustpilot? Dan kunnen we je case onderzoeken en oplossen.

K.U.T!!! Service!!!!!!!! Geen service!!!Niet klantvriendelijk

Ik een leuke set besteld. Hoorde bij elkaar alleen je moest het wel apart kopen. Duurde even voordat het binnen kwam,maar volgens hun was de top een pre order. Oké prima is het wachten waard! Kwam vrijdag thuis jes een pakketje op de mat. Maak ik het open zit alleen de broek er in. Gelijk een melding gemaakt. Waarom de top er niet bij zit. Eerste instantie dacht ik nog nou de top zal wel later komen want ja een pre order. Na de melding te hebben gedaan over de top. Nou daar komt het hoor. Beweren ze dat de top er in moet zitten. En als antwoord hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd fijne dag! Nou dan word je toch gek. Geld kwijt en geen top en broek waar je geen reet aan hebt. Zo kwaad ben ik nog nooit geweest. Ja alles is gescand zeggen ze dan. Ja dus oké jullie maken geen fouten. Ipv naar een oplossing te zoeken gewoon niet meer reageren. Nou ik zal er alles aan doen om te bewijzen dat ik hem niet heb. Er zijn ook eerlijke mensen. En hun geven je het gevoel dat je gewoon staat te liegen. Hoe leuk ze er ook uit zien en hoe leuke dingen ze ook hebben alles draait om service. Maar bymusthaves kennen ze dat niet ! Shit zaak ik bestel er nooit meer wat!!!!!!!!! Jullie een hele fijne dag!

26. marts 2024

Hi Miranda Albers,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Versturen niet alle items en helpen je niet. Geld dus kwijt!

Ontzettend slechte klantenservice en webshop! Ten eerste bleken 2 items een pre order te zijn, terwijl op de website staat aangegeven dat het op voorraad is. Ik had echter helemaal naar beneden moeten scrollen, vertelde de klantenservice, om te zien dat het pre orders waren. Erg bijzonder. Wie bekijkt nog de hele website als letterlijk onder het item staat aangegeven dat het op voorraad is.

Daarnaast versturen ze het pas al alle pre order binnen zijn. Afijn! Na lang te hebben gewacht op mijn bestelling komt deze dan eindelijk binnen. Tot mijn verbazing zit er maar 1 item in. Het enige wat ik als antwoord heb ontvangen is dat volgens hun systeem alles is gescand en verzonden in 1 pakket en dat ik maar contact moet opnemen met DHL… Ook weer erg bijzonder! Wat kan DHL als zij keurig het pakket hebben bezorgd maar de mensen van Musthaves de boel niet correct inpakken en versturen…. Je voelt totaal geen hulp vanuit hun kant en belazeren je gewoon waar je bij staat!

Conclusie; geen item en ik ontvang geen geld terug! Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Bestel hier daarom ook aub niet, het gaat je geld kosten!

25. marts 2024

Hi Yvonne,

Waardeloze service!!!

Eerst 4 weken moeten wachten op mijn bestelling. Uiteindelijk ontvangen en ik maak het open, bestelling niet compleet. De pre-order waardoor het zo lang duurde, zat er niet in. Ik stuur een mail om dit aan te geven. En ik krijg terug: we hebben het gewoon compleet verzonden dus ligt aan DHL. Het ligt niet aan DHL. Pakket was nog keurig dicht dus nee, By musthaves heeft het artikel er niet in gedaan.

Nu kan ik fluiten naar mijn artikel én naar mijn geld want ze trekken gewoon hun handjes ervan af!! WAARDELOOS🤯

25. marts 2024

Hi Pety Rombouts,

By Musthaves

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.