Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.
Se, hvad kunderne siger
Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere
Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morg... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp
Kontaktoplysninger
Holland
- bymusthaves.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf
Jasje besteld pakket is vermist ze zeggen dat het verzonden is maar dhl geeft aan dat het daar nooit is aangekomen en dat kun je ook zien in track en trace en wat denk je ze geven gewoon geen antwoord meer op je mails
Wat een bedrijf zeg!
En weet je wat ze zeggen dan had je het verzekerd had moeten verzenden, ze zijn echt niet goed hoor! Jullie zijn verantwoordelijk! Lees jullie voorwaarden! Blijf niet wijzen naar andere mensen! Jullie zijn fout heel fout! Ik heb contact gehad met consumentenbond en het bedrijf is verantwoordelijk! En dat weten ze dondersgoed! Ze jatten gewoon je geld en antw geven op je mails dat doen ze niet vieze oplichters zijn het! En er komen steeds meer slechte revieuws op allerlei sites ze moeten aangepakt worden!
Zie reactie van hun
Met hun verzekerd verzenden
Jullie liegen gewoon en jullie laten mij helemaal niks horen via de mail jullie geven helemaal nergens antwoord op
Jullie zijn verantwoordlijk en jullie moeten ons vergoeden jullie lekker al het geld en wij niks!
Maar weet wel dat je van mij nog niet af bent
Ik ga stappen ondernemen en jullie aanklagen!

OPLICHTERS
Schandalig dat ze überhaupt nooit reageren op alle mailtjes. Ze leveren maar 1 van de 3 bestelde producten.
Ik krijg een meegeleverd bewijs waar maar 1 van de 3 producten is afgestreept.
Ze geven aan dat het DHL hun schuld is maar het zakje is veel te klein voor de 3 bestelde producten.
Ze geven 25 Maart aan dat ze aan het gewicht kunnen zien dat de bestelling klopt maar als ik om bewijs vraag van het gewicht zodat ik dit kan nawegen met het ontvangen product krijg ik 2 weken (na 5 onbeantwoorde mails) een mail dat ze het gewicht niet hebben voor me!!!
Komen niet met een oplossing en negeren je volledig. Bestel hier niet meiden!!!

Besvarelse fra By Musthaves
Kreeg net een antwoord op mijn review
Kreeg net een antwoord op mijn review. Heb al meerdere malen een mail gestuurd en elke x het zelfde antwoord. Achterstand of collega niet aanwezig van de administratie. Nu hebben ze beloofd dat hy morgen geregeld wordt. Lekker optijd als je bestelling op 7 februari bij hun binnen is gekomen.

Bestelling niet helemaal ontvangen
Bestelling niet helemaal ontvangen
Ik schrijf nooit een review maar hier kan ik zo van balen!! Bestelling ontvangen maar mis een leuke blouse! Kan gebeuren zou je denken.... dus netjes contact opgenomen om dit te melden en dan dan wordt er gelijk gewezen naar DHL. Pakket was zichtbaar ongeopend en ik dacht dat de blouse nog na geleverd zou worden. Zeggen dat volgens het systeem alles klopt. En dan vervolgens als klant maar betalen voor iets wat je niet hebt. Ik ben dus weer te goed van vertrouwen geweest. Als ik de reacties hier onder lees gebeurd dit dus veel vaker en met de zelfde uitleg en zonder oplossing. Schandalig dat dit kan blijven gebeuren en dat er niet te praten is over een oplossing. Wat een voorbeeld voor de maatschappij dit.... zo jammer. Wees dus gewaarschuwd😔

Bestel hier niet!!
Bestel hier niet!!! Nog nooit heb ik zo'n slechte service ervaren bij een winkel/webshop. Mijn geannuleerde bestelling kwam onverwacht toch (gedeeltelijk) binnen. Ik wilde dit retourneren maar zag dat Riverty de gehele order in rekening gebracht had. Er zal een onderzoek moeten worden gestart vanuit de verzender bij DHL, na 2 weken eindelijk een reactie vanuit de klantenservice, welke het er nu op gooit dat het pakket niet ''verzekerd'' verzonden is, dus zij niets kunnen indienen bij DHL. Bestel hier niet!! En als iemand tips heeft hoe ik hier nog verder mee kan gaan, hoor ik het graag! Ik zie namelijk al vaker hetzelfde verhaal voorbij komen inmiddels.

Besvarelse fra By Musthaves
Nog steeds aan het wachten op een…
Nog steeds aan het wachten op een pakket wat 25-3 besteld is. Wilde het annuleren, maar wezen dit af omdat het verstuurd zou zijn op 3-4… tot op heden nog niks binnen. En dat voor een bedrijf wat claimt dat ze een snelle verzending hebben. Communicatie en service is ronduit slecht.
Reactie op uw reactie: Met andere woorden ik ben mijn geld kwijt? Ik schakel elke organisatie in om mijn geld terug te krijgen. Jullie leveren niet, ik moet continue druk zetten om een reactie te verwachten. Vervolgens stuurt u een mail met dat u mij niet op de hoogte gaat houden van mijn bestelling omdat ik overweeg aangifte te doen. Sorry maar ik heb betaald! Dus u heeft de plicht om mij op de hoogte te houden. Bovendien is er zo iets als herroepingsrecht. Ik wilde mijn bestelling annuleren en ineens was het product verzonden. DHL heeft het niet eens ontvangen. Het ging alleen om een vooraanmelding. En het ergste vind ik nog dat u boos wordt omdat ik het niet vertrouw na alle kansen die jullie hebben gehad om me op de hoogte te houden. En dat u niet opzoek gaat naar een passende oplossing vind ik schandalig.

Oplichters!
27 maart mijn pakket ontvangen via DHL. Eenmaal het pakket geopend, zat er 1 artikel in ipv 3 artikelen die ik had besteld en ook al betaald (135 euro)! Hierop een mail gestuurd met de vraag waar het mis is gegaan. Vinger werd gewezen naar DHL, maar het pakket wat ik heb ontvangen wat ongeopend en ByMusthaves heeft ook toegegeven dat alles in 1 pakket hoort te zitten. Ze kunnen dus ook niet zeggen dat er een pakket kwijt is geraakt. Vervolgens meerdere mails gestuurd naar ByMusthaves om te kijken naar een oplossing, maar krijg hierop 0 reactie. Door personeelstekort zijn ze ook niet telefonisch te bereiken.
Zoals ik in andere reviews lees, doen ze dit dus vaker bij klanten! Vuile oplichters!
MIJN REACTIE OP HUN REACTIE HIERONDER:
Jullie kunnen wel hier op Trustpilot heel schijnheilig zeggen dat het bij 1% per jaar gebeurd, vinger wijzen naar de pakketbezorgers en dat er een onderzoek loopt, maar dit is alles van waar.
Ik heb SOFIE GRAAFLAND een berichtje via instagram gestuurd en gevraagd of zij nog model is bij jullie en hierop kreeg ik de reactie: dat ik niet de eerste ben die haar een berichtje hierover stuurt. Zij is ook bezig om haar gezicht bij jullie weg te laten halen. Wordt hier door jullie naar geluisterd? Zij heeft ook al meerdere keren bij jullie aangegeven dat ze dit soort berichten van mensen krijgt, maar hierop geven jullie als antwoord dat we door moeten gaan met mailen.
Hoe kun je dat zeggen als jullie op GEEN een mail reageren? Ondertussen heb ik al veel e-mails naar jullie gestuurd en ik krijg maar geen reactie hierop.
Op facebook en instagram ben ik vervolgens door jullie geblokkeerd omdat ik hierop had geplaatst dat jullie gewoon een stelletje oplichters zijn.
Op mijn instagram en facebook over jullie een bericht geplaatst en hierop kreeg ik ook weer van iemand te horen dat dit haar een paar jaar geleden al is overkomen! Blijkt dat jullie dit dus al jaren bij je klanten doen en hierin alles behalve klantvriendelijk zijn en samen te kijken naar een oplossing.
BESTEL NIKS BIJ BY MUSTHAVES! JE KRIJGT GELD EN/ OF ARTIKELEN NIET TERUG/BINNEN.

Geen terug betaling
Ik heb hier twee keer wat besteld. De eerste keer was helemaal goed, track en trace was wel bijzonder maar alles was goed aan gekomen. De tweede keer hbe ik wat besteld en wou ik retourneren, heel bijzonder hoe je dit al moet doen. Maar wat mij vooral stoord is dat ik een februari mijn pakket heb terug gestuurd en nu op 10 april nog steeds mijn geld niet terug heb, en heb hierover meerdere keren met hun gemaild, ze hebben het te druk. Ja sorry dit kan gewoon niet naar je klanten toe

Besvarelse fra By Musthaves
Vorige maand een bestelling gedaan
Vorige maand een bestelling gedaan, maar vervolgens per mail een verzoek tot annuleren ingediend. Mijn verzoek werd bevestigd per mail door by musthaves. Vervolgens kon mijn factuur niet geannuleerd worden door 'ziekte'. Oké begrip voor van mij kant, maar wat bleek.. de week erop is mijn bestelling alsnog verstuurd. Per mail is er toegegeven dat dit hun fout is en ik het pakket kon retourneren. Echter is het pakket vervolgens nooit bij mij aangekomen en is deze nu zoek. Ondanks het schriftelijk aangeven van hun fout, weigert by musthaves daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen en kunnen ze mijn pakket nu niet retour melden (ondanks dat ze dit zelf hebben verstuurd terwijl ik deze geannuleerd heb) en wordt mijn factuur niet geannuleerd. By musthaves geeft daarbij ook nog aan dat er niet voor verzekerd verzenden is gekozen.. een fout aan hun kant waarbij ze klanten nu de dupe maken. Gelukkig heb ik hun aandeel zwart op wit en zal ik andere stappen nemen. Maar ik raad iedereen aan hier nooit iets te bestellen, er is geen sprake van een klantgerichte dienstverlening en problemen aan hun kant worden bij klanten neergelegd. Ik plaats deze review om ellende bij anderen te voorkomen, want ik vind dat hier op een valse manier gehandeld wordt van by musthaves.

Besvarelse fra By Musthaves
Item bij hen gekocht nooit ontvangen
Item bij hen gekocht nooit ontvangen en geld ook niet terug gekregen. Volgens hun kwijt geraakt bij DHL.(zelf ook nooit track & trace ontvangen). Ze weigeren nieuw item te sturen of bestelling te annuleren. Ik moet maar wachten en afwachten of het pakket nog terug bij hun komt. Besteld met Riverty. Daar willen ze ook niet aangeven dat het pakket nog niet is ontvangen. Ik ga juridische stappen ondernemen tegen ze. Zo te lezen ben ik niet de enige met dit probleem bij hun!

Wat een winkel………
Wat een winkel.. al jaren bestel ik bij By Musthaves maar helaas is het niet meer zoals het was. In december een pakketje besteld en terug gestuurd, na maanden mail contact hebben ze nu EINDELIJK mijn retour verwerkt. Op Google staat het vol met slechte recensies, wat gek dat ik ineens de melding krijg dat mijn recensie VERWIJDERD is…
Zo zonde, ze kunnen het denk ik niet meer aan. Klanten zijn hier de dupe van. Op social media lijkt alles goed voor elkaar maar als je weet hoe het gaat als je een bestelling plaatst..
Waarschijnlijk zijn de goede recensies tussendoor nog nep ook.
Denk 2x na voordat je hier besteld

Geen sterren waard
Geen sterren waard. Pakket ontvangen met missend product van 50 euro, pakket zat helemaal dicht. Maar nee het was de schuld van DHL. Ze kwamen niet met een vergoeding of de jurk opnieuw op te sturen. Ze wensen me een fijne dag 😅

Asociale zooi
Wat een asociale afhandeling hebben jullie met jullie klanten. Pakketjes die gewoon niet binnenkomen, vinger alleen maar naar andere partijen wijzen maar zelf geen verantwoordelijk nemen.. Ondertussen zijn we 5 weken verder en nog steeds geen oplossing, geen geld terug en geen kleding. Ik hoop dat jullie trots zijn op jullie manier van handelen maar ik vind het ronduit belachelijk dat jullie nog bestaan, zeker nadat ik lees dat ik niet de enige ben met deze ervaring.

Bestel hier niet
Bestel hier niet, retour zendingen worden niet verwerkt. Incassokosten lopen op via Riverty. Ze hebben het “te druk” en lopen achter het verwerken van retour zendingen. Waardeloos amateur bedrijf

Besvarelse fra By Musthaves
Betaald maar niks ontvangen..
Ik had 3 items besteld waarvan er maar 2 zijn binnen gekomen (9 dagen later ipv volgende dag in huis), contact opgenomen maar volgens hun was het allemaal verzonden en lag het aan dhl. Ze denken helemaal niet met je mee. Uiteindelijk dus betaald voor iets wat ik nooit heb ontvangen!

Waardeloos! Niets bestellen
Update:
Vandaag betaling bij Riverty geannuleerd door ByMusthaves. Bedankt!
Order besteld met vier bloesjes. Er staat voor 23:59 uur besteld; morgen in huis.
Na een week niets te hebben ontvangen, heb ik gemaild waar mijn pakket bleef. Als antwoord kreeg ik dat het pre orders zijn en deze worden verzonden zodra het binnen is. Stond alleen bij het bestellen, nergens. Vreemd.
Track and Trace van DHL, eindelijk komt mijn pakketje eraan…
Bij het leveren van pakket (een hele grote zak…) met jawel, maar één bloesje er in.
Gemaild dat er maar één bloes in zit. Wordt niet geloofd, want zij hadden echt alles ingepakt… Ik zou nog contact op kunnen nemen met DHL kreeg ik als tip. Het zat echter in een netjes, dichte verpakking, dus DHL heeft zijn werk goed gedaan en zij niet!!!!! En een hele fijne dag kreeg ik met hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Verschillende mails gestuurd ondertussen, maar geen reactie.
Waardeloos bedrijf. Nu wacht ik op antwoord en vervolg is geschillencommissie.

Hier niks bestellen
Pakket geannuleerd omdat ik 3 weken op een pre-order aan het wachten was. Hebben ze het toch maar zonder dat ik het wist verstuurd. Pakket nooit aangekomen bij mij. Zeggen een onderzoek te hebben gestart bij DHL maar het pakket is daar nooit ontvangen. Webshop weigert factuur te crediteuren. Ben al bijna 2 maanden bezig met ze. Dit nog nooit meegemaakt!!
Heel leuk dat musthaves nu reageert onder mijn slechte review maar ook mijn mailadres heeft geblokkeerd zodat ik geen contact met jullie kan leggen hierover. Is allemaal gewoon pure oplichting!!!
En daarbij komt omdat jullie iets kwijt zijn moeten wij als klant betalen?? Zo werkt het niet dan moeten jullie maar meer investeren in een verzekering. Het is wettelijk bepaald dat indien een consument niks heeft ontvangen ook nergens voor hoeft te betalen!!! Echt schandalig dit.

Besvarelse fra By Musthaves
GEEN artikelen ontvangen en geen reactie
Twee artikelen besteld waarvan 1 een pre-order was. Na 3 weken eindelijk mijn bestelling ontvangen zonder het pre-order pak t.w.v €80!!!! Op mails wordt gezegd: ‘wij hebben alles verstuurd, fijne dag’ en nu wordt er zelfs helemaal niet meer gereageerd. Bestel hier niet!!!!!!!!!!!

Bestelling incompleet
Bestelling geplaatst met 5 items. Achteraf bleek dat 2 items “pre order” waren dus dat de verzending niet morgen was maar pas na de levering van de pre order. 3 weken later de bestelling binnen ZONDER de 2 pre order blouses ter waarde van €97,49. Er word je alleen een fijne dag gewenst. Dus ook voor mij vervolg stappen!
Update juli (4 maanden later)
Nog steeds geen contact: overal op geblokkeerd, zelf emails word niet meer op gereageerd. Inmiddels contact gehad met instanties en BOOS gelukkig wordt het daar nu opgepakt.

NIKS BESTELLEN HIER!!
Hi,
Bedankt voor je email.
Gezien er niet gekozen is voor verzekerd verzenden kunnen wij je hier helaas niet in tegemoet komen. Het pakket is standaard verzonden, tevens hebben wij de artikelen niet meer op voorraad. Wij vinden het heel vervelend dat het pakket op dit moment vermist is. We hopen dat het pakket alsnog z.s.m getraceerd kan worden.
Hierbij hoop ik je voldoende te hebben geïnformeerd
Zo bizar dit een maand geleden besteld pakket is zoek bij DHL dus geen pakket en geld kwijt zo slecht dit dus mensen niks hier meer bestellen want je krijgt dit als reactie!!!
DUS HIER NIKS MEER BESTELLEN!!!
IK HEB AANGIFTE GEDAAN
DUS DOE DAT VOORAL WANT DAN WORD ER WAT AAN GEDAAN OPLICHTERS DEZE WEBSCHOP!!

Besvarelse fra By Musthaves
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.