By Musthaves Anmeldelser 733

TrustScore 2.5 ud af 5

2,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

DRAMA!!

Slecht bedrijf !
Vanaf het retour sturen is het een groot drama!
Wacht al meer als 30 dagen op een terug betaling! Klantenservice reageert , maar komen niet met een terug betaling !!
WAARDELOOS BEDRIJF !!

Hi Anoniem,

Wat vervelend om te horen, zou je opnieuw contact met ons kunnen opnemen zodat we deze vervelende kwestie met je kunnen oplossen? Info@bymusthaves.com

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

pre-order niet geleverd en geen geld terug

Gelijke ervaring opgedaan met niet geleverde bestelling. Reageren opeens niet meer op mails nu ik verzoek om de bestelling van 20 maart te annuleren en bedrag terug te storten. Volgens By Musthaves wel geleverd aan DHL maar ik heb nooit iets van een track en trace ontvangen. Kan gebeuren, maar dan ligt de verantwoordelijkheid toch echt bij By musthaves. Ze zijn wettelijk verplicht het bedrag terug te betalen nu aantoonbaar de schuld ligt bij de ondernemer. Echt mega slecht!!!
Ik ga mijn verhaal doen via ACM Cunsu Wijzer als ik deze week nog geen reactie heb. Zo wil je toch niet rijk worden?

Hi Rhode Ribberink,

Bedankt voor je review!

Wat jammer dat jouw pakketje ook vermist geraakt is bij onze vervoerder. Wij vinden het heel vervelend, wij hebben 2 rolconainers die vermist zijn geraakt, dat zijn behoorlijk wat zendingen. Mijn collegas van onze klantenservice hebben je hiervan ook op de hoogte gesteld via de email. Dat onderzoek loopt. Omdat jou pakket niet verzekerd verzonden is kunnen wij geen claim indienen bij de vervoerder. We hopen dat er snel iets uit het onderzoek komt. Maar hier hebben we je uiteraard persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Geen GELD ontvangen retour

Item besteld ter waarde van 50,- en geretourneerd en tot heden na 2 maanden nog geen geld terug ontvangen!

Telkens een mail dat de retour een vertraging heeft opgelopen.

Hi Ckl,

Wij hebben je gevraagd om bewijs van aflevering van je retourzending. Daarom kunnen we deze nog niet afronden. Dit omdat waarschijnlijk uw gegevens niet op uw retourformulier staan, wij kunnen dan het pakket niet verwerken en wachten op bewijs van aflevering. Wil je opnieuw contact met ons opnemen en dit toesturen? Info@bymusthaves.com

In gebreke stelling nodig

Dit bedrijf denkt sales uit te kunnen zonderen van retourrecht. Uiteindelijk Mandy (de zeer arrogante eigenaresse) in gebreke gesteld en toen had ik ineens binnen een dag mijn geld terug. Dit zijn echt oplichters en mega irritant dat je op zo’n manier je geld terug moet krijgen.
Dus tip: in gebreke stellen en anders een incassobureau inschakelen als je je geld niet terugkrijgt want hier heb je gewoon recht op, ook als je pakket niet is aangekomen

Hi Linda,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt, in ons systeem is het keurig afgerond. Jammer dat je alsnog een slechte recensie achterlaat.

OPLICHTING

Helaas maakt dit bedrijf zich schuldig aan oplichting, je besteld hier iets je hoort er niks meer van na erachter aan te mailen hebben ze de hele tijd smoesjes. Uiteindelijk doen ze in een x of je pakket verstuurd al een week geleden is nooit heb je iets van een track and trace ontvangen. Als je ernaar vraagt hebben ze een nummer ( dit printen ze waarschijnlijk zelf gewoon uit die sticker melden ze zich zogenaamd aan bij DHL) alleen je pakket wordt nooit afgegeven of overgeleverd aan DHL. Ze zeggen dat je het niet verzekerd hebt gekocht en je bent je geld kwijt en krijgt ook geen goederen. Hun strijken het geld op en makkelijk hebben ze het verdient. Nu beginnen deze praktijken aan het licht te komen ze hebben dit al bij rond de 90 personen gedaan. Een ieder die dit is overkomen adviseer ik dan ook om absoluut aangifte online te doen want dit zijn gewoon criminele activiteiten waar ze zich schuldig aanmaken. Ook DHL graag op de hoogte brengen van hun criminele praktijken.

30. marts 2024

Hi Monique,

Wij hebben hierover persoonlijk contact via de email. We houden je op de hoogte uiteraard.

Fluiten naar je geld

Een giletje besteld waar stond op voorraad en volgende dag geleverd. Achteraf bleek dit een pre order te zijn. . Na 4 weken nog niets te hebben ontvangen hun een mail gestuurd waarin ze zeggen de order verstuurd te hebben. Echter hier geen bericht van ontvangen en er staat alleen maar in de DHL app dat het pakket is aangemeld. Wie zegt dus dat zij het wel verstuurd hebben?! (Helemaal ik een review van iemand las die precies hetzelfde heeft meegemaakt…) Hun geven aan dat ik mijn pakket niet had verzekerd dus geen geld terug kan krijgen. Terwijl als je een order plaatst hier geen optie van hebt. Hier dus zeker niet bestellen! Tenzij je je geld wilt weggooien!!!!!!

16. april 2024

Hi Miranda,

Verloren vertrouwen

In maart een pre-order artikel gekocht bij de online kledingwebshop By Musthaves, maar ontdekte later dat het een pre-order was, wat niet vermeld stond op de site. Na contact via e-mail, waar telefonisch niet mogelijk was, bleek dat het een pre-order had en dat de levering van het artikel nog niet duidelijk was. Na verschillende contactmomenten en 1,5 maand/2 maand verder/later. is opeens het artikel verdwenen van de site. By musthaves heeft een onderzoek gestart bij DHL, waaruit bleek dat ik het artikel nooit ontvangen was. Het artikel is aangemeld, echter is het niet zeker of het artikel op de post is gedaan door de webshop of dat er een beschadiging zit in de barcode en dat hij wel bij DHL is aangekomen. DHL geeft in hun onderzoek aan dat het artikel terug wordt gestuurd naar de webshop by musthaves. Aangezien het lange wachten en het verloop van het contact, verzocht om terugbetaling, maar de webshop weigerde vanwege betaalwijze (heb met Ideal betaald). Hoewel diverse betrouwbare sites en overige info anders stelt dat de koper (ik) gewoon recht heb op een terugbetaling, is er geen terugbetaling ontvangen. De webshop geeft aan dat ik maar een andere betaal wijze had moeten kiezen, waardoor mijn pakketje verzekerd was. In dit geval als de koper het pakket niet heeft ontvangen, dient de webshop ongeacht de betaalwijze een terug betaling te doen. Zij hadden dan zelf het pakket moeten verzekeren voor dit soort gevallen. Natuurlijk is het geval anders mocht je als koper wel het pakket hebben ontvangen.

Uiteindelijk heb ik aangifte gedaan van het incident. Mede de aangifte gedaan, omdat de webshop niet meer reageert op de door mij gestuurde mails. Ben niet meer van plan in de toekomst nog bij de webshop te bestellen vanwege het gebrek aan klantvriendelijkheid en vergelijkbare negatieve ervaringen in recensies. Spijtig, aangezien ik vaste klant was en in het verleden de bestellingen goed gingen.

Ik raad dan ook eigenlijk aan mocht je ook deze ervaring hebben met deze webshop om eventueel aangifte te doen, indien mogelijk voor jouw casus. Wellicht kan er op deze wijze iets aan gedaan worden. Mede dat er niet meer mensen hiervan de dupe worden.

16. april 2024

Hi DN,

Bestel hier niet!

2 jasjes besteld, 1 ontvangen. Ook 1 krulletje op de pakbon. Dus per mail contact opgenomen (bellen kan helaas niet). Je krijgt alleen standaard mails terug, zoals: "Oh wat vervelend, maar wij hebben het goed gedaan. Fijne dag."
Niks niet meedenken, komen met een oplossing. Dus je bent gewoon je geld kwijt?! Jullie stelen geld van jullie klanten en zo te lezen ben ik niet de enige.
Zo ga je niet met je klanten om!

1. april 2024

Hi Pn,

Wat vervelend om te horen, zou je opnieuw contact met ons kunnen opnemen zodat we deze vervelende kwestie met je kunnen bekijken? Info@bymusthaves.com

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen geld retour na 2 maanden wachten!

3 maanden terug een blouse besteld die ik meteen netjes retour heb gedaan zoals het moest volgens de voorwaarden. Nu 2 maanden verder wacht ik NOG STEEDS op mijn geld terug. Elke keer mail ik en krijg ik het antwoord dat er een collega ziek was, of dat er vertraging is met retouren verwerken. Ik ben ondertussen al 15 mailtjes verder met valse beloften van By Musthaves en heb zo het idee dat ik mijn geld niet meer terug ga zien.. wat een oplichterij!!

15. april 2024

Hi Maters,

BESTEL NIET

Net zo als de andere 1 ster reviews hieronder heb ik mijn bestelling van eind maart ook nooit ontvangen.
Ik hoorde weken niks en na mailen zeiden ze dat het 3 april verzonden zou moeten zijn, waar ik verder geen mail van had gekregen.
Maar mijn pakketje is net zo als velen andere ‘kwijt geraakt’ en terug betaling is niet mogelijk volgens ze omdat het niet verzekerd verzonden is?!?!?!
Sorry maar dat slaat nergens op jullie zijn ons wettelijk verplicht terug te betalen en de verantwoordelijkheid voor de verzending ligt bij jullie en niet bij ons. Ik wil nog steeds graag een reactie en niet hetzelfde bericht kopiëren dat jullie niks kunnen betekenen, want dat kunnen jullie wel! Gewoon mijn geld terugstorten waar ik recht op heb.

27. marts 2024

Hi Chiara Palermo,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v Chiara trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Dropshipping

dit bedrijf doet duidelijk aan Dropshipping. Ze mogen helemaal niet zeggen dat het de volgende dag geleverd kan worden. Dit is misleidend. Politie geeft aan al meerdere meldingen te hebben gehad en een dossier op te bouwen

15. april 2024

Hi Celesta,

Hoe kom je hierbij? Wij bestaan al 11 jaar, ons pand is 2100 m2. Uiteraard doen wij niet aan dropshipping! Verder weet ik niet waar je case over gaat en willen we je uiteraard graag verder helpen via onze klantenservice, info@bymusthaves.com

NOOIT meer

NOOIT meer! Ook iets besteld en geretourneerd een dag of 45 geleden. Geen mail met bericht ‘wij hebben uw retour ontvangen en verwerken deze’. Nul reactie. Al een paar mails gestuurd maar ze hebben het druk… Fijn dat jullie wél tijd hebben om de hele dag Instagram vol te gooien met filmpjes over hoe leuk jullie zijn. Ik vind jullie NIET leuk en wil mijn geld terug!

1. februar 2024

Hi Gabi Gijzel- van den Berg,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v anoniem trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen geld terug na retour

Eind januari heb ik een bestelling geplaatst en gelijk teruggestuurd. Deze retour is 6 februari ontvangen, maar tot op heden heb ik mijn geld nog niet terug. Hiervoor heb ik meerdere mails gestuurd (aangezien hun telefonische klantenservice niet bereikbaar is). Op deze mails krijg ik constant dezelfde reactie dat ze vertraging hebben met de retouren en het zo snel mogelijk verwerkt wordt. Ondertussen ben ik dus meer dan 2 maanden verder en heb ik erg het gevoel dat ik opgelicht ben.

Hi Eline,

Opgelicht

1 ster is nog teveel.
Ik zie in de reviews dat ik niet de enige ben die nooit het product heeft ontvangen en het geld kwijt is.
Je kunt ze mailen wat je wil, ze hebben allerlei smoezen en reageren in deze reviews wel, zonder je daadwerkelijk een e-mail terug te sturen of een oplossing te bieden. Bestel hier NOOIT!!!

Lees vooral hun 1 ster reviews. Ze zeggen in hun reacties bijna overal hetzelfde. Pakket kwijt en omdat het niet verzekerd was verzonden “ kunnen ze niks doen”. Ze zeggen ook in deze reacties dat ze je “uiteraard” al een mail hadden gestuurd. In werkelijkheid mailen ze helemaal niet terug.

Hi Vicky Bastiaens,

Onvolledig pakket

Ik heb een onvolledig pakket ontvangen, waarna ik contact opnam via mail met ByMusthaves. Ze schuiven de schuld af op DHL (terwijl het pakket via BPost geleverd werd). Het pakket kwam echter onbeschadigd en ongeopend bij mij toe en was bovendien sowieso niet groot genoeg voor de 4 stuks die ik besteld heb. Ik mailde herhaaldelijk om tot een oplossing te komen, maar wordt gewoonweg genegeerd. Nadat ik contact probeerde leggen via social media werd in geblokkeerd. Hoe kan er op deze manier tot een oplossing gekomen worden?! Ik ben mij centen kwijt (€89,98), maar heb de stuks niet ontvangen.. allesbehalve professioneel voor een bedrijf die blijft herhalen dat ze al 11 jaar bestaan en dat dergelijke zaken slecht in 1% van de gevallen gebeuren. Zijn zij niet verzekerd voor zoiets?

4. april 2024

Hi Faye,

Dit is inderdaad een aantal klanten overkomen, wij hebben hier zelf een onderzoek naar ingesteld. Of een aantal verzendzakken zijn niet goed verpakt, of de postbezorger heeft verkeerde plannen gehad, of er is tijdens het scannen iets mis gegaan, of het is in sommige gevallen wel aangekomen maar de klant zegt anders.

Ons systeem geeft aan dat alle items verzonden zijn en van die informatie gaan we uit. En dit bewijs hebben wij je persoonlijk toegestuurd. Uiteraard blijft het onderzoek lopen, mocht daar meer uitkomen zullen we je uiteraard op de hoogte stellen.

Verder wil ik je op de hoogte stellen van ons bestaan. By Musthaves bestaat 11 jaar, helaas gaat er soms iets mis, dit is 1% per jaar, en wij verzenden duizenden pakketen per jaar. Hopelijk geeft je dit een inzicht dat we je uiteraard willen helpen.

Zeer slechte service

Ik had een blouse en een jurk besteld, maar alleen de blouse werd geleverd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van Bymusthaves maar zij zeggen doodleuk dat het is gecheckt en niet hun fout is. Dus ik heb betaald voor een jurk die ik nooit zal krijgen en zij weigeren mee te denken. Het is een kwestie van vertrouwen en ik ben dat helemaal kwijt en zal dus nooit meer iets bij hen bestellen.

8. april 2024

Hi Irene,

Geen geld retour

Ook ik wacht al bijna 2 maanden op bijna €200,00!! 23 februari is mijn retour ontvangen.

Hi E.s,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v E.S trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 5 weken aan het wachten op levering!!

Ben vanaf 11 maart al op mijn bestelde jurk aan het wachten, opmerkingen op Instagram worden snel verwijderd en op de mail krijg je te horen ja het is pre order.. ja maar niet meer dan een maand later nog steeds niets hebben! En ook geen update niets, alleen als je er zelf naar vraagt.. en dan krijg je te horen hopelijk dinsdag is het binnen, dat is inmiddels ook alweer een week geleden. Tegemoetkoming voor deze slechte zaak kennen ze niet want ze verschuilen zichzelf achter het woordje “pre order”. Schandalig! Maar wel al gelijk bij Riverty aangemeld om het product te gaan betalen. Ook daar zelf weer achteraan moeten gaan 😑

11. marts 2024

Hi Lana,

koop hier aub NIKS

!!!!!!!!Mensen koop hier aub niks!!!!!!!

Ik heb op 21 maart wat besteld maar nooit een track en trace gekregen na week gemaild het is kwijt geraakt of de barcode niet leesbaar deze zou dan retour gaan naar haar gaan en ze zou hem dan opnieuw verzenden..... echter na de week erop nog eens mailen aangezien ik betaald had via riverty maar nu zegt ze opeens ik kan niks voor je doen omdat je niet verzekerd verzenden hebt gedaan echter met meerdere personen naar de site  gekeken te hebben DIT KAN JE NERGENS AANKLIKKEN hierover weer gemaild dit zou in de voorwaarden staan hierover contact gehad met riverty hun hebben de voorwaarden na gekeken en hier staat niks erover in ze liegt de boel bij elkaar maar je geld en je pakketje kan je naar fluiten

!!!!!!!!! Niks kopen !!!!!!!!

21. marts 2024

Hi C,M,

Wat vervelend om te horen, kun je onze klantenservice een email sturen t.a.v C,M trustpilot? Ik kan helaas geen contact met je opnemen gezien het anoniem is en jou gegevens niet te traceren zijn. We willen je graag verder helpen.

Artikelen niet geleverd

2 artikelen besteld, maar 1 daarvan niet geleverd. Een onderdeel bleek eerst een pre-order, maar heb ik nooit ontvangen. Bedrijf beweert het opgestuurd te hebben, maar er zat toch echt maar 1 artikel in de verpakking. Ik moet bij DHL zijn hiervoor. Maar wat kunnen die hiermee? Daarnaast stond in de mail: als volgens jou het artikel niet geleverd is. Erg verwijtend dus, en geen geld terug! Schandalig!

4. april 2024

Hi K,

By Musthaves

Læs mere om andre typer anmeldelser.