By Musthaves Anmeldelser 733

TrustScore 2.5 ud af 5

2,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een op broek gekocht bij by…

Ik heb een broek gekocht bij by musthaves. Deze had ik voor de eerste keer aan en meteen zat er een gat in.
En dat bij een broek die €50 zou moeten kosten.
Blijkbaar vinden ze dit normaal want ze doen niks met deze klacht
Ik zou er dus niks bestellen, ze reageren pas heel laat ook op mails

6. maj 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet kopen hier!

Update: inmiddels na benaderen via social media mijn geld terug ontvangen.
- - - - - - - - - -
Mocht je nog van plan zijn hier te bestellen: niet doen! Op 18 maart heb ik mijn bestelling retour gestuurd. Deze is op 20 maart bij ByMusthaves aangekomen. Ze vermelden op hun website dat zij binnen 30 dagen het bedrag terugstorten. Tot op heden heb ik mijn geld nog niet ontvangen. Inmiddels heeft deze webshop aangegeven ermee te gaan stoppen. En dan bij deze aankondiging zeggen: “Veel meer omzet per jaar dan ik had gedroomd.” Ja dat begrijp ik als je je klanten hun geld niet terugbetaald!

4. maj 2024

Retour

Denk je eindelijk van alle ellende af te zijn (zie mijn vorige reviews) stopt het maar niet. Het missende artikel heeft bymusthaves na een hoop gedoe en ellende opgelost dmv een creditering. Echter heb ik een broek binnen het termijn retour gestuurd en zie ik vandaag tot mijn verbazing dat het pakketje terug gestuurd is naar mij met de mededeling dat het bedrijf is verhuisd!?!?! Ongelooflijk dit weer zeg.

Graag z.s.m. een passende oplossing en reactie op mijn mail!

30. april 2024

Drama!

Al maanden aan het wachten op een afronding van mijn retour waarop de track and trace duidelijk te zien is dat de bestelling al bezorgd is….drama!

29. april 2024

Nooit meer bestellen bij By Musthaves

Begin maart 8 artikelen besteld, waarvan ik er maar 4 heb ontvangen! By Musthaves zegt alle artikelen opgestuurd te hebben en verwijst direct naar DHL. Pakketje was ongeopend en netjes afgeleverd dus DHL heeft hier niets mee te maken. Meerdere malen contact gehad met DHL en bewijs dat wat By Musthaves heeft gestuurd naar mij niet klopt. Meerdere mails gestuurd naar By Musthaves met de vraag hoe zij dit gaan oplossen, dat de zending niet klopt en dat ik bewijs heb, dat ik niet ga betalen voor iets wat ik nooit heb gekregen, gevolgd door een vriendelijk verzoek om de gehele factuur bij Riverty te annuleren/ongedaan te maken, ik heb de 4 items die ik wel heb gehad netjes geretourneerd en dit pakket is door By Musthaves weer in ontvangst genomen. Ook hier is bewijs van. Ik heb geen reactie meer gehad van By Musthaves tot op heden. Waar je eerst altijd bij het sturen van een mail naar de klantenservice een automatische mail krijgt, lijk ik deze nu niet meer te ontvangen, wat mij doet vermoeden dat ze mij geblokkeerd hebben. Zij reageren niet meer. Bellen heeft ook geen zin want er neemt niemand op wegens personeelstekort. We zijn nu meer dan een maand verder en ze hebben de retour nog steeds niet verwerkt. Ik ga niet betalen voor items die ik nooit heb gekregen!! Hoe By Musthaves met klanten omgaan kan echt niet. Ik hoop dat By Musthaves n.a.v. dit bericht contact opneemt met mij en de gehele factuur ongedaan maakt/ annuleert bij riverty. Zo niet, dan ben ik genoodzaakt aangifte te doen wegens oplichting. En zo te zien is dat al meerdere malen gedaan.

25. marts 2024

OPLICHTERS!

Wat een ongelofelijke slechte klantenservice.
In februari iets gekocht, nooit gekregen dus toen geannuleerd en het is nu eind april en ik heb mijn geld nog niet terug.

Ik zou hier nooit iets kopen. Zijn oplichters en je ziet je geld nooit meer terug.

24. april 2024

Hi Dion,

Na 2 reviews achter hebben gelaten

Na 2 reviews achter hebben gelaten, wilde ik nu delen dat ik GELUKKIG mijn geld terug heb ontvangen. Echter is het ontzettend jammer hoeveel moeite,gedoe, en narigheid over moet gaan voordat je, je eigen geld terug krijgt. Zoals ik al lees hebben mensen aangifte gedaan, Alberto
Ingeschakeld. Ik had zelfs BOOS ingeschakeld. Ik ben blij dat ik mijn geld terug heb maar ik raad het niemand aan hier te bestellen. Sterker nog, ik denk dat de site binnenkort uit de lucht gaat aangezien alles in de sale is, er bijna geen collectie is en het model daar ook is gestopt. Ik hoop dat alle gedupeerde hier net zoals ik hun eigen geld weer terug mogen ontvangen en Bymusthaves hier ontzettend van leert en anders STOPT.

22. april 2024

Hi Klant,

Wat jammer dat je dit anoniem plaatst. We hebben de cases allemaal opgelost. Wij hebben in 11 jaar uitiendelijk altijd onze verantwoordelijkheid genomen op het moment als er iets mis gaat. Even voor je eigen beeldvorming. By Musthaves verstuurd gemiddeld 100.000 duizend pakketen per jaar. Elke case die er verkeerd of mis gaat is uiteraard te veel maar met zoveel zendingen kan er altijd iets mis gaan. Wij hebben al die tijd laten weten er mee bezig te zijn en het op te lossen. Jammer dat we ondanks dit alsnog 1 ster van je krijgen en je dit anoniem plaatst.

Onvolledige bestelling ontvangen

Deze maand 3 artikelen besteld waarvan maar 1 ontvangen. By Musthaves zegt alle artikelen opgestuurd te hebben en verwijst naar DHL. Pakketje was ongeopend en netjes afgeleverd, dus DHL heeft hier niks mee te maken. Op mails waarin gevraagd wordt met een passende oplossing te komen en waarin bewijs staat dat de zending onvolledig was (door het gewicht van het pakketje te achterhalen bij DHL en dit vergelijkt met je ontvangen pakketje) reageren ze niet meer. Via de klantenservice zijn ze ook niet te bereiken vanwege personeelstekort. Eerder veel besteld bij By Musthaves en nooit wat op aan te merken, maar dit is de laatste keer. Hoe By Musthaves met klanten omgaan kan echt niet.

6. april 2024

Hi Kim,

Waardeloos klantcontact

Wat een slechte webshop! Ik ben inmiddels al ruim 2 maanden bezig geweest om mijn retour af te laten handelen. Pakket retour verstuurd via DHL en heb hier een track and trace code van. By Musthaves wil de betaling bij Riverty niet annuleren, waardoor ik nu 2x extra kosten moet betalen voor een product wat ik precies volgens het retourbeleid retour heb gedaan. De manier waarop je door By Musthaves “geholpen” wordt is waardeloos! Steeds krijg ik hetzelfde antwoord; we zijn ernee bezig, de collega is niet aanwezig, blablabla. De kosten bij Riverty lopen op. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met Riverty deze geeft aan dat ik het met de webshop moet regelen. Je wordt als klant helemaal gek gemaakt. Waardeloos klantcontact. EN nu na mijn review een reactie plaatsen. We hebben 20x met elkaar gemaild. Dus jullie hebben 20x alle informatie.

1. februar 2024

Hi Chantal de Hart,

Onvolledig pakket en retourbeleid

Al 4 jaar ben ik een trouwe klant en was ik tevreden, tot nu.
In januari een bestelling gedaan, waar uiteindelijk bleek dat het een pre-order was. 2 maanden moeten wachten op de bestelling. Toen het pakket binnen kwam, ontbrak er een trui. Toen ik hierover mailde, gaven ze aan dat zij het wel ingepakt hadden en dat ik maar contact moest opnemen met DHL. Het pakket was volledig intact bij aankomst, dus DHL heeft hier niks mee te maken. Echter bleven ze bij de klantenservice volhouden dat zij het hebben ingepakt en kwamen met geen oplossing. Dit terwijl ik al jaren klant ben. De overige kleren had ik retour gestuurd gezien het niet paste, toen is het bij een servicepunt afgeleverd(vorige keren hebben zij het daar opgehaald. Nu kwam het weer retour terug naar mij. Nu ben ik het volledige bedrag kwijt. Ik ga hier nooit meer bestellen

27. marts 2024

Hi Romy,

Wat vervelend! Ik kan helaas je case niet inzien omdat ik hier geen informatie kan vinden. Kun je een email sturen naar onze klantenservice? Info@bymusthaves.com. Dan kunnen we je case onderzoeken en oplossen.

Bye bye By Musthaves

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keer bij deze webshop iets besteld. Maar het is nu toch echt de laatste keer. Daar heb ik meerdere redenen voor:

- de kleding ziet er leuk uit, maar de kwaliteit valt meestal toch tegen. Het materiaal voelt goedkoop aan.

- verder zijn de foto's van de kledingstukken op hun website vaak net wat mooier dan in werkelijkheid. De trui die ik laatst kreeg had naar mijn idee een andere kleur dan op de website. Ook printjes vallen in werkelijkheid tegen.

-waar ik me het meest aan stoor is hun retourbeleid. Binnen 14 dagen moet de kleding geretourneerd worden, maar zelf moet je lang op je geld wachten. Ze geven aan dat het maximaal 30 dagen duurt tot dat de retourzending is verwerkt. Maar dat doen ze niet, sterker nog je moet er zelf achteraan! (Dit heb ik nu al een paar keer zo ervaren)
Ik heb nu na twee maanden (!) eindelijk mijn geld terug, nadat ik regelmatig gemaild had.
Op mijn mails kreeg ik een standaard antwoord, allerlei redenen waarom ik mijn geld nog niet terug had en een belofte die niet waargemaakt is.

Dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn vanwege personeelstekort (wat al jaren op hun website staat.....) en hun verantwoordelijkheid niet nemen (als ik het zo lees in allemaal andere negatieve reviews) zegt al genoeg..

Bij By Musthaves bestellen doe ik dus nooit meer!

21. april 2024

Hi Anoniem,

Hi Dion,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blije klant!

Ik kon het bijna niet geloven toen ik gister al deze reviews las. Ik had eergisteren in de avond laat ook wat besteld, en kreeg best een beetje stress toen ik het hier allemaal las. Ik heb al veel vaker wat bij bymusthaves besteld en altijd een zeer positieve ervaring gehad! Zo dus ook nu weer, vandaag is mijn bestelling netjes en compleet geleverd! Ik wilde dit ook zeker even schrijven tussen alle negativiteit hier. Hier wel een hele blije klant

20. april 2024

Hi Kelly,

Bedankt voor je bericht! Heel veel plezier met je aankoop:-)

Xo By Musthaves

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service. Geen kleding gekregen.

Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. Ik heb meerdere keren contact met ze gezocht zowel via mail als sociale media en kreeg gewoon geen reactie. Toen ik het eenmaal heb gekregen ontbrak meer dan de helft van mijn bestelling.
Er was niet te praten met ze en ze bleven stuk bij voet houden dat de fout niet bij hun lag.
Nu kregen ze via een bekend insta profiel veel commentaar. En konden ze ineens reageren op mijn mails.
Ze leggen de fout bij een productie fout van de zakken. De strip zou niet plakken. En dat al hun kleding door het DHL depot zou liggen. Wat onzin is want het pakketje zat helemaal goed dicht heb het zelfs open moeten scheuren.
Ze zeggen dat klanten op nummer 1 staan. Maar dit is alles behalve zo want ze blijven maar tegen je liegen.

Koop hier echt nooit wat!

Hi Laura,

Allereerst wat fijn dat je het gehele bedrag van ons terug ontvangen hebt hiervoor. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. We hebben gelukkig je case opgelost.

XO By Musthaves

Geen terugbetaling na retournering

Begin maart wat besteld, retour gestuurd. Binnen 30!!! dagen terugbetaling! Tot op heden nog geen geld terug, al meer dan 30 dagen geleden. Reageren niet op mails of met een standaard bericht. Gaat om serieus geld. Waardeloos dit. Niet netjes.

19. april 2024

Hi Annemarie,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onderstaand schrijf ik een review…

Onderstaand schrijf ik een review waarin ik uitleg dat wat By Musthaves zegt en doet jurdisch onjuist is. De verkoper is immers wettelijk verantwoordelijk voor de zending totdat deze bij de verkoper aankomt. Dat deze containers 'kwijt' zijn is heel erg vervelend, maar wettelijk gezien niet aan mij toe te rekenen. Ik eis daarom mijn geld terug. Jullie schrijven daarnaast dat er is gekomen voor onverzekerd verzenden, dat is jullie keuze er is op jullie website namelijk geen keuze voor verzekerd verzenden (bewijs kan ik jullie toesturen). Buiten het feit dat jullie ten alle tijden verantwoordelijk zijn totdat het pakket mij bereikt. Ik geef jullie nog 3 werkdagen en dan wil ik het bedrag op mijn rekening. Overigens prettig dat jullie via dit forum wel reageren en lezen. Daardoor verwacht ik dat ik met drie werkdagen mijn geld retour heb.

10. marts 2024

Hi Andrea,

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel. Inmiddels sluit ik mij bij de reeks onderstaande slechte reviews aan. Bestelling 3 jurken in 3 kleuren. Vermist kwijt, zoek net zoals de rest hieronder.

Pre order van dik 4 weken
Verzonden " maar DHL heeft nooit wat ontvangen" of te wel stickers uitprinten kan iedereen
Alleen maar mailtjes standaard, dat het is verzonden etc. Toen het verhaal dat ik verzekerd had moeten verzenden. Die mogelijkheid is er niet. En na een aangifte en slechte review's overal (overigens natuurlijk hebben ze wel tijd om mij overal te blokkeren) krijg je mail over een vermiste rolcontainer. Dat is hun probleem en niet de mijne. Jouw bedrijf jouw probleem en daar ben je voor verzekerd. Ze willen niet mijn Riverty rekening ongedaan maken. Omdat het pakje miss nog kan aankomen. Bijzonder dat een pre-order niet eens meer te vinden is op de webshop. Of zou het nooit leverbaar zijn geweest????

En dan in mijn goed geloof en vertrouwen had ik een week na mijn eerste bestelling 2 zomer jurken besteld. Daarvan heb ik keurig 1 ontvangen mooi ingepakt in een heel klein pakketje met de mededeling dat ze beide zijn verzonden. Hierop heb ik nog steeds geen duidelijk antwoord. Als zij hun zooi zo goed voor elkaar hebben moet er nog een jurk op de plank liggen in het magazijn. Ik heb het niet ontvangen!!!

Hi Karin,

Ik kan je case inzien gezien je voor en achternaam. Wat fijn dat je het gehele bedrag van ons terug ontvangen hebt hiervoor. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. We hebben gelukkig je case opgelost.

XO By Musthaves

1 ster omdat 0 niet kan

1 ster omdat 0 niet kan. Op 25 februari heb ik een bestelling geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets te hebben ontvangen, stuur ik een mail met de vraag of de bestelling reeds verzonden is. Hier komt dan als antwoord dat er 1 artikel pre-order was en dus alles langer duurt. Alle begrip voor (hoewel dit wel duidelijker op de website vermeld mag worden en ook een richttijd). Nog 2 weken geduld gehad, maar nog steeds niets.. na nog een mailtje met de vraag hoelang het nog zou duren, kreeg ik als antwoord dat de trui diezelfde week geleverd zou worden bij hen. Mijn bestelling heb ik dan uiteindelijk de week erna ontvangen. Ik doe het pakket open.. zit de trui er niet eens bij! Onmiddellijk gestuurd en krijg als antwoord: stuur maar een mail naar DHL. Uiteraard niet gedaan, want dit is niet mijn taak! Opnieuw gemaild.. krijg ik als antwoord: 'wat een vervelende situatie (een zin die ze in elke mail gebruiken, 'hi' en 'wat vervelend'). Maar wij hebben gecontroleerd en wij hebben de trui verzonden. Nog een fijne dag!' Ik ga hier in ieder geval mee verder. Ik betaal geen 40 euro voor een trui die ik niet ontvangen heb. Dit was ook de laatste keer dat ik hier iets bestel. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid.. 0,0!

Hi NC,

Pakket 2 maanden terug geretourneerd

Pakket 2 maanden terug geretourneerd. Nog steeds wacht ik op terugbetaling die vorige week gestort zou worden, heel vervelend... wel is mijn pakket gewoon aangekomen bij het bedrijf.

Hi Denise,

Oplichters

Oplichters! Bestel hier niet.

Na 1,5 maand en allerlei smoesjes, Pre order, fout van leveranciers, fout van DHL. Nog steeds NIETS ontvangen en ze weigeren terug te betalen!

Er wordt ook niet meer gereageerd op mailtjes en berichten en zie dat ik niet de enige ben..

Bericht op onderstaande reactie:
Beste Mandy, We hebben al 1,5 maand contact met elkaar via de mail. Dus doe nu niet alsof je mij niet kent.

Ik wil mijn geld terug gestort hebben. Dit verhaal lijkt me heel duidelijk. Jullie hebben nooit ook maar iets opgestuurd. Ga je verantwoordelijk eens nemen!

Bestelnummer: #000509932

7. marts 2024

Hi Lindsey,

Wat vervelend om te horen dat er niet eerder gereageerd is. Heb je wel gemaild naar het juiste e-mail adres? Zou je opnieuw contact met ons kunnen opnemen zodat we deze vervelende kwestie met je kunnen bekijken? Info@bymusthaves.com

* Je hebt je bovenstaande verhaal aangepast, ik heb het nagevraagd maar helaas heb je tot op heden nog geen e-mail van je ontvangen vandaag. We zouden je graag verder willen helpen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.