Had al lang regelmatig rugklachten door te lang zittend werken. Op advies van Mark van der Sloot van Bureaustoelexpert heb ik een zadelkruk gekocht. De afwisseling tussen staan en zitten en houdt mijn... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Met verstand van zaken deskundig advies gekregen van eigenaar Mark mbt de Saddle Up zadelkruk. In overleg de hoge variant, mét verstelbare rugleuning, gekozen. Ik ben overstag !! Wat een super... Se mere
Ontzettend professioneel geholpen door eigenaar Mark, was duidelijk dat hij verstand van zaken heeft als het gaat om ergonomie. Ben héél erg tevreden met mijn Saddle Up! zadelkruk, luxe uitvoering... Se mere
Alles prima geregeld, prachtige, stevige en mooie stoel. Zit erg goed voor mijn rug en houding achter de pc. Namelijk 2X rug gebroken. Dagje eerder afgeleverd, perfect afgehandeld en behandeld. I... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bent u op zoek naar de juiste bureaustoel of vergaderstoel voor uw werkruimte of kantoor? Wellicht heeft u nog niet het besef, maar de keuze voor een goede bureaustoel is van groot belang voor uw fitheid, vitaliteit en daardoor productiviteit. Het is pas sinds de laatste 25 jaar dat de meeste beroepen zittend worden uitgevoerd. Het werken op de laptop of pc maar ook de team meetings gebeuren 90% van de tijd zittend. Het is dan ook niet voor niks dat klachten als rug en nekpijn steeds vaker voorkomen. Een mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten, maar juist om in beweging te zijn. Dit kun je ook tijdens uw dagelijkse werk stimuleren, hierover geven wij veelvuldig tips op onze blog en facebook pagina.
Kontaktoplysninger
Poortland 242, 1046 BD, Amsterdam, Holland
- +31 (0)20 2444873
- contact@bureaustoelexpert.nl
- bureaustoelexpert.nl
Super Service
Een klein technisch probleem van een eerder bestelde stoel werd in no-time opgelost. Iets waar alleen de beste leveranciers garant voor staan. Bureaustoelexpert.nl is een van deze leveranciers! Ik heb dit aan den lijve ondervonden en ik kan deze service alleen maar appreciëren.
Een aanrader!
Zij regelen het wel, die mensen van Bureaustoelexpert punt nl.
Heldere website, goede info, scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke factuur
Eenvoudig, snel en zonder problemen.
Eenvoudig, snel en zonder problemen. Op tijd geleverd na 24 uur.
Betrouwbaar Bedrijf
Dit bedrijf heeft in mijn ervaring goede producten en een prima retourservice. De burostoel was uitstekend, erg makkelijk in elkaar te zetten, helaas vloekte de kleur bij mijn behang, dus terug. Geen enkel probleem en een zeer vriendelijke service. Als je retour wil sturen vraag wel even de tip om de stoel weer uitelkaar te krijgen (beetje wiebelen en dan is het erg makkelijk).,
Één minpuntje,:het duurde 12 weken voor de burostoel geleverd werd.
eerst teleurstelling maar toch goed afgehandeld
Een zadelkruk uitgezocht voor mijn moeder als kado, ik wilde haar verrassen. De kruk zou er de volgende dag zijn...helaas niet. De code van DHL werkte niet, dus achteraan gaan bellen. Het zou de volgende dag worden, oke... De volgende dag weer de hele dag thuis gezeten en weer geen kruk. Nu Bureaustoelexpert zelf gebeld, zij zouden er achteraan gaan.
De kruk was zoekgeraakt..fijn...maar bureaustoelexpert zou een nieuwe verzenden, dus weer de volgende dag thuis in afwachting zitten...helaas weer geen kruk... Het was vergeten...nu werd er toegezegd dat de kruk zaterdag geleverd zou worden en ze wilde me tegemoet komen in de kosten. Dit vond ik heel netjes. De kruk is uiteindelijk ook op zaterdag afgeleverd. Uiteindelijk dus goed gekomen...Wel jammer dat er geen korte beschrijving/tekening bij zat hoe de zitting in elkaar gezet moest worden. De wieltjes eronder dat ging moeilijk maar was wel duidelijk. Maar de zitting met de gasveer en hendel?? Geen idee, ik heb mijn moeder ermee geholpen omdat het haar niet lukte, de kruk gaat naar boven en beneden, maar de hendel hangt heel vreemd slap naar beneden...dit lijkt me niet te horen...maar hij werkt! En mijn moeder is er blij mee, dus uiteindelijk een tevreden klant! ps binnen een paar dagen had ik ook al het geld teruggestort gekregen op mijn rekening, netjes!
Héél snelle levering en goede kwaliteit !
Uitstekend
Snel zoals het bedrijf zegt, voor 16:00 bestellen volgende dag in huis.
nog steeds niets gehoord
zadelkruk werd met beschadigingen en andere wielen dan beloofd geleverd. Dus gauw een mail gestuurd, helaas na een week nog steeds niets gehoord van bureaustoelexpert.nl. Ze leveren snel, maar daarna is het dus afgelopen, voor mij niet weer ik koop een nieuwe kruk ergens anders.

Besvarelse fra Bureaustoelexpert.nl
Onbereikbaar bedrijf
Na een foutieve bestelling blijkt het bedrijf telefonisch én via meerdere mails onbereikbaar. Ik heb m'n bestelling nu niet binnen twee weken kunnen retourneren. Heel vervelend, mede omdat we vlak na de bestelling met vakantie zouden gaan.

Besvarelse fra Bureaustoelexpert.nl
Onacceptabele levertermijn en ontbrekende gebruikshandleiding
Een beknopte handleiding met uitleg van de verstelknoppen is nog altijd geen overbodige luxe. Over de levertermijn zijn we niet te spreken, meer dan 2 maanden wachten dankzij misleidende informatie op de website. De stoelen waren op het moment van bestellen reeds betaald. Positieve noot ook : de stoelen zitten perfect, alhoewel die beoordeling persoonsafhankelijk is.
Een echte aanrader
Voor onze tandartspraktijk hebben wij deze zadelkruk besteld en onze assistente is er helemaal blij mee, goede kwaliteit en wat een prettige service, bij een latere levering je klant tevreden houden door een presentje. Top!
Amazing!
Deze bureaustoel is echt een aanrader!! Via internet besteld. Wist eerst niet wat ik kon verwachten maar het heeft goed uitgepakt. Ik heb zeld een studio. Ik gebruik hem om te studeren maar ook tegelijk als eetkamerstoel. Is echt handing, je kunt hem echt voor meerdere dingen gebruiken. Heb je een goede bureaustoel nodig? Ik zeg bestel!
Goed advies en snelle afhandeling
Ik werk veel vanuit huis en voor advies ben ik langs de locatie in Amsterdam geweest en in de showroom meerdere stoelen geadviseerd gekregen en uitgeprobeerd. Vriendelijke mensen en professionele aanpak.
Vervolgens direct de koop afgehandeld en het gebouw uitgelopen met bureaustoel.
Waardige kwaliteit
Stoel uiteindelijk zelfs beter dan ik verwacht had.
Goede kwaliteit en vrij eenvoudig in elkaar te zetten.
Kwaliteit versus levering
Mijn ervaring met bureaustoel-expert geeft ik een gemiddeld cijfer.
Dit omdat de levering perfect op tijd was en de site up to date was met de voorraad. Wel een minpuntje was de kwaliteit van de stoel. Deze begon na een week al speling te geven in zijn voetstuk en dit is nu helaas ook verergerd.
Leveringstijd: 8
Website up to date (Voorraad ): 8
Prijs: 7
Kwaliteit: 5
Volgende maand in huis.
Voor 16u besteld, volgende dag in huis.
Maar, volgende dag blijkt volgende maand te zijn.
Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen, ik moet nog 2weken wachten op mijn pakket.
top kwaliteit stoel
De stoel is werkelijk van top kwaliteit en heeft een goede zitvorm.
Verhouding prijs/kwaliteit zeer goed.
Super service & Top producten
We hadden een grotere (zakelijke) bestelling en zijn hierin meer dan uitstekend geholpen. Eerlijk en gedegen advies.
Bureaustoelen zijn inmiddels een paar weken in gebruik en bevallen perfect!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.