Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mere
Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere
Virksomheden har svaret
Elspeterweg 65, 3888 MT, Uddel, Holland
- 0577-750944
- info@bronkhorstbuitenleven.nl
- bronkhorstbuitenleven.nl
Wij zijn erg blij met onze tuinkamer…
Wij zijn erg blij met onze tuinkamer van Bronkhorstbuitenleven!
Vanaf het begin tot het einde zijn wij erg tevreden over de realisatie van onze nieuwe tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven. Samen met Hans Snel een leuk plan opgezet, en door de medewerkers van Bronkhorst perfect uitgevoerd.Wij zijn super tevreden, wij genieten er elke dag van. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!
Fam de Gooijer
Rhenen

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Een prachtige tuinkamer met perfecte service!
Een prachtige tuinkamer, perfect passend bij het huis en onze wensen. Alles was TOP geregeld: de website ter inspiratie, het eerste contact, het conceptvoorstel, de showroom waar alle opties getoond werden, de planning in goed overleg afgestemd, de prettige en vakkundige medewerkers en achteraf de vraag of alles naar wens verlopen was. Bronkhorst Buitenleven is een échte aanrader voor als je op zoek bent naar een mooie tuinkamer!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Vakwerk, op uiterst plezierige wijze afgeleverd!
Voor het ontwerp en de uitvoering van ons plan voor een tuinkamer, sauna en berging zijn wij uitstekend begeleid door Bronkhorst.
Er is topkwaliteit afgeleverd , de planning klopte en de uitvoering is op vakkundige, nette en plezierige wijze voltooid.
De hele organisatie van het project is door Bronkhorst verzorgd en wij zijn blij met onze nieuwe aanbouw voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding en bevelen Bronkhorst Buitenleven van harte aan.

Prachtwerk!
Bronkhorst Buitenleven heeft onze prachtige tuinkamer gerealiseerd. Vanaf het eerste contact tot en met de realisatie was het zeer prettig samenwerken met de vakmensen van Bronkhorst.
Naast de vakkennis, de korte communicatielijnen en eerste klas materialen zijn het ook nog allemaal leuke gasten!
De mannen uit het bouwteam maakten er iedere dag een feestje van om onze mooie tuinkamer te bouwen.
Bedankt Bronkhorst!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Bronkhorst is een betrouwbare partner…
Bronkhorst is een betrouwbare partner in het realiseren van een persoonlijke en op maat gemaakte tuinkamer.

Het perfecte plaatje
Voor de tweede maal een buitenverblijf door Bronkhorst Buitenleven laten maken. Wederom het perfecte plaatje. Alles volgens afspraak, prachtige kwaliteit en complimenten voor de mannen die het hebben geplaatst. Zeer nette en vrolijke heren die hun vak goed verstaan. Erg blij met het eind resultaat.

Tuinkamer
De nieuwe tuinkamer is een geweldige toevoeging aan onze tuin en huis!
Bronkhorst Buitenleven is een zeer prettig bedrijf om "zaken" mee te doen. Er is goed geluisterd naar onze eisen, en daarna is de tuinkamer precies (eigenlijk meer) geworden dan we ervan hadden verwacht. We genieten volop van het buitenleven.
Nogmaals dank aan het complete team van Bronkhorst, voor het luisteren, en bouwen! En tot onze verbazing zelfs sneller geleverd dan in eerste instantie toegezegd!!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Wat een fantastisch team van mensen !
Wij wilde graag een veranda en nog een boel andere dingen. Als eerste het advies wat wij kregen en de vragen die aan ons gesteld werden, waren echt super. Wat willen we nu en wat is nodig en wat niet? Dat was al heel fijn dat je bewust gemaakt wordt van zaken, waar je zelf helemaal niet aan gedacht had, buiten het feit dat het ook nog gewoon een goed gesprek was, waar ruim de tijd voor werd genomen.
De planning en de afspraken daarna waren vlekkeloos. Heb dat wel anders meegemaakt. Complimenten.
De timmermannen die de veranda uiteindelijk geplaatst hebben waren helemaal fantastische. De mannen dachten met ons mee, wij konden al onze vragen kwijt, want die heb je genoeg. Ze waren vriendelijk, leuk in omgang en keiharde werkers, echt grandioos!!
Het resultaat is dan ook meer als dat we verwacht hadden. De veranda is echt schitterend en is ook echt een enorme meerwaarde van de woning geworden.
Wij zijn dan ook meer als tevreden klanten en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Ik wilde heel graag een tuinkamer…
Ik wilde heel graag een tuinkamer hebben en dat is dankzij de vakkundigheid van Bronkhorst prima gelukt.
Ik heb een heerlijke tuinkamer voor zowel de zomer als de winter.
Goed advies en zeer tevreden met de plaatsing.
Met dank aan Hans Snel en z'n aardige team.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
We zijn heel tevreden over heel de lijn
We zijn heel tevreden over heel de lijn.
Van de eerste afspraak om het idee uit te tekenen, negociatie van prijsofferte, afhandelen van bijkomende vragen tot het opleveren van gebouw.
Supervriendelijk team, echte werkers van zetten fundering, dak leggen tot raam inzet.

Prachtige tuinkamer
We hebben een prachtige tuinkamer door Bronckhorst laten plaatsen, een heerlijk verblijf voor in de zomer- en winter. Bijzonder tevreden zijn we over de afstemming, plaatsing en after sales, Bronckhorst weet wat dienstverlening is en stelt de klant centraal! Veel dank aan Gert, Willem en de timmermannen. We gaan hier nog jaren van genieten. 👍🏻😀

Kers op de taart
Op de open dag langs geweest en super geholpen door Hans Snel.
Hans maakte zijn achternaam waar, want alle beloftes zijn snel waargemaakt en inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van een mooie veranda welke de "kers op de taart" is in onze nieuw aangelegde tuin.
Meestal krijgt de verkoper alle lof, want deze maakt de prijs. Maar de "timmermannen" verdienen ook alle lof. Zij hebben tenslotte het zware werk mogen doen.

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Onze wens was een veranda
Onze wens was een veranda, en we kwamen uit bij Bronkhorst Buitenleven. De afspraak werd gemaakt en dan word je enthousiast wanneer je het bedrijf Bronkhorst binnenstapt. Je ziet meteen de kwaliteit, en het vakmanschap. Er wordt goed meegedacht en je word heel goed als klant behandeld. De veranda is gerealiseerd, echt vakwerk, wij gaan genieten in Rijnsburg, bedankt, Willem en Emilia Souverijn

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Een bedrijf die er voor zijn klant is!!!
Wij hebben een veranda laten plaatsen door Bronkhorst Buitenleven.
Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking is er meegedacht. Het bedrijf is er voor zijn klanten. Bedankt!!!

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Plaatsing van tuinhuis en schutting welke een sieraad zijn voor onze tuin
Bronkhorst heeft deze week een tuinhuis (incl. schuurtje) en schutting bij ons geplaatst. En dit helemaal naar volle tevredenheid. De mannen van Bronkhorst zijn echt vaklieden en luisteren goed naar de wensen van de klant! Geen overlast, betrouwbare harde werkers die secuur en goed werk leveren. We zijn zeer enthousiast over het eindresultaat en zouden iedereen Bronkhorst willen aanbevelen. Michael & Ariane

Mooie veranda....
Mooie veranda....
Gert kwam eerst bij ons thuis om onze wensen te bespreken. Vervolgens kwam hij met een mooi ontwerp dat ook is uitgevoerd. Alles was goed gepland en op elkaar afgestemd. Aardige mensen. Er werd netjes gewerkt. We werden steeds goed op de hoogte gebracht wie wanneer en hoe laat kwam. Een mooi bedrijf met aandacht voor de klant, het product en kwaliteit. Het resultaat is prachtig. We gaan genieten!

Een prachtig resultaat!
Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard. Kleine tegenvallers zijn prima opgepakt en opgelost, de communicatie verliep prima. Het eindresultaat is prachtig! we zijn er erg tevreden over. Een volgende keer zouden we zeker weer de opdracht geven aan Bronkhorst Buitenleven.
Hartelijke groet, fam. Broeren

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Samen met adviseur Hans Snel hebben we…
Samen met adviseur Hans Snel hebben we een tuinpaviljoen ontworpen waar we een schitterend uitzicht over de tuin en het woonhuis zouden hebben. Vanwege de rijksmonument status van onze woning hadden we ervoor gekozen dezelfde geglazuurde dakpannen als van de woning te gebruiken. De vaklieden van Bronkhorst zagen iedere plank hout ter plekke op maat, en ondanks de hoge zomerse temperaturen gingen ze vakkundig door met hun werk. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend. Een schitterend paviljoen met fijne openhaard en buitenkeuken. We hebben er al fijne momenten in doorgebracht en kunnen de vakmensen van Bronkhorst Buitenleven van harte aanbevelen !

Klant staat op 1!
Gastvrij, klantgericht, eerlijk en kwaliteit!

Even tevreden klant
Even tevreden klant
Wij genieten dagelijks van onze nieuwe tuinkamer. Een mooi geheel passend bij ons huis. Gerealiseerd door vakkundige en gemotiveerde mensen. Bronkhorst Buitenleven, heel hartelijk bedankt!
Fam Jacobs, Bleiswijk

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven
Læs mere om andre typer anmeldelser.