Bronkhorst Buitenleven Anmeldelser 253

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Terrassebygger
  2. Bygningsdesignvirksomhed

Om Bronkhorst Buitenleven

Skrevet af virksomheden

Binnen enkele minuten een andere wereld in stappen, dat zou toch ideaal zijn. Door onze omgeving soms te versimpelen komen we dichter tot onszelf. Of elkaar. We creëren een plek waar u kunt ontspannen, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Gewoon in uw eigen achtertuin. Wat verdient uw aandacht? Bekijk hier de stijlen van Bronkhorst.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prachtig eindresultaat!

We zijn erg blij met het eindresultaat van onze prachtige veranda. Vanaf het begin tot het einde zijn we goed geholpen door de medewerkers van Bronkhorst. De 5 sterren zijn jullie waard!

30. oktober 2020

Beste meneer Spijksma,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het buitenverblijf, wat resulteert in deze mooie 5-sterrenbeoordeling, Bedankt!
Wij wensen u veel plezier toe van het prachtige project!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deskundig advies met persoonlijke…

Deskundig advies met persoonlijke aandacht. Voor, tijdens en na de aankoop en bouw! Absolute aanrader als u een mooi buitenverblijf op maat wenst!

14. oktober 2020

Beste mevrouw Piepers,

Hartelijk bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en de aanbeveling.
Wij wensen u veel plezier van uw prachtige buitenverblijf toe!

Complimenten vanuit de Achterhoek

We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die meteen raak was. Passend bij onze tuin en jaren ‘30 huis. Vervolgens verliep de planning en bouw helemaal zoals afgesproken, vanuit een prettig contact met iedereen van het team. En het eindresultaat? Nog mooier dan op het plaatje! We gaan zeker weten vele jaren genieten van onze prachtige houten schuur met buitenverblijf. Complimenten vanuit de Achterhoek!

9. oktober 2020

Vakwerk

Vakwerk. Komen afspraken na. Enorm tevreden!

10. juli 2020

Beste meneer van Arendonk,

Hartelijk bedankt voor deze beoordeling!
Wij wensen u veel plezier toe van uw prachtige buitenverblijf.

Ons buitenverblijf midden in Amsterdam

Ons buitenverblijf (midden in het centrum van Amsterdam) is prachtig geworden. Binnen 2 dagen gerealiseerd en zeer netjes afgewerkt!

3. juni 2020

Beste Hugo,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij wensen u veel plezier toe van uw prachtige buitenverblijf!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig zomerhuis aan het meer

In mei 2020 werd ons zomerhuis (ca 80m2 woonoppervlakte) formeel opgeleverd: het is een fantastisch resultaat geworden van een goede samenwerking tussen ons en het team van Bronkhorst. Wij hebben de ideeën geleverd en Bronkhorst heeft ze vervolgens uitgewerkt in werktekeningen en een driedimensionaal overzicht. Men deed niet ingewikkeld over details. In principe was bijna alles bespreekbaar. Helaas kwam er vlak voor het begin van de bouw een flinke kink in de kabel door nieuwe milieueisen, maar dit probleem hebben we uiteindelijk in harmonie opgelost. Top vakmensen en uitstekende toeleveranciers. Een paar details: goede fundering op veengrond, degelijke kozijnen en sluitwerk, fraai metselwerk, de bouw klopte volgens het kadaster op de centimeter, enzovoort. Veel dank aan Hans (voorgesprekken), Antonie (tekenwerk, procesvoering en begeleiding), Wijnand en Willem Jan (timmerwerk), Reinard en Herbert (fundering, tegel- en metselwerk) en overige medewerkers en toeleveranciers van Bronkhorst. Chapeau! Wie kijken wil naar het eindresultaat is in overleg met Bronkhorst van harte welkom.
Marten en Frans.

2. juni 2020

Beste Marten en Frans,

Hartelijk bedankt voor deze prachtige 5-sterren beoordeling.
Wij hebben de samenwerking ook als zeer prettig ervaren en we zijn dan ook erg trots op het eindresultaat.
Bedankt voor deze opdracht!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bronkhorst Buitenleven is een absolute aanrader

we hebben een prachtig buitenhuis in onze tuin geplaatst. Aanvankelijk hadden we een standaard buitenhuis uit een van de programma's van Bronkhorst Buitenleven, maar we wilden een eigen variant. En dat was mogelijk en uiteindelijk helemaal naar onze wensen. De medewerkers waren zeer betrouwbaar en goed en binnen no time was het klaar. Het voordeel van Bronkhorst is dat ze een perfecte voorbereiding hebben op hun eigen locatie en dat ze de klant hiermee ontlasten. Dit is zo fijn, want binnen een week was alles gezet. Later kwam nog iemand om de ramen te plaatsen. Bronkorst huurt deze persoon in maar ook deze persoons had verstand van zijn vak. Helemaal top en onze tuin oogt met dit tuinhuis zo mooi. Bronkhorst Buitenleven is een absolute aanrader.

27. maj 2020

Beste familie Verhees,

Hartelijk bedankt voor 5-sterren beoordeling!
Wat fijn om te horen dat u onze samenwerking als betrouwbaar en prettig hebt ervaren.
Uiteraard wensen wij u veel mooie uurtjes toe in jullie prachtige verblijf!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een prachtig tuinhuis…

Wij hebben een prachtig tuinhuis inclusief schutting laten bouwen door Bronkhorst buitenleven.
Tijdens het offerte stadium zijn onze wensen goed geïnventariseerd en door hun vakkundige opmerkingen hebben wij er gezamenlijk een fraai tuinhuis incl schutting van gemaakt. De sfeer impressie gaf een goed beeld hiervan.
Tijdens de bouw hebben ze goed gecommuniceerd met onze tuinaanleg Heart for Gardens, samen hebben ze een goede planning gerealiseerd.
Dit weekend van 21 maart met de prachtige zonnenstralen maar helaas in de Corona tijd hebben wij al heerlijk kunnen genieten van onze prachtige tuin incl tuinhuis en schutting.
Wij bevelen de firma Bronkhorst buitenleven dan ook van harte bij u aan.

23. marts 2020

Beste,

Hartelijk bedankt voor de 5-sterren en de aanbeveling!
We zijn blij dat we een prachtig tuinhuis met schutting voor u mochten plaatsen.

Wij wensen u veel plezier van de tuinkamer toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg tevreden over de gang van…

We zijn erg tevreden over de gang van zaken. Keurig afgewerkt en er is een mooi en stevig prieel gebouwd die goed bestand is tegen de Zeeuwse wind en stormen!

28. januar 2020

Beste familie de Hek,

Hartelijk bedankt voor de 5-sterren beoordeling.
We zijn blij te horen dat alles naar uw tevredenheid is uitgevoerd.
Bronkhorst Buitenleven wenst u veel plezier toe van uw prachtige prieel.

Schitterende Tuinkamer

Het team van Bronkhorst Buitenleven heeft ons uitstekend geadviseerd vanaf het eerste contact tot en met de realisatie en nazorg van onze schitterende open tuinkamer met berging. Vanwege het feit dat we een deel van de bouw (zoals grondwerk, fundering, elektra, etc.) in eigen beheer hebben uitgevoerd, was het nog belangrijker om op bepaalde momenten te kunnen overleggen of advies in te kunnen winnen. De medewerkers van Bronkhorst Buitenleven hebben ons hier uitstekend in begeleid en ook een technisch probleem, dat was ontstaan bij de plaatsing van een stalen raamkozijn, werd professioneel opgelost.
Nogmaals dank, en we zien uit naar het voorjaar om optimaal te gaan genieten van deze mooie plek in onze tuin.

3. januar 2020

Beste familie Thijssen,

Hartelijk bedankt voor deze beoordeling.
De samenwerking met u hebben wij als zeer prettig ervaren.
Wij wensen u nu, maar ook zeker aankomend voorjaar veel mooie momenten toe in de schitterende veranda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn partner Anita van Loon heeft al…

Mijn partner Anita van Loon heeft al een review geplaatst! Bronkhorst en de betrokken medewerkers zijn perfect!

1. januar 2020

Beste familie Smitshuysen,

Bedankt voor beide beoordelingen.
Ik zal het compliment aan onze medewerkers doorgeven.
Wij wensen u veel plezier toe van uw buitenverblijf.

Aanwinst voor de tuin!

Wij wilden graag een tuinkamer en een overkapping bij ons nieuwe huis. Het is meer dan een aanwinst voor de tuin en ons huis!
Super service en heel goed geholpen. Puur vakmanschap! Vanaf de afspraak in Uddel tot na de oplevering goed contact gehad.
Wij zijn dus zeer tevreden.

30. december 2019

Beste Esther,

Wat een mooie beoordeling hebben wij van u mogen ontvangen, bedankt daarvoor.
We zijn blij om te lezen dat het 'meer dan een aanwinst' is geworden. Uiteindelijk zijn dat de reacties die we hopen te ontvangen na de oplevering.
Wij wensen u veel plezier toe van uw buitenverblijf.

Goede oplevering!

We zijn zeer tevreden met de oplevering van onze veranda/schuur door het goede werk van de installateurs en de goede begeleiding die Hans Snel heeft gedaan. Nogmaals bedankt!

29. december 2019

Beste familie Lim,

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling.
Ook u bedankt voor het fijne contact en de goede samenwerking.
Ons team wenst u veel plezier toe van de veranda en schuur.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een mooi eindresultaat met wat tussentijdse hobbels.

Contact verliep vanaf het begin uitermate plezierig. Er werd mooi meegedacht met wat wij wilden. Ivm een niet haakse hoek in de tuinmuur moest de tuinkamer op maat gemaakt worden zodat de voorkant wel recht zou worden, wat mooi gelukt is. Helaas bleek onze wens om aan een kant alleen hangende, schuivende panelen te hebben in de praktijk erg lastig om te maken. In de afhandeling om het toch goed te krijgen liep de communicatie wat moeizaam omdat men ook niet goed wist hoe dit op te lossen. Daardoor duurde het enkele maanden voordat de tuinkamer opgeleverd werd. Onze hovenier heeft het uiteindelijk prima samen met Bronkhorst op kunnen lossen. Het eindresultaat dat opgeleverd is mag er zijn! Afgelopen najaar lekker kunnen genieten in onze tuinkamer met schuivende panelen. Recent kwam Bronkhorst langs om de gehele gang van zaken door te spreken. Dat hebben wij zeer gewaardeerd.

20. december 2019

Beste familie de Jong,

Hartelijk bedankt voor deze beoordeling.
We zijn blij om te horen dat de tuinkamer uiteindelijk naar uw maar ook naar onze tevredenheid is opgeleverd.
op onze beurt bedanken wij u voor de fijne samenwerking.
We wensen u veel plezier toe van uw prachtige tuinkamer.

Klasse vakmanschap!

Zeer prettig contact met de verkoopadviseur die actief mee dacht met onze wensen. De meerdere aanpassingen van het ontwerp waren geen enkel probleem. De plaatsing door de eigen vakmensen verliep vlekkeloos en het resultaat mag er zijn. We genieten er elke dag weer van om de prachtige tuinkamer in het midden van de tuin te zien staan!

19. december 2019

Beste Rinus,

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden.
Het uiteindelijke ontwerp en het resultaat daar uit zijn prachtig geworden!
Op onze beurt bedanken wij u voor de prettige samenwerking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig atelier, tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven!

Wij hebben afgelopen zomer de keuze gemaakt, een prachtige tuinkamer annex atelier van 8,5 x 4 meter, met een schitterende glazen schuifpui, dakvensters en een houtkachel te laten plaatsen door Bronkhorst Buitenleven. Zowel de ontvangst in de showroom in Uddel, als het bezoek aan onze tuin, door Hans Snel en zijn team, spreekt zeer tot de verbeelding. Een fijne oprechte en transparante samenwerking. Een goed partnership met Van Weelde Hoveniers, waardoor egalisatie, grondafvoer en tuinaanleg, bestrating goed tot zijn recht komt. Het resultaat is een werkelijk uniek atelier. Een tuinkamer, waar we al menig uurtje bij de houtkachel hebben doorgebracht. En ik kan werkelijk iedereen, die in zijn tuin de ruimte heeft, een atelier, een tuinkamer, een overdekt terras te laten plaatsen Bronkhorst aan bevelen. Aardige nette mensen, ieder voor zich, prachtig materiaal, goede nazorg, zorgvuldigheid. En een kwaliteit die voor zich spreekt. Wilt u komen kijken, u bent van harte welkom!

18. december 2019

Beste familie van Loon,

Hartelijk bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
Ook wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Erg leuk om te lezen dat u al menig uurtje bij de houtkachel heeft doorgebracht, uiteraard hopen wij dat daar nog heel veel lange uren bij zullen komen.

Namens heel Bronkhorst Buitenleven , wensen wij u veel plezier toe van uw atelier.

Fantastische tuinkamer.

Bronkhorst Buitenleven heeft een fantastische en kwalitatief hoogwaardige tuinkamer voor ons gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over het contact, het creatieve ontwerp en de realisatie van de tuinkamer. Afgelopen jaar hebben wij met erg veel plezier buiten gezeten, veel meer dan we aanvankelijk hadden gedacht. Niet alleen meerwaarde voor ons, maar zeker ook voor het huis. Het is de investering zeker waard. De nazorg van Bronkhorst is uitstekend. Zeker een aanrader.

6. december 2019

Beste familie Bienfait,

Hartelijk bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
Wij vinden het fijn om te lezen dat u het afgelopen jaar meer buiten heeft kunnen genieten dan u in eerste instantie had verwacht.

Uiteraard wensen wij u nog vele jaren plezier toe van uw prachtige buitenverblijf.

Complimenten!!

Er is een prachtige tuinkamer neergezet in onze tuin. Bronkhorst is een prettig bedrijf met vriendelijke en harde werkers. Het project werd strak geleid, met een goede afstemming van onze wensen.
De contacten waren direct, soepel en de meldingen werden snel verwerkt.
Kortom een topbedrijf dat van ons een vette pluim krijgt!!

25. november 2019

Beste familie Deneer,

Hartelijk bedankt voor deze 5-sterren beoordeling.
Wij hebben ook met veel plezier aan uw project gewerkt!
Die pluim steken wij graag in onze zak, bedankt!

Wij wensen u nog veel plezier toe van uw prachtige tuinkamer.

Een prachtige tuinkamer!

Onze prachtige tuinkamer is gerealiseerd door professionele mensen, die echt hun vak verstaan! Kijken ook terug op een prettige “samenwerking”!

22. november 2019

Beste familie Morssinkhof,

Bedankt voor deze hartelijke woorden.
Ook wij kijken terug op een prettige samenwerking.
Wij wensen u veel mooie momenten toe in uw prachtige tuinkamer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat zijn we blij met onze tuinkamer !

Dankzij Hans Snel maar zeker ook zijn team zijn we nu in het bezit van een tuinkamer waar we elke dag opnieuw heel blij mee zijn ! Dankzij de unieke ligging kijken we uit over het weiland en zien elke dag de koeien en genieten van de natuur zo dicht bij huis .s Avonds verandert het karakter van onze tuinkamer in een Zwitsers Chalet,heel knus .Dit alles is het resultaat van het vakmanschap van het team van Bronkhorst . We hadden van begin af aan een klik met de jongens en zij hebben onze wensen heel goed begrepen en vakkundig vertaald .Heren bedankt ! De mooie afwerking verrast ook onze bezoekers.Duidelijk is dat dit bedrijf kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan .
Het totale bedrijf is correct en de samenwerking met toeleveranciers perfect ! Daar kunnen nog veel bedrijven een puntje aan zuigen .
Het zal u duidelijk zijn voor ons is dit bedrijf een absolute aanrader ! Het feit alleen dat de bouwers in hun vrije tijd 100 kilometer komen gereden om het eindresultaat te bewonderen zegt meer dan genoeg .Bronkhorst bedankt ! De samenwerking was ons een waar genoegen .

15. november 2019

Goedemorgen familie Peters,

Hartelijk bedankt voor uw 5-sterren beoordeling, wat een mooie lovende woorden!
Wij hebben de samenwerking met u ook als heel prettig ervaren.
Zoals u zelf ook al zegt staat deze tuinkamer op een unieke plek waar het maatwerk van Bronkhorst optimaal tot zijn recht komt.

Wij wensen u nog veel mooie momenten toe in uw prachtige,unieke tuinkamer.

Het Bronkhorst Buitenleven team!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.