Bronkhorst Buitenleven Anmeldelser 253

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Terrassebygger
  2. Bygningsdesignvirksomhed

Om Bronkhorst Buitenleven

Skrevet af virksomheden

Binnen enkele minuten een andere wereld in stappen, dat zou toch ideaal zijn. Door onze omgeving soms te versimpelen komen we dichter tot onszelf. Of elkaar. We creëren een plek waar u kunt ontspannen, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Gewoon in uw eigen achtertuin. Wat verdient uw aandacht? Bekijk hier de stijlen van Bronkhorst.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg tevreden met de top…

We zijn erg tevreden met de top service, top kwaliteit en het super eindresultaat. We genieten volop van onze mooie tuinkamer met haard!
Hartelijk dank!

1. oktober 2018

Beste Silvie,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
De tuinkamer sluit mooi aan op de stijl van uw woning.
Wij hopen dat u er nog veel plezier van gaat hebben samen met het gezin.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vind Bronkhorst een top bedrijf .

Ik vind Bronkhorst een top bedrijf .
Zeer goede kwaliteit geleverd .En de jongens die in bloedhete dagen flink hebben door gewerkt met n prachtig resultaat. Ook de dakdekkers hebben netjes en goed gewerkt op dat hete dak.
Ik ben blij dat ik voor Bronkhorst heb gekozen .

lisette

6. august 2018

Beste Lisette,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
De plek waar we de tuinkamer mochten plaatsen was voor ons ook even heel iets anders.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Bronkhorst Buitenleven.

Met vriendelijk groet,

Ons Buitenhuis

Sinds mei 2018 hebben we een prachtig ‘buitenhuis’.
Er was even wat onduidelijkheid over de planning, maar toen de data stonden werd het perfect geregeld. Adekwate mensen, er werd vakkundig, schoon en prettig gewerkt. Electriciteit en schilderswerk was goed in orde.
Het huis geeft een chique uitstraling aan onze tuin.
Prima bedrijf!

31. juli 2018

Beste mevrouw Duijzer,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
De tuinkamer komt helemaal tot zijn recht in uw tuin!
wij hopen dat u nog lang mag genieten van uw tuinkamer en natuurlijk het prachtige uitzicht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer punctueel bedrijf met bijzondere…

Zeer punctueel bedrijf met bijzondere tuinhuizen.

31. juli 2018

Beste familie Willemse,

Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling!
We wensen u nogmaals veel plezier van uw prachtige tuinpaviljoen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op zich zijn er weinig mankementen…

Op zich zijn er weinig mankementen voorgekomen.
Echter de aanvraag voor de bouw, qua omgevingsvergunning werd niet optimaal behandeld waardoor de potentiële bouw vertraging opliep. Toen we de vergunning eenmaal hadden vorderden de afspraken om de bouw te realiseren alsnog. De bouw van de tuinkamer is voorspoedig gegaan. Ook de ingehuurde ZZP-ers waren vakkundig en leverden mooi werk af. En waren zij gedisciplineerd bezig en hielden rekening met de wensen van onze zorgboerderij.
Het laatste mankement met de pui wordt op ons verzoek over een paar weken verholpen.

23. juli 2018

Beste familie Oliehoek,

Hartelijk dank voor de beoordeling!
We hopen dat u samen met uw cliënten nog lang mag genieten van de tuinkamer.

Met vriendelijke groeten,

Het Bronkhorst Buitenleven Team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima bedrijf er is geen betere te vinden

Prima bedrijf. Komen alle afspraken goed na. Uitvoering van het werk zeer professioneel uitgevoerd. Nazorg goed geregeld. After sales ook gedaan. Kortom u kunt geen beter bedrijf vinden om zo'n klus te laten uitvoeren. Niet goedkoop wel heel goed.

23. juli 2018

Beste familie Smit,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wat een prachtig compliment, wij wensen u nogmaals veel plezier van uw unieke tuinkamer.

Buitenverblijf is kwalitatief…

Buitenverblijf is kwalitatief hoogstaand opgeleverd door zeer professionele medewerkers die hard, netjes en schoon werken.

27. juni 2018

Beste Alexander,

Wat fijn om te horen dat u het maatwerk van Bronkhorst Buitenleven zo waardeert. We geven de complimenten door aan onze collega's. Op onze beurt danken wij u voor de plezierige samenwerking.

Het Bronkhorst Buitenleven team,
Marjon van Leeuwen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het gehele traject wordt prettig en…

Het gehele traject wordt prettig en professioneel gedaan.
De tuinkamer is prachtig geworden.
Prijzig, maar dan heb je ook wat !

26. juni 2018

Beste familie Buskermolen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
We hebben ook erg fijn met u gewerkt, nu kunt u lekker genieten van uw prachtige tuin.

Vakmanschap bestaat nog.

Bronhorst buiten leven heeft op ons verzoek een carport met berging geplaatst.
Tevens is gelijktijdig de tuin en bestrating aangepast. De coördinatie tussen de tuinaannemer, dakbedekker en elektra bedrijf is door Bronkhorst uitgevoerd. Alles is vanaf de planning zonder problemen verlopen.
Ondanks het slechte weer werkte de mannen door.
Het geheel ziet er prachtig en degelijk uit en we krijgen complimenten van de buren.
Ons huis en dus ook de straat is er van opgeknapt.

31. maj 2018

Besvarelse fra Bronkhorst Buitenleven

Beste meneer en mevrouw de Vos,

Bedankt voor uw beoordeling. we hebben een prettige samenwerking met u gehad.
We hopen dat u nog lang mag genieten van het bouwwerk!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over Bronkhorst…

Wij zijn zeer tevreden over Bronkhorst Buitenleven , en hebben een prachtige veranda gekregen .

23. maj 2018

Beste meneer Groeneveld,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben de samenwerking als prettig ervaren en wensen u nog veel plezier van uw veranda toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit…

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service die Bronkhorst Buitenleven levert.
De kwaliteit is zeer degelijk, even als het bedrijf zelf .
Wij kunnen iedereen Bronkhorst Buitenleven aanraden.

23. maj 2018

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling, daar zijn wij erg blij mee!
We hopen dat u nog lang mag genieten van uw tuinpaviljoen.

Het Bronkhort Buitenleven team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een tevreden en gelukkig mens

Je kunt natuurlijk op heel veel plaatsen tuinkamers en verblijven in alle soorten en maten kopen.
Maar Bronkhorst Buitenleven is toch wel wat anders.
Naast een perfecte service wordt een hoogstaand product afgeleverd door een buitengewoon functioneel werkend team.
Wij hebben gekozen voor een strak model uit de Gaev serie, afsluitbaar met een glazen schuifwand met panelen en verwarmd met heaters.
Helemaal top, we hebben een prettig huis maar leven nu echt wel heel veel meer "buiten". Dank aan de medewerkers van Bronkhorst !

15. maj 2018

Beste meneer Boomgaart,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling, daar zijn wij bij Bronkhorst Buitenleven erg blij mee.
Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat.
We hopen dan u nog lang met veel plezier en genot van het buitenleven mag genieten.

Prettige omgang

Prettige omgang , komen hun afspraken na en goede vakmensen

14. maj 2018

Beste meneer Swakhoven,

Kort maar ook zeer krachtig! bedankt voor uw beoordeling.
Wij wensen u veel plezier met uw buitenverblijf.

Turn Key tuinkamer met buitenkeuken

Goede samenwerking, met hier en daar een kleine hapering, maar dit uiteindelijk top opgelost. We hebben een hele mooie en solide tuinkamer met buitenkeuken, waar we met dit mooie weer al veel gebruik van hebben gemaakt.
Alle betrokken medewerkers werkten erg netjes, waren zeer beleefd en dachten met ons mee om tot het mooiste resultaat te komen.
De offerte was geheel compleet dus aan het einde ook geen onverwachte kosten.

14. maj 2018

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! wat fijn om te horen dat u te spreken bent over onze dienstverlening.
We hopen dat er nog veel mooie dagen komen, zodat u heerlijk kan genieten van uw tuinkamer met buitenkeuken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De tijd tussen eerste contact met de…

De tijd tussen eerste contact met de buitendienstmedewerker/adviseur om over onze plannen te praten en de uiteindelijke realisatie van onze plannen was relatief kort en hebben we als zeer positief ervaren. De offertefase in ons project is om een of andere reden helaas overgeslagen.
Ondanks aandringen hebben we ook nooit een 3D tekening van ons plan gezien. Ontzettend benieuwd waren we dan ook hoe e.e.a. eruit zou gaan zien. En dat.........is ons niet tegen gevallen. De voorbereidingen in Uddel door jullie vakmensen hebben geleid tot een mooie veranda en een even zo mooie overkapping in Veldhoven. De samenwerking met jullie mensen tijdens de opbouw is zeer prettig verlopen. Jammer dat de meegebrachte kraan niet in staat was ons de diverse delen naar hun plaats te takelen. Een kraanverhuurbedrijf in onze omgeving kon uitkomst bieden en nog steeds wordt er aan ons gevraagd wat er toch aan de hand was, want het viel wel op!
Jammer dat door tijdsdruk de afwerking hier en daar niet 100% is. B.v. Spijkerkoppen niet goed gedreveld. Delen die mooi aansluiten, maar dat maakt het landelijk! Transportsporen op diverse delen niet verwijderd. Op sommige vlakken van de balken nog zaagsporen (i.p.v. geschaafd) aanwezig. Het aanbrengen van de deuvels in de pen-gat verbinding kan hier en daar met meer zorg gebeuren zodat het hout minder hard splijt!
Jammer dat in het dak een plank met veel spint eraan midden in het dakvlak ligt en niet aan de zijkant. Een meer ervaren vakman zou hier zeker op letten. Jammer ook dat hier en daar een balk is toegepast waarin het "hart van de boom" aanwezig is. De kans op scheurvorming o.i.v. de zon zal dit alleen maar bevorderen. (Diverse scheuren zijn dan ook al zichtbaar.)
Gezien deze opmerkingen hebben we dan ook gemeend om de uitvoering van dit werk met 4 i.p.v. 5 sterren te waarden. Hopelijk hebt u iets aan mijn opmerkingen.
Desalniettemin zijn we toch zeer tevreden over de gerealiseerde veranda en overkapping. Maar het kan altijd beter. We hopen er zeer lang van te mogen genieten.
We zullen u dan ook aan bevelen binnen onze kennissenkring.

Sorry dat mijn review wat aan de lange kant is! Maar gezien de tijd die jullie in ons project hebben gestopt is dat wel gerechtvaardigd.

J. van Eyck1948

10. maj 2018

Beste meneer van Eyck,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling!
we zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening en de overkapping.
we nemen uw opmerkingen zeker mee in de volgende projecten.

Wij wensen u nogmaals veel plezier en genot van uw buitenverblijf.

Uitstekende materialen

Uitstekende materialen, mooie afwerking. Stevig en vakkundig geplaatst, goede service. Kortom, zeer tevreden!

9. maj 2018

Beste familie Elema,

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze manier van werken en het uiteindelijke resultaat.
Geniet van uw mooie tuinkamer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prettige samenwerking van aanvraag tot en met oplevering !

Prettige samenwerking van aanvraag tot en met oplevering, resultaat is mooier dan wat we er van verwacht hadden. Het is goed en degelijk werk.
Jammer dat onderleverancier open haard van Bronkhorst in tijd wat uitliep en dat bij de montage er wat slordig met uitkomend puin gedaan werd bijden montage. Als deze kleine feiten zich niet hadden voorgedaan hadden wij 5 sterren gegeven, want het product en resultaat is echt prima !

7. maj 2018

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat.
we nemen uw aandachtspunten zeker mee en zullen dit intern bespreken, dank voor het aankaarten.
wij wensen u veel plezier met uw tuinkamer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gedegen gebouwd landelijk tuinhuis door…

Gedegen gebouwd landelijk tuinhuis door een team met uitstekend vakmanschap tegen een faire prijs.
Vanaf het eerste contact met Bronkhorst Buitenleven kregen wij het vertrouwen dat de realisatie van het door ons gewenste tuinhuis (bestaande uit een veranda en twee bergingen) bij Bronkhorst Buitenleven in goede handen zou zijn.
Onze hooggestemde verwachtingen zijn inderdaad uitgekomen. Door goede planning en uitstekende communicatie en uitvoering, is alles volgens plan uitgevoerd!

4. marts 2018

Beste familie van den Berg,

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide beoordeling. Ook fijn om te horen dat het eindresultaat naar tevredenheid is.

Namens onze medewerkers heel veel plezier met jullie veranda en bergingen!

Bronkhorst

Prima service, duidelijk process, mooi resultaat

27. februar 2018

Beste heer van Eerdt,

Kort maar krachtig! Hartelijk en veel plezier van het buitenleven.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een bedrijf wat zijn afspraken keurig …

Een bedrijf wat zijn afspraken keurig nakomt, en zeer vakkundig personeel.

22. januar 2018

Beste familie Kuijken,

Duidelijker kan het niet verwoord worden, hartelijk dank hiervoor!

Veel plezier gewenst met jullie tuinkamer!

Met vriendelijke groet, Het Bronkhorst Buitenleven team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.