Se, hvad kunderne siger
De hele procedure was door tussentijdse updates goed te volgen en de plaatsing was snel en vakkundig. We zijn er erg blij mee.
eindelijk in Nederland om mijn veranda te zien. Geweldige service, kon alles telefonisch regelen(vanuit het buitenland) aanbouw ziet er mooi uit een aanwinst voor mijn vakantie huis
In begin hadden we een goede advies gekregen en ook veel verschillende offertes gekregen. Op eindelijk hebben we onze keuze gemaakt. Ze kwamen voor metingen en wij gingen naar showro... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Het beste adres voor aluminium Veranda's
Kontaktoplysninger
Smirnoffweg 24-26, 3088HE, Rotterdam, Holland
- 010-3220431
- info@deverandaboer.nl
- deverandaboer.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blij met veranda
Snelle communicatie, maar wel ervaren beter via bellen dan via app. Snelle levering en goede service. Tevreden over het plaatsen, alleen over de afwerking en de verlichting was niets afgesproken en sluiten ze niet aan. Dit moest ik alsnog zelf regelen. Maar al met al goed tevreden tot nu toe en blij met de veranda.
Vakmannen
We zijn heel erg tevreden
We zijn heel erg tevreden, prachtige veranda met glazen dak. Aardig en professioneel team en een prima service!
Super veranda
Prima ervaring. Supersnelle levering en vakkundige plaatsing. Dik tevreden.
aanbouw veranda
Zeer blij mee
Vakkundige mensen
Die binnen een dag onze prachtige serre hebben neer gezet
Alles zo als afgesproken
En nu elke dag plezier van
Weer of geen weer
In een serre zit je toch altijd een beetje buiten
Super tevreden met onze veranda en top…
Super tevreden met onze veranda en top service! Personeel hartstikke vriendelijk en heel netjes gewerkt. Echt een aanrader De Verandaboer!
Dank je wel heren voor de goeie service!
prima werk:)))
De verandaboer is betrouwbaar
Wij hebben recent een veranda laten plaatsen door de verandaboer. Vanaf het eerste moment goed en fijn contact gehad met de jongens. Na het inmeten werd de veranda al vrij snel geplaatst. Ook veel lof voor de mannen die de veranda hebben geplaatst! Erg netjes gewerkt en hij staat er nu keurig bij.
De Verandaboer is een betrouwbaar…
De Verandaboer is een betrouwbaar bedrijf met eerlijke en vertrouwelijke mensen.
Afspraak is écht afspraak, en dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.
De kwaliteit van het werk is uitstekend en je merkt dat er harde werkers staan die weten wat ze doen. Alles wordt netjes en professioneel uitgevoerd.
Ik raad De Verandaboer dan ook iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.
Prachtige Veranda
Mooie veranda geplaatst in opdracht van de Verandaboer . Monteurs hebben heel netjes geplaatst en alles mooi opgeruimd . Dank jullie wel .
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Goede prijs kwaliteitsverhouding. En snelle installatie
mooie serre
Mooie serre, tot nu toe erg blij mee, geplaatst in 1 dag door zeer hard werkende mensen, netjes afgewerkt, mooi om te zien en nog lekkerder om in het zonnetje in te zitten
Warme ontvangst en goede uitleg
Warme ontvangst en goede uitleg. Regelmatig contact onderhouden en toffe team die ons terrasoverkapping heeft geplaatst. Tot in de detail afgewerkt. Een aanrader en heel goed van prijs.
Alles op maat, veel opties
Top bedrijf, heb mijn veranda bij hun laten maken. Veel opties en allemaal op maat.
Super goed
Super goed, eerst showroom bezocht en daarna akkoord gegeven. Alles op maat zoals ik wilde
Wij hebben afgelopen maand onze veranda…
Wij hebben afgelopen maand onze veranda laten plaatsen. Zeer tevreden over het eindresultaat en de goede service!
Super aardige mensen
Super aardige mensen, goede kwaliteit materialen. Aardige mensen en nette prijs. Wij zijn super enthousiast.
Super uitvoering
Super uitvoering! (Mijn vrouw was een beetje bang voor de uitvoering, maar zelf die was enorm enthousiast nadat de jongens klaar waren!)
Echt toppers, super gedaan, enorm bedankt mannen! 👍
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.