Oplichters! Via Soyeux een vreselijk lelijk vest ontvangen dat totaal niet lijkt op de foto. Via Briskie.nl geweigerd aan de deur (zelfde bedrijf). Van beide krijg ik geen mail meer en de 100 euro die... Se mere
Briskie
Had gevraagd mijn artikel te retourneren. Kreeg een aardig aanbod om de goederen te houden met een kleine vergoeding erbij. Ik wilde echter zelf retour zenden echter kon niet online een track en trace... Se mere
Snelle verzending, retourneren is te lastig. gedeeltelijke compensatie ivm duurzaamheid. BH bleek veel te groot te zijn, heb er nog niemand anders mee blij mee kunnen maken helaas. bleek op alli expre... Se mere
Niet tevreden over dit bedrijf. De maattabel die ze hanteren klopt van geen kanten. Mijn borsten vallen er bijna uit. Terug sturen kon niet, ik kreeg eerst een belachelijk aanbod van 40% daarna 50% t... Se mere
Niet doen!
Komt uit China, “support” bh’s hebben helemaal geen steun, slechte kwaliteit. Retour sturen kost €29,30, als je de instructies van hun website volgt.
Mijn advies is gewoon niet doen!
Hele fijne BH'S
Ik begrijp de slechte reviews niet helemaal. De klantenservice was super snel en behulpzaam toen ik zelf een verkeerd adres had Ingevult. Ze konden dit nog op tijd aanpassen en in 4 dagen had ik mijn bh's binnen! Één van de bh's had best wel een lelijke haak en toen ik dit aangaf stuurde ze meteen een nieuwe op! Ze zitten écht amazing en ik heb inmiddels al voor de 2e keer besteld, maar dan nu een andere kleur.❤️
Briskie, misleidende oplichters
Een support bh besteld bij Briskie. Wat een flut kwaliteit! Totaal geen support. Contact opgenomen met de klantenservice om retour aan te vragen. Blijkt dat ik de de producten op eigenkosten naar China moet sturen! Gezien de hoge kosten daarvan biedt Briskie aan 20% van mijn aankoopkosten aan mij terug te betalen. Wat een waardeloos aanbod. Op mijn vraag voor 100% retour en een postadres in Nederland wordt niet meer gereageerd. Het zijn wat mij betreft misleidende oplichters!
Een waardeloos bedrijf met ontzettend…
Een waardeloos bedrijf met ontzettend slechte klantenservice, zogenaamd de optie tot retourneren aanbieden op de website. Inmiddels 10 mails verder met eerst een compensatie van 20%, daarna 30 en als laatste poging 50%, terwijl ze een te klein product sturen waarop ik netjes het retour formulier heb gevraagd. Maar uiteraard sturen ze die niet als bijlage mee. Resultaat is dus betalen voor de rommel die ze sturen. Er valt namelijk niks te retourneren als ze het retourformulier weigeren te mailen.
Product niet geleverd
Product niet geleverd. Nooit antwoord gekregen op mails. Oplichters!