Briskie

Oplichters! Via Soyeux een vreselijk lelijk vest ontvangen dat totaal niet lijkt op de foto. Via Briskie.nl geweigerd aan de deur (zelfde bedrijf). Van beide krijg ik geen mail meer en de 100 euro die... Se mere

Had gevraagd mijn artikel te retourneren. Kreeg een aardig aanbod om de goederen te houden met een kleine vergoeding erbij. Ik wilde echter zelf retour zenden echter kon niet online een track en trace... Se mere

Niet tevreden over dit bedrijf. De maattabel die ze hanteren klopt van geen kanten. Mijn borsten vallen er bijna uit. Terug sturen kon niet, ik kreeg eerst een belachelijk aanbod van 40% daarna 50% t... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Waardeloos retour beleid!

Waardeloos retour beleid!! Donder op met duurzaamheid en bh 's aan iemand anders geven. Heel simpel, ik wil mijn geld terug omdat de maat niet goed is! Uiteindelijk een retour formulier met adres in, ik denk China. Wel graag zelf je retour kosten betalen. Op de site staat heel fijn retour binnen 30 dagen en aankoopbedrag wordt teruggestort....

1. september 2023

Snelle verzending

Snelle verzending, retourneren is te lastig. gedeeltelijke compensatie ivm duurzaamheid. BH bleek veel te groot te zijn, heb er nog niemand anders mee blij mee kunnen maken helaas. bleek op alli express veel goedkoper en daar kan per stuk worden besteld. zit je er in ieder geval niet aan vast aan 3 stuks. let ook op kleurverschil. beige = zalmrose. wijkt af van advertentie.

28. juli 2023

Goed bedrijf en betrouwbaar

Goed bedrijf en betrouwbaar. Had een smartwatch besteld, erg blij mee, alleen het bandje was niet goed bij aankomst waarschijnlijk fabrieksfout. Werd netjes afgehandeld en kreeg een nieuwe toegestuurd, met zelfs wat extra's erbij. Erg lief en netjes van ze 😊 zal er zeker weer wat bestellen. Erg klantvriendelijk ook en je wordt er goed geholpen. Top bedrijf 😄

10. maj 2023

Pas op

Pas op! Dropshipping bedrijf. Alles komt uit China. Beter te bestellen bij SHEIN, temu of Alixpress. Zelfde producten, maar dan 75% goedkoper 🤣. Nu is het misleiding met een zogenaamde Nederlandse site.

20. august 2023

Bestelling

Zeer goede services fout van mij had niet opnieuw gekeken naar maat maar kreeg gelijk nieuwe toe gestuurd nadat ik per mail het had gemeld de andere zending mocht ik iemand anders blij mee maken klasse

10. august 2023

BH besteld volgens goede maat

BH besteld volgens goede maat. Bij passen veel te ruim en geen steun zoals beloofd. Dus wil retour sturen en geld terug. Klantenservice een mail gestuurd en kreeg terug dat zij aan duurzaamheid doen en dat ik 20% van aankoopbedrag van 35 euro ter compensatie kon krijgen. Tja, liever terugsturen en geld retour. Toen kreeg ik een mail terug dat ik dan 50% compensatie kon krijgen. Wat moet ik met een produkt dat veel te groot is.
Retourformulier gekregen met een adres in China. Bij Post.nl blijkt dat 26 euro te kosten. Ja dat wist ik nog niet. Dus opnieuw gemaild dat ik dan toch liever 50 % compensatie wilde. Daar kreeg ik geen antwoord op. Meerdere mails gestuurd om te vragen hoe dit nou zit en waarom ik nu ineens niets meer hoor. Op al deze mails heb ik (nog) geen antwoord gekregen. Zo spelen ze ook nog een gemeen spelletje met je.

12. august 2023

Super tevreden van de bh!

Waren niet thuis toen de levering was, lag halverwege op onze oprit gesmeten. Voor de rest heel tevreden, snel geleverd en zeer blij met de bh, aangenaam om te dragen

16. august 2023

Waardeloze BH .Totaal geen steun

Waardeloze BH .Totaal geen steun , stof is ook drie keer niks. Heb spijt dat ik niet even de reviews heb gelezen , dan had ik zeker niets besteld bij briskie.
Misleidende reclame filmpjes bah .

14. august 2023

Kapot artikel ontvangen

Kapot artikel ontvangen. Met de klantenservice contact opgenomen en er wordt niks meegedaan: het artikel is in de fabriek verknipt.. hoort zo geven ze aan. Kwaliteit slecht!!!

12. august 2023

OPLICHTERS!!…

Eerst verkocht briskie.nl smartwatches...
Ik helaas in getrapt.
Na een 3 weken werkte ie al niet meer.
Na contact zeiden ze dat er geen garantie meer op zat.
Alles wat ze verkopen komt uit China.
Klerezooi dus!
NOOIT IETS KOPEN!