Samme svindler firma som Termination Experts lad være og betale nogen af de 2 firmaer det er SCAM og det rene fup og svindel føj da!!!
Har benyttet bymetis til at opsige prime video, dette skete dog aldrig og måtte stedet selv afmelde via primes hjemmeside - 3 uger senere modtager jeg en faktura på kr. 300? Skriver retur at der må væ... Se mere
Svindel og bedrag...Nu ser jeg flere. Svindel og bedrag...Nu ser jeg flere der tilsyneladende takker bymetis for at have opsagt deres klasselotteri...klasselotteriet har ingen binding..... Se mere
Jeg så en film ‘Killer Paradox’, fordi jeg godt kan lide hovedpersonens måde at spille på. Ellers kunne jeg godt lide serier med familier ( børn er fantastisk skuespillere i de asiatiske serier). Doku... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Samme svindler firma som Termination…
Fungerede.
Er nærmest blevet chikaneret af bymetis…n
Er nærmest blevet chikaneret af bymetis med trusler om det ene og det andet . Har fået afvide af min bank at jeg ikke skal betale via de måder bymetis Beder mig om da det er ulovligt og usikkert da de sender mig bic nr osv som tekst der ville stå i en helt normal mail . Kender en anden der har haft samme problem fordi hun ville opsige Disneyplus men er fritaget fra at betale da bymetis godt er klar over deres ulovlige fremgangsmåde Forbruger rådet eu siger det samme som min bank . Jeg ville opsige min mofibo og der stod intet om at jeg skulle betale for at melde mig ud og hvordan kan det overhovedet give mening at betale for at opsige et abonnoment . Men hvis de kan få folk til at betale på deres ulovlige måde er det jo godt nok for dem
HUSK BYMETIS & DEPT SWIFT ASSIST SKAL OVERHOLDE DANSK LOVGIVNINGEN.
VIGTIG INFO.
-De svage ugyldighedsgrunde er svig, udnyttelse, fejltagelse og simpel tvang.
-Hvis du er uenig i en regning fra ByMetis, er det altid en god idé at kontakte Forbruger Europa og få en konkret vurdering af din sag.
-Ofte er vores anbefaling at skrive til dem og gøre opmærksom på, at du ikke kan acceptere deres opkrævning.
-Du skal også skrive hvorfor, du ikke vil betale.
-Det kan fx være, at du ikke mener, at du blev gjort tydeligt opmærksom på betalingen og accepterede beløbet, da du besøgte ByMetis hjemmeside. ---Det kan også være, at ByMetis slet ikke har sørget for at opsige dit medlemskab.
-Du skal også skrive, at du ikke betaler deres regning.
-ByMetis har herefter pligt til at dokumentere, at der er indgået en gyldig aftale, hvor du kendte og accepterede betingelserne. ---Du kan fx skrive til dem via deres mail
-Husk at gemme din mailen.
AFTALELOVEN SIGER..
-En aftale kan blive ugyldig, hvis der foreligger en stærk eller en svag ugyldighedsgrund. De svage ugyldighedsgrunde er svig, udnyttelse, fejltagelse og simpel tvang.
OBS:
-Hvad er svig ifg juraen?
-Svig er et juridisk begreb, som betegner det forhold, at bevidst give urigtige oplysninger ofte med det formål at opnå økonomisk fordel.
-Svig er en strafbar handling. Det fremgår både af aftaleloven og straffeloven.
- FØLG DISSE RETNINGSLINJER, OG DU KAN KOMME UD AF BYMETIS, UDEN AT BETALE EN KRONE.
Svindel og bedrag...Nu ser jeg flere.
Svindel og bedrag...Nu ser jeg flere.
Svindel og bedrag...Nu ser jeg flere der
tilsyneladende takker bymetis for at have
opsagt deres klasselotteri...klasselotteriet
har ingen binding...de har ingen
geybyrer...Og det er netop klasselotteriet
de har skrevet til os for...svinagtig
markedsføring af varste skuffe...hvorfor
alverden skulle man hyre nogen til at
opsige et abonnement uden binding...
guder et snotfirma...bed dem om at sende
dokumenter over de påståede indgåede
aftaler, således i har noget at gå i retten
med,
Nemt og hurtigt.
ByMetis/Dept Swift Assist er rent svindel
Jeg kan fuldt og helt tilslutte mig det, en anden bruger skriver om ByMetis/Dept Swift Assist 0 stjerner herfra!
Jeg vil gøre opmærksom på en problematisk situation vedrørende virksomheden, tidligere byMétis, der nu opererer og sender brev/mail under navnet SwiftDentAssist. Virksomheden sender fortsat breve med krav om betaling for ydelser, som jeg aldrig har bestilt. Trods gentagne forsøg på at kontakte dem og gøre indsigelse fortsætter deres henvendelser, nu endda med trusler om inkasso. Har netop fået tilsendt et såkaldt Inkasso - sjovt nok skrevet på brevpapir med Dept Swift Assist-brevhoved
Som almindelig borger står jeg tilbage med spørgsmål om, hvordan man effektivt kan indkalde sådanne virksomheder til retten for at stoppe deres uretmæssige handlinger. Jeg mener også, at det er relevant at rejse krav om erstatning for:
Tidsspild:
Den tid, der bruges på at håndtere og afvise ubegrundede krav.
Miljøpåvirkning:
Unødvendig brug af papir og ressourcer i forbindelse med deres mange breve.
Psykisk stress:
Den belastning, det medfører at modtage trusler om inkasso og andre juridiske skridt.
Jeg håber, at relevante myndigheder (Fotbrugerombudsmanden, Forbrugerrådet, Politiet m.fl.) i Danmark og EU vil undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at beskytte forbrugerne mod denne type svindel.
Marianne
Fup firma…
Har nu igen fået brev fra bymetis om jeg skylder...red barnet oplyser at jeg ikke har noget, jeg skylder ved dem
Hvordan kommer man ud af det ???
Fup Fup
Hvad skal man gøre...
Fup og svindel, men meget vedholdende
De er godt nok insisterende. Et helt år er de holdt ved med trusler om inkasso o.l. på trods af at jeg gentagne gange har gjort opmærksom på, at jeg selv har opsagt mit abonnement hos Politiken og at jeg derfor ikke agter at betale dem for en opgave jeg selv har fuldført.
De får ikke en krone - desværre kan man ikke give 0 stjerner. Fup og svindel
Anmeldelse af uacceptabel praksis fra tidligere byMétis (nu SwiftDentAssist)
Tidsspild:
Den tid, der bruges på at håndtere og afvise ubegrundede krav.
Miljøpåvirkning:
Unødvendig brug af papir og ressourcer i forbindelse med deres mange breve.
Psykisk stress:
Jeg håber, at relevante myndigheder vil undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at beskytte forbrugerne mod denne type svindel.
Danis
Desværre er i små mennesker ikke lukket…
Desværre er i små mennesker ikke lukket ned endnu.
PAS PÅ!!!
denne virksomhed er det rene SCAM
Umuligt firma
For ca 1.1/2 år siden gjorde jeg metis opmærksom på at min opsigelse af VIA PLAY,som er opsagt af mig ,personligt nu
får jeg 1 rykkerbrev med 1 regning på 600,00kr ,ATT FREJA.JENSEN JEG BETALER
IKKE.det er
Troede jeg havde fået afsluttet sagen…
Troede jeg havde fået afsluttet sagen ,ved ikke at reagere.
Der er gået 6-8 siden jeg sidst hørte fra dem.
Nu truer de med inkasso via brev,mail og sms.
De vil have jeg skal betale 600,-.
Det kommer ikke til at ske.
Jeg har ikke fået nogen ydelse .
Til byMetis
Til byMetis. Modtager jeg ikke snart den kopi af falck opsigelsesbrev fra jer. Så jeg selv kan se, om jeg har givet jer min underskrift på det brev? Og når I har sendt det brev til mig. Skal I aldrig nogensinde kontakte mig mere ok. Da jeg aldrig har hørt om jer og jeg kender heller ikke jeres firma, det er jo bare fup og svindel, hvor I jo bare prøver at lokke penge fra folk. Og I får ikke nogen penge af mig, da jeg aldrig nogensinde har bedt jer om hjælp til noget som helst, og jeg har opsagt mit abonnement ved Falck her i Danmark pr telefon ok. Så derfor kontakt mig aldrig nogensinde igen. Mvh Alice Nielsen.
Kæmpe Scam!!!!!
Har nu endnu engang modtaget trusler om inkasso fra dette fup firma.
Sidste gang anmeldte jeg dem til forbruger ombudsmanden, hvor jeg fik at vide at de allerede er ved at blive undersøgt!! anmelder dem igen sgu!!!!
Har fået en rykker vedr opsielsebrev…
Har fået en rykker vedr opsielsebrev fra yousee. ?????
Jeg har aldrig bedt om nogen opsigelse hverken ved jer eller yousee.
Tror i virkelig vi er så dumme at falde i jeres svindel ?
Vi kan tage den i retten hvis vi kommer dertil
fupfirma
harKære hr. og fru,
Bemærk venligst, at ByMétis Afbestilling først modtager anmodningen, når forbrugeren har gennemført hele bestillingsprocessen, herunder afkrydsning af de tre afkrydsningsfelter vedrørende de generelle vilkår og betingelser og bekræftelse af betalingsforpligtelsen.
Den tjeneste, du har anmodet om fra ByMétis Afbestilling, omfatter udarbejdelse, udskrivning og afsendelse af et afbestillingsbrev. Dette brev blev udarbejdet og sendt korrekt. ByMétis Afbestilling er desværre ikke ansvarlig for det pågældende selskabs behandling af opsigelsesbrevet, da hvert selskab håndterer dette på sin egen måde.
Vi råder dig derfor til at rette væsentlige spørgsmål direkte til den virksomhed, som opsigelsesbrevet vedrører.
De data, du har indtastet som forbruger, er indarbejdet i opsigelsesbrevet. Dette brev tjener derfor som bevis på din anmodning. Vi vedhæfter det relevante opsigelsesbrev og bevis for afsendelse af det til denne e-mail.
hvad skal man gøre betale eller lade vær
Fusk betal ikke til dette firma
Fusk betal ikke til dette firma. De er kun udepå, at få dine penge, men det er ikke et firma som er ordentligt. Husk:BETAL IKKE HERTIL!!!!