Briskie

Oplichters! Via Soyeux een vreselijk lelijk vest ontvangen dat totaal niet lijkt op de foto. Via Briskie.nl geweigerd aan de deur (zelfde bedrijf). Van beide krijg ik geen mail meer en de 100 euro die... Se mere

Snelle verzending, retourneren is te lastig. gedeeltelijke compensatie ivm duurzaamheid. BH bleek veel te groot te zijn, heb er nog niemand anders mee blij mee kunnen maken helaas. bleek op alli expre... Se mere

Kon niet retour zenden !!

Had gevraagd mijn artikel te retourneren. Kreeg een aardig aanbod om de goederen te houden met een kleine vergoeding erbij. Ik wilde echter zelf retour zenden echter kon niet online een track en trace aanvragen gezien ze om een postcode vragen welke je niet hebt en deze dus niet kon retourneren voor het gehele bedrag. Heb dus maar een kleine vergoeding geaccepteerd en heb nu spullen waar ik niks aan heb en nog geld voor heb moeten betalen. Dit wind ik een kwalijke zaak 😡😡😡

1. oktober 2023

Slecht retour beleid

Als je wilt retourneren moet je je pakket naar China sturen.
In mijn geval is de prijs van verzenden duurder dan het pakket zelf.
Ze beginnen met 20% vergoeding en bieden je uiteindelijk 50% vergoeding aan en daar moet je het dan maar mee doen. Dit alles onder het mom van het besparen van het milieu, omdat je het dan niet hoeft te verzenden….
Tja, dure les dus.

27. september 2023

Niet tevreden over dit bedrijf

Niet tevreden over dit bedrijf. De maattabel die ze hanteren klopt van geen kanten. Mijn borsten vallen er bijna uit. Terug sturen kon niet, ik kreeg eerst een belachelijk aanbod van 40% daarna 50% terug betaald gekregen. Ik kan ze dragen maar moet er topje overheen doen. Ze reageren redelijk snel op de mail. Maar goede klantenservice kan ik niet echt van spreken.

24. august 2023

Slecht retourbeleid

Ook hier de slechte ervaring met het retourbeleid van deze club. Ze zeggen dat er op de website staat dat je naar China moet terugsturen, maar het staat nergens. Er staat een vestigingsadres in Leiden én een Nederlands KVK nummer. Ik ben er ook ingetrapt. Jammer. Uiteindelijk dus ook maar gekozen voor de 50% van het bedrag retour. En weer hebben ze verdiend aan een klant.

21. september 2023

Fijne bh's!

Ik lees veel negatieve reacties tussen de reviews. Mijn ervaring is een positieve. Ik ben blij met de bh's en het contact met de klantenservice was snel en goed. Ook had ik de bh's binnen een week in huis. Ik hoef niet te retourneren dus heb me niet verdiept in de kosten die daarbij horen. Ik vind de bh's heerlijk zitten, ze staan erg mooi en er zijn geen bandjes die zichtbaar zijn in strakke kleding. Tijdens de warme dagen draagt het materiaal voor mij minder prettig.

7. september 2023

Nog nooit zulke slechte kwaliteit wat…

Nog nooit zulke slechte kwaliteit wat betreft een bh gezien. Slap, totaal geen ondersteuning en dunne stof.
Terugsturen kost €26 euro, dus maar op het derde aanbod van 50% van het aankoopbedrag retour ingegaan.
Wat dat betreft is de klantenservice dan wel goed. Snelle reactie en meedenkend. Helaas nu €17 kwijt aan 3 bh’s die ik nooit zal dragen.

16. september 2023

Leergeld!

Leergeld!
Wil bestelling retourneren. Kreeg aanbod van 20% van aankoopbedrag om niet te retourneren. Onder het mom van milieubelasting. Heb ik geweigerd, want ben gewoon niet tevreden, heb er niets aan.
Vervolgens 2e aanbieding van 30%, heb ik ook niet aangenomen.
Kan ik het retourneren op eigen kosten (dat wist ik), moet het naar China!! Dat kost me ruim een derde van het aankoopbedrag.
Voel me opgelicht! Dit is echt heel vals. Nu plaats ik deze review, wordt gedeeld met Briskie, maar daar heb ik nu helemaal geen hoge verwachtingen van. Die doen hier niets mee en kunnen lekker verder gaan met hun valse praktijken.

16. september 2023

Wat een vervelende verkoper

Wat een vervelende verkoper. Je denkt dat je te maken hebt met een nederlandse verkoper en dan moet het op eigen kosten retour naar China. Bah nare zaken dit...

12. september 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. Normaal als iets retour gaat. Moet het worden afgemeld bij klarna. Maar hun vertikken dit.
Omdat hun dropshippers zijn. Bij een normale winkel krijg je gewoon je geld terug.
Weet wel ik ga niet iets betalen wat ik niet ontvangen heb.
Dit zijn gewoon kei harde oplichters.

4. september 2023

Geen ster.

Geen ster.
Pure oplichting.
Levering binnen 2 a 3 dagen en vervolgens ontvang je een mail met track en tracé code, die niet werkt en blijkt uit China te komen.

7. september 2023

Retourneren naar China???

Ja ja, eigen schuld dikke bult, ik weet het. Een website in het Nederlands, een klantenservice in het Nederlands, en ik had dus niet verwacht dat ik iets retour zou moeten sturen naar China. Dus de waardeloze bh’s die ik besteld heb zijn nu in de kledingzaak beland en voortaan check ik vóór ik iets koop waar het naar retour moet.

6. september 2023

Oplichters!

Oplichters!
Reageren niet op emails, heb een verkeerde maat wat normaal wel altijd past, wil het retourneren maar ze zijn niet meer te bereiken. Waardeloos en totaal niet betrouwbaar oppassen dus.
Trouwens product komt uit china beter bij aliexpress ofso bestellen ben je goedkoper uit

5. september 2023

Briskie

Op website staat 30 dagen tijd om te retourneren…maar wel op eigen kosten !! Eerst krijg je mails voor 20% korting bij volgende aankoop en dan betalen om terug te sturen naar China ! Typisch die die reclame websites op Facebook allemaal dezelfde oplichters bah…leergeld zeker

5. september 2023