Brink Transport ApS Anmeldelser 481

2,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 60 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med kundeservicen, som ofte beskrives som uhjælpsom, uprofessionel og svær at komme i kontakt med. Mange oplevede også problemer med leveringstider, hvor varer enten blev forsinket, ikke ankom som lovet, eller hvor track & trace-systemet var upålideligt. Nogle kunder rapporterer om beskadigede varer under transport, og i enkelte tilfælde blev der rapporteret om skader på privat ejendom i forbindelse med levering. Dog var nogle mennesker tilfredse med leveringsservicen, og fremhævede især venlige og hjælpsomme chauffører, der gjorde en ekstra indsats. Enkelte kunder nævner også hurtig levering og en professionel håndtering af deres forsendelser.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig. Mange rapporterer om forsinkede leveringer, uprofessionel... Se mere

Service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med service. Mange rapporterer dårlig service, manglende overholdelse af... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Mens nogle kunder roser chauffører for at være... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder rapporterer, at varer er ankommet beskadiget,... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med kundeservicen, som beskrives som imponerende dårlig, uhøflig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fragtbrevsnummer: 6000065083 Det tog 2 dage at få leveret en pakke fra 6630/Rødding til 7620/Lemvig. Fra Rødding til Kolding Fra Kolding til Hvidovre Fra Hvidovre til Viborg Fra Viborg til L... Se mere

5 stjerner til chaufføren, som var venlig, meget hjælpsom og helt igennem en rar fyr at have med at gøre. Han gjorde lige dét ekstra, selvom han ikke var forpligtet til det. Gjorde en stor forskel f... Se mere

I følge track skulle jeg modtage min vare d. 4/12 kl. ca 9.42. Men når jeg kiggede på kortet så det ud som om chaufføren holdte samme sted hele dagen. Kl 15.30 havde jeg stadig ikke modtaget den. Je... Se mere

1. Transportservice

Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

06-11

Man holder sig ikke til aftaler, og når man ringer og har forklaret det hele, lægger damen bare på… Folk, find jer hellere et seriøst firma i stedet for dette

12. august 2025

Hej Patrick.

Jeg må være ærlig og sige at jeg ikke synes at den er helt rimelig.
Det er selvfølgelig træls at vores system kom med en forkert ETA. Men da du ringede ind, forsøgte vores kundeservice at finde en løsning på problemet, men måtte lægge på da tonen ikke var særlig rar.
Jeg ringede selv tilbage til dig og vi fandt frem til et leveringstidpunkt som passede dig, hvilket var mellem 14.00 og 15.00, og din vare blev leveret 14.23.
Jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål eller andet.

Alt perfekt

Kommunikation med Peter og co perfekt.
Oprettet dag 1
Palle forsendelse hentet dag 2 og leveret dag 3. Tak.

21. juli 2025

Hej Tom.

Dejligt at høre og tak for den fine anmeldelse.

Jens Brink Transport.

Jeg oplevede en super god service

Jeg oplevede en super god service, da min havetraktor blev leveret på forkert adresse, grundet butikken havde bestilt levering til forkert adresse, var i så flinke at hente min havetraktor og køre den hjem til os, og vognmanden super flink.

16. juli 2025

Hej Allan.

Dejligt at vi kunne hjælpe med at løse problemet og tak for den fine anmeldelse.

Super professionelt!

Super professionelt!

Jeg bestilte en whiteboardtavle, hvor jeg så modtager en besked fra Brink Transport, at de har afhentet varen.
Et yderst overskueligt dokument med tidspunkt, placering og andre informationer fulgte med.

Jeg bestilte tavlen i går og til morgen var tavlen leveret med en efterfølgende mail med billede af leveringen.

Tak til Brink Transport. Jeg synes, at I har gjort det super professionelt

10. juli 2025

Hej Mads.

Tak for den fine anmeldelse og tak fordi vi måtte transportere dine varer.

useriøst fragtfirma.....

useriøst fragtfirma.....
hele 2 gange skader de vores vare til værdi af 27.000kr,begge gange fralægger de sig ansvaret,trods billeder af hvordan chaufføren,har læsset tunge ting oven på vore græsslåmaskine.det er simpelhen useriøs måde at køre et firma på. og ikke mindst for det firma der bruger dem. kan ikke anbefale dem til andre.

7. juli 2025

Hej Majbrit.

Vi beklager den lange svartid.

Hvis du har et ordrenummer, så vil jeg rigtig gerne undersøge sagen.

Jens Brink Transport.

Hvad er det for et skod T&T system I…

Hvad er det for et skod T&T system I har. I sender lev. tider og der passr overhovedet ikke. ETA var først den 4.7, så den 5.7. Den står stadig til i dag selvom klokken er 2330.
"ETA: I dag 00.00 - 16.30 (I dag 07.00 - 16.30)"

5. juli 2025

Hej Michael.

Vi beklager den lange svartid.
Det lyder som en rigtig kedelig oplevelse med vores system.
Normalt fungerer det rigtig fint og vores kunder er glade for ETA'en.
Hvis du har et ordre nummer, så vil jeg rigtig gerne dykke ned i sagen, så vi kan undgå den slags fejl i fremtiden.

Udskyder levering.

Det første leveringstidspunkt jeg fik oplyst var kl. 11:33.
Dette er blevet ændret 12 gange nu.
Klokken er 17, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Det er simpelthen for dårligt!

4. juli 2025

Hej Marc.

Vi beklager den lange svartid.

Hvis du har et ordrenummer, så vil jeg rigtig gerne undersøge sagen.
Vi beklager den dårlige oplevelse.

Kørte som idiot …

Fik en pakke leveret fra Brink de kørte så hasarderet at chaufføren over så et skilt hvor vi opfordrer til at køre langsomt han kørte kun 60-70 km i timen og blev samtidig ubehagelig da jeg gjorde ham opmærksom på han kørte for stærkt.
Kommer aldrig til at bruge dem igen

19. juni 2025

Hej Kasper.

Beklager den lange svartid.

Hvis du har tid og sted, så vil jeg meget gerne undersøge sagen.
Vi har altid fokus på at vores chauffører og samarbejdspartnere, overholder alle gældende færdselsregler og kører efter forholdende.

Fleksibilitet og service

Fleksibilitet og service
Bestilt cykel skulle leveres med Brink. Desværre var jeg på arbejde, da buddet rundede matriklen. Det lykkedes imidlertid chaufføren og en medarbejder fra Brink at strikke en løsning sammen, hvor jeg kunne få min cykel, da jeg havde fået fri. Super service

12. juni 2025

Hej Claus.

Tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at vi kunne få løst opgaven til alles tilfredshed.

Fra vi bestilte fragt til levering slutkunde = 2 1/2 time

Bestilte Brink transport i dag kl. 10.58, Pakken blev afhentet her ved os kl. 11.01 og leveret ved vores kunde kl. 13.30....
Super hurtigt.... Vi er yderst tilfredse.

Derudover er det altid hurtigt at komme gennem i telefonen til kundeservice. Samt altid en smilende chaufør der kommer og henter og leverer pakker ved os.

Kan til enhver tid anbefale Brink Transport som vi har brugt til transport af pakker siden 2014

13. juni 2025

Hej Stine.

Tak for den fine anmeldelse og tak for samarbejdet.

Jens Brink Transport.

Jeg købte en vare hos Sindal Autoophug…

Jeg købte en vare hos Sindal Autoophug torsdag morgen. Varen var leveret på adressen allerede fredag morgen. Tak for hurtig levering.

13. juni 2025

Hej Birger.

Tak for den fine anmeldelse.

Brink transport 👎👎🤮🤮🤮🤮

Brink transport skulle levere mine vare onsdag mellem kl 8 - 17 men fik ingen vare har kontakte dem dagen efter de mener jeg bare kunne tage fri endnu en dag 😡
Som jeg siger til den speditør jeg kan ikke få fri endnu en dag
Han siger han ikke kan gøre andet og til sidst lage han røret på
Meget skuffende oplevelse
Jag anbefaler ikke andre til bruge dem
( Brink transport ) 🤮🤮👎

12. juni 2025

Hej Niels.

Vi beklager det sene svar.

Hvis du har et ordrenummer, så vil jeg gerne undersøge din sag nærmere.
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse ved os, vi arbejder hele tiden på at forbedre og optimere vores kundeservice.

Jens Brink Transport.

Troede at jeg skulle dø :-( total…

Troede at jeg skulle dø :-( total uforsvarlig kørsel direkte imod mig på en meget smal vej uden at kigge ud af forruden, chaufføren træk så til højre i sidste sekund og kørte nærmest af vejen…..sikke et kæmpe fjols….

6. juni 2025

Hej Jens.

Jeg beklager det sene svar.
Hvis du har tid og sted, så må du meget gerne sende det til mig på support@brinktransport.dk, så kan jeg finde ud af hvilken bil der har kørt der og jeg kan undersøge sagen.
Vores samarbejdspartnere skal overholde færdselsloven og køre efter forholdene som alle andre.

Med venlig hilsen.

Forfærdelig kundeservice!

Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med kundeservicen. Jeg kontaktede firmaet for at få klarhed over leveringstidspunktet for min vare, da informationen i den tilsendte mail var uklar og noget misvisende. Jeg spurgte desuden ind til, hvilke muligheder der var, hvis man ikke kunne være hjemme på det foreslåede leveringstidspunkt, men fik desværre ikke noget klart svar. Samtalen med kundeservice bar præg af manglende imødekommenhed, og jeg oplevede kommunikationen som uprofessionel og noget uvenlig. Jeg håber, virksomheden vil tage dette til efterretning og arbejde på at forbedre kundeoplevelsen fremover.

2. juni 2025

Hej Kenneth.

Vi beklager det sene svar.
Det er vi kede af at høre, vi arbejder hele tiden på at forbedre og optimere vores kundeservice.
Jeg tager din sag med videre, og beklager dit trælse foreløb.

Værste oplevelse ever

Værste oplevelse ever, vil aldrig anbefale at vi leveret noget af Brink transport. Vi havde i sidste uge bestilt en trampolin som blev leveret af Brink. Da vi kommer hjem, står kasserne der, men der er mast ind i vores inhak i carporten, hvor vi HAVDE et isbold/koldvaldsbasin fra polax stående. Da vi kommer hjem er vores isbad helt ødelagt fordi de har mast kasserne ind imellem. Så benene på isbadet er "flået op" så de stikker ud af stoffet, det er fuldstændig ødelagt, Jeg har taget billeder, men Brink nægter at dække noget og påstår at de ikke har gjort noget..

21. maj 2025

Hej Gitte.

Først og fremmest vil jeg beklage det sene svar.

Hvis du har et ordrenummer, så vil jeg gerne dykke ned i sagen og se hvad der er foregået ved jeres levering.

Super oplevelse

Super oplevelse

19. maj 2025

Hej.

Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at vi måtte stå for din transport.

Jens Brink Transport

Skuffet ,vred og ingen stjerner hertil

Jeg skulle ha leveret en pakke i går men opdager at de har fejl sorteret og sendt den til Sjælland i stedet for Holstebro som den skulle.
Ringer derind og de tilbyder pakken blir leveret først på natten omkring 23-00 .
Aftaler de skal ringe da døren i opgangen er låst..
Nu er kl6.30 og ingen pakke , intet opkald .
Jeg har ventet hele natten og været nede foran blokken for at tjekke 5 gange men nej ..
Pakken indeholder foderdyr for rigtig mange penge og deres varmepose kan umuligt være varm længere så nu er det et spørgsmål om tid før de dør ..
Føj for et fragtfirma 😡
En ting er at de fejl sorterer men alt derefter er grotesk ..
Kan desværre kun få sendt med dem hvis jeg ønsker at handle med min insekt mand men det kommer ihvertfald til kraftig overvejelse nu ..
-10⭐ hvis det havde været muligt.
Find et andet firma hvis du vil have dine varer ..

Brink Transport
Ordre 2983559
Enden blev som ventet at en stor del af foderdyrene er døde .
Så er det kun muligt at få leveret med jer så blev det vist sidste gang..
Sikke et cirkus 😂😡

16. maj 2025

Hej Tanya.

Har du et ordrenummer, for så vil jeg meget gerne gå ind og undersøge sagen nærmere, så vi kan forbedre vores leveringer fremadrettet.

Jens Brink Transport.

Simpelhen dårligt,de skrive de hvar hos…

Simpelhen dårligt,de skrive de hvar hos mig i dag kl.15,23,og kann ikke lever po grund jeg er ikke hjem.de er løgn!!!!! Jeg,mit mand og 2 venner var til besøg,kun leverandør mangler.de er ikke den første gang med de samme,de er utrolig frek.
Trækar.373810303034010552

8. maj 2025

Hej Marina.

Jeg kan desværre ikke finde noget på det trackingnummer du har skrevet her.
Har du et andet ordrenummer?
Eller er det måske det forkerte transportfirma du er kommet til at anmelde?

Levering samme dag 🚀

Har fået leveret fra Brink transport et par gange nu, og jeg er imponeret over at hver gang så har jeg fået pakken samme dag som den er afsendt (og i et tilfælde bestilt samme dag sågar).

24. april 2025

Hej.

Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at vi måtte stå for din transport.

Jens Brink Transport

Absurd ringe service og estimering af…

Absurd ringe service og estimering af tid for levering af pakke. Regn ikke med tidspunkter for levering.

25. april 2025

Hej Per.

Tak for din anmeldelse har du et ordrenummer, så vil jeg meget gerne kigge nærmere på din sag.

Jens Brink transport.