Fragtbrevsnummer: 6000065083 Det tog 2 dage at få leveret en pakke fra 6630/Rødding til 7620/Lemvig. Fra Rødding til Kolding Fra Kolding til Hvidovre Fra Hvidovre til Viborg Fra Viborg til L... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er ikke mindst, ikke størst – bare bedst! Hos Brink Transport er du sikret den optimale løsning, som er skræddersyet til at gøre din hverdag nemmere. Når det gælder løsninger inden for transport i hele Danmark, samme dags levering i zone 1, Nat transport med levering senest kl.07:00, næste morgen. Kurer transport over hele Europa, Import /eksport klarer vi også. Kort sagt, du kan klare dig med en transportør. Brink Transport yder en professionel kundeservice. Har du brug for andre logistiske løsninger, så som outsourcing af lager, står vi gerne til din disposition!
Trianglen 27, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jorden flinkeste chauffør, ham kan i godt være stolte af 👍 giv ham et skulder klap og måske en kage. Igen tak for kanon service.
Ødelagt indkørsel og total mangel på kundeservice
Jeg har haft en yderst dårlig oplevelse med Brink. Ved en nylig levering kørte chaufføren fast i min indkørsel, og i stedet for at handle ansvarligt, blev bilen 'misbrugt' i 3 minutter med voldsomt hjulspin på de samme to steder. Det har resulteret i to store huller i min indkørsel.
Jeg har sendt en reklamation med dokumentation til Brink for over en uge siden, men jeg har intet hørt fra dem. Det er under al kritik, at et transportfirma forvolder skade på privat ejendom og efterfølgende ignorerer kunden fuldstændigt.
Jeg kan på ingen måde anbefale Brink, hvis man ønsker sine varer leveret uden skader på omgivelserne.
Jeg fik leveret en vare, efter aftale, der blev sendt et billede af varen var ankommet til min adresse. Ment og enkelt. kan klart anbefale Dem
Mandag fik vi en besked om levering af varen ville ske tirsdag i tidsrummet 7:30-16:30 og havde derfor taget fri fra arbejde. Varen kom aldrig og det var ikke muligt efter kl. 16:30 at få kontakt med Brink Transport.
Det eneste vi kunne var at sende en mail som sælger svarede hurtigt på, men intet hørt fra Brink Transport.
Rigtig dårlig kundeoplevelse og service, der ikke kan give mere end en stjerne.
Brink blev valgt at et firma for at levere en vare jeg havde købt hos dem på nettet. Track & Trace fra Brink virkede ikke og pakken, ca. kr. 2000 værd, blev stillet 100 m. fra døren, tæt på en landevej.
Opdateret 03.02.2026: ordrenummer 3629775. I lignende situationer vil det være bedst at kontakte kunden, dvs. mig, telefonisk, for at kunden mindst ved med det samme hvor forsendelsen blev leveret, af en eller anden grund, dvs. 100 m. fra døren og tæt på en landevej. Jeg modtog kun en mail der bekræftede at pakken var blevet leveret, uden andre detaljer der varslede om at pakken var blevet stillet langt fra døren.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
En rigtig god oplevelse...
Brink Transport henter min hundemad d. 6/1-2026 hos sælger, normalt får jeg det så dagen efter, men ikke denne gang, jeg vælger ikke at rykke på det grundet vejret, da jeg bor i skoven hvor der ikke bliver ryddet sne...
Mandag d. 12/1 ringer jeg og taler med Rasmus, der fortæller at chaufføren var ude for at levere torsdag d. 8/1, men han turde ikke køre ind i skoven grundet sneen...
Han lovede at jeg ville modtage i dag og sørme så om han ikke kom som lovet....
Nu har jeg 2 glade hunde, tak Rasmus ...

Besvarelse fra Brink Transport ApS
I havde en levering hos min nabo i dag, 9/1-2026. Chaufføren vælger nok pga sne at kører ned i min indkørsel for at vende, hvilket er ok, men han har siddet lidt fast i noget sne i min have (landejendom) og kørt den op. Chaufføren vælger at kører videre da han endelig selv kommer fri og ikke lige komme ind og sige hvad der er sket.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Transportskade vil Brink ikke erstatte.
Pas dig selv og Lad være med at benytte Brink transport.
Vi aftalte transport af maskine uden emballering.
Alligevel vil Brink vil ikke erstatte transportskade (maskinen blev totalskadet) Tænker at de spekulerer i at vores / din omkostning vil blive større end skaden når vi skal bruge advokater (som vi selv skal betale) for at få retfærdighed.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
I følge track skulle jeg modtage min vare d. 4/12 kl. ca 9.42. Men når jeg kiggede på kortet så det ud som om chaufføren holdte samme sted hele dagen. Kl 15.30 havde jeg stadig ikke modtaget den.
Jeg ringer til Brink transport som beklagede men min varer lå stadig ved dem. Og det var noget med deres scanning system som sendte beskeder ud til kunder( som jeg forstod det ) De beklagede meget og ville sørge for den kom ud i løbet af natten så jeg havde den senest kl 7 d. 5/12 og den stod der nøjagtigt som aftalt. Så på trods af lidt start vanskeligheder er jeg fint tilfreds og især med den venlige behandling jeg fik ved telefonisk kontakt 🙂

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Dette transport firma er ikke for private, er kun for firmaer der er åbent mellem 8-17. Deres track system er totaslt værdiløst og kan slet ikke bruges da det skifter ntid hele tiden således at det passer til sidst. samtidig kan jeg jo sidde og følge med på kortet hvor bilen er og kunne se at den chauffør der kørte rundt her i brønshøj ikke anede hvor han var henne men kørte lidt tilfældig rundt, kørte stort set forbi min adresse flere gange og det gør jo at tiden skrider for jer. Næste gang jeg ser at Brink er transportfirmaet fravælger jeg denne transport og hvis det er eneste mulighed så handler jeg et andet sted. samtidig kan jeg jo konstaterer at i er total ligeglade med hvad der skrives her på trust pilot, i beder blot om et ordrenummer og så vil i undersøge sagen - hvad hjælper det når i samtidig har lommen fuld af latterlige undskyldninger, spetielt omkring jeres trackingsystem og at jeres biler er fyldt til randen?? Det tyder på at i godt ved at de tider i starter med at give på ingen måde kommer til at holde og er fuldstændig ligeglade med at modtagerne sidder og bliver holdt som gidsler for at få deres pakke, for ellers kan den hentes i Hvidovre.... I burde godt nok skamme jer og jer som arbejder der ligeså. Hvordan kan i hver eneste dage sidde og fylde folk med løgn og latin og så gå hjem og have en hyggelig aften.....

Besvarelse fra Brink Transport ApS
5 stjerner til chaufføren, som var venlig, meget hjælpsom og helt igennem en rar fyr at have med at gøre. Han gjorde lige dét ekstra, selvom han ikke var forpligtet til det. Gjorde en stor forskel for mig.
2-3 stjerner til jeres "track & trace", som ændrede "forventet levering" 8000 gange. Jeg behøver ikke sådan en funktion, men hvis den tilbydes så vil jeg jo gerne tro på den. Så, måske bare drop den?

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Helt uacceptabelt , Pakken stillet ud til offentlig vej 600 meter fra ejendommen, det var et held vi var hjemme ellers havde den sandsynligvis været væk, vi vil fremover ikke ikke handle med virksomheder der får leveret deres pakker ud gennem brink mere.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Intet at sætte en finger på.
Bestilte noget stort og tungt via webshop i går, onsdag, og i dag torsdag er pakken leveret uden problemer. Ikke lige på ETA (som var 14,50 - fin service ellers) men før deadline (17.30 - pakken kom 17.00)

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Hold jer langt væk. Brink var ansvarlig for levering af 2 dyre stole som var en gave fra mine forældre til min kone. Levering var forventet efter 2 dage så de kom i god tid til hendes fødselsdag - det har nu gået over 2 uger og fødselsdagen er langt overstået. Jeg kan se på ordrehistorik at stolene var hentet af Brink Transport og indleveret på terminalen på Nørresundby for udkørsel - så var det stop. Har ringet kundeservice to gange, men det er total ansvarsfradragelse og uduelig service. Det virker som de ikke forstår at det er et problem at stolene er væk???? De er til og med frække nok til at foreslå jeg selv skal undersøge. Får besked om at de skal ringe tilbage når de ved noget mere og sikrer mig at de har mit nummer - hører ingenting. Hvad er næste skridt, politianmeldelse?

Fragtbrevsnummer: 6000065083
Det tog 2 dage at få leveret en pakke fra 6630/Rødding til 7620/Lemvig.
Fra Rødding til Kolding
Fra Kolding til Hvidovre
Fra Hvidovre til Viborg
Fra Viborg til Lemvig.
Det må kunne optimeres og hermed reducere klimabelastningen.
Der var god dokumentation af afleveringen.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Lidt trist at jeres chauffør ikke kan læse og forstå dansk. Godset læsset af men ikke på det aftalte sted, godt der er andre der kan hjælpe når i ikke kan finde ud af det. Elendig service!

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Super service af Brink og specielt Christian. Tusind tak for hjælpen! Brink kan kun anbefales!

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Hvem planlægger jeres ruter? Min hund venter på sin mad, og chaufføren er vitterligt kørt stort set forbi min bolig to gange 😂 Ja hvis man altså kan stole på jeres online tracking. Levering står nu til 17.33 og det ser ud til at chaufføren er kørt hjem for i dag. Pinligt og køber ikke mad fra samme firma mere mm de dropper Brink som fragtfirma.

Besvarelse fra Brink Transport ApS
Man holder sig ikke til aftaler, og når man ringer og har forklaret det hele, lægger damen bare på… Folk, find jer hellere et seriøst firma i stedet for dette