Jeg bor i SE og bestilte en masse øl fra Boxbeer , godt nok for et par år siden, men øllenene blev afleveret på min adresse i SE inden for 48 timer !!
Handler ofte hos dem, kæmpe stort udvalg. Priserne er ikke altid helt skarpe. Betaler du med gavekort, så vær opmærksom på om din restbetaling kommer under grænsen for fri levering, for så kommer der... Se mere
Jeg har netop opsagt mit abonnement, da de kun har leveret 1 gang på 3 måneder. De har imidlertid stadig trukket pengene for de 2 udestående leverancer. Jeg betalte for de første 2 måneder via et gav... Se mere
Skudehavnsvej 13,, 2150, København, Danmark
- hello@boxbeers.dk
- boxbeers.dk
Andre kiggede også på
Suveræn oplevelse
Har handlet hos Boxbeers en del gange efterhånden og produktudvalg og service er altid rigtig god.
Klart anbefalelsesværdig..! :-)

DK's bedste online ølbutik
Jeg benytter ofte Boxbeers, når jeg handler øl, da udvalget er glimrende og forsendelserne altid ryger hurtigt af sted.
Skulle man have en lille anke, så kunne man ønske sig, at man kunne vælge PakkeShop selv.

Perfekt
Super god hjemmeside med stort og fornyende udvalg af øl. Jeg har modsat andre anmeldelser her, aldrig oplevet noget dårligt ved brugen af denne hjemmeside. Jeg har i hvert fald købt fra Boxbeers mindst 10 gange og det har altid været problemfrit med hurtig levering og uden fejl eller mangler i varen.

Normal fin service
Normalt en meget fin service, men har enkelte gange fået tilsendt andre øl, end dem keg havde bestilt.

Dårlig service
Mangle en øl i min levering, har rykket for svar 3 gange på en uge uden at høre en lyd. Tror de penge på den manglene øl er tabt, men man kan intet gøre andet end at blive ved med at skrive mails, da der ikke er nogen kontakt telefon.

Besvarelse fra BOXBEERS
Fint øludvalg, men ikke service
Fik et gavekort til shoppen, brugte det men der manglede 2 øl i min levering. Efter to henvendelser fik jeg svar, men aldrig kompensation. Handler desværre ikke hos dem igen.

Besvarelse fra BOXBEERS
Kunderservice et ukendt begreb på boxbeers.dk
Jeg har handlet 3 gange hos boxbeers.dk. FØRSTE, SIDSTE og ENESTE gang.
Hjemmesiden er flot og dejlig overskuelig. Men responsen og servicen efter handel den er ikke til stede. Det værste er at de tilsyneladende ikke er i stand til at levere det antal øl de tager sig betalt for selvom alle øl stod som lagervare. På fakturaen er skrevet at de mangler 3 øl for at kunne levere det bestilte og at disse skal refunderes mig. Det er ikke sket endnu, og fakturaen er af 9. dec 2016. Jeg dør ikke af at blive snydt for lidt over 100 kr., men jeg mister lysten til at handle med sådan et firma. Og jeg har forsøgt at ringe og skrive til dem et antal gange uden held.
jeg vaklede mellem 1 eller 2 stjerner, men der skal jo også være plads til totale fjolser på sådan en skala.
31/1-2017: pengene er på plads, så jeg retter fra 2 til 3 stjerner.

Lovning på levering
Jeg bestilte en lille sending for at teste leveringen. Jeg synes selv jeg bestilte i god tid og fik også en mail med besked om at "det skulle vi nok kunne nå". Det kunne de tilsyneladende ikke... og nu står jeg med øl jeg tilsyneladende får EFTER de skulle have været brugt.
Uacceptabelt.
Edit 1)
Jeg forsøgte mig med endnu en bestilling. Man må sige at udvalget er fremragende, og selv om lige præcis den jeg egentlig gik efter ikke var på lager, var der så meget andet der gav mig lyst til at bestille. Men du får lov til at vente på leveringen, så bestil i alt for god tid!

Lækkert udvalg
Jeg er henrykt over udvalgt af bland-selv! Jeg henter selv øllene i Nordhavnen, og det er nogle flinke gutter, man møder der - anbefaler varmt at tage ud og hilse på dem.
Ufattelig dårlig levering!!
Har bestilt 2 gange på Boxbeers - begge gange bliver pengene trukket uden man ser skyggen af sin levering før man rykker for den. Mangler stadig levering som der er bestilt og betalt 27. november....kundeservice er også holdt op med at svare.
Øllet fejler ikke noget - men det er heldigvis heller ikke Boxbeer der producerer det.....
Gode produkter, men dårlig levering
Jeg bestilte syv forskellige belgiske øl efter at være meget imponeret over deres flotte udvalg af produkter samt deres rimelige priser. Desværre gik der i alt 17 dage fra pengene blev trukket fra min konto, til at pakken blev leveret. Jeg skrev løbende med deres kundeservice, og de var flinke og relativt hurtige til at svare mig og fortalte, at de ikke helt vidste, hvad der var gået galt. En så lang ventetid er dog bare ikke acceptabelt i min bog.
Om der er tale om et mere generelt problem, eller om det bare er mig der har været uheldig, det ved jeg ikke. Jeg regner dog med at finde et andet firma, næste gang jeg skal bestille øl over nettet.
Hurtig levering, godt udvalg.
Bestilte 8 øl fra deres bland-selv kategori, og fik dem leveret i løbet af 2 dage med afhentning fra nærmeste posthus, forsvarligt pakket ind. Nok ikke sidste gang jeg handler der :-)