Jeg bor i SE og bestilte en masse øl fra Boxbeer , godt nok for et par år siden, men øllenene blev afleveret på min adresse i SE inden for 48 timer !!

Super god hjemmeside med stort og fornyende udvalg af øl. Jeg har modsat andre anmeldelser her, aldrig oplevet noget dårligt ved brugen af denne hjemmeside. Jeg har i hvert fald købt fra Boxbeers mind... Se mere

Handler ofte hos dem, kæmpe stort udvalg. Priserne er ikke altid helt skarpe. Betaler du med gavekort, så vær opmærksom på om din restbetaling kommer under grænsen for fri levering, for så kommer der... Se mere

Jeg har netop opsagt mit abonnement, da de kun har leveret 1 gang på 3 måneder. De har imidlertid stadig trukket pengene for de 2 udestående leverancer. Jeg betalte for de første 2 måneder via et gav... Se mere

2,9

Middel

Andre kiggede også på

PRIMA

7. juni 2020

Boxbeers konkurs ifølge Statstidende

Mit gavekort på 500,- kr er værdiløst! Nok fordi de er gået konkurs, selvom deres hjemmeside stadig giver mulighed for at lave bestillinger (Opdatering: dog ikke længere, men længe efter deres konkurs, hvor de stadig tog imod bestillinger - uden at levere).
Boxbeers har ikke en kommentar til at den er anført som konkurs hos Statstidende:
Ved dekret af 20180620 har Sø- og Handelsrettens skifteret taget Boxbeers ApS under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget den 19.06.2018. Erhvervsstyrelsen har begæret selskabet opløst den 03.05.2018. Likvidator har været udmeldt den 07.06.2018. Som kurator er udpeget advokat Andreas Kærsgaard Mylin, Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup. Ejer: Jacob Højrup Hansen.
Af de 7 danske firmaer, Jacob har været aktiv i, er 4 gået konkurs indenfor 12 måneder efter hans udtræden. Først gik BOXBEERS ApS konkurs i 2018, hvor Jacob var registreret som direktør indtil 1 måneder før. Herefter fulgte BOBBEL ApS og Boxbeers Craft Beer ApS, der hhv. blev meldt under konkurs i juni 2018 og juni 2020. Senest er J. Højrup Holding IVS meldt konkurs d. 30.07.2020 (et firma, Jacob var direktør for indtil 28.04.2020.

13. november 2019

Har bestilt i maj

Har bestilt i maj, de har hævet pengene men der er aldrig kommet en levering.. har skrevet flere gange men ingen svar..handel ikke hos dem..:-(

17. september 2019

Kunne man gi 0 så var det min…

Kunne man gi 0 så var det min bedømmelse.
Bestilte øl i slutningen af juni, og modtog en ordrebekræftelse dog uden leveringstid.
Pengene trukket samme dag, men her næsten 3 måneder senere er hverken øl, penge eller svar modtaget fra Boxbeers.
Skam jer.
Var det muligt var jeg gået rettens vej for de 300,- svindlere

10. september 2019

Konkurs, men fortsætter med at tage folks penge

Firmaet har ignoreret alle kundehenvendelser i 2019, se andre anmeldelser. Havde et gavekort til butikken og skulel til at bestille igen. Så står der gavekode eksisterer ikke, selvom jeg har brugt koden tidligere. Så der røg 300 kroner. Ingen svar fra kundeservice.
Ekstrem dårlig stil ikke at lukke deres hjemmeside ned efter de er gået konkurs, så forbrugere smider penge efter ingenting og ser hverken vare eller penge igen. Firmaet burde politianmeldes.

De herrer ejer i øvrigt også craftsodashop.dk så hold jer også fre denne side

8. august 2019

Fupfirma udover alle grænser!!

Det er ikke første gang, der er problemer med Boxbeers! Denne gang er det dog dråben. Bestilte for 510 kr. d. 5. juni. Pengene er trukket, men jeg har intet modtaget. De svarer ligeledes ikke på henvendelser. Ejeren er på vej ud af virksomheden ,- han stikker halen mellem benene efter han har kørt massive tilbud og kunnet snyde folk for så mange penge som muligt, før han trækker stikket. I kan finde hans oplysninger ved at slå det op i cvr . dk. Han har tidligere kørt firmaet i sænk.

23. juli 2019

Særdeles kedelig oplevelse.

Trods betaling 8. maj har jeg endnu ikke modtaget min vare. Kontakt med Boxbeers ved udgangen af maj medførte løfter om at min vare snart ville blive sendt. Forsøg på kontakt i slut juni og juli blev mødt med tavshed.

3. juli 2019

Undgå Boxbeers

Boxbeers varer fejler ikke noget, men deres måde at drive forretningen på er under al kritik. Jeg har haft abonnementskasse hos dem, igennem snart 2 år, så mit erfaringsgrundlag er repræsentativt. Der har vitterligt været bøvl med 8 ud af 10 leveringer. Derudover har jeg også en kammerat der har de samme erfaringer. 1) Boxbeers trækker penge lang tid før varerne sendes - tæt på 14 dage; den danske købelov siger, at det først må ske umiddelbart inden afsendelse. 2) Er der noget der fejler i pakning og afsendelse, eksempelvis problemer med afhentningssted eller lignende, bliver der ikke fulgt op på det - men pengene (for)bliver trukket fra din konto, 3) når du henvender dig for at få en opklaring på hvor din pakke bliver af, skal du være heldig for at få svar. Det tager gerne en 2-3 mails, før der kommer hul igennem. 4) Nå, ja, og så glemmer de oftest også at komme pantmærker på flaskerne... Meget sørgeligt, konceptet er fantastisk, og når kasserne rent faktisk dukkede op, var indholdet dejligt, varieret og altid spændende.

12. juni 2019

Hold jer fra Boxbeers

Jeg har tidligere været rigtig glad for Boxbeers, og de har førhen haft en rigtig fin kundeservice.
MEN!
HOLD JER FRA DEM ALLESAMMEN!
Man får ikke længere det man bestiller, og når man så prøver at komme i kontakt med dem, får man intet svar, hverken på mail eller gennem facebook.
Iøvrigt, Hvilken dansk webshop har INTET telefonnummer til kontakt?!

7. juni 2019

Prøv lykken, og få en finnes varer!

Har ventet ualmindelig lang tid, men ingen levering. Pengene var trukket, ingen pakke kom.

Da den så endelig kom, var leveringen HELT forkert. Jeg fik varer, som var bestilt til en finne, og ingen af de varer jeg selv havde bestilt.

Boxbeers er slet ikke til at komme i kontakt med. Jeg er også overbevist om, at de har drukket hele lageret selv, og nu ligger med kroniske tømmermænd. HANDL ikke her, medmindre du gerne vil modtage en fyr fra Finlands bestilling!

3. juni 2019

Jeg må fraråde jer fra at handle hos…

Jeg må fraråde jer fra at handle hos Boxbeers, da det er gået helt skævt for dem og deres leveringer gennem de sidste måneder.

Først skete der det i både januar, februar og marts, at jeg måtte vente 2-3 uger fra bestilling og betaling til øllene nåede frem.

Det værste jeg har oplevet, er at jeg lige nu har tre ordrer hos Boxbeers, som jeg har aldrig har fået. Det er for over 500 kr. Først ville jeg gerne selv afhente, men da de var svære at træffe, foreslog de selv at sende. Det aftalte vi så d. 11. april. Jeg har intet set til de tre ordrer, og i de to første mails jeg har sendt, har de lovet at ordne det, og i den sidste jeg sendte for en uge siden, har de simpelthen ikke svaret.

Indtil ca. januar i år har jeg været ok tilfreds. Men baseret på de sidste 4 måneder: Hold jer langt væk!

21. maj 2019