BOLIA Anmeldelser 6.102

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 480 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Folk er også glade for den gode vejledning og rådgivning, de modtager, samt den hurtige og effektive service. Dog var nogle utilfredse med leveringen, hvor der var manglende dele eller forkerte varer, og enkelte oplevede problemer med betalinger over et vist beløb. Nogle kunder nævnte også, at de måtte vente længe på svar fra kundeservice.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktkvaliteten. Mens mange forbrugere roser produkterne for at være... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den imødekommende, professionelle og hjælpsomme... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkternes kvalitet og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer meget positive... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik en god betjening i butikken Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til... Se mere

Kan man kun give fem stjerner? Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bolia forleden. Blev venligt modtaget af ekspedienten, der tilbød friskbrygget kaffe imens hun fandt min vare. Skulle lige ty... Se mere

Vi fik den bedste service af Lene T. Jensen, både i butikken samt mail kommunikation efterfølgende. Lene skulle finde ud af nøjagtige mål ved producenten til os, men da de ikke lige svarede med det sa... Se mere

Vi har købt en ny sofa fra Bilia i Roskilde. Hele processen med udvælgelse af stil, valg af stof og konfigurering blev tålmodigt gennemgået af en af deres konsulenter. Og vi nåede frem til en vi... Se mere

1. nr. 49 af de 72 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 122 af de 143 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. nr. 8 af de 11 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  4. nr. 16 af de 29 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  5. nr. 13 af de 18 bedste virksomheder i Havemøbelforretning
  6. nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

4,3

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Jeg bestilte 2 hylder for 6 dage siden

Jeg bestilte 2 hylder for 6 dage siden. Leveringinfo sagde 1-2 hverdage med GLS. Det var en valentinsgave, så derfor skrev jeg til kundeservice og fik en mail retur med “forvent 3-4 dages svartid”. Dagen efter ringede jeg istedet og talte med enkundeservicemearbejder som ville undersøge sagen og vende tilbage. Jeg har ikke hørt noget fra dem og valentinsdag er i morgen, så de når desværre ikke frem. Øv! Jeg fik lige en mail fra Bolia “del din oplevelse”, og det gør jeg så nu.

8. februar 2026

Hej Lise
Vi beklager meget, at leveringen af dine hylder er forsinket, og at du ikke har modtaget svar fra os. Vi er i gang med at undersøge, hvad der er gået galt. Jeg sender dig en mail. Tak for din feedback.
Mathilde, BOLIA

Hele processen var en god oplevelse fra…

Hele processen var en god oplevelse fra bestilling til levering.

11. februar 2026

Hej Jacob
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb og din levering. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.
Mathilde, BOLIA

Altid serviceminded personale med…

Altid serviceminded personale med faglig indsigt i produkterne

9. februar 2026

Hej Flemming
Mange tak for din positive tilbagemelding!
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som serviceminded og vidende om produkterne.
Du må have en dejlig dag.
Mathilde, BOLIA

Meget imødekommende og nærværende…

Meget imødekommende og nærværende personale fra 1 minut vi ankom.
Gustav var hjælpsom og virkede meget oprigtig.
God stemning i butikken bland personalet.

8. februar 2026

Hej Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og nærværende. Vi sender din feedback videre til butikken.
Du må have en dejlig dag.
De bedste hilser,
Mathilde, BOLIA

Altid søde og venlige medarbejdere

Altid søde og venlige medarbejdere. Bliver godt informeret om valgte produkter, og med fin vejledning.

6. februar 2026

Hej
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personalet som søde og venlige. Tak for din positive feedback om vores vejledning og information om produkterne.
Mathilde, BOLIA

Super god og effektiv betjening i jeres…køb af sovesofa

Super god og effektiv betjening i jeres butik i city!

5. februar 2026

Hej Susanne
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i City! Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.
Du ønskes en skøn weekend.
Mathilde, BOLIA

God dialog og vejledning hele vejen…

God dialog og vejledning hele vejen igennnem.

4. februar 2026

Hej Mark
Vi er glade for at høre, at du oplevede god dialog og vejledning. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Rigtig rigtig god service

Rigtig rigtig god service, godt personale, der ved hvad de har med at gøre. Kun en fed oplevelse til vores nye bolig indretning

29. januar 2026

Hej Dorte
Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og service i forbindelse med din nye boligindretning.
Vi ser frem til at levere dine varer.

Hej Carsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores butik.
Jeg ønsker dig en skøn dag.
Mathilde, BOLIA

TOP klasse service og god information

Fik en rigtig god service og hjælp til valg af stole og betræk. Så fint at få stofprøver hjem. Det gjorde det langt lettere at se, hvad der matcher ens stil👌

31. januar 2026

Hej Stina
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og hjælp til valg af stole og betræk. Vi er også glade for, at stofprøverne hjalp dig med at finde det perfekte match til din stil. Tak for din positive feedback!
Mathilde, BOLIA

Rigtig fin serviice i flere af…

Rigtig fin serviice i flere af butikkerne. Dyre, men lækre møbler.

28. januar 2026

Hej,
Vi er glade for, at du oplevede god service i flere af vores butikker. Vi sætter pris på din feedback om vores møbler. Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hold jer væk – Fantastisk sælger, men rystende dårlig kundeservice

Vi har lige købt en sofa til 80.000 kr. Selve oplevelsen i butikken i City var tiptop – han var super dygtig og professionel. Men så snart vi havde betalt, faldt alt fuldstændig fra hinanden.

Vi havde en simpel aftale om, at de skulle tage vores gamle sofa med retur. Det endte med:

6 opkald og 2 timer i telefonkø: Hver gang lovede de at ringe tilbage "i morgen", men de gjorde det aldrig.

Dårlige undskyldninger: De skyldte skylden på alt fra juleræs til pladsmangel i lastbilen (selvom der jo bliver plads, når de læsser den nye af).

Ansvarsfraskrivelse: Da jeg endelig fik fat i en customer care manager, tørrede hun bare ansvaret af på de ansatte i stedet for at ansvar for dårlige ledelse.

De har tilbudt 3.000 kr. i kompensation, men det føles bare som en billig måde at slippe udenom på, når man har brugt så mange kræfter og penge. Det er virkelig ærgerligt, for hver gang vi sætter os i vores nye sofa, bliver vi mindet om den elendige behandling, vi har fået.

Hvis I køber hos Bolia, så kryds fingre for, at I aldrig får brug for deres kundeservice. De er fuldstændig ligeglade, når først de har fået jeres penge.

Vi kommer aldrig til at handle der igen.

22. januar 2026

Hej Thomas
Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Jeg er igen ked af at læse, at forløbet efter jeres køb ikke har levet op til forventningerne – især når oplevelsen i butikken startede så positivt. Det er vigtigt for os, at hele processen hænger sammen og føles tryg og enkel for jer som kunder.

Jeg har stor tillid til mine kollegaer og den indsats, de hver dag gør for at give vores kunder en professionel og god oplevelse. Samtidig vil jeg understrege, at vi som virksomhed tager ansvaret for, at vores processer, opfølgning og kommunikation fungerer – ansvaret ligger ikke hos enkeltpersoner.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at I har måttet kontakte os flere gange uden at blive ringet op som lovet. Uanset travlhed eller logistiske udfordringer skal vores aftaler overholdes, og kommunikationen være tydelig. Det beklager jeg meget. Vi har noteret, at I har bekræftet, at sofaen blev afhentet samme dag, som den nye blev leveret. Vores kompensation vil derfor blive fastsat ud fra dette.

Endnu en gang tak fordi I deler jeres oplevelse – også selvom den har været frustrerende.

Mvh Kristi Dramdal
Customer Care Manager

God kundeservice

God kundeservice, fragtmanden glemt vores ordre - men Bolia tog det meget seriøst og fik hurtigt en ny aftale

23. december 2025

Hej Daniella
Vi er glade for at høre, at vores kundeservice var god, og at vi hurtigt kunne løse problemet med leveringen. Tak for din feedback, det betyder meget for os.
Mathilde, BOLIA

Virkelig god og kompetent rådgivning…

Virkelig god og kompetent rådgivning ift sofakøb. Glæder mig meget til at modtage vores nye modulsofa

19. januar 2026

Hej Maria
Vi er glade for at høre, at du har fået god og kompetent rådgivning i forbindelse med dit sofakøb. Vi takker for din positive tilbagemelding og håber, du bliver glad for din nye sofa.
Mathilde, BOLIA

Fandt præcis det skab vi ledte efter på…

Fandt præcis det skab vi ledte efter på Outletten. Hurtig og nem ekspedition.

25. januar 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.
Det er dejligt at høre, at bestillingen gik nemt og var hurtig.
Du ønskes en dejlig dag.
Emma, BOLIA

God servis og de som arbejder er glad…

God servis og de som arbejder er glad når men kommer ind og tag af kunde

25. januar 2026

Hej Marin,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har fået god service, og er blevet taget godt imod.
Din feedback betyder meget for os.
Emma, BOLIA