Når jeg får min nye sovesofa leveret den 19 august, er jeg sikker på at Bolia kommer op på 5 stjerner… men alting er i top omkring selve handelen..
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra BOLIA
Fantastisk hjælpsom kundeservice. Vi er så taknemmelige for guiding og ideer.

Besvarelse fra BOLIA
Professionel, hjælpsom og imødekommende personale - super service og god oplevelse.

Besvarelse fra BOLIA
Super venlig service. Hjalp mig ud i min bil med tæppet. Ud over al forventning

Besvarelse fra BOLIA
Let og ubesværet køb. Venlig og understøttende betjening, så glæder mig til at modtage bænken som jeg har købt

Besvarelse fra BOLIA
Effektiv, venlig og professionel service med stor viden om både eget sortiment og indretning

Besvarelse fra BOLIA
Flot design og kvalitet. Stort udvalg af materialer og tekstiler som gør det muligt at customize produkter. Meget tilfreds

Besvarelse fra BOLIA
Jeg købte et bord 27. April til 20000kr. Jeg har gentagende gange fået rykket forventet leveringstid og den 4. Maj får jeg at vide at bordet kommer 12. August og så får jeg i dag den 27. Juli at vide at det først leveres i 28. Oktober. Dvs et halvt års leveringstid!!! Så i holder mine 20000 i et halvt år? Det er jo simpelthen bare ikke i orden, hold fast en dårlig service.

Besvarelse fra BOLIA
Synes deres møbler er lækre og købsprocessen var god. Men deres kundeservice er beklagelig. Havde købt to ordrer indenfor 24 timer, og ville gerne have lagt dem sammen, så jeg kun skulle betale levering én gang (i øvrigt lidt grotesk, at man skal betale levering ved så dyre køb. Ved at de bruger ekstern levering, men det kan jeg jo være ligeglad med…). Hverken hverken butik eller kundeservice magtede at lægge ordrerne sammen. Jeg endte med at annullere den ene ordre i protest. Ender nok med at købe det igen på grund af produkterne, men ikke på grund af deres service.

Besvarelse fra BOLIA
Fuldstændig fantastisk service og nok den flotteste bolig butik jeg nogensinde har set.
Vi handlede med Line, som vidste en masse om produkterne. Hun er superdygtig til at sammensætte de produkter vi endte med at købe og så var hun ærlig omkring, hvilke ting der var pænest sammen. Vi vil helt sikkert handle med Line igen.

Besvarelse fra BOLIA
De unge daner i butikken på Chr IX ville ikke kunne genkende service hvis de blev ramt af det head on.

Besvarelse fra BOLIA
God service og mega god visuelle oplevelser i de fysiske forretninger :-)