Personalet var meget imødekommende. Det, som trækker ned er, personalet ikke går med ovenpå, hvor stolen står og fortæller om fordele, samt ulemper med returdrejefunktionen. Jeg spørger om kvalitets... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
for 1 år siden købte vi vores drømmesofa hos bolia, og betalte, efter vores økonomi, et ret godt beløb for den.
igennem hele den tid vi har haft den har den generet os ved at der kommer små spidse nuller ud af sofaen, som sææter sig som små spidse dimser der river når man sætter med bare ben (eller andet) i sofaen.
vi gik til Bolia i Roskilde og forklarede problemstillingen, de henviste os til deres afd for reklamationer, og vi tog henvendelsen igennem dem.
Sjældent har vi ramt så professionelle medarbejdere som dem vi mødte her.
om 3 uger får vi vores helt nye sofa efter eget valg(dog med ekstra betaling) hvis den er dyrere end den vi havde i forvejen.
Bolia dækkede en helt ny sofa uden kæmpe skænderier eller diskussioner.
5 Stjerner herfra.
Hej Bolia
Lækker ting i har , har nu fundet en lækker ting ,som er på vej en skøn plaid til efteråret, glæder mig til at modtage den.
I Ønskes en dejlig dag
Bh Michael

Besvarelse fra BOLIA
Jeg købte en Elton 3 personers sofa i 2022 og har sådan fortrudt det lige siden. Den var dyr og kvaliteten skulle være derefter, men stoffet bliver ved med at være stift, og hynderne bliver ved med at glide ud, så vi skal skubbe dem tilbage på plads ved brug. Den er ikke særlig behagelig at bruge - slet ikke til prisen.
Derudover skete der en fejl, da den blev leveret, hvor den ikke blev samlet for mig og jeg derfor selv skulle i gang. Det viste sig at være noget af en opgave, og selvom jeg var i kontakt med Bolia tilbød de ikke at sende en til at rette fejlen. Jeg fik refunderet fragten…
Men den største grund til fortrydelsen er klart hynderne og stoffet, der kradser. Skulle nok have klaget dengang, men oplevelsen er irriterende hver dag.

Besvarelse fra BOLIA
Et klart besøg være, med fantastisk service og god inspiration. Fik gode ideer med på vejen, det var hele køreturen værd.

Besvarelse fra BOLIA
Cristian fra Odense afd. har været en sand fornøjelse!
Det er første gang vi køber en sofa som vi ved vi skal have i mange år og vi har følt os super behandlet under hele processen 🙌🏽
Så stor ros til ham 😊

Besvarelse fra BOLIA
En super fed butik med gode, dygtige og imødekommende medarbejdere.

Besvarelse fra BOLIA
Jeg købte en Bolia Cosima-outletsofa til 18.999 kr. og betalte yderligere 1.000 kr. for levering med indbæring.
Efter ordrebekræftelsen meddelte Bolia først, at deres system ved en fejl havde tilladt levering fra Aarhus til København, og at jeg derfor skulle betale yderligere 1.000 kr. i fragt. Efter min indsigelse frafaldt de heldigvis ekstrakravet.
Ved leveringen var sofaen alene pakket ind i plast uden synlig hjørnebeskyttelse. Jeg kvitterede med forbehold for transportskader. Ved udpakningen konstaterede jeg et hul gennem både plasten og møbelstoffet i et hjørne, så polstringen var synlig, samt en større flænge/gennemboring i det sorte bundstof under sofaen. Det ene samlingsbeslag fremstår desuden beskadiget sammenlignet med det andet.
Jeg var naturligvis klar over, at jeg købte en outletsofa med de specifikke brugsspor, som Bolia havde oplyst om. Disse skader var imidlertid hverken beskrevet eller vist ved købet og fremstår som nye skader opstået under håndtering eller transport.
Jeg anmeldte straks skaderne skriftligt og vedhæftede omfattende billeddokumentation. Efter en uge har jeg fortsat ikke modtaget nogen reaktion eller blot en bekræftelse på min reklamation.
Det er meget skuffende håndtering af et køb til næsten 20.000 kr. plus levering. Sagen er fortsat uløst, og jeg opdaterer naturligvis anmeldelsen, hvis Bolia vender tilbage og finder en ordentlig løsning.

Besvarelse fra BOLIA
Fik en meget kompetent, behagelig og reel kundeservice hos Bolia på Ro’s Torv ( købte en sofa). Virkelig en anbefaling herfra!

Besvarelse fra BOLIA
God service, varer af god kvalitet og levering, der fungerede - og rigtig god pris!

Besvarelse fra BOLIA
Jeg er meget tilfreds med Bolias produkter, både design og holdbarhed. Jeg købte en krukke og underskål. Jeg havde modtaget en underskål der afveg i farve og jeg var i tvivl, om det var den rette jeg havde modtaget. Med en svarfrist fra kundeservice på over 14 dage endte jeg at returnere varen, da jeg ikke kunne vente på svar.
Da jeg endelig havde fået svar, havde jeg dog indtryk af, at de havde undersøgt sagen grundigt. Jeg blev heller ikke mødt af en AI-løsning, hvilket var positivt. For mig er kundeservice altafgørende. Bolias varer er i en prisklasse, hvor jeg tænker de må have råd til at ansætte nogen i kundeservice.