Gode produkter (lamper) og meget venlig ekspedient. Lækker butik med god inspiration. Eneste minus var at den ene lampe skulle hentes på et pick-up sted med begrænset åbningstid og svær tilgængelig m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros

Besvarelse fra BOLIA
Selve købsfasen er til 5 stjerner, slet ikke noget at klage over, med at mit kort blev spærret ved betaling bare fordi man vil have en “smart” betalingsform er ikke ok

Besvarelse fra BOLIA
Fik en god betjening i butikken
Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne
Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til lager.

Besvarelse fra BOLIA
God service og fin oplevelse🤩
Valgte jer efter at have været i flere møbelbutikker

Hej Bolia.com
Nu fik jeg tid til at købe de reoler, jeg lagde i kurven, for et stykke tid siden. Har nu købt 2 lækker reoler + hylder hvidlarkeret MDF . Glæder mig til at modtage dem sidst på måneden maj
Mange Venlige hilsner fra Michael

Besvarelse fra BOLIA
1 stjerne for den søde unge kvinde i deres showroom på Falkoner Allé.
Min 40.000 kr sofa ligner en der er købt i Bilka.
Har selvfølgelig reklameret over den. Men det er ikke så nemt. Sofa leveret den 11. marts. Ventede i 14 dage med at reklamere. Tænkte at skummet i hynderne lige skulle have lov til at falde på plads. Efter 3 (som de først svarer på efter 3 dage) skriv frem og tilbage med billeder, skrev de i sidste besked at en handyman ville kontakte mig. I dag d. 1. Maj - har jeg endnu ikke hørt noget.
Vil egentlig bare gerne levere den tilbage.
Troede virkelig at Bolia stod for kvalitet!!

Besvarelse fra BOLIA
Dejlige møbler, men levering under al kritik. Chaufføren beder mig om at komme hjem fra job 4 timer før aftalt levering og bliver bebrejdet at de ikke kan komme tidligt hjem på grund mig. Da de kommer med møblerne skal jeg forsvare hvorfor jeg køber en ny sofa - hvad er der galt med den gamle? Og hvorfor har jeg købt nye stole i Bolia? Trustpilot har desværre ikke 0 stjerner.

Besvarelse fra BOLIA
Lækker inspirerende butik og virkelig sødt og hjælpsomt personale👌

Besvarelse fra BOLIA
1. Jeres to fragtmænd gik ind i min lejlighed med sko på og gik derudover på mit nye tæppe også uden at tage sko af eller spørge om de må.
2. Sofaens chaiselong del har beskadiget understel formentlig af kraftigt slag i bunden. Et af træstykkerne er knækket et andet buler ud gennem bundens stofbeklædning.
3. Stoffet på undersiden er skåret flere steder, derudover er der huller på stedet, hvor der formentlig er sket et slag.
4. Sofaen er monteret med samlebeslag på to sider, en side hvor den ikke skal samles i min konfiguration (der er to samlebeslag for meget).
5. Sofaen er ikke pænt og ordentligt udført (ikke i en kvalitet, som lever op til mine forventninger til et Bolia produkt)
a. I to af hjørner lægger sofaens hyndedel fint op ad benet, i det ene hjørne er der et grimt gab/mellemrum mellem sofa og ben.
6. Den ene hynde ankom med lynlås i stykker.
7. Nogle klips til at fastgøre stof under sofaen er ikke sat ordentligt fast, man kan komme til skade ved at rive sig på dem.
8. Ben er ikke nye, der var skruemærker på dem inden jeg samlede.

Besvarelse fra BOLIA
Det kan være dyrt når et møbel går i stykker. Men har du købt hos Bolia og gemt din kvittering / ordrenummer - så kan de ofte hjælpe med at skaffe reservedele - selv når købet går nogle år tilbage i tiden. (I mit tilfælde 6 år). Det er virkelig god kundeservice!

Besvarelse fra BOLIA
Rigtig go service i butikken i lyngby og telefonisk.

Besvarelse fra BOLIA
Vil købe 2 hylder, men ved fragt kan de ikke sendes sammen, den ene sendes med gls, men den anden skal enten hentes eller jeg kan betale 250 kr. i fragt for at få leveret en hylde. Det synes jeg er en ærgerlig oplevelse, når man ikke bor i nærheden af en butik.

Skøn butik
Vi har handlet med Bolia i odense. Vi har fået en super betjening og følt os meget set og hørt. Kommer klart igen