BOLIA Anmeldelser

6.224

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 461 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være utrolig venlige, professionelle og meget hjælpsomme under hele købsprocessen i butikken. Mange forbrugere fremhæver, at man føler sig rigtig godt vejledt og taget seriøst, når man skal vælge nye møbler. Personalet beskrives som yderst kompetente, og de giver god sparring uden at være insisterende eller jagte egen provision. Nogle personer var utilfredse med leveringen og oplevede desværre lang ventetid samt besvær med manglende eller forkerte dele. Derudover nævnte enkelte købere udfordringer med kundeservicen i forbindelse med langsommelige svar på henvendelser og opfølgning.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personale og roser den venlige samt professionelle betjening i... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetypige oplevelser med produkt, hvor nogle roser de flotte designs og gode... Se mere

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service, idet de fremhævede det smilende, imødekommende personale, som... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle forbrugere oplever manglende svar,... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor meninger og oplevelser er meget delte.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Personalet var meget imødekommende. Det, som trækker ned er, personalet ikke går med ovenpå, hvor stolen står og fortæller om fordele, samt ulemper med returdrejefunktionen. Jeg spørger om kvalitets... Se mere

Når jeg får min nye sovesofa leveret den 19 august, er jeg sikker på at Bolia kommer op på 5 stjerner… men alting er i top omkring selve handelen..

Bolia Aalborg er en fortryllende butik, meget inspirerende. Jeg forelskede mig i et skab, som jeg bare måtte eje. Ovenikøbet nedsat meget i pris. Sødt, hjælpsomt personale og fremragende service.... Se mere

Fremragende oplevelse hos Bolia Vi har nu købt sofa hos Bolia for anden gang, og endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse. Personalet er utrolig dygtige, professionelle, venlige og meg... Se mere

1. nr. 59 af de 74 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 130 af de 149 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. nr. 9 af de 10 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  4. nr. 18 af de 26 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  5. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Havemøbelforretning
  6. nr. 10 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.224)

498 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God betjening og service

God betjening og service

30. august 2026

Hej,
Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores betjening og service. Tak for jeres positive feedback.

Pernille, BOLIA

Super god og kompetent medarbejder

Super god og kompetent medarbejder ! Fik den bedste hjælp og service ! En sand fornøjelse

30. august 2026

Hej Mette,
Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik den bedste hjælp og service.

Altid super god service

Altid super god service

29. august 2026

Hej,
Mange tak for de rosende ord! Vi er glade for, at I altid oplever god service hos os.

Bolia har bare go’e

Bolia har bare være super til at vejlede os i valgt af sofa og stof…
Og tålmodig, da vi gik og ventede på vores byggeri blev færdig, så vi kunne bestille…
Alt i alt en rigtig god oplevelse…

26. august 2026

Hej Bjarne
Mange tak for jeres flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at vores vejledning og tålmodighed har bidraget til en rigtig god oplevelse for jer i forbindelse med valget af sofa og stof. Vi sætter stor pris på jeres feedback.

I ønskes en skøn weekend

Rigtig god købsoplevelse

Bolia Aalborg er en fortryllende butik, meget inspirerende.
Sødt, hjælpsomt personale og fremragende service.
Jeg er ny kunde og vender helt sikkert tilbage igen.

4. august 2026

Hej Sarah
Mange tak for den fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du havde en en god og inspirerede oplevelse i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Fremragende oplevelse hos Bolia

Fremragende oplevelse hos Bolia

Vi har nu købt sofa hos Bolia for anden gang, og endnu en gang har det været en rigtig god oplevelse. Personalet er utrolig dygtige, professionelle, venlige og meget hjælpsomme. Man føler sig virkelig godt vejledt og taget seriøst gennem hele processen.

Stor ros til medarbejderne hos Bolia for den gode service. Det er bestemt ikke sidste gang, vi handler hos jer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. august 2026

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at I igen har haft en rigtig god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at byde jer velkommen igen :-)

Mathilde, BOLIA

Imponerende service og medarbejdere som…

Imponerende service og medarbejdere som svarer på mails efter lukketid…

19. august 2026

Hej Michael
Tusind tak for de venlige ord! Vi er så glade for at høre, at vores service har levet op til dine forventninger.

Mathilde, BOLIA

God service og stemning i butikken

God service og stemning i butikken, mwget kundeservice venligt personale men IT systemet/ taste ordrer ind skal der arbejdes på…

13. august 2026

Hej Rasmus
Vi er glade for at høre, at I oplevede god service og stemning. Vi tager jeres feedback til os og vil arbejde på at forbedre det. Tak for jeres ærlige anmeldelse.

Du må have en dejlig dag.

Altid sød og venlig

Altid sød og venlig , godt service

23. august 2026

Hej Gul
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken.

Du må have en skøn dag.

HØJE FRAGTOMKOSTNINGER

OK forløb. Men ikke ok at det enten koster 250 kr at få en pude sendt , alternativt afhentning 50 km væk.

23. august 2026

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse.
Vores fragtpriser udregnes altid efter pakkens størrelse og vægt, og det er noget vi desværre ikke kan ændre på. Alternativt kan man afhente ordren gratis på vores pickup point, som i dit tilfælde desværre ligger 50 km væk - det beklager jeg meget.

Mathilde, BOLIA

God service og varer af god kvalitet.

Hej Kontaktede jer angående levering. Fik god service og mail tilbage med bekræftelse på hvornår hylder blev leveret. Så flotte hylder 🤗.
Hilsen Anna Jensen

17. august 2026

Hej Anna
Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik god service og er tilfreds med dine nye hylder :-)

Hjælpsomme og venlige medarbejdere

Hjælpsomme og venlige medarbejdere. Altid god oplevelse

22. august 2026

Hej Lutfi
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med personalet i butikken.

Du må have en dejlig dag.

God, flot service

God, kompetent vejledning. Kendte til produktet. Lyttede til vores behov

20. august 2026

Hej Jeanne
Vi er glade for at høre, at personalet var kompetent og lykkede til jeres behov. Tak for de venlige ord!

Mathilde, BOLIA

meget god betjening og hjælpsomme…

meget god betjening og hjælpsomme personale

3. august 2026

Hej Mona
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken. Mange tak for din feedback, det sætter vi stor pris på.

Behagelig & professionel

Tak for en yderst professionel og behagelig oplevelse, med tid og god vejledning. Stor ros til Aarhus Bolia.

20. august 2026

Hej Lene
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken i Aarhus. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god købsoplevelse

Rigtig god købsoplevelse, Rebekka fra Boliga Lyngby var helt fantastisk.
Nu venter vi bare på at få sifaen (håber det bliver ligeså god en oplevelse)

16. august 2026

Hej Mattias
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse nede i butikken. Vi sender din feedback videre til Rebekka, så hun også får glæde af den. Tusind tak for din feedback.

Vi ser frem til at levere jeres nye sofa.

Mathilde, BOLIA

Altid en fornøjelse at handle i Bolia

Altid en fornøjelse at handle i Bolia. Flot butik og venligt personale

18. august 2026

Hej Rikke
Hvor er det dejligt at høre, at du synes godt om både vores butik og personale. Mange tak for din feedback, det betyder meget for os.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Mathilde, BOLIA

Jeg er meget tilfreds med Bolias…

Jeg er meget tilfreds med Bolias håndtering af min sag. Hele forløbet blev behandlet professionelt, respektfuldt og med en rigtig god kommunikation.

Jeg oplevede, at de lyttede til mine synspunkter og var meget imødekommende og løsningsorienterede. Særligt vil jeg fremhæve den gode dialog og deres vilje til at finde en fair løsning.

En rigtig positiv oplevelse med Bolias kundeservice. Kan klart anbefales!
Mvh. Reza Jamali

18. august 2026

Hej Reza
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det glæder os, at din sag blev håndteret professionelt og respektfuldt, og at kommunikationen levede op til dine forventninger. anbefalingen.

Altid god service

15. august 2026

Hej Preben
Tusind tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du har fået god service.

De bedst hilsner,