BOLIA Anmeldelser 6.102

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 480 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Folk er også glade for den gode vejledning og rådgivning, de modtager, samt den hurtige og effektive service. Dog var nogle utilfredse med leveringen, hvor der var manglende dele eller forkerte varer, og enkelte oplevede problemer med betalinger over et vist beløb. Nogle kunder nævnte også, at de måtte vente længe på svar fra kundeservice.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktkvaliteten. Mens mange forbrugere roser produkterne for at være... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den imødekommende, professionelle og hjælpsomme... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkternes kvalitet og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer meget positive... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik en god betjening i butikken Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til... Se mere

Kan man kun give fem stjerner? Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bolia forleden. Blev venligt modtaget af ekspedienten, der tilbød friskbrygget kaffe imens hun fandt min vare. Skulle lige ty... Se mere

Vi fik den bedste service af Lene T. Jensen, både i butikken samt mail kommunikation efterfølgende. Lene skulle finde ud af nøjagtige mål ved producenten til os, men da de ikke lige svarede med det sa... Se mere

Vi har købt en ny sofa fra Bilia i Roskilde. Hele processen med udvælgelse af stil, valg af stof og konfigurering blev tålmodigt gennemgået af en af deres konsulenter. Og vi nåede frem til en vi... Se mere

1. nr. 49 af de 72 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 122 af de 143 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. nr. 8 af de 11 bedste virksomheder i Møbeltilbehør
  4. nr. 16 af de 29 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
  5. nr. 13 af de 18 bedste virksomheder i Havemøbelforretning
  6. nr. 8 af de 13 bedste virksomheder i Sofabutik

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

4,3

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Fantastisk god service

Fantastisk god service
Har handlet hos Bolia mange gange og får altid god hjælp.

1. marts 2026

Hej Maria
Vi er glade for at høre, at du altid får en god service hos os.
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Mathilde, BOLIA

Vi havde en fantastisk god oplevelse

Vi havde en fantastisk god oplevelse. Vores ekspedient var yderst professionel og sød og havde fuldstændig styr på sine produkter. Opstillingen i butikken var indbydende og inspirerende og gav et godt visuelt billede af hvordan møblerne kunne se ud hjemme hos os selv.

4. marts 2026

Hej Mette
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i vores butik og den flotte feedback om personalet og indretningen.
Tusind tak fordi du delte din oplevelse med os.
Mathilde, BOLIA

Først den ene vej og så den anden vej…

Vi købte en daia skænk til stuen, som var en outlet vare. Vi vidste selvfølgelig der kunne være lidt ridser, men fik løfte i butikken om, at varen ikke havde skader. Vi får varen transporteret hjem og opdager her et hjørne tidligere havde været slået af og limet skævt på igen! Vi kontakter butikken, som erkender fejlen og lover vi vil bliver kontaktet for en løsning. Min kone taler over tlf med en medarbejder, som først lover en kompensation på 1.000. Det bliver sendt i en mail og nu er beløbet på 1.500. Vi ringer igen og modtage på ny en mail med forskellige muligheder. Bl.a. vil de give os en helt ny skænk til 40 % af nyprisen. Da vi ringer for at tale om denne løsning, er prisen nu ikke mere til 40 %, men blevet til 40 % afslag. Dog kunne det dog pludselig godt blive gjort til 50 % af en ny eller 2.000 kr afslag…folk er flinke, men jøsses det sejler.

2. marts 2026

Hej Rasmus
Jeg beklager meget den uheldige oplevelse med skænken. Vi er kede af at høre om skaden og forvirringen omkring kompensationen. Vi prøver altid at finde den bedste løsning til vores kunder. Der blev sendt en mail den 2/3, som der fortsat afventes svar på.
Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan hjælpe jer videre.

Gode møbler og en god betjening

Gode møbler og en god betjening
Kan kun anbefales
Bh
Jack

28. februar 2026

Hej Jack
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores møbler og service. Mange tak for din anbefaling og feedback!
Du må have en skøn dag.

Nærværende og hjælpsom

Så hjælpsomme og interesseret i at løse det jeg skulle have hjælp til. Går til opgaven med nærvær og stor interesse. Tak det var en dejlig oplevelse

26. februar 2026

Hej Marina
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

NUL STJERNER – Køb ikke din sofa hos Bolia – elendigste kundeservice

Købte en sofa 21. november 2025 som blev leveret fredag den 13, februar 2026.

Efter at have siddet i sofaen en aften, lægger jeg dagen efter mærke til at stoffet buler, der er folder og det er krøllet på siddehynderne (hvor der også er et lille mellemrum) og der hvor jeg har haft min arm har på armlænet er der afmærkninger/buler. Det er meget tydeligt at stoffet er ALT FOR STORT eller også er sofaen ikke polstret nok (både armlæn og hynder). Velcroen sidder meget tæt på sofaens kanter så stoffet kan ikke strammes mere til. I det hele taget sidder stoffet ikke tæt og glat som I skriver på jeres hjemmeside ” at jeres sofaer er fremstillet af de fineste materialer – og skræddersyet præcis efter dine behov. Med fokus på kompromisløst håndværk sikrer vi, at hvert design er skabt til at holde i mange generationer – både i æstetik og holdbarhed. Vores betræk er fastgjort med velcro, hvilket sikrer en tæt og glat pasform, så betrækket bliver siddende, samtidig med at det er nemt at tage af. Dette enkle, men geniale design betyder, at din sofa kan klare hverdagens slid og stadig bevare sit flotte udseende” – synes I skal kigge på de vedhæftede billeder igen. Kvaliteten hænger overhovedet ikke sammen med de sofaer i viser frem og som man prøver i jeres butikker. Har endda været forbi butikken i søndags da jeg ikke havde hørt fra jer i kundeservice og viste billederne som gav mig ret i at der er noget helt galt, men som sagde at det har kundeservice helt styr på (der har jeg nok en helt anden opfattelse).

Sendte først en alm mail men hørte intet inden for 3-4 dage som de lover. Efterfølgende en officiel reklamation, ingen reaktion, hørte intet igen og så måtte selv ringe. Og her er Bolia jo supersmart, at så snart du vælger 3 på telefonen som indikerer du har en reklamation får du fat på en engelsktalende person som lover at man vil blive kontakte af en medarbejder der taler dansk. Dette sker selvfølgelig ikke, du bliver ikke ringet op men får svar på mail, så du kan reelt ikke komme til at snakke med nogen. I denne mail bliver jeg så belært/får tips omkring hvordan man vedligeholder sin sofa så den holder sig pæn, at man skal "planlægge" hvor man skal sidde i sin sofa og ikke sidde samme sted. Min er så en 2,5 personers, så der er ikke så mange steder at vælge imellem. Jeres andet tip med at ombytte puder og hynder, vende ryghynderne og undgå altid at sidde samme sted. På den måde “sætter” polstringen sig mindre og forbliver mere jævn over hele siddefladen" - ja det giver mening når man har brugt sofaen i noget tid men da ikke en helt ny sofa som er 10 dage gammel. Den bør stå med stramt og glat betræk fra start af som dem i udstiller og som man prøver i jeres butikker og som I netop selv fremhæver som et plus på jeres sofaer.

I har tilbudt at levere nye hynder, men hvis det er stoffet der er for stort, vil det ikke afhjælpe problemet og armlænene er I heller ikke kommet med løsning på. Mærkeligt at I ikke kan sende en medarbejder forbi som kan kigge på det og finde ud af hvad problemet reelt er. Har i dag sendt en opfølgende mail til Bolia, men der er selvfølgelig ingen reaktion igen.

At man skal bruge så meget tid og energi på at retfærdiggøre overfor Bolia at de har leveret et produkt med fejl det fatter jeg ikke. Så tænk jer rigtig godt om inden I køber noget hos Bolia.

Ærgerligt at man ikke kan vedhæftet billeder.

27. februar 2026

Hej Charlotte
Vi beklager meget at sofaen ikke lever op til dine forventninger, og at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores kvalitet og service. Vi sætter pris på din tid og feedback. Jeg sender dig en mail.
Mathilde, BOLIA

Jeg mangler hjælp til hvor og hvordan…

Jeg mangler hjælp til hvor og hvordan reflektion lamper skal monteres. Hvilke skinner skal købes og selve monteringen af lamperne i skinnerne. Mangler et kvalificeret svar på afstanden (højden) fra spisebordet til lampen. Fik i forretningen Bolia Odense svaret, at de kun sælger reflektion lamper, og ellers intet ved om lampen.
En elektriker vil ikke montere lamperne af frygt for at gøre noget forkert.
Har lige bestilt (igen) ekstra to pærer, da begge ved mislykket montering ikke kunne lyse. Har betalt pærerne men endnu ikke modtaget dem. Kan desværre heller ikke se om de er sendt.

25. februar 2026

Hej Merethe
Tak for din feedback.
Vi beklager, at du mangler vejledning om monteringen på Reflection lampen. Jeg kontakter vores producent, så vi kan sende dig en guide. Jeg vender tilbage på mail.

Lækker butik, skønt personale

Lækker butik, skønne produkter, fantastisk service fra alle medarbejdere.

13. februar 2026

Hej Tina
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken og er tilfreds med vores produkter og service.

Super glad

Super glad. Venlig kundebetjening.

24. februar 2026

Hej Ucler
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds. Tak for din venlige feedback om vores kundebetjening!

God kvalitet

God kvalitet od fin fremvisning

5. januar 2026

Hej Naser
Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og fremvisningen i butikken. Tak for din positive tilbagemelding!
Du må have en dejlig weekend.

Rigtig god service

Rigtig god service - særligt i butikken i Holmen. Man bliver altid modtaget med god service og smilende personale. Trods fejl, var personalet meget serviceminded og løsningsorienteret.

Hej
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken i Holmen. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores servicemindede og smilende personale, og at vi var løsningsorienterede, selvom der opstod en fejl. Tusind tak for din anmeldelse!

Serviceminded betjening

Flotte lokaler, gode produkter, men mest af alt super kompetent og serviceminded betjening.

19. februar 2026

Hej Niels
Vi er glade for at høre, at du kunne lide vores butik og produkter, og at du oplevede vores betjening som kompetent og serviceminded. Tusind tak for din positive feedback!

Manglende vare

Jeg har skrevet en anmeldelse tidligere om manglende vare. Jeg var i kontakt med kundeservice, der fandt en ny leveringsdato. På den nye leveringsdato skete det samme igen: ingen vare..

Som en kompensation for første gang fik jeg et gavekort. En meget ubrugbar kompensation, da jeg ikke kommer til at handle der igen..!

18. februar 2026

Hej Daniela
Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med din levering flere gange. Vi tager din feedback alvorligt og er i gang med at undersøge sagen. Jeg sender dig en mail. Tak for din tålmodighed.

Køb af Cosima sofa

God vejledning ift. valg af stof og puf samt venlig og god service ved BOLIA i Aalborg.

18. februar 2026

Hej Dennis
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores vejledning og service i Aalborg.
Du må have en dejlig dag.

God kundeservice

Fantastisk service der gøe det nemt og hurtigt. Samt gode priser for kvaliteten

9. februar 2026

Hej Andreas
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og nem service. Det er også dejligt at høre, at du synes godt om pris og kvalitet. Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Vesterbrogade, Kbh V

Vi besøgte jeres butik på Vesterbrogade og fandt en sofa, vi gerne ville købe. Dagen efter kom vi tilbage og købte den – det var en outlet-vare, hvilket vi var helt indforståede med.
Det kom dog som en overraskelse, at levering ikke var en mulighed. Det var ikke noget, der blev oplyst ved første besøg eller fremgik tydeligt. Derudover fik vi at vide, at sofaen tidligst kunne afhentes fire dage senere, da I ikke ønsker tomme udstillingslokaler.
Det betød, at vi pludselig skulle ændre planer og arrangere hjælp – blandt andet fordi min gravide kæreste ikke må løfte. Det, der skulle have været en positiv oplevelse, blev derfor unødigt besværligt.
Personalet var søde og imødekommende, så kritikken er ikke rettet mod dem, men mod manglende gennemsigtighed omkring outlet-betingelserne, som først blev tydelige ved køb.
Personalet hjalp os, så vi kunne afhente 2 dage efter, i stedet for 4 dage efter, hvilket var godt, men det ændrer ikke på min feedback.

11. februar 2026

Hej Marc
Vi beklager, at oplevelsen med jeres outlet-køb ikke levede op til forventningerne, og at leveringsmulighederne og afhentningstidspunktet skabte besvær. Vi tager din feedback om manglende gennemsigtighed alvorligt og vil arbejde på at forbedre informationen omkring vores outlet-betingelser. Tak for din feedback.
Mathilde, BOLIA

Skønt personale og flot butik

Hej Inge
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du kunne lide vores personale og butik.
Mathilde, BOLIA

Butikken i Lundby har et enestående…

Butikken i Lundby har et enestående kundeservice setup, meget engageret og venligst personale. Skulle bytte en sofa til en andel Bolia sofa, idet den første ikke fungerede hjemme hos mig. ALT hvad det involverede var helt professionelt, tusind tak Bolia, Lyngby

15. februar 2026

Hej Helle
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personalet i Lyngby. Vi sætter stor pris på din positive feedback om bytteprocessen af din sofa. Mange tak for din anmeldelse!
Mathilde, BOLIA

Havde en reklamation og sendte mail

Havde en reklamation og sendte mail, men Bolia svarer ikke tilbage, måtte selv ringe x 2😔
Oprettede så en ny ordre, men havde ikke oprettet på begge møbler og måtte selv gøre opmærksom på det og det betød yderligere ventetid
Og så er jeg skuffet over finish nu hvor vi har fået samlet vores reol og skab. Hjørnerne passer ikke sammen og der er nogle linjer som skal passe sammen og der gør de ikke.
Jeg synes ikke produktet er pengene værd , desværre

Hej Jette
Tak for din feedback.
Vi beklager, at du ikke har haft en god oplevelse. Vi er kede af at høre om problemerne med din ordre, manglende svar og kvaliteten af dine møbler. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge sagen nærmere. Jeg sender dig en mail