Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Se mere
Leverer ikke buketter på en søndag. På trods af, at man kan vælge “Mors dag” buketter på hjemmesiden og fordi mors dag falder på en søndag. Helt ærligt. Det er for ringe. Lang svartid på henvendel... Se mere
Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Se mere
Min søn gav mig et blomsterabonnement hos Bloomon. Hver 14. dag får jeg leveret lige til døren (i København) og er jeg ikke hjemme stilles blomsterne udenfor i en lille spand vand. Buketterne er fan... Se mere
Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Besvarelse fra bloomon DK
Modtager blev meget glad for en smuk og særlig buket!
Min mand har givet mig dette blomsterabonnement hvor jeg får en buket hver 14. dag.
Jeg er simpelthen så imponeret hver evig eneste gang der kommer en buket.
Helt vildt imponerende flotte blomster!
Og de er pakket super godt, så selv hvis vi ikke lige er hjemme på leveringsdagen holder de sig super friske. Vi har sågar glemt at framelde i forbindelse med ferie og selv efter 1 uge i vores carport var de fine.
Buketten står fint de 2 uger indtil næste buket kommer, med en enkelt trimning. Og nogle gange kan jeg endda genbruge nogle af blomsterne.
Jeg er simpelthen så glad og I får de varmeste anbefalinger herfra!!
Super flotte buketter, der holder minimum 1,5 uge. Friske, unikke og flot sammensat. Appen, hvor man kan melde til og fra fungerer rigtig godt. Jeg har enkelte gange fået leveret på andre dage end booket / men har altid fået mails herom i god tid - så jeg har haft mulighed for at afvise buketten.
Blev ikke leveret på den aftalte leverings dag og derfor ingen effekt eller værdi længere.Simpelthen bare for dårligt at få bekræftelse på leveringsdato og så i ikke overholder det!!!

Besvarelse fra bloomon DK
Dejlige buketter, hvor der stort set er en forskellig blomst/grønt for hver stilk. De er smukke og holder min. en uge - og nogle af stilkene holder lige til min næste buket kommer efter 14 dage. Jeg synes jeg får meget for pengene og selv pixie buketterne fylder virkelig godt. Jeg har prøvet den mellemste størrelse også, som jeg vil betegne som meget stor (grene op til 60cm) Kan kun anbefales.
Modtog en buket med tørrede blomster. Desværre svarer buketten “flowerstone” langtfra til billedet. Mange blomster var knækkede, brune i kanten eller maste. Blomsterne står ikke godt i vasen. Samtidig blev buketten leveret 4 dage for sent, selvom den var bestilt i god tid af afsender.

Besvarelse fra bloomon DK
Rigtig Rigtig dårlig oplevelse og endnu INGEN blomster.
Jeg havde bestil en buket til en venindes 50 års fødselsdag den 16.04.21 - jeg havde bestilt i god tid, så jeg kunne nå at få den leveret på hendes fødselsdag og fik også en bekræftelse på at den ville blive leveret denne dag - MEN i dag den 19.04 stadigvæk ingen buket og jeg står med den kedelige oplevelse af, at min veninde troede at jeg havde glemt hende.
Har har skrevet til kundeservice, men får dog ikke et klart svar om hvad de vil gøre - men blot om de skal annullere min ordre på trods at jeg havde fået en mail fra Bring igår om at de skulle levere blomsterne.
Jeg kan kun sige at jeg ALDRIG kommer til at handle med dette firma igen, og kan heller ikke anbefale andre at gøre det.
Jeg må tilbage til de gode gammel firmaer.

Besvarelse fra bloomon DK
Flotte buketter og god levering.
Kan ikke se, hvordan jeg afmelder reklamemails - har snøvset rundt alle steder under Min konto. Virkelig irriterende.
Jeg har modtaget min 2.buket til 249 kr. Fra Bloomon.
Jeg er så skuffet, 249 kr for en hel masse grønne stilke og blade og 3 rigtige blomster som ikke er særligt pæne.
Jeg har sat mit abonnement på pause.
Ikke om jeg vil betale for noget så ringe.

Besvarelse fra bloomon DK
Flotte buketter, og levering som aftalt. Vi er meget tilfredse med kvaliteten og størrelse af “middel” buketten.
Jeg har igår modtaget en buket fra Bloomon
Den blev afleveret som aftalt, var godt pakket ind. De smukkeste friske blomster og skøn vase 🥰 den flotteste og største buket, jeg nogensinde har haft.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra, varm anbefaling herfra
I 10% af leveringerne bliver blomsterne sat uden vand. Det er helt utroligt smukke buketter hver gang og de holder i 14 dage

Besvarelse fra bloomon DK
Bestiller en buket til 499kr. Leveringsdato fredag 12/2. Fredag er der ingen levering eller besked. Pengene er trukket. Skriver til Bloomon at gaven ikke er modtaget, men at jeg håber den er på vej. Får i weekenden 2 mails om at leveringen er på vej. Stadig ingen levering (ej heller til Valentines, som kunne have været fint nok). Mandag 15/2 sms om at pakken snart leveres. Mandag eftermiddag mail fra Bloomon at “bestillingen med succes er annulleret”??! Svarer at jeg gerne vil ringes op, da ingen har bedt om annullering. Stadig ikke ringet op, kompenseret eller fået givet rettidig gave. Jeg synes det ville være på sin plads at levere produktet, evt forsinket med undskyldning og kompensation(da det var en gave og anledning). Blot at annullere bestilling efter 5 dage når modtager stadig afventer gavelevering, uden aftale og i øvrigt uden at betale de 499kr retur er meget specielt. Blomsterne var flotte på billedet, så jeg håber de ændrer politik i kundeservice. Vurderingen af aktuelle håndtering er pinlig og under al kritik!

Besvarelse fra bloomon DK
Reklamerer knap en uge inden Valentines Day med nogle flotte blomster, som jeg skriver et fint kort til og får sendt hjem til konen, men de når aldrig frem og er endda aldrig blevet afsendt. Deres kundeservice, som kun har åbent til 13 hvor ingen alligevel har tid, var selvfølgelig lukket dagen det skulle leveres (12/2) da jeg besluttede mig for at give et kald efter jeg mente at de havde fået nok tid.
Fik dog fat i dem mandag hvor de ikke kunne andet end at beklage og sende penge retur. Det er super fint, men jeg kan bare ikke bruge de til noget. Måden at drive så lækker en forretning på er elendig. Jeg køber tit blomster, men aldrig nogensinde hos Bloomon igen. Det mindste man kunne gøre var at sende blomsterne og en passende kompensation eller et gavekort der gør at jeg vil handle endnu en gang.
Kom nu.. få fingeren ud og tænk lidt frem, ingen kan bruge en undskyldning til noget.

Besvarelse fra bloomon DK
Min buket er bundfrossen! Blomsterhovederne hænger, er knækkede, og den ser idet hele taget død ud. Jeg har skrevet til Bloomon, men de har ikke svaret. Jeg synes ikke I kan være bekendt at sende sådan noget ud. Det er jo ikke dét, afsender har i tankerne - at man modtaget en død og frossen buket.
Så vælg et andet blomsterfirma til jeres leverancer.

Besvarelse fra bloomon DK
Fantastiske smukke og specielle buketter står i flere uger. Utrolig sød kundeservice, der ved hvad service er. Det bedste jeg har prøvet.

Besvarelse fra bloomon DK
Så fik jeg endelig min buket at se - hvilket sørgeligt syn. Selvfølgelig er den hel vissen. Havde gjort alt for at få fine blomster i mit sommerhus på min fødselsdag. Det kunne ifølge Bloomon sagtens lade sig gøre. De blev imidlertid leveret langt tid efter jeg var taget hjem. Og der stod jeg så med huset fuld af gæster og ingen blomster - ØV! Og så fik Bring skylden. Jeg tænker at Bloomon skal have styr på deres leverandører ellers er det jo helt ligemeget!
Jeg er så glad for mit blomsterabonnement hos BloomOn. Altid smukke buketter og god holdbarhed (de fleste blomster holder 10-11 dage), og ofte med blomster jeg ikke selv ville kunne købe i vores almindelige blomsterbutik. Leveres til døren uden problemer.
Den største selvforkælelse. Buketter, der udvikler sig fra dag til dag. Selv efter 14 dage har man stadig en smuk vasefuld. Har gjort en kæmpe forskel for mig under Corona-karantænen.