bloomon DK Anmeldelser 179

3,1

Leverer ikke buketter på en søndag. På trods af, at man kan vælge “Mors dag” buketter på hjemmesiden og fordi mors dag falder på en søndag. Helt ærligt. Det er for ringe. Lang svartid på henvendel... Se mere

Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Se mere

Min søn gav mig et blomsterabonnement hos Bloomon. Hver 14. dag får jeg leveret lige til døren (i København) og er jeg ikke hjemme stilles blomsterne udenfor i en lille spand vand. Buketterne er fan... Se mere

1. Blomsterudbringning
  2. Leverandør af firmagaver
  3. Butik med tørrede blomster
  4. Blomsterbutik
  5. Blomsterdekoratør
  6. Blomstermarked

Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

bloomon Danmark

Få blomster leveret med bloomon
Bestil blomster | Få de smukkeste blomster leveret eller forkæl dig selv med et blomsterabonnement, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte du vil modtage blomster.

Din buket fra bloomon bliver altid leveret ganske gratis

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.
Har du spørgsmål til din levering eller dine blomster? Så er vores kundeservice altid glade for at hjælpe dig videre.

3,1

Middel

Leverer ikke på mærkedage

Lang svartid på henvendelser generelt

21. april 2026

Hej,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af den frustration, dette har medført. Jeg forstår fuldt ud, hvor skuffende det er, især når man bestiller noget så vigtigt som en gave til mors dag og opdager, at levering om søndagen ikke er mulig, selvom buketterne præsenteres på den måde på hjemmesiden.

Så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe med at rette op på det, vil du venligst sende os en e-mail til support@bloomandwild.com? Hvis du vil være så venlig at angive ordrenummeret og postnummeret for leveringen, vil det hjælpe os med at finde ordren i vores system.
Vi vil meget gerne hjælpe, så vi håber at høre fra dig snart.

Vi er kede af at høre om leveringsproblemet og det forsinkede svar. Det var bestemt ikke vores hensigt, og vi beklager ulejligheden.

Vi vil gerne drøfte dette med dig for at finde en passende løsning.

Med venlig hilsen fra Bloomon
(sent via mail)

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år…

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op allerede dagen efter jeg har modtaget dem. Meget ærgerligt.

12. april 2026

Kære Christina,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af at høre, at kvaliteten af dine leverancer er blevet dårligere – det er ikke den oplevelse, vi stræber efter.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe med at rette op på det, vil du så være venlig at sende os en e-mail til (bloomon.dk/klantenservice)? Hvis du kan angive referencenummer 5084363, ordrenummeret og postnummeret for leveringen, vil det hjælpe os med at finde ordren i vores system.

Hvis du har mulighed for at vedhæfte fotos af de skuffende buketter, ville det være en stor hjælp, hvis du kunne vedhæfte disse til din e-mail.

Vi vil meget gerne hjælpe, så vi håber at høre fra dig snart.
(sent via mail)

Ville hellere give 0 stjerner!

Ville hellere give 0 stjerner!
Leveringen er ustabil og information herom er mangelfuld og usammenhængende. Kundeservice er tydeligvis AI-genereret. Blomsterkvaliteten er ekstremt dårlig. Abonnementet er annulleret!

5. januar 2026

Besvarelse fra bloomon DK

Hej Melene, tak for din anmeldelse.

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet ustabile leveringer, mangelfuld og forvirrende information, at kundeservice har føltes upersonlig, samt at blomsterkvaliteten ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager meget det besvær og den frustration, det har skabt for dig.

Vil du have lyst til at kontakte os via vores kundeservice kundeservice@bloomon.dk (mailto:kundeservice@bloomon.dk)? Så kigger vi gerne sammen på sagen og finder en passende løsning.

Venlige hilsner
(sent via mail)

Det kan da ikke være rigtigt at…

Det kan da ikke være rigtigt at blomsterne allerede 2 dage efter ankomst hænger. Jeg fik 50 procent på de 2 første buketter og jeg kan fortælle jer at er nr 2 buket på samme måde så bliver der ikke købt flere buketter. Jeg er meget skuffet. ☹️ Også da det er blomster til min mor.
Opdatering kl 14.38
Jeg har fået 1 buket og jeg kan sagtens sende billeder af buketten da den kom og 1,5 døgn senere.

18. september 2025

Hej Tina,

Tak for din feedback og opdatering på dette.

Jeg er meget ked af at høre, at din mor har modtaget 2 visne buketter fra blomster abonnementet du har givet hende.

Vi gør vores bedste for at sikre os at dine blomster er leveret superfriske så de kan holde sig smukke i mindst 10 dage. Så jeg er meget ked af at høre at det ikke var tilfældet i denne omgang.

Da blomster er et skrøbeligt naturprodukt, oplever vi desværre en sjælden gang imellem, at nogle blomster ankommer mindre friske, end hvad vi kunne håbe på. Det er selvfølgelig ikke i orden, og jeg vil derfor også sende din feedback videre til vores blomster-team og ligeledes tilbyde dig følgende løsning:

Jeg vil meget gerne tilbyde at refundere bukettens fulde beløb ind på den originale konto. Dog skal jeg venligst bede dig om at bekræfte din email adresse, så jeg kan finde din konto og ordre.

Hvis du har mulighed for det, sætter vi stor pris på at få tilsendt billeder af blomsterne, så vi kan sende dem videre til vores blomster-team og derved forbedre kvaliteten.

Jeg håber, at du finder denne løsning passende. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os igen. Du ønskes en fortsat god dag!

Med venlig hilsen,
(sent via mail)

Smukke og meget holdbar buket

Jeg har nu modtaget fast buket fra Bloomon i flere år. De fleste blomster holder i 14 dage. Det er altid flotte blomster og smukke farver. Hvis der har været det mindste med en levering er jeg blevet mødt af venlig og løsningsorienteret medarbejder på telefonen. Kan varmt anbefale dem.

7. juni 2025

For lang levering

Fine produkter men helt ærligt. Næsten 7 dages leveringstid.

Det er ikke godt nok og derfor bestiller jeg hos nogle andre.

26. april 2025

Besvarelse fra bloomon DK

Hej Detkuduliat, tak for din anmeldelse.

Hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke er helt tilfreds med vores service. Det er selvfølgelig ikke vores hensigt, og vi undskylder for ulejligheden. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil give den videre internt.

Mange hilsner på vegne af bloomon

Buketten dukkede aldrig op

Jeg bestilte abonnement til min mors 80 års fødselsdag fra alle børnebørnene. Først blev leveringen af ukendte årsager rykket en hel uge, og den første buket er nu aldrig dukket op. Hvad der skulle være en skøn fødselsdagsgave er desværre endt i stor skuffelse.

2. april 2025

Hej Charlotte.

Tak for din feedback.

Jeg er meget ked af at høre at dine blomster til din mors 80 års fødselsdag først blev rykket en uge og derefter ikke dukkede op. Sådan skal det absolut ikke være!

Du må meget gerne kontakte os via email på kundeservice@bloomon.dk, så vi kan finde ud af hvad der gik galt og hurtigst muligt finde en løsning!

Med venlig hilsen,
Bloomon

Abonnement på blomster

Abonnement på blomster
Flotte og spændende blomster til en rigtig god pris.
Selv de små buketter er smukke.
Jeg har abonnement med levering hver 14. dag.
Blomsterne kommer til tiden og holder næsten indtil næste levering. Helt fantastisk med friske blomster på abonnement. Er super tilfreds.

2. januar 2025

Blomsterne var allerede søndag lidt kedelige at se på.

Blomsterne var allerede søndag lidt kedelige at se på søndag.
Vi er vandt til at de holder sig flotte forbavsende længe.

Her et billede hvis det har interesse

16. september 2024

Hej Stig,

Mange tak for din besked.

Jeg er meget ked af at høre at du ikke var tilfreds med dine blomster og at de ikke holdte så længe som du er vant til.

Hvis du ikke allerede har været i kontakt med os, så må du selvfølgelig meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning.

Du kan altid sende os en email på: kundeservice@bloomon.dk

Med venlig hilsen bloomon
(sent via mail)

Blomsterne blev leveret 3 dage for sent…

Blomsterne blev leveret 3 dage for sent og nogle af dem var begyndt at visne.

11. marts 2024

Kære Kjeld,

Tak for din besked.

Jeg er meget ked af at høre at dine blomster ankom 3 dage for sent. Det er selvfølgelig ikke meningen. Vi prøver altid at undgå forsinkelser, men det er desværre ikke altid at tingene forløber som de skal.
Alle blomsterne i buketten er omviklet med en våd svamp, hvorfra de vil kunne suge vand under transporten. På den måde forventer vi, at de er friske ved ankomst men desværre tyder det i dette tilfælde på, at transporttiden har været for lang. Det beklager vi mange gange!

Du er meget velkommen til at sende os en email på kundeservice@bloomon.dk, så vi kan finde en løsning.

De bedste hilsner fra Bloomon

Blomsterne hang med hovederne efter 1…

Blomsterne hang med hovederne efter 1 dag. Det er simpelthen ikke ok for en buket til den pris.

22. december 2023

Hej Sisse,
Vi er rigtig kede af at høre, at blomsterne ikke levede op til dine forventninger, og ikke holdte i 10 dage som lovet.
Dette er selvfølgelig ikke den service vi ønsker at give vores kunder!
Send os venligst en besked på kundeservice@bloomon.dk, så vi kan finde ud af hvad der gik galt og finde en løsning.

Kærlig hilsen
Matilda / bloomon

Bloomon har trukket penge fra min…

Bloomon har trukket penge fra min konto, men jeg har ikke ønsket blomster. Mit abonnement er sat på pause. Jeg har nu forsøgt at kontakte Bloomon flere gange på mail via deres hjemmeside, deres FB og endda telefonisk hvor de siger at de vil give deres danske kontor besked.
Jeg hører intet tilbage fra dem, og har endnu ikke modtaget mine penge retur eller så meget som en mail eller en besked om at de arbejder på det.

Det er så dårlig service som man kan forestille sig, og synes det er fuldstændigt vildt at de ignorere kundehenvendelser.

Vil ihvertfald ikke anbefale dem til nogen længere. Elendig kundeservice

9. september 2023

Kære Elizabeth

Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du ikke har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Pga. sygdom har vi ikke kunnet besvare din henvendelse inden for 24 timer, som vi normalt ønsker. Heldigvis kan jeg se, at vores kolleger i det holland reagerede og refunderede dine penge med det samme.

Selvom der til tider kan opstå udfordringer i forbindelse med sygdom, vil vi naturligvis altid reagere på dine henvendelser så hurtigt som muligt og sørge for at løse problemet.

De bedste hilsner fra bloomon