bloomon DK Anmeldelser 179

3,1

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Se mere

Leverer ikke buketter på en søndag. På trods af, at man kan vælge “Mors dag” buketter på hjemmesiden og fordi mors dag falder på en søndag. Helt ærligt. Det er for ringe. Lang svartid på henvendel... Se mere

Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Se mere

Min søn gav mig et blomsterabonnement hos Bloomon. Hver 14. dag får jeg leveret lige til døren (i København) og er jeg ikke hjemme stilles blomsterne udenfor i en lille spand vand. Buketterne er fan... Se mere

1. Blomsterudbringning
  2. Leverandør af firmagaver
  3. Butik med tørrede blomster
  4. Blomsterbutik
  5. Blomsterdekoratør
  6. Blomstermarked

Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

bloomon Danmark

Få blomster leveret med bloomon
Bestil blomster | Få de smukkeste blomster leveret eller forkæl dig selv med et blomsterabonnement, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte du vil modtage blomster.

Din buket fra bloomon bliver altid leveret ganske gratis

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.
Har du spørgsmål til din levering eller dine blomster? Så er vores kundeservice altid glade for at hjælpe dig videre.

3,1

Middel

Foretrækker personlig levering

For mig var det ikke helt tydligt, at buketten ville blive leveret i en Pakkeshop. Sidst vi har benyttet Bloomon var det med personlig hjemmelevering. Det synes jeg går ud over oplevelsen. Derudover virker det som om, buketten er opbevaret for varmt, måske i pakkeshoppen.

29. oktober 2022

Kære Line

Jeg er ked af at høre, at leveringen af din bestilling ikke levede op til dine forventninger. For at vi kan levere blomster til hele Danmark, bliver vores leveringer uden for Københavnsområdet foretaget af Bring. Disse leveringer bliver bestilt med sammes dags levering - vi giver buketterne til Bring tidligt om morgenen/natten, og de leverer dem til kunderne samme dag. Det er selvfølgelig ikke meningen, at buketterne skal leveres til en pakkeshop i stedet for til kunden, men det sker desværre, at Brings budde begår fejl og ikke lever op til den standard vi forventet. I sådanne tilfælde vil vi selvfølgelig kompensere dig for ulejligheden og eventuelle beskadigede blomster. Du må endelig kontakte os direkte på www.bloomon.dk/kontakt, så vil vi meget gerne hjælpe.

De bedste hilsner fra bloomon

Min forrige buket var ikke så god den…

Min forrige buket var ikke så god den visnede i løbet af den første uge men den jeg har fået i denne omgang holder sig stadig pæn her i slut af 1 uge.

Jeg har været kunde længe og vil gerne fortsætte men nu er prisen oppe på næate 380 kr. så den skal hos os helst kunne holde sig nogenlunde pæn i mindst 2 uger men det er altid ok at nogle af blomsterne ikke holder mere end 1 uge men bare ikke hele buketten som den forrige.

Jeg tror det var fordi den var fuld af flotte efterårsgrene og de holder ikke så godt indndendørs.

5. oktober 2022

Kære Anne,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at læse, at ikke alle de buketter du har modtaget fra os har holdt efter hensigten.
I den forbindelse håber vi på, at du vil tage kontakt til vores kundeservice enten på mail eller ved at ringe til os, så vi sammen kan finde frem til en god løsning på dine oplevelser med os.

Mail: kundeservice@bloomon.dk
Telefon: 78761413

De bedste hilsener fra team bloomon.

Smukke buketter

Smukke og varierende buketter, som holder mellem 10-12 dage, har lige nu en lille vase stående fra levering forrige gang så de har holdt i 19 dage. Har oplevet en gang at der var en nellike som var knækket og ingen problemer fik 20 procent i rabat på min næste buket.

21. september 2022

Genoptaget mit abonnement - skuffet

Har genoptaget mit abonnement, fået to leveringer. Begge med blomster der visnede efter 2 døgn, plus en knækket og en med mug på.
Så kvalitet er faldet siden sidst - og pris steget😳. Håber på at 3.gang er bedre - ellers bruger jeg hellere lokal leverandør

15. september 2022

Kære Bente

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer med dine seneste leveringer. Hvis du ikke allerede har kontaktet os direkte, må du endelig skrive til os på https://www.bloomon.dk/Kontakt

Vi stræber efter altid at levere blomster, der holder længere en dem du kan købe i butikkerne, så når du modtager blomster, der ikke lever op til dette, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan finde ud af, hvad problemet skyldes og hvordan vi kan hjælpe dig.

De bedste hilsner,

Nogle gange rammer farverne lidt skævt…

Nogle gange rammer farverne lidt skævt i forhold til personlig smag, så det kunne være fedt, hvis man kunne vælge mellem forskellige farvetemaer til buketterne.

14. september 2022

Kære Kunde

Tak for din feedback.

Vores stylister sammensætter hver uge buketterne med de bedste og friskeste blomster, de kan finde. Derfor varierer farvetemaet fra uge til uge. Som regel er farve- og blomstervalget afstemt efter sæsonen, men det er sjældent, at to ugers buketter er helt ens. Derfor er det ikke muligt at specificere bestemte farver.

Stylisterne forsøger at designe buketter, der er spændende og anderledes, og det er ikke altid de falder i alles smag - men vi håber, det også er inspirerende at se nye måder at sammensætter blomster og farver.

Blomster ikke leveret...

Blomster ikke leveret. Får pengene tilbage, men havde håbet på blomster.

14. september 2022

Kære Gitte

Tak for din feedback,

Desværre sker det af og til at vores buketter ikke leveres, som de skal. Vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan, for at sikre at blomsterne ankommer til dig som bestilt, men i nogen tilfælde, hvis en tredjepart har fejlleveret blomsterne for eksempel, er det ikke muligt at få blomsterne leveret mens de endnu er friske. I sådanne tilfælde vil vi hellere kompensere vores kunder, så de kan bestille en ny frisk buket, når det passer dem.

Ikke helt godt desværre

Jeg har holdt pause med mit abonnement i en periode, og er lige begyndt at få leveret igen.
Tror jeg stopper det igen da der ofte er lidt visne blomster imellem, det var der også sidste gang.
Men også fordi budet der kom med dem ALDRIG kunne finde ud af at sætte dem det aftalte sted. De flød altid rundt alle mulige steder i haven fordi vinden havde taget dem, eller de var blevet sat ude i regnen osv.

Og han kan STADIGVÆK ikke finde ud af at sætte dem det aftalte sted. HVORFOR skal jeg skrive hvor de skal sættes når de ikke engang gider læse det?
De banker ikke engang på døren for at se om der er nogen hjemme.

6. september 2022

Kære Lotte

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer med dine leveringer. Husk, at du altid kan kontakte os direkte via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig. Vores leveringer uden for københavnsområdet foretages af Bring, og de har desværre haft en del problemer med deres chauffører henover sommeren. Selvom vi fra bloomons side ikke kan løse deres problemer, vil vi til enhver tid kompensere dig for manglede levering eller beskadigede blomster som følge af dårligt leverede blomster.

Hvis du en dag får lyst til at modtage blomster fra os igen, må du meget gerne kontakte os.

Flotte blomster.

Flotte blomster.
Glæder mig altid til at modtage dem og som regel er de altid friske og kan holde længe.
Denne gang var de pakket lidt for stramt så flere blade og blomster var brokkede af. Fik dem torsdag og har i dag mandag smidt nogle ud der var færdige.

15. august 2022

Flotte, store buketter til tiden

Konceptet fungerer med flotte buketter der altid holder sig forholdsvis længe. Leveringen er upåklagelig og selv når man ikke er hjemme til at tage imod, leveres de altid i spande med vand.

Desværre er nogle af buketterne lidt ens i looket og kan være svære at præsentere i andet end nogle ganske få vaser.

5. juli 2022

Nu har jeg været trolig kunde hos…

Nu har jeg været trolig kunde hos bloomon sidste februar 2021, og jeg bliver bare så glad, hver anden onsdag, når jeg modtager de smukkeste buketter :-)
Jeg oplever altid en meget høj kvalitet i blomsterne, og uden undtagelse har jeg stadig flere af blomsterne fine tilbage efter små 14 dage - helt op til, at der kommer endnu en flot buket ind ad døren. Jeg kan kun på det varmeste anbefale bloomon til alle, der vil forkæle sig selv på denne måde! Mh. Charlotte :-)

7. april 2022

Leverer ikke bestilte varer. Kan absolut ikke anbefales.

Havde glædet mig til at give min kone en gave i en særlig anledning og havde bestilt hos bloomon.dk som jeg tidligere har købt gavekort hos.
De leverede desværre ikke det der var bestilt, og fulgte ikke selv op på eller meddelte hvorfor. Det var først da jeg henvendte mig til dem, at de svarede at jeg desværre ikke ville modtage det jeg havde bestilt. Uprofessionelt og topmålet af dårlig service. Jeg kan aboslut ikke anbefale andre at bestille produkter - og særligt ikke hvis der skal leveres til en særlig anledning.

31. marts 2022

Kære Torben

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med en levering fra bloomon. Selvom vi gør vores bedste for at levere et godt produkt til vores kunder, kan der ske ting i transporten, som er uden for vores kontrol.

I sådanne tilfælde vil vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan, for at kompensere dig for ulejligheden. Hvis du føler, at du ikke er blevet behandlet ordnetligt, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Mvh. bloomon