bloomon DK Anmeldelser 179

3,1

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Se mere

Leverer ikke buketter på en søndag. På trods af, at man kan vælge “Mors dag” buketter på hjemmesiden og fordi mors dag falder på en søndag. Helt ærligt. Det er for ringe. Lang svartid på henvendel... Se mere

Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Se mere

Min søn gav mig et blomsterabonnement hos Bloomon. Hver 14. dag får jeg leveret lige til døren (i København) og er jeg ikke hjemme stilles blomsterne udenfor i en lille spand vand. Buketterne er fan... Se mere

1. Blomsterudbringning
  2. Leverandør af firmagaver
  3. Butik med tørrede blomster
  4. Blomsterbutik
  5. Blomsterdekoratør
  6. Blomstermarked

Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

bloomon Danmark

Få blomster leveret med bloomon
Bestil blomster | Få de smukkeste blomster leveret eller forkæl dig selv med et blomsterabonnement, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte du vil modtage blomster.

Din buket fra bloomon bliver altid leveret ganske gratis

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.
Har du spørgsmål til din levering eller dine blomster? Så er vores kundeservice altid glade for at hjælpe dig videre.

3,1

Middel

Jule buket

Jeg fik den sidste buket d. 16/12. Så jeg forventede en fin jule buket, men det var nærmer en forårs buket, med lilla og pink. 2 af blomsterne var allerede visne mandag

20. december 2021

Kære Susanne,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at læse, at du forventede en jule-buket men modtog en buket i nuancerne lilla og pink.

Vi sender vores mere 'julelede' buketter i ugerne 51 og 52, så det tyder på, at du desværre var en lille smule for tidligt ude, hvilket er rigtigt ærgerligt, hvis du ønskede en buket der var mere inspireret af julen.

Vi håber på, at du vil tage kontakt til vores kundeservice direkte, hvis kvaliteten og holdbarheden ikke er som du forventer. Så finder vi en god og passende løsning sammen med dig i form af en kompensation.

Herfra takker vi for din feedback og ønsker dig et godt nytår!

Dalende kvalitet

Jeg modtager hver 14. dag en buket fra Bloomon, det har jeg gjort gennem en længere periode.
Min anmeldelse sidste år ved samme tid, ville være 5 stjerner, men jeg synes kvaliteten er dalet, ved sidste levering i torsdags var en del af blomsterne beskadiget (knækkede stængler, afknækket blomsterhoved osv.) Jeg har kraftigt overvejet at opsige mit abonnement.

1. december 2021

Kære Lone,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at læse, at du oplever kvaliteten af vores buketter dalene i kvalitet og at du tilmed har modtaget knækkede blomster i din buket.

Vores kundeservice vil tage kontakt til dig direkte, så vi sammen kan finde frem til en god løsning på dine oplevelser.

Herfra takker vi for din feedback og ønsker dig en god dag.

Kritisabel levering

Synes blomsterne denne gang var af lidt dårlige kvalitet end ellers. To af dem dryssede voldsomt og er nu allerede smidt ud.
Leveringen var ikke optimal, da chaufføren efterlod dem nede i opgangen i en stueplante - her fandt jeg dem senere efter de havde ligget uden vand. Normalt kom chaufføren altid op med elevatoren på 7. sal og leverer.
Det er ikke i orden, at de bliver efterladt i en blomsterkumme i opgangen uden vand. Har foto af episoden.

30. november 2021

Kære Søren,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af, at vores bud har leveret buketten i en stueplante i opgangen uden vand og vi har kontaktet vores leverandør angående denne konkrete sag, for at undgå dette sker igen.

Heldigvis har du allerede haft kontakt til os på kundeservice angående denne sag - og vi har sammen fundet en løsning i form af en rabat på din kommende buket.

Vi håber og tror på at dine leveringer fremadrettet vi gå problemfrit og beklager denne hendelse.

Fantastisk indpakning

Fantastisk indpakning, de smukkeste blomster virkelig stilrene - kunne ikke være bedre. Jeg kan kun sige flot arbejde. Jeg er meget tilfreds. Fik en vase gratis med skønt. Tak!

17. november 2021

Buketten fra d

Buketten fra d. 27.10 faldt meget hurtigt og vandet blev hurtigt grumset. Ellers er vi tilfredse med de fleste blomster.

16. november 2021

Kære Irene,

Tak for din feedback.

Jeg er ked at at læse, at buketten du modtog den 27. oktober ikke holdte sig frisk så længe som forventet.

Blomsterne i buketten vil gerne have frisk vand, derfor anbefaler vi, at man skifter dette så snart dette bliver grumset. På den måde sikre man færre bakterier i vandet og herved også en længenere holdbarhed for blomsterne.

Vi er glade for at læse at du ellers var tilfreds med buketten og skulle der være behov for det, er du til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Herfra ønsker vi dig en skøn dag!

Forbedring ønskes

Har fået en buket hver 14 dag igennem 3 år, og har været tilfreds indtil for nogle mdr siden, hvor buketten ikke var frisk, og der har også været knækkede blomster i buketten, så hvis ikke I opper Jer, så vil jeg da overveje, om jeg fortsat skal have buket fra Bloomon.

9. november 2021

Kære Henrik,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at læse om dine seneste oplevelser med os.

Vi håber selvfølgelig på, at du har taget kontakt til vores kundeservice og at vi sammen har fundet en passende løsning, da vi kun ønsker at levere friske og intakte blomster i vores buketter.

Skulle dette ikke være tilfældet hører vi meget gerne fra dig.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag!

De bedste hilsner fra team bloomon.

Altid flotte og friske blomster

Altid flotte og friske blomster, som holder længe. Vi får en buket hver 3. uge, og der står ofte en rest fra den sidste buket.
Derudover er jeg vild med, at de leveres med cykelbud inde i byen.

8. november 2021

Der er for mange knækkede blomster ved…

Der er for mange knækkede blomster ved ankomst 🤔🥲

8. november 2021

Kære Lene,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at læse, at du har modtaget en buket med knækkede blomster og i denne forbindelse beklager jeg vores sene tilbagemelding.

Jeg håber på, at hvis ikke du allerede har taget kontakt til vores kundeservice direkte, at du vil gøre dette, så vi sammen kan finde en passende løsning i form af en kompensation.

Herfra beklager vi ulejligeheden og ønsker dig en god dag!

Friske blomster til tiden

Friske blomster til tiden - flotte buketter der holder længe :-)

Skøn sammensætning af forskellige blomster, grene og grønt - love it!

2. november 2021

Kære Louise,

Tusind tak for din feedback.

Vi er meget glade for at læse, at du er tilfreds med både holdbarhed og sammensætning af buketten.

Dog er vi kede af, at vi kun får en enkelt stjerne fra dig - og vi håber på, at du vil tage en direkte kontakt til os, hvis der er noget vi kan forbedre i vores service :-)

Hav en skøn dag og tak fordi du tog dig tiden til at sende os denne feedback.