Birkenstock Anmeldelser

2.830

1,5

Glædede mig ved at finde præcis de sandaler og i farven jeg ønskede. Betalt glædelig og fik e-mail kvittering at ordren var blevet modtaget. Så ventede jeg og ventede jeg. Ingen vare. Da jeg sporede o... Se mere

Jeg købte til fuld pris et par sandaler. Desværre ser de ud til at være brugt eller returvare. Den indvendige sål er ridset flere steder og remmene har været monteret med mærker til følge. Birkenstock... Se mere

Ringede inden for 12 timer næste morgen, så snart de åbnede på telefonen. Vær opmærksom på at Birkenstock ikke vil slette din ordre, hvis man misforstår deres system med at opnå rabatkode. Jeg fi... Se mere

Styr uden om Birkenstock Arizona EVA Jeg kan på ingen måde anbefale Birkenstock Arizona EVA badesandaler. Efter kun 10 dages normal brug er sandalerne skrumpet, og snuden er bøjet krafti... Se mere

1. Skobutik
  2. Skofabrik

Welcome to the official BIRKENSTOCK USA online shop ✓ Shoes and sandals in all colors and sizes ✓ Buy directly from the manufacturer online ✓ Shop trendsetting styles from BIRKENSTOCK

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.830)

Trods dårlige anmeldelser, gik det godt

Jeg havde bestilt er par Arizona EFTER, at jeg havde set anmeldelserne… jeg var i forskellige fysiske butikker og prøve sandalen, men de havde ikke min farve:(
Da jeg bestilte fra hjemmesiden var jeg MEGET nervøs, og var ved at fortryde. Der gik 3 dage fra jeg bestilte, til de ankom🤩alt var perfekt

MIN ANBEFALING;
Vær 100% sikker på størrelse og farve i forvejen, så du ikke skal gennem deres retursystem - det ser ud til, at det er der, problemerne starter

11. august 2023

Uprofessionelt!!!

Jeg anmelder sjældent virksomheder, men jeg føler mig enormt uretfærdigt behandlet. Jeg har klaget til center for klageløsning, og fik derigennem lovet af Birkenstock, at jeg ville få mine penge tilbage. Der er nu gået over et år. Måske 2 år, og stadig ingen penge at se på min konto.

Jeg kender mine rettigheder som forbruger, og når jeg ved, at jeg har ret, gør det mig utrolig harm, når virksomheden ikke følger lovgivningen på området. Det handler ikke om pengene men snarere om retfærdighed!!! Fuldstændig uhåndgribeligt dårlig kundeservice. Uprofessionelt personale. Mage til uhøflighed og uforskammethed skal man lede længe efter. Jeg sætter ALDRIG min fod her igen. Jeg er dybt rystet.
Butikken besvarer ikke telefonen ved henvendelser, og mine mails blev ikke besvaret.
Kunne man give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg kan desuden nikke genkendende til mange af de dårlige anmeldelser, som andre kunder har indsendt herinde.

9. august 2022

Jeg har returneret et par Birkenstock - men de er nu forsvundet…

Jeg har fået et par Birkenstock sandaler i gave - som desværre var for brede - derfor vile jeg gerne bytte til smallere model.
Men jeg er endt i cirkus - først kunne de ikke genkende deres eget ordrenummer - så sendte vi ordrenr, faktura nr og kopi af bestillings seddel - så var det forkert at jeg skrev - når nu sandalerne var bestilt af en anden. Så var der GDPR (selvom min mand =gave giveren havde været cc. på samtlige mails).
Nu kan de ikke finde retur sandalerne - selvom vi har sendt trackingnr fra post nord. Problemet er ikke så meget de er væk - men det er de gentagne mails med - vi kan desværre ikke finde din ordre, vi kan desværre ikke finde retur (hvor de så overser at vi netop har sendt nyt trackingnr) - ikke så underligt de har lang behandlingstid - når en simpel forespørgsel ender med mindst 10 mails tur-retur. Prøv dog at læse hvad der sendes til jer!! Så dårlig support

26. juni 2023

Snyder kunder for fragt

Jeg havde skrevet mig til venteliste til et par sko, og da jeg endelig fik mail om, at varen var kommet på lager, skyndte jeg mig at bestille skoene til min søn. Skoene koster kr. 1.300,00, så der er fragtfri levering, men han vil gerne have dem med på ferie få dage efter, så vi betaler kr. 100,00 for ekspreslevering.
Men skoene kommer ikke som lovet, Postnord skriver, at modtager ikke var hjemme ved leveringsforsøg. Det er løgn og latin, vi var tre personer hjemme, men det regnede ret meget på tidspunktet for leveringsforsøg, så måske gad PostNord bare ikke stå ud af bilen. Men der er jo ikke vores problem bortset fra, at det blev det så......
Vi fik ingen besked/sms fra PostNord om hvor pakken kunne hentes, men måtte selv tracke os frem til det, da trackingen endelig var opdateret dagen efter.
Skoene nåede ikke frem til min søns ferie.
Så jeg skrev til Birkenstock og bad om at få de 100 kr for ekspresleveringen retur, da vi ikke havde fået noget som helst ekspres, men kun besvær.
Men så vil Birkenstock kun returnere kr. 60,00 som er eksprestillægget, men ikke de sidste kr. 40,00 som er almindelig fragt.
Jeg skriver straks til dem, at jeg forventer at få hele beløbet retur, da skoene koster kr. 1.300,00, og deres fragtfri grænse er kr. 900,00. Der er ikke så meget at diskutere om.
Og hvad gør Birkenstock? Ingenting! De har ikke svaret og de har ikke returneret de resterende kr. 40,00.
Der er bare et lille bitte beløb, så det går nok, men der må advares om at Birkenstocks kundeservice er helt elendig, nærmest ikke eksisterende og at de tilsyneladende ikke kender deres egne samhandelsbetingelser. Virkelig amatøragtigt.

19. juli 2023

Jeg havde helt ondt i maven over at…

Jeg havde helt ondt i maven over at bestille online efter at have læst anmeldelserne herinde, men jeg er meget tilfreds med min oplevelse.
Jeg modtog en bestillingsbekræftelse med det samme og et par dage efter en mail om at det ville tage længere tid end normalt at sende min ordre (som forventet).
I alt tog det 1,5 uge at sende fra Tyskland til Danmark, men jeg er blevet informeret hele vejen, har kunne følge min pakke og ikke mindst har jeg fået en vare som jeg er yderst tilfreds med!

25. juli 2023

Godt tilfreds

jeg bestilte et par boston birkenstock, jeg havde ikke læst alt for gode anmeldelser, men jeg tog chancen. Jeg synes det hele gik super godt, hurtig levering!😊

14. juli 2023

Vanvid..

Vanvid..

Jeg var nede i deres fysiske butik i København. Her skal man så stå i en lang kø for at komme ind i butikken, da de kun tager 4-5 kunder ind ad gangen (lol). Når man så endelig kommer ind på natklubb-, jeg mener i forretningen, så har de lige omkring NUL produkter på lager.

Når man så går på hjemmesiden, og bestiller varen, så går der 3 dage uden at man får så meget som en ordrebekræftelse. Der står bare “under udarbejdelse” aka jeg aner ikke om jeg har bestilt varen eller ej.

Når man så ringer til kundeservice, så får man fat i en fra et andet land, på trods af at de har virksomhed i Danmark. Jeg forklarer manden situationen, og efter lidt akavet tavshed svarer han blot “det er inden for leveringstiden på 5 dage”, så jeg må bare vente og se om min bestilling nogensinde går videre i systemet.

Birkenstock laver nogle af de bedste sandaler i verden.

Tilgengæld er deres kundeservice en af de værste jeg har oplevet, nogensinde.

OPDATERING: jeg modtog endelig mine sandaler efter 10 dage.

10. juli 2023

Utrolig langsomme

Der er gået tre dage efter jeg bestilte et par birkenstock, og har ikke engang fået en ordrebekræftelse endnu?! I må sgu da sove på jobbet siden det tager en krig om at få sendt en skide ordrebekræftelse.

11. juli 2023

Bestilling

Har efter 4 uger forsat ikke modtaget min bestilling, men betaling trukket på kort. Har kontaktet kundeservice tre gange uden at få svar.
Kan bestemt ikke anbefales at handle med Birkenstock :(

6. juli 2023

Rystende dårlig service

Har bestilt et par sandaler d. 7/6. Efter at have rykket for levering 3 gange har jeg stadig ikke set skyggen af sandalerne. Hver gang jeg får svar (venter stadig svar på min 3. henvendelse) får jeg nærmest ligegyldig respons og besked om at de er pakker og kommer om 5-7 dage. Pengene er for længst trukket og kan ikke trækkes tilbage, da Birkenstock hævder at pakken befinder sig i deres vareudlevering og blot venter på afhentning....på 4. uge SUK!

2. juli 2023

Dårlig service

Dårlig service som sjældent er set dårligere. Bestilte et par sandaler (med lang leveringstid) som skulle byttes. Det kan man ikke så man bestiller nye og returnere de gamle. Her efter 1,5 måned er retursagen endnu ikke færdigbehandlet og jeg har ikke set skyggen af refusion. Køb hellere sandalerne i Føtex..... 1 stjerne er 1 for meget.

1. juli 2023

Dårlig kundeservice

Det er lorteservice (beklager sproget). Det kan ikke være rigtigt, de er så useriøse og svarer ikke på deres mails. Jeg bestilte et par Arizona sandaler og fik dem først 2 uger efter, jeg skrev og fik intet svar. Nu har jeg returneret dem, og har ikke fået mine penge endnu. 2 uger efter igen..

28. juni 2023

Køber ikke mere på deres hjemmeside

Der gik ca 10 dage for modtagelsen af de bestilte sandaler, dog var de for store, så skulle have dem sendt retur. Får en QR kode som PostNord scannede og der blev ikke sat returlabel på, hvilket undrede mig, de sikrede mig om, at pakken blev sendt retur. Jeg får så pakken igen dagen efter, og jeg kontakter kundeservice som har et dansk nummer, men snakker kun tysk og engelsk. Det var svært at tyde hvad damen sagde, da der virkelig var dårlig forbindelse! Får så en returlabel på mail, men kan ikke aflevere pakken på dansk posthus, og finder ud af, at man skulle bestille en afhentning ved UPS. Nu er jeg spændt på om de kommer og henter pakken. Og om jeg får pengene retur!

29. juni 2023

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
Svarer ikke på mail, får ligegyldig svar på Messenger.
Sidste gang jeg har handlet på denne hjemmeside.

1. juni 2023