Birkenstock Anmeldelser

2.830

1,5

Glædede mig ved at finde præcis de sandaler og i farven jeg ønskede. Betalt glædelig og fik e-mail kvittering at ordren var blevet modtaget. Så ventede jeg og ventede jeg. Ingen vare. Da jeg sporede o... Se mere

Jeg købte til fuld pris et par sandaler. Desværre ser de ud til at være brugt eller returvare. Den indvendige sål er ridset flere steder og remmene har været monteret med mærker til følge. Birkenstock... Se mere

Ringede inden for 12 timer næste morgen, så snart de åbnede på telefonen. Vær opmærksom på at Birkenstock ikke vil slette din ordre, hvis man misforstår deres system med at opnå rabatkode. Jeg fi... Se mere

Styr uden om Birkenstock Arizona EVA Jeg kan på ingen måde anbefale Birkenstock Arizona EVA badesandaler. Efter kun 10 dages normal brug er sandalerne skrumpet, og snuden er bøjet krafti... Se mere

1. Skobutik
  2. Skofabrik

Welcome to the official BIRKENSTOCK USA online shop ✓ Shoes and sandals in all colors and sizes ✓ Buy directly from the manufacturer online ✓ Shop trendsetting styles from BIRKENSTOCK

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.830)

681 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Køb aldrig hos Birkenstock

Returnerede et par sko der ikke passede før jul. Har stadig ikke fået mine penge efter adskillige mails med dokumentation for returnering. Får svar fra mange forskellige medarbejdere. Et standard svar om at jeg blot skal vente og sende mere dokumentation. Ingen hjælp som i overhovedet ingen hjælp fra afvisende, uengageret og dårligt engelsk talende medarbejder i telefonsupporten.

15. februar 2024

Mega dårlig service.

Mega dårlig service.
Jeg har sendt et par sko retur den 7. januar 2024 og har endnu ikke fået pengene retur (12. februar 2024). Jeg har al dokumentation på, at skoene er sendt retur (hvilket er mailet til dem) og jeg har ringet til dem flere gange, men der sker ingenting!!!

12. februar 2024

Håbløst service

Det tog mig 4-5 måned, ca. 5 timers samlet telefontid og måske 50 mails at få mine penge tilbage fra sko der var istykker. Deres serviceafdeling sejler. Intet er registeret og det er helt forfra hver gang man ringer. De lover og lover og intet sker. Jeg begriber ikke så stort et firma kan have så lidt styr på hvad der sker i service. Det er direkte pinligt!

26. januar 2024

KØB DINE BIRKENSTOCK ET ANDET STED!

KØB ANDET STED!

Slut sep. 2023 havde jeg kontakt med Birkenstocks kundeservice omkring en sål på et par støvler som var kommet løs.

Jf. aftale med Birkenstock sender jeg dem retur. Start oktober har Birkenstock min støvler i deres varetægt, og her start cirkuset så!

Du får ingen mail på at de har modtaget din returvare - den viden skal du selv eftersøge.

Du får general ingen informationer eller status på din reklamation.

Du skal selv afsætte en masse tid til at ringe til Birkenstock for at følge op på en status.

Når du ringer til Birkenstock er det eneste de siger, at de har løfttet din mail til en anden afdelning. En afdeling du ikke kan komme i kontak med på mail eller telefon. Men der burde ikke gå mere end et par dag så er det ude af verden, er deres svar.

" du for besked når der er nyt i sagen" men der kommer aldrign noget nyt, og hvor langtid er rimeligt at vente. Jeg syntes i skrivende stund at +3 mdr. er alt for lang tid.

Jeg har dog slut decmber fået nogle af mine penge tilbage, MEN det var så fordi at Birkenstock valgte at retunerer et par billiger sko i samme ordre og ikke det par jeg sendte retur med en reklamation på.

Så nu har jeg et par sko unden garanti og et par vinter støver som jeg ikke kan få retur.

Kan ikke anbefalde at I køber Birkenstock det er en MEGET rodet process og med meget lidt styr interne processer.

OG KUNDESERVICE HJÆLPER IKKE DIG!

6. oktober 2023

Dårlig service

Dårlig service
Fik først forsendelses bekræftelse 4 dage efter jeg havde købt et par sko, hvorefter pakken stadig ikke er kommet selvom jeg bestille pakken d. 18/12 og de lovede at den ville komme d. 22, men pakken er stadig ikke kommet d. 25/12... Ærgerligt...

18. december 2023

Hurtig levering, god service

Bestilte mandag d. 4/12-23 og har i dag torsdag d. 7/12-23 modtaget varen. Havde et spørgsmål i sidste uge, skrev til kundeservice og fik et brugbart svar dagen efter👍👍

7. december 2023

Sygt dårlig firma

Sygt dårlig firma. Jeg modtog aldrig en bekræftelse på det som jeg havde bestilt. Men 400kr er blevet hævet på min konto. Bestil aldrig på denne hjemmeside. De vil ikke sende pengene tilbage til mig trods kontoudtog for de penge som de har stjålet fra mig.

9. oktober 2023

Ville ønske jeg havde læst anmeldelser…

Ville ønske jeg havde læst anmeldelser inden bestilling på hjemmesiden. Mit store ? Er hvorfor Birkenstock bruger en så elendig leveringsservice som postnord ??? Der er jo ingen garanti for korrekt levering. Kan se min pakke er hos postnord, men flytter sig ikke. Til sammenligning har jeg i søndags bestilt pakke fra Spanien- leveret igår tirsdag med DHL. Hvor svært kan det være.

4. oktober 2023

Manglende seriøsitet i behandling af reklamationer

Købte et par dyre sandaler hos Skokjær i Holstebro for godt et år siden. Der var allerede ved købet en lille revne i sålen, men godt et år senere var der opstået en dyb langsgående revne i sålen på den ene sko.
Henvendte mig hos forhandleren og reklamerede over fejlen. Fik at vide, at det var fordi jeg havde trådt for meget på hælen på grund af forkert skostørrelse!!!!!, - jamen hallo, sandalen er jo netop med lav hæl, så man uvilkårlig vil træde mest her, og jeg kan jo heller ikke gøre andet end købe den skostørrelse der passer mig.
Efter en del snak frem og tilbage indvilgede forhandleren dog i at sende skoen ind til Birkenstock, - det ville tage 8 dage frem og tilbage fik jeg at vide.
Efter 8 dage fik jeg da også besked på, at skoen kunne afhentes og at man havde afslået reklamationen.
Da jeg afhentede skoen, fik jeg (nok ved en fejltagelse) udleveret en mailkorrespondance mellem Skokjær og Birkenstock. Det viser sig så, at skoen aldrig har været sendt ind til Birkenstock, man har kun taget et par fotos i en dårlig opløsning og sendt til Birkenstock. Ordlyden af afslaget fra Birkenstock er næsten på komma, den samme som jeg fik hos Skokjær, - dvs. man har aldrig undersøgt selve skoen for fabrikationsfejl, men blot stanget en standardafvisning ud. Svaret på afslaget er forfattet af en Sales Manager i Sverige, man kan jo undre sig over, at de har en Sales Manager til at sidde og behandle reklamationer, i stedet for en produktansvarlig. - Det siger vist alt om deres seriøsitet.
Jeg har efterfølgende fundet ud af, at man kan købe tilsvarende produkter med bedre holdbarhed til under det halve af prisen på Birkenstock, - så det kan jeg da kun råde andre til at gøre fremadrettet.

28. september 2023

Ioulia Papantoliou er den mest…

Ioulia Papantoliou er den mest arrogante kundeservice medarbejder. Ignorerer dig på chatten og skriver rigtig arrogant.

På forsiden af deres hjemmeside fremgår der, at man får en voucher på 70 kr. hvis man tilmelder sig nyhedsbrev. Der står intet om min. køb for at bruge rabatten. Så jeg tilmeldte mig. Efterfølgende får jeg en kode og den virker ikke. Jeg chatter med kundeservice som siger, at man skal bruge 600 kr. før koden virker. Jeg sender screenshots og dokumenterer, at det fremgår ingen steder. Hun svarer nedladende og arrogant tilbage: "Er der andet jeg kan hjælpe dig med?" hvorefter hun blot forlader chatten og lukker den.

29. september 2023

De behandler ikke reklamation

10 juni klagede jeg min nød til Birkenstock i Tyskland, jeg har købt et par Naples, som jeg var glad for, men sålerne begyndte at give slip i skoen flere forskellige steder, så jeg aftalte med firmaet (customerservice.dk(at)birkenstock.com) at jeg sendte disse retur. De kunne kun refundere mig købssummen, ikke give mig et par nye. Sådan var reglerne, men OK. Jeg skulle så sende dem til en adresse i Tyskland. Jeg har rykket firmaet og fået en flink besked af blandt andet en Loulia at de ville refundere mig pengene lige så snart de fik behandlet sagen. Det er snart 2 måneder siden.
Jeg kan se jeg ikke er den eneste, hvis jeg læser andre anmeldelser her på siden.
Det er slut med at handle Birkenstock fra min side.

/Michael B.

30. juli 2023

Vanvittig dårlig service af et firma af…

Vanvittig dårlig service af et firma af denne str.

Venter nu på 4 døgn på bare at få en bekræftelse på at den bestilte vare er sendt, har forsøgt at annullere ordren men får INTET svar.

Bestilte online efter at have været u deres egen butik i København, blev opfordret til at handle online da dette var hurtigere.

KAN PÅ.INFEN MÅDE ANBEFALE NOGEN AT HANDLE ONLINE HOS BIRKENSTOCK

24. september 2023

Bestilte

Bestilte, for snart længe siden, et par støvler via deres hjemmeside og har stadig intet hørt fra dem. Altså ingen ordrebekræftelse. Da jeg valgte at bestille med en Klarna faktura (ganske bevidst) har jeg ikke fået trukket penge fra min konto. Utroligt at et firma, som rigtig mange af os reklamerer for dagligt, har så dårlig en kundeservice. Jeg køber ikke flere af deres produkter.
Marianne Schmidt

7. august 2023

ingen forklaringer på uge-lange forsinkelser, og pivringe retursystem - nærmest svindel

Bestilte et par Birkenstock, men opdagede kort efter, at dem jeg havde bestilt ikke var de rigtige, så forsøgte at skrive en mail og bad dem annullere ordren. Jeg fik efter flere dage intet svar, og forsøgte at ringe i stedet. De har kun engelsk og tysk kundeservice på telefon, og valgte derfor engelsk.

Jeg snakkede med en medarbejder som stort set ikke kunne engelsk, og som var meget uforstående. Hun mente ikke, at jeg kunne annullere ordren, fordi den var sendt, men jeg havde endnu ikke modtaget nogen bekræftelse på at den var det. Det viste sig så, at min vare først blev sendt over to uger efter min bestilling, da jeg endelig fik en forsendelsesbekræftelse - det vil altså sige at medarbejderen i telefonen bare løj for at slippe af med mig da jeg forsøgte at annullere ordren.

Jeg modtog endelig min ordre efter over 14 dage, hvor den lovede levering lød på 1-2 hverdage. Jeg vidste i forvejen at jeg ikke ønskede at beholde varen, fordi jeg havde bestilt forkert, så oprettede en retur på deres hjemmeside og fik en returlabel. Jeg afleverede pakken på posthuset og hørte ikke mere.

Fik besked fra leverandøren om, at Birkenstock havde modtaget min returforsendelse et par dage senere, men fik aldrig en bekræftelse på dette. Skrev utallige mails og ringede gentagne gange for at høre hvorfor jeg ikke har modtaget en returbekræftelse når jeg kan se, at de har modtaget min vare. De meget uforstående ansatte sagde forskellige ting. Nogle sagde at de ikke havde modtaget pakken endnu, og andre sagde at pengene var sendt, men der ville gå et par dage. Flere uger gik, og jeg hørte intet.

På et tidspunkt holdt de op med at svare på mine henvendelser og det gik op for mig efter at jeg læste anmeldelserne på trustpilot, at jeg nok ikke ville få mine penge.

Efter cirka 2 uger mere uden svar gjorde jeg Birkenstock opmærksom på at jeg ville kontakte min bank og lave en indsigelse for at få mine penge igen. Jeg blev igen forsikret om, at der bare lige ville gå et par dage, og at jeg blot skulle vente. Cirka en uge efter, da jeg skulle til at ringe til min bank, trillede pengene ind på min konto - nok i frygt for at jeg kontaktede banken. (det tog så også over en måned at få pengene tilbage efter min bestilling)

Kan på ingen måde anbefales. Køb dine Birkenstock et andet sted - ISÆR hvis der er en chance for at de skal sendes retur - for kan forstå at der er mange, som aldrig har fået deres penge.

1. september 2023

Lidt skeptisk efter at have set…

Lidt skeptisk efter at have set anmeldelser her på trustpilot bestilte jeg et par birkenstock Naples til min mand i fødselsdagsgave. Ingen problemer med leveringen og skoene er i en fin kvalitet.

28. august 2023