Anmeldelser af Bilkas morgenbuffet i bistroen. Kedelig og trist udvalg, tit beskidt og rodet. altid urent bestik og tallerkener, der bliver ikke løbende fyldt op med ting der mangler i buffeten. perso... Se mere

Bistroen pizzaslice afviger kraftigt fra billedet i menuen, ca halv størrelse. leverer mad til forældre 13 min før børne Meny er klar, og begynder først på maden efter at være blevet adspurgt 2 gange... Se mere

Elendig kundeservice. Både i kiosk/bager og havecenteret. Kassemedarbejderne i den nye Kiosk/Bager kunne hverken smile eller gøre oplevelsen god. Hans 2 pige kollegaer havde travlt med at snakke nede... Se mere

Rigtig dårlig oplevelse på bistroen. Vi måtte side og vente på vores mad i 30 minutter. Da maden så endelig kom, var der stadig vand fra pastaen i retten, Flæskestegen var Ekstremt tykt skåret, og fis... Se mere

2,1

Under middel

Kundeservice

Magen til dårlig kundeservice skal man længe lede efter, ventet 1 time i kø til kundeservice og da jeg kom igennem var der ingen hjælp at hente der.

11. december 2022

Returpenge

Bilka i Tilst lovede mig 300 kr fordi jeg havde lavet et møbel og de derfor ikke behøvede, at sende flere låger
til mig
De sagde at jeg kunne se dem efter 1 til 3 dage
men de har stadig ikke sendt dem

11. november 2022

Bilka Tilst har nul sikkerhedsmæssige…

Bilka Tilst har nul sikkerhedsmæssige video overvågning for kunderne & de ansatte ved parkeringspladserne. Bilka telefon kundeservice virkede chokeret og ligeglad med at jeg blev kørt ned af en fremmed kvindelig mørk bilist i en hvid bil sidste sommer lørdag den 31 juli 2021 om eftermiddagen 😔 Det virker små korrupt og lidt racistisk kriminelle ansatte ved Bilka Tilst 😔

1. november 2022

Hjælpsomt personale

Jeg købte en cykel og havde en forfærdelig oplevelse med bilka.dk kundeservice.
Jeg vil dog sige at personalet i bilka Tilst var super gode. Specielt vil jeg gerne fremhæve Alberte, fra Bilka Tilst kundeservice, som hjalp mig ved at kontakte bilka.dk på mine vegne og brugte omkring en time på at snakke med dem. Derudover lød det som om, at hun arbejdede over så sagen kunne blive løst så hurtigt og effektivt som muligt.

5. oktober 2022

Bilka klokken 16 idag torsdag:

Bilka klokken 16 idag torsdag:
Halvtomme hylder mange steder.
Lange køer og meget få kasser åbne.
En stakkels "ny i job" blev ladt i stikken på trods af 3-4 opkald efter assistance. Det er synd.

1. september 2022

Dårlig service

Skulle bruge 3 sysakse som var på tilbud, men ingen på hylden.. spurgte en medarbejder og hun sagde der var 10 ude på lageret, men hun vidste ikke hvor og hun kunne ikke lede efter dem... spurgte så om hun kunne tage 3 fra når hun nåede til dem, det ville hun heller ikke..
Det var det eneste jeg skulle have .. så tak for ingenting.
P.S. hvis jeg vil betale 29 kr. for click og collect... så kan de godt finde dem ?? men nu var jeg altså i butikken og var kørt efter det..

9. august 2022

Dårlig stemning i Bilka Tilst

Dårlig stemning i Bilka Tilst
Da jeg handlede en pakke kylling idag flyttede jeg to andre pakker med kylling lidt til side, de kom til at ligge skævt. En ung medarbejder bliver sur og beder mig om at ryde op.
Nå ja jeg flyttede da de to pakker så de igen lå helt lige.
Der går nok lidt tid inden jeg handler der igen

5. august 2022

Uvenlig slagter

Uvenlig slagter. Selvom jeg ville købe store partier (til 60 personer) satte han prisen højere end de bøf jeg havde købt i sidste uge.
Det samme gjorde sig gældende ift vin. Ville købe 100 flasker men selvom vinen lige havde været på tilbud ville de ikke slå af, indtil jeg fortalte at min Føtexafdeling godt ville, så fik jeg pludselig 40% på vinen.
Jeg synes det er en kundeservice der giver mig mere lyst til at handle andre steder…

2. august 2022

Ventet i 1,5 time for få udleveret to go varer…

Ventet i 1,5 time for få udleveret to go varer.

Først besked på de er en time forsinket.

Dernæst venter vi 1,5 time i kø på få udleveret vores varer. Vi holder tre rækker 14 biler i kø. Der er en mand til at udlevere. Han knokler rundt. Stakkels ansat. Det er bare ikke i orden, at I tager imod ordre og ikke kan udlevere de mængder og sætte passende personale på.

Skulle afhente kl 16 lørdag og nu er klokken 18.25 og fået varer efter vente 1,5 time venten.

30. juli 2022

Vi har lige været i Bilka Tilst med…

Vi har lige været i Bilka Tilst med vores pumpe til paddleboard der er gået i stykker for 2. gang indenfor 12 mdr. - sidste gang nåede vi slet ikke at pumpe boardet op før pumpen igen gik i stykker. Så endnu en sommerferie uden at kunne bruge paddleboardet. Vi ønsker jo ikke at få endnu en pumpe der ikke kan holde til at puste boardet op men det er desværre hvad Bilka kan tilbyde - SÅ KØB IKKE PADDLEBOARD i Bilka PUMPEN holder ikke 😡

19. juli 2022

Har købt en robotplæneklipper ved jer…

Har købt en robotplæneklipper ved jer ,den har ikke fungeret ordentlig ,og er blevet indleveret til reparation ,måtte vente 6 uger på den og fik at vide at de ikke kunne finde fejl på den .Men stadig har den fungeret dårligt ,så vi har indleveret den igen den 21/6 og fået besked i dag at den er ankommet på værkstedet (Børkop) .Hvor er det en dårlig service det skal tage 14 dage om at blive sendt til reklamation ,sådan var det også første gang vi bor i DANMARK 😡😡😡😡

5. juli 2022

Fik ødelagt min jakke til 3500kr i…

Fik ødelagt min jakke til 3500kr i butikken og efter flere skriverier frem og tilbage får jeg tilbudt 900kr som undskyldning og kompensation. Så min handle tur efter en pakke rugbrød blev pludselig meget dyr… så pas på ved deres gulvfrysere at i ikke får ødelagt jeres tøj..

22. maj 2022

Råddent kød og ingen kundeservice

Købte godt 3 kg flæsk som havde en holdbarheds dato der lå 5 dage frem. Efter at være kommet hjem blev flæsket smidt i i køleskabet mhp opdeling i fryse poser dagen efter. Da jeg fjernede plastik indpakningen blev det dog øjeblikket klart at maden var dårlig. Det stank af rådenskab og da jeg vedte flere af stykkerne var de både klistrede og havde tydelige farver ændringer. Da jeg hendvendte mig hos kundeserve dagen efter med det rådne kød, fik jeg at vide at der intet var at gøre når jeg pakken var åbnet og at jeg ingen kvittering have.

Jeg er ikke blind. Jeg kan godt se. Det var sådan jeg kom ud i bilka og sådan jeg så varen, dens pris og tilmed sådan jeg både fandt kassen, mit kredit kort og bilen på parkerings pladsen - med mine øjne! Det er oftes sådan det fungere! Og som kødet var præsenteret i pakken, var der ingen tegn på rådenskab at se så hvordan fanen skulle jeg kunne have fundet ud af det uden at åbne pakken ?
Udefra så kødet find ud, omend det var noget mørk. det var først ved åbningen af varen af stanken af råddent kød væltede frem.

Derudover gemmer jeg rent faktisk meget sjældent kvitteringer på flæsk!

Det var 159kr ud af vinduet. 159 kr bilka vandt i det kørte løb, men jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen uanset hvor mange gode tilbud de har. I min optik er det grændsende ulovligt det her.

I sælger råddent kød og nægter efterfølgende at gøre noget ved når kunden henvender sig. Som kødet så ud da det blev taget ud og vendt er der enten nogen som har udskiftet salgs datoen med en nyere i et forsøg på at få det solgt eller er der nogen som bevidst har lagt kødet så det så så præsentabelt ud som muligt, velviddende det var råddent og skulle smides ud.

Som et ekstra bonus blev samme tur også turen, hvor væsken fra kalve leveren for anden gang væltede ud over mit tøj. Tøj som nu har store pletter der ikke vil gå af fordi jeres slagtere ikke kan finde ud af at pakke maden ordenligt ind. Da jeg hendvente mig hos kundeservice fik jeg at vide "det kan jeg ikke gøre noget ved". ok jamen så tager jeg bare hjem og smider den anden trøje ud. Det skal i slet ikke tænke over. Der er ikke træls og koster mig intet at smide tøj ud for ligesom alle andre får jeg det gratis.

Både jeres slagtere og kunde service er jo komplet uduelige.. Hvad kan de egentlig finde ud af ?

Jeg vil have mine penge tilbage !!!!!!!!!

13. maj 2022

Kan desværre ikke gi minus…

Kan desværre ikke gi minus stjerner..men hvor svært kan det være at sætte et skilt op i kunde service om at kulsyrepatronerne er udsolgte, så man ikke står med sit nummer og er til grin..og så forøvrigt får et flabet svar af en snotunge bag skranken, når man påpeger at det ville klæde dem at sætte et skilt op om udsolgt..jeg er garanteret nr 100 i løbet af weekenden der har haft samme dårlige oplevelse..møg butik..dårligt opdrager personale og dårlig kundeservice..

10. april 2022

Mandag 7/3-22

Mandag 7/3-22
Skulle jeg købe en robotplæneklipper i Bilka Tilst.
Jeg hentede kortet der skulle stemples og betales ved kassen, kassedamen kunne ikke modtage penge da beløbet var over 4000kr så en fra kassesikkerhed skulle kaldes ned, kassedamen sagde hun kommer inden for 2 min. 25 min. Senere var damen ikke kommet endnu, så pludselig kunne en af de andre ved kassen godt godkende Mit id, så jeg kunne komme videre, 45 min tog det ved kassen,
Ud og hente den betalte robot klipper, her kørte den unge mand rundt på en stor sjov el vogn af en slags uden dog at finde min vare så 30 min efter fik jeg udleveret min vare, ualmindelig dårlig oplevelse 5 kvarter for at betale og hente en ting, det burde gøres bedre,

15. marts 2022

Bilka kunde service er det værreste

Bilka kunde service er det værreste ! Hver gang få vi svar fra en ny. De har ikk styre på noget. Det har taget os 1 år for at få ret i vores sag! Uhøligt og dårligt! Der udover så har vi ventet 4 uger nu for at de skal hent det. Og vi må heller ikk selv smid det ud.

25. januar 2022

SKANDALØS KVALITET AF KYLLING OG KUNDESERVICE

Jeg har købt kylling 3.2 eller 3.6 kilo hos jer dags dato, som udløber i morgen. Jeg åbnede pakken og det stank simpelthen til vor herre. Hele lejligheden lugtede.

Jeg ringede til kundeservice og de bedte mig om at køre retur med det igen for at få pengene retur. Altså alt for gammel kylling der stinker, skal jeg køre retur med ud til Bilka Tilst Ellers tak for at køre 25 min med det i bil.

1 stjerne i anmeldelse må siges at være for meget i forhold til TOTAL RINGE kvalitet af kylling og kundeservice.

16. januar 2022

Ikke prismærket korrekt.

Har været i Tilst og handle i dag.
Købte 12 ting, hvoraf der var prisfejl på de 3 af dem.
Det vil sige fejl på 25% af varerne. Købte for 380kr. og fik 65kr. retur. Det kan gøres meget bedre Bilka.
Ser ofte at folk ikke tager bonen med, men gør det nu.
Husk at checke bonen når du handler, og ikke kun i Bilka.

7. januar 2022

Fyrværkeri - 22/12

Var ude at hente fyrværkeri den 22/12. Havde forberedt os grundigt hjemmefra ved at se videoer mv.
Det var spild af tid. Både at køre derud samt forberedelsen. Der var en del batterier de slet ikke havde. Og vist aldrig havde haft. Specielt Gemstone. Kunne jo være smart at opdatere det på hjemmesiden.... Så havde de er erstatningsbatteri, som de så ikke kunne finde i "pakke-teltet", så kunne vi bruge tid på at vente på det og så bruge tid på at skulle ind i kundeinformationen for at få penge tilbage, da vi jo havde betalt...... Vi fik at vide, at der nok kom varer dagen efter. Men de kunne ikke fortælle hvad og hvor meget. Vi prøvede igen dagen efter, naivt nok, men der havde de ikke fået noget af det vi manglede.
Så vil anbefale, at man prøver andetsteds. Vi tænkte, at vi ville prøve Bilka i år, da det så fint ud på hjemmesiden. Men går nok tilbage til andre mere stabile leverandører igen. Eksempelvis T. Hansen.
Har også skrevet til Bilka, men forventeligt ikke fået svar endnu. Så nu lige denne for at advare andre mod dårlige oplevelser....

25. december 2021

Er dette din virksomhed?