Dette sted handler jeg aldrig mere.Købte dele der Januar 2020.Januar 2021 får jeg mail derfra jeg skylder xxx kr+50kr i rykkergebyr.De skriver de ikke kunne trække penge på mit kort.Jeg kontakter dem... Se mere

Stort udvalg kombineret med lave priser og billig/gratis fragt er svært at slå. Jeg bestilte i to omgange bremseskiver og -kalibre. Kalibrene blev afsendt direkte fra et lager i Holland, skiverne... Se mere

Bildeleshop erkender at den fremsendte del er forkert. Jeg returnerer, og de afviser efterfølgende at refundere portoen. Dårlig stil!! Ordre nr. 42392720 Tja...har nu endnu engang fået bekræft... Se mere

Nogle af de billigste autodele, som jeg har set. Rimeligt udvalg. Men ikke helt gennemarbejdes side. F.eks. så købte jeg en mellem-potte, som blev vist med monteringsdele; men der stod ingenste... Se mere

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kæmpe udvalg af autodele, olier & biltilbehør - over 200.000 dele! - Gratis 30-dages returnering - Ingen fragtgebyr ved indkøbsværdi af minimum 500 kr. - Hurtig levering, som regl 3-4 dage

2,6

Under middel

Bare I Orden.

Bestilte 5/8 om eftermiddagen, varerne er lige landet her kl. 1500 8/8.Det bliver ikke meget bedre. Har handlet her flere gange. De bedste priser jeg kunne finde. Kan varmt anbefales.
MVH. Alex.

8. august 2013

Forkerte dele og ingen repons ang returnering.

Jeg skrev til firmaet straks efter jeg fandt ud af, at jeg ikke skulle bruge de dele jeg havde bestilt (Selvfølgelig indenfor deres 30 dages tilbagetagelses tilbud)

Selv nu, efter ca. en måned, har jeg stadig ikke fået noget svar fra firmaet, og jeg står derfor med dele til omkring 3000kr, som jeg skal prøve at komme af med på egen hånd. Dette bliver svært, da jeg ikke aner hvad delene er til, da de slet ikke passer på den bil jeg har bestilt dem til!

Vi er nu ude over de 30 dages tilbagetagelses tilbud, og vil derfor ikke kunne returnere disse varer, selvom jeg i første omgang skrev til dem inden for tiden.

Dette er på ingen måde acceptabelt, da jeg vil mene et så stort firma burde kunne svare på en simpel mail.
Jeg vil absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst!

1 stjerne er faktisk alt for meget, hvis du spørger mig.

5. juni 2013

Skal du have penge tilbage tager det lang tid.

Jeg har ellers været tilfreds med at handle hos dem, indtil jeg skulle have penge tilbage, så var de ikke særligt kundevenlige. :
Den 17.12.12 bestiller jeg en hydraulikslange, som ifølge bildele-online passer til min bil.
Men slangen passer ikke, så jeg kontakter bildele-online og hører hvad jeg gør nu. De siger, at jeg bare kan annullere ordren, og den 12.01.13 skriver de i en mail, at deres lager er informeret.
Den 15.01.13 kommer GLS og henter slangen, da bildele-online selv sørger for afhentning af returdele(fint).
Den 19.02.13 kontakter jeg deres kundeservice telefonisk, for at høre hvornår de regner med, at jeg får pengene retur, da de selv skriver at pengene vil refunderes i løbet af 30 dage. Men kundeservice kan ikke se noget om penge der skal refunderes, de kan ikke engang se, om de har modtaget hydraulikslangen. Ham jeg taler med, kan se at der er skrevet noget på tysk, men kan ikke sproget selv, så han opfordrer mig til at skrive til den mailadresse, som skrev at lageret var informeret. Det gør jeg så samme dag.
Den 22.02.13 ringer jeg til igen til kundeservice, da jeg ikke har hørt noget fra dem på mail, for at høre om der nu er mere nyt i sagen. De kan se, at der er skrevet noget om penge, men kan ikke oplyse om der er penge på vej eller ikke.
Nu er jeg ved at være lidt irriteret, for det virker som om der ikke er styr på noget helst, hverken med hensyn til refundering af penge eller modtagelse af returdele.( Det gør heller ikke korrespondancen lettere, at samtalen med kundeservice den ene gang er på engelsk, og den næste gang på dansk, med en som skal læse noget skrevet på tysk, som han ikke kan selv.)
Jeg skriver en(sur) mail samme dag og spørger hvad der foregår i det her firma.
Her d. 27.02.13 har jeg intet hørt og har ikke fået mine næsten 500 kr. retur.
Som en skrev vedr. handel på internettet : ”Man kender ikke firmaet, før man enten har noget at klage over eller skal have penge retur.”
UPDATE. Den 5.marts fik jeg pengene retur. 49 dage efter de hentede delen.
Delticom svarede aldrig på de andre mails jeg skrev til dem. Hver 2. gang jeg talte med kundeservice kunne personen ikke dansk, selvom det er et dansk nummer du ringer til.

27. februar 2013

Billigt, hurtigt og stort udvalg

Stort udvalg kombineret med lave priser og billig/gratis fragt er svært at slå.

Jeg bestilte i to omgange bremseskiver og -kalibre. Kalibrene blev afsendt direkte fra et lager i Holland, skiverne fra Tyskland, dvs. 4 separate (tunge) pakker fra udlandet, men alligevel fragtfrit. Første pakke ankom under 36 timer efter bestilling sent om aftenen! Den langsomste pakke kom efter 7 dage, det synes jeg er ok.

8. november 2012

Hører intet. Efter flere dages ventetid annulleres ordre

Da jeg fandt bildele-online, tænkte jeg, at det var rigtig gode ting, til rigtig gode priser.
Da jeg så står og mangler vedligeholdelsesdele til min bil, fortager jeg en bestilling.
Efter 3 dage, uden at have modtaget andet end en ordrebekræftelse, regner jeg med, at der er ved at være en pakke på vej.
Sidst på dagen 3 dage efter, modtager jeg en annullering af ordren. Denne kommer uden videre belæg for annulleringen.

_Denne ordre måtte annulleres, da artiklerne ikke kan leveres._

Da jeg har bestilt flere dele, og flere af samme dele, kan det undre mig, at ingen af dem kan leveres, samt at der ikke medfølger en rigmelig begrundelse eller alternativ til annulleringen.

Så længe der ikke findes et alternativ, eller varende kan leveres, vil jeg uden tvivl vælge ALDRIG, at handle hos bildele-online/ Delti AG, igen.

Dette er rigtig ærgerligt, da de ellers ved første øjekast virkede ganske seriøse.
________________________________________________
Efter, at have skrevet ovenstående her, er jeg nu blevet kontaktet af Bildele-Online, de har medsendt en ny ordre bekræftelse, der indeholder bekræftelse på levering af en del af ordren.

Derfor har jeg nu bestilt en mængde varer svarende til de annullerede.

At jeg er blevet kontaktet af Bildele-Online/ Delti AG, har højnet min først givne karakter en smule. Nu må jeg blot vente og se, om leveringen af de to ordre, nu vil forløbe som planlagt.

26. juli 2012

Har intet hørt.

Var lidt i tvivl om det var de rigtige reservedele jeg havde fundet, så jeg skrev en mail, hvor jeg vedhæftede et billede af stelnummerplade årgang og motorstørrelse, fik også en mail retur hvor jeg fik at vide at min mail var sendt videre i systemet, det var så det, har intet hørt, så var nød til at købe andet sted..

1. maj 2012

Super udvalg & gode priser

bildele-online.dk har samme ejer som daekonline.dk og dem kendte jeg jo godt før jeg gav mig i agt med bildele-online.dk, så jeg var slet ikke bekymret selvom her er tale om en tysk ejer og hjemmeside (dog stadig på dansk sprog).

Jeg har nu bestilt i 3 omgange dele til vores bil og det fungere bare hver gang, produkterne kommer hurtigt på trods af det kommer fra Tyskland og deres priser er super gode.

Dem kan jeg varmt anbefale.

10. december 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (136 anmeldelser)