Dette sted handler jeg aldrig mere.Købte dele der Januar 2020.Januar 2021 får jeg mail derfra jeg skylder xxx kr+50kr i rykkergebyr.De skriver de ikke kunne trække penge på mit kort.Jeg kontakter dem... Se mere

Stort udvalg kombineret med lave priser og billig/gratis fragt er svært at slå. Jeg bestilte i to omgange bremseskiver og -kalibre. Kalibrene blev afsendt direkte fra et lager i Holland, skiverne... Se mere

Bildeleshop erkender at den fremsendte del er forkert. Jeg returnerer, og de afviser efterfølgende at refundere portoen. Dårlig stil!! Ordre nr. 42392720 Tja...har nu endnu engang fået bekræft... Se mere

Nogle af de billigste autodele, som jeg har set. Rimeligt udvalg. Men ikke helt gennemarbejdes side. F.eks. så købte jeg en mellem-potte, som blev vist med monteringsdele; men der stod ingenste... Se mere

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kæmpe udvalg af autodele, olier & biltilbehør - over 200.000 dele! - Gratis 30-dages returnering - Ingen fragtgebyr ved indkøbsværdi af minimum 500 kr. - Hurtig levering, som regl 3-4 dage

2,6

Under middel

Hav tålmodighed

Vær tålmodig når du handler med bildele-online, varerne er billige, men levering og oplysninger er mildest talt elendige. Du får en mail på hver enkelt vare, og du risikere at hver enkelt vare kommer separat dvs. 6 ting, 6 leverancer. Sidst jeg handlede der, kom olien jeg havde bestilt ikke, først da jeg havde afbestilt olien (efter 2-3 ugers ventetid på en lagervare) kom den pludselig ind ad døren, og da den blev sendt retur gik der yderligere 2-3 uger inden mine penge kom retur. Denne gang har jeg vovet pelsen og bestilt igen (alle skal jo have en chance) men nogle af de tracking numre de sender ud virker ikke, og halvdelen af de ordrebekræftelser jeg har fået er der ikke et tracking nummer på. Det er MEGET rodet at handle med bildele-online, men billigt, så hav tålmodighed og bestil dine dele i MEGET god tid

27. august 2016

Det er skidt....

Man kan ikke afgive en bestilling på deres hjemmeside (Den giver 404 fejl når man kommer til betalingen) og deres hotline melder konstant optaget - så må det altså være svært at drive forretning......

1. marts 2016

Temmelig næsten iorden kundeoplevelse

Bestilte tre ting; vinduesvisker, luftfilter og oliefilter. De tre rigtige varer ankom... MEN i tre forskellige pakker med ca. 1-2 dags mellemrum.
Jeg kan ikke klage over varen - jeg fik det rigtige.
Jeg kan ikke klage over leveringstiden - der gik kun et par dage.
Men det må sgu' da kunne lade sig gøre at samle tre små ting til samme adresse!! (det burde da også være billigere?)
Kan kun være glad for at jeg ikke bestilte 25 ting til en større reparation/service.
Tænker mig GODT om inden næste gang...

6. februar 2016

Ok levering. Elendig reklamation.

Fin levering.
Fik først en bestilling ok.
Næste gang jeg bestilte, var en af varene forkert.
Jeg skriver til dem og reklamere.
Den 23. December 2015 skriver de:
"Tak for din henvendelse. Send os venligst detaljerede fotografier af manglen på varen, du har modtaget. Ved modtagelsen af disse billeder vi vil vende tilbage til dig med det samme."
Nu skriver vi den 17. Januar 2016 og jeg har stadig ikke hørt noget.
Jeg har derimod modtaget en masse nyhedsmails, som ved med 110 % sikkerhed jeg ikke har abonneret på. 😠

17. januar 2016

Hurtig levering men elendig håndtering af reklamation

Jeg bestilte og fik leveret et forkert sæt bremseklodser og aftalte med bildele online, at bremseklodserne skulle returneres. Den 13. november 2015 blev reservedelene hentet af GLS. Her midt i januar 2016 har jeg stadig ikke modtaget mine penge og adskillige rykkere har ikke engang resulteret i et svar fra firmaet.
Fortsat januar 2016:
Jeg har fået mine penge retur.

10. januar 2016

Gør lidt mer ud af jeres hjemmeside og Få en dansk talene Kundeservice!

Hej bildele-online.dk,

Jeg synes jeres hjemmeside mangler funktioner som nummerplade søgning! det er altså maget bedre! når mans skal finde dele til ens bil.

Og så vil jeg også anbefale jer at have dansk talende medarbejdere bag disken, for jeg er ikke god til at kommunikere på mundligt engelsk, er faktisk dårlig til det. Det endte så med jeg afsluttede kaldet uden jeg fik besvaret mit spørgsmål!

Så efter min mening, mener jeg at når man laver forretning i Danmark, Skal, det også være Dansk man får igennem! - og derfor har i svigtet mig som kunde!

Derfor giver jeg jer 3 stjerner!

Med Venlig Hilsen
Dennis Benkjer

27. august 2015

bestiling af olie

Super effektive, hurtig levering, seriøse steder

26. august 2015

Tak for rosen!

André
bildele-online.dk team

Kun tre dage efter bestillingen var afgivet, var PostDanmark med de bestilte varer. Det er super fint.
Det som kunne være bedre, er den korrespondance man har til bildele-online.dk. Jeg havde ved en fejl sat kryds ved bankoverførsel af betalingen, men ændret ordren til kortbetaling. Dette bliver tilsyneladende ikke ændret i bildele-online.dk system, så selv om jeg havde sendt en mail til firmaet, med oplysning om min fejl og at ordren var annulleret og samtidig oplyst det nye ordrenummer, bliver bildele-online ved med at rykke for betaling for den annullerede ordre. Dette til trods for, de havde sendt en bekræftelse på min annullering !!
Der er plads til forbedring på dette punkt.

26. august 2015

Hej John,

du har helt ret i, at der er nok gået noget galt.
Send mig venligst en lille mail på andre.matthies@delti.com med din ordrenr., sådan at jeg kan kigge på sagen og vurdere om der er fejl i vores ordresystem.

Tak for din hjælp!

André
bildele-online.dk team

Billig, men ikke helt let

Nogle af de billigste autodele, som jeg har set. Rimeligt udvalg.

Men ikke helt gennemarbejdes side. F.eks. så købte jeg en mellem-potte, som blev vist med monteringsdele; men der stod ingensteder at monteringsdelene ikke fuldte med. Den danske support havde ingen fornuftig forklaring.

Deres kort-indbetaling kiksede også for mig..Man skulle tror, at så stor en virksomhed som Delticom/daekonline.dk ville have mere styr på sagerne.

9. juni 2015

Hej,

kan du venligst oplyse mig din ordrenr. (RDNR) eller produktnavnet, sådan at jeg kan kigge på sagen?
Vi vil gerne at vores kunder er helt tilfredse, altid!

Gider du oplyse hvad problemet met kort-betalingen var?
Skriv venligst til mig på andre.matthies@delti.com

Tak på forhånd og venlig hilsen.

André Matthies

ingen problemer.

har lige læst en del negative anmeldelser af bildele online,
har handlet med dem i flere år og har kun få gange haft brug for at kontakte kundeservice som hver gang har fået løst problemet til min fulde tilfredshed,
varerne kommer ofte i flere pakker (fra forskellige leverandører) men meget ofte efter 3 dage, har også en gang sendt en vare retur jeg bestilte forkert, meget nemt, fik en dato på mail hvornår pakken ville blev hentet af en fragtmand, uden beregning for mig vel at mærke og fik penge retur hurtigt. nogle må være meget uheldige.

2. juni 2015

Pas på

Jeg havde bestilt nogle vare som jeg måtte afbestille og der gik det galt for dem. Varen sendte de alligevel og det var en kamp at få dem retur. Og da det endelig skete trak de pengene fra min konto, og siden da har de hele tiden prøvet at stikke en pind i hjulet for ikke at skulle tilbagebetale mine penge. De mener aldrig at have modtaget varen selvom jeg fremviser kvittering på den er sendt med GLS. Og nu gider de ikke engang svare på mine mail og når jeg ringer er deres system nede så de selvfølgelig ikke kan se sagen det klart. Dårlig service vil på det kraftigste fraråde folk at handle med dem.

8. april 2015

Hej,

jeg er virkelig ked over hvor uheldigt en situation du var udsat for.
Alligevel håber jeg på at vi må hilse dig igen som kunde på et tidspunkt.

André Matthies
bildele-online.dk team

amatører, tager din penge men du aldrig får varene

Har bestilt reservdele til min bil (værd 1500 kr) og fik den næste dag en bekræftelse mail at varene blev sendt og ankommer om 7 dage. Fik også en track&trace nummer men kunne ikke bruge til noget.

Efter 10 dage stadigvæk ikke fik varene så ringede jeg til deres kundeservice i Denmark (3 gange hver dag) og kan ikke finde ud hvad skete med min dele !!! Absolut amatører, jeg betalte men aldrig fik noget hvordan kan det være muligt????

Svarer aldrig på email og deres dansk kundeservice kan ikke hjælpe dig med noget.

Det vil være sidste gang jeg bruger deres "shop", spild af penge. Jeg vil absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst!

29. august 2014

Har ikke styr på ordren, ikke alle dele kommer..

Det er jo lidt flov at jeg nu igen har prøvet at handle med Bildele-online.
Sidst endte det jo med en trist oplevelse, hvor jeg måtte have dele af ordren annulleret og bestille dem et andet sted.

Men jeg vovede altså pelsen og bestilte 3 ting d.15-3 i søndags, som alle var på lager i.flølge hjemmesiden (det er de stadig i skrivende stund) og burde altså kunne leveres med det samme:
1 stkslidindikator bag
2 stk repsæt til glidecaliper bag.
2 stk slidindikator til for.

Da ordren er under 500 er der et samlet forsendelse beløb på 50kr.
Allerede tirsdag fik jeg så...... 1 stk. slidindikator til bag, fakturen kom også samme dag, og kunne se at man havde opkrævet forsendelse på 40kr, hvilket undrede mig lidt, da man jo normalt opkræver det samlede beløb, når alle dele er afsendt, men Bildele-online splitter beløbene op.

I dag var der så stadig intet nyt om de resterende dele, og grundet oplevelsen sidst, med at de slet ikke havde styr på leveringen, valgte jeg at ringe til dem her til aften.
Og suk, præcis som sidste gang, kunne de slet ikke se oplysninger om de resterende ting, og vi taler altså ting, som de oplyser er lagervare på deres hjemmeside.

Mine 2 oplevelser med firmaet tyder ganske enkelt på at de ikke har styr på ordrehåndtering, alle dele burde være afsendt på samme tid og være mig i hænde på samme tid, når der er tale om lagervarer.

Jeg kan ganske enkelt ikke anbefale at handle med dette firma.

6. august 2014

Positiv oplevelse.

Jeg er positiv overrasket. Jeg bestilte et komplet sæt bremser med skiver, klodser og montagesæt om tirsdagen kl.10.00. Det blev leveret efter kun 2 dage på trods af den forventede leveringstid sagde 5 dage.

Hvad jeg kan se så har Bildele online nogle meget konkurrencedygtige priser, så dem tør jeg godt bruge igen,

3. august 2014

Perfekt som altid.

Super udvalg, super priser og super hurtigt levering faktisk 3 dage før end lovet.

Eneste lidt dårlige, er at hjemmesiden er lidt gammeldags.

3. marts 2014