Na een recente garantieclaim bij Bikester kreeg ik een email met de melding dat ze door insolventieproblemen op dat moment geen klachten meer konden afhandelen (zie vorige review). Echter, de on... Se mere
Only part of the ordered items arrived, not in a box but stuck together with adhesive tape (entirely due to the mail company). Unfortunately I had made some mistakes when ordering, so I had to provide... Se mere
DPD didn't deliver at door and just dumped it 10 miles away, no email no note nothing. Their tracking is useless. Good thing i keep eye on my stuff. Wish I lived in the 80's where you could just buy s... Se mere
bestellen/betalen liep vlotjes, levering perfect. de kartonnen doos mocht wel wat kleiner, de spikes zouden zelfs per enveloppe verstuurd kunnen worden. minder dan 100gram
Bij Bikester zetten we ons in heel Europa in voor een simpel idee: het voordelig en eenvoudig online kopen van de beste fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en accessoires. Profiteer van ons omvangrijke assortiment, lage prijzen en expertise, onafhankelijk van waar je woont. Door de simpele navigatie en intelligente zoekfunctie kun je eenvoudig op zoek gaan naar jouw ideale fiets. Onze fietsspecialisten en deskundige klantenservice helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Op onze ervaring kun je vertrouwen! Wij houden de nieuwste trends, zoals de elektrische-fietsen, nauwlettend voor je in de gaten. Ons ervaren team van deskundigen en fietsenthousiastelingen testen de producten ook thuis, zodat alleen de beste artikelen in onze online shop worden aangeboden.
Tyskland
- bikester.be
Snelle levering tegen de juiste prijs.
Excellent service
Problems with delivery by DPG due to our holiday were perfectly solved by bikester. Thank you for the excellent service
Returned order BBE1743723
I returned my order BBE1743723 and didn'nt get anny answer yet of good receiped?
The new order I placed was OK.(BBE1745985).
Gemakkelijk bestellen en zeer snel…
Gemakkelijk bestellen en zeer snel geleverd !
Bedriegers zijn het
Bedriegers zijn het. Ik doe en betaal een item, krijg niks, annuleer, met de belofte van terugbetalen, niks, nada noppes, nooit meer hier. Oplichters.
fast delivery
De bestelling kwam niet volledig aan
De bestelling kwam niet volledig aan. De voorlamp ontbrak. Mijn contact via het formulier op de website leverde niets op.
If I could give a lower score I would.
If I could give a lower score I would.
2 items not deliverable, the items can be cancelled but no alternative foreseen. The 2 non deliberable items are send in separate mails on seperate days, therefor I'm already waiting 2 weeks for my order, without any message on when it will be send. No possibility to contact anyone or receive a personal message from customer service. Would never order here again!
Vlotte transactie
Een stel nieuwe pedalen besteld. Vlotjes en correct geleverd binnen de vooropgestelde termijn.
I always find everything I need and get a fast delivery.
Got all my Parts in a reasonal amount…
Got all my Parts in a reasonal amount of time, as i wanted it.
Prima jas en bezorging
Payement par virement bancaire
Payement par virement bancaire. Ne reçois pas la confirmation du payement et bikester agis comme si la transaction n’avais jamais eu lieu. Mail envoyé mais aucune réponse de leur part.
the delivery term was too long.
Snelle levering