Na een recente garantieclaim bij Bikester kreeg ik een email met de melding dat ze door insolventieproblemen op dat moment geen klachten meer konden afhandelen (zie vorige review). Echter, de on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Only part of the ordered items arrived, not in a box but stuck together with adhesive tape (entirely due to the mail company). Unfortunately I had made some mistakes when ordering, so I had to provide... Se mere
Virksomheden har svaret
DPD didn't deliver at door and just dumped it 10 miles away, no email no note nothing. Their tracking is useless. Good thing i keep eye on my stuff. Wish I lived in the 80's where you could just buy s... Se mere
bestellen/betalen liep vlotjes, levering perfect. de kartonnen doos mocht wel wat kleiner, de spikes zouden zelfs per enveloppe verstuurd kunnen worden. minder dan 100gram
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Bikester zetten we ons in heel Europa in voor een simpel idee: het voordelig en eenvoudig online kopen van de beste fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en accessoires. Profiteer van ons omvangrijke assortiment, lage prijzen en expertise, onafhankelijk van waar je woont. Door de simpele navigatie en intelligente zoekfunctie kun je eenvoudig op zoek gaan naar jouw ideale fiets. Onze fietsspecialisten en deskundige klantenservice helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Op onze ervaring kun je vertrouwen! Wij houden de nieuwste trends, zoals de elektrische-fietsen, nauwlettend voor je in de gaten. Ons ervaren team van deskundigen en fietsenthousiastelingen testen de producten ook thuis, zodat alleen de beste artikelen in onze online shop worden aangeboden.
Kontaktoplysninger
Tyskland
- bikester.be
Great prices
Great prices, quick shipping, what more could I want
Aanschaf elektrische fiets
Op 10/01/2024 een fiets besteld. Werd geleverd op 16/01/2024.
Zeer scherpe prijs, prima afgeleverd.
Cranck fsa besteld gehadw was niet de…
Cranck fsa besteld gehadw was niet de juiste en heb het terug gestuurd, na 5maand nog steeds geen geld terug gezien!
Blijf er weg koop er niets!
Beste prijs voor kwaliteitsbanden
Beste prijs voor kwaliteitsbanden. Zeer tevreden.
I am a costumer since march 2016 with…
I am a costumer since march 2016 with bikester, never had any problems and always good service after sale. BUT my last order...
I didn't receive the order. DPD signed themselves and said parcel was delivered.
After complaining with bikester and giving them all the information they needed, they said the information was forwarded to DPD.
But I didn't get the impression they were worried about the fact that I paid 264 euro's and received NOTHING. I ordered 7 december, today 14 january still NO NEWS, still NO PARCEL!
***UPDATE***
I got my money back from Bikester, but no answer from DPD. Choose a store with an other package handler.
Bij defect van indoor fietstrainer zeer…
Bij defect van indoor fietstrainer zeer trage communicatie.
Op 12 december een aanvraag gedaan tot garantie nadat mijn trainer het plots niet meer deed.
Op 4 januari nog steeds geen oplossing.
De enige communicatie die je ontvangt gaat over:
1. Gelieve ons foto's te bezorgen terwijl ik reeds aangaf dat het een technisch probleem is waarbij de bluetooth niet meer connecteert. Welke foto wensen ze?
2. En een mail dat het zeer druk is wat me straf lijkt in het midden van de winter. Wat doen ze dan in het echte fietsseizoen?
Quick and correct delivery.
Quick and correct delivery.
Free return, awesome but takes a while to get the money reimbursed (3w and counting atm)
Nieuwe fiets besteld..
Nieuwe fiets besteld..
Bestelling op verkeerde plaats geleverd en zelf moeten achter zoeken en na 3 dagen en evenveel te moeten bellen zelf gevonden.
Verpakking beschadigd dus claim ingediend. Na een paar dagen antwoord gekregen ivm de schadeclaim. Ik antwoord dat ik voor de aankoopbon ga en krijg hiervan, Na 2 weken geen antwoord meer van....
Not nice!
Vlotte service
Stipte levering, alles prima ontvangen en product kwam overeen met beschrijving
Ondanks insolventieproblemen toch uitstekende garantie afhandeling!
Echter, de onvolprezen Ischa is er toch in geslaagd de klacht naar volle tevredenheid af te handelen. Uitstekede medewerker deze dame en altijd even voorkomend in haar berichten! (maar misschien verdient ze een beter bedrijf ?)
Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is omdat de nieuwe koplamp op mijn oude adres werd afgeleverd (90 km van mijn nieuwe adres vandaan ...), maar dat kan iedereen overkomen. Ik had mijn nieuwe adres weliswaar doorgegeven, maar de originele bestelling stond immers nog op mijn oude adres.
Gelukkig ben ik af en toe nog in mijn oude woonplaats;-)
Geen refunds voor geretourneerde producten
Producten aangekocht bij Bikester en geretourneerd op 25/10, 2 maand later nog steeds geen refund ontvangen. Zeer ontevreden met deze customer service.
Ze staan onder insolventiebeheer!
Ze staan onder insolventiebeheer!
Ik bestel hier nooit meer! Je krijg je geld niet terug. Ik heb mijn artikelen terugstuurt, we zijn een maand later en ik heb nog geen terug betaling, bevestiging of datum van terugbetaling!!!
Zeer tevredenheid in zowel levering en kwaliteit van het product ,top .
Zeer tevredenheid in zowel levering en kwaliteit van het product.
Société en faillite qui ne rembourse plus ses clients
J'ai commandé un cadenas vélo ainsi qu'un jeu de collier de fixation pour le cadre. Une semaine après la commande je ne reçois toujours aucun avis d'envoi, alors que la pièce était marqué comme étant en stock. Je procède donc à une demande d'annulation de la commande via le site web. Plusieurs jours après toujours aucune trace de remboursement. Je contacte leur SAV, qui me répond qu'il ne sont pas en mesure de rembourser les clients actuellement. Deux autres courriers plus tard, la réponse est la même et je n'ai toujours pas été remboursé. Il s'avère que la société mère de Bikester (Internet Stores) est en faillite. Mais ils se gardent bien d'informer leurs clients. Ne commandez jamais plus sur Bikester car si l'article commandé n'est pas disponible vous ne reverrez plus la couleur de votre argent
Op weg naar een snel faillissement
Pakket is al een week in stilstand ergens in Duitsland. DPD heeft geen informatie. Bikester drie maal contact opgenomen online, geen reactie. Klantenservice gebeld en die nemen geen telefoon meer aan en verbreken de verbinding. Blij dat ik met een creditcard heb betaald want ik zie het somber in voor dit bedrijf als het zo doorgaat.
Een Orbea Kemen 10 SUV besteld bij…
Een Orbea Kemen 10 SUV besteld bij Bikester. Snelle afhandeling van de fiets maar een nachtmerrie om die fiets geleverd te krijgen. Geen DPD, DHL of anderen maar een voor mij onbekende logistieke partner. Zelf anderhalf uur gereden om de fiets in het depot te gaan halen. Thuis gekomen, haal ik de fiets uit de verpakking. Stuur hangt los te bengelen aan de fiets enkel hangende aan de elektrische kabels waarvan de meeste al doorgeschuurd waren. Geen verlichting en ook de bediening van de motor, alle kabels stuk.
Verder geen beloofde display twv 200€ die wel op de website als included stond.
Uiteraard direct gemaild naar Bikester en ik krijg antwoord dat ze in een faillissementskwestie zitten (insolventieprocedure) waardoor ze niet instaan voor garantie, schade en retour. Met andere woorden ze verkopen nog wel maar de naservice is toch hun probleem niet meer. Ik zal om en bij de 500€ extra kosten hebben om de schade nu te vergoeden. De meeste kabeltjes kan ik wel bijbestellen en zijn met fiches nog vrij makkelijk te repareren maar de verlichting en de display is gewoon duur om het opnieuw te moeten kopen. De fiets was inderdaad veel goedkoper dan in een gewone fietsenwinkel maar uiteindelijk is het duurkoop. Dit is een zinkend schip, koop hier niet!
Dikke fraudeurs zijn het fiets besteld…
Dikke fraudeurs zijn het fiets besteld van 2800€ al meer dan maand geleden nog steeds niks ontvangen. Antwoorden niet op mails! En dpd laat niks los over deze zaak🖕🖕🖕
The item was damaged and even though i…
The item was damaged and even though i messaged the website i haven’t had a response
Perfect, maar te grote verpakking.
bestellen/betalen liep vlotjes, levering perfect.
minder dan 100gram
Læs mere om andre typer anmeldelser.