BikeheroAnmeldelser

3,0

Jeg giver 5 stjerner for en yderst professionel, kundeminded, service på højt plan, og effektivbehandling jeg har fået. Min nye Elcykel have defekt i controlleren, og blev afleveret i Bilka, hvor... Se mere

Planlægger ikke deres arbejde. Hentede min cykel 14 dage efter ordre blev lavet. Svarer ikke på henvendelser ( har brugt timer på emails og forgæves telefonopringninger) og beholdt min cykel i 2 uger... Se mere

Har ventet 14 dage på dele til en velobit dame cykel , det er ikke bikehero skyld at delene ikke kunne frem skaffes fra forhandleren men skidt at man lover at cyklen bliver lavet så derefter ikke give... Se mere

Jeg bestilte et serviceeftersyn i en periode, hvor der på hjemmesiden stod, at de havde travlt. Dog fik jeg en mand ud tre hverdage efter, jeg bestilte via hjemmesiden. Super flink cykelmand, der har... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,0

Hvad går der lige galt for Bikehero...? Er de da totalt inkompetente...?

Har købt min cykel ved Coop dk. Det er en El-damecykel af mrk. Mustang.
Nu er det så galt med gearet igen, så jeg ringede til Coop, som giver sagen videre til Bikehero. Og herfra går ALT galt.
Der går næste en måned før de kontaktter mig første gang, og det er for at fortælle, at de mangler reservedele til cyklen, reservedele som de alligevel aldrig benytter. Efter utallige henvendelser/rykker og brudte aftaler kommer der så endelig en mekanikker. Han mener, at det bare lige er en lille justering, og efter 5 min. er han kørt igen. Ikke noget med at prøve cyklen og tjekke om den er OK. Så dagen efter hvor jeg igen skal bruge cyklen, duer gearet stadigt ikke. Nu er der næsten gået 2 måneder, og cyklen dur ikke endnu. Så jeg må IGEN ringe og skrive til Bikehero. Da jeg igen endelig fik fat på en medarbejder fra Bikehero, lovede de igen, at de nok skulle skynde sig at sende en mekanikker.
Der gik så lige gå en uge, hvor jeg ingen ingen cykel havde.
Men i dag (fredag d. 16.03.18) fik jeg besked på at den var lavet og klar.....fint tænkte jeg. MEN NEJ....er lige kommet hjem, og de har IGEN IKKE FORMÅET at lave cyklen...hvad F...... går der galt for Dem. Nu skal jeg IGEN kæmpe med at få kontakt til Bikehero, IGEN skal jeg vente, og IGEN skal jeg forklare hvad der er galt med cyklen.
Det er under ALT kritik, det er ikke rimeligt, at sådan en lille sag skal tage så lang tid, og at man skal blive sådan behandlet.
Jeg kan kun sige:
Det er den DÅRLIGSTE behandling/oplevelse jeg længe har haft. Bikehero skulle skamme sig over den service som de kan levere.
Mvh. Klaus Hansen

16. marts 2018

Inkompetent og/eller ikke grundige

Coop, som jeg havde købt min cykel hos, valgte at sender jer ud for at fikse min cykel. Det var hovedsageligt forbremsen som var "faldet af/gået løs" og så var der et mindre problem med en mærkelig lyd i 3. gear.
Og selvom det er super fedt at I bare kommer hjem til en og fikser cyklen, så er det super irriterende og ringe at mine gear faktisk var blevet værre efter I havde været her!! og jeg har endnu ikke, efter en uge, fået det fikset, eller fået opkald fra jer om en ny dato service dato, selvom Coop skulle have booket jer.
man skulle virkelig tro at jeres cykelsmede er enten inkompetente eller bare ikke særlig grundige!

18. januar 2018

Fremragende service - nemt og hurtigt

Fornem service! Min cykel var skæv og træls at køre på - og derfor orkede jeg ikke at få den slæbt hen til et cykelværktøj (og vi har ikke anhængertræk på bilen). Så virkelig lækkert (og dejlig nemt!) at jeg bare kunne udfylde en formular på nettet, og kort tid efter fik jeg et helt rimeligt tilbud, og dagen efter var cyklen hentet, og 2 dage senere var den afleveret tilbage i tip-top-stand. Virkelig fremragende. Vil anbefale til alle, jeg kender :-)

6. december 2017

Useriøst og mangel på service

Min første trustpilot anmeldelse. Så tillykke.

Via mail skrev BikeHero.dk, de ville komme d. 19/10 kl. 14.30-17.30 og lave min cykel.
D. 19/10 14.43 modtager jeg en mail om at de vil komme d. 20/10 kl. 12.30 - 15.30. Det synes jeg var lidt underligt, nu når jeg havde været hjemme hele dag. Jeg skriver derfor til deres kundeservice, at jeg finder det underligt at de nu ændrer tidspunktet for reparationen. Kristian fra kundeservice vender tilbage dagen efter, hvor han undskylder mange gange.
BikeHero.dk mødte heller aldrig op d. 20/10, og fik derfor ikke reparereret min cykel. Efterfølgende er jeg hverken blevet ringet til eller kontaktet via mail.

1/5 stjerne taler vidst for sig selv. Kan ikke anbefales.

20. oktober 2017

Der gik kun få timer fra min bestilling …

Der gik kun få timer fra min bestilling til at vores cykler blev hentet af mekaniker til service. Cyklerne blev hentet onsdag eftermiddag og vi havde dem igen fredag formiddag.
Den eneste frustrering var at jeg har fri service og fri punktering på 2 cykler, men har kun fået et nummer at opgive ved bestilling. Så der var lidt forvirring omkring bestillingen. Mekaniker troede kun det var en cykel for bestillingen registret kun en. Men vi fandt ud af det.

15. oktober 2017

Dårlig behandling og dårlig reparation

Jeg købte en el cykel i Bilka. Jeg aflever den til reparation og få en mail 2 dage senere at de skal bestille reservedel hjem for at reparere min cykel. Mere høre jeg ikke.
Jwg ringer og ringer men der er ikke nogen der ved hvor min cykel er.
Bikehero tag aldrig telefon, jeg ringe virkelig mange gange. Derfor forlanger jeg T Bilka tag kontakt og efter mange opkald og en del sure person i Bilka kaldcenter finder de min cykel og efter 18 hverdage er den stadig ikke bleven reparere eller kigget på. Og så sender de bare standard sms om at de ikke har testet cykelen endnu... Endelig efter mange opkald og en klage mail. Ringer de på dag 20 fra Bilka og siger at den er klar. Jubii
Finder ud af at der ikke var noget i vejen med min cykel så de har ikke reparere noget på den overhovedet 😵. Tag den og går glad for endelig at ha min cykel efter over en mdr at være uden.. Men de har bare mega riset min cykel.. 😤 så dårlig behandling
Fortryder at jeg har købt den der og Bikehero skulle lave den. Næste gange betaler jeg selv for at få den reparere..

12. oktober 2017