barry energy

Hej Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder. Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service. Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan i... Se mere

Hej Barry Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og... Se mere

Rigtig godt produkt hvor alt foregår via app. - ikke flere PBS betalinger osv. Samtidig er det os skønt at kunne følge med i mit daglige forbrug via appen. Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast k... Se mere

Tilmeldte mig hos Barry, og ventede spændt på, at kunne følge forbrug på app. Der var "tekniske problemer", var kunde i 5 måneder uden det nogensinde kom til at virke. Kontaktede kundeservice fler... Se mere

1. Energiselskab
  2. Elselskab
  3. Energiudstyr og -løsninger
  4. Energiforsyningsselskab

Den smarteste ladeløsning til din elbil - 100% digital og gennemsigtig. barry er en 100% digital el-leverandør, der gør det nemt for dig at få et smartere, billigere og mere klimavenligt strømforbrug til din elbil og derhjemme. Strømmen er den samme, men alt andet har [heldigvis] ændret sig. Slut med lange elregninger, skjulte gebyrer og grønne løfter. Du får strøm til indkøbspris og fuld kontrol, så du kan gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, hver gang du tænder på stikkontakten.

Andre kiggede også på

Barry er det bedste elselskab jeg har…

Barry er det bedste elselskab jeg har prøvet. Deres app er veldesignet og deres priser er ikke blandt de højeste.

Få 200 kr. til strøm ved at bruge min vennekode, når du skifter til Barry 💰 Koden er:#JAKOB144

5. juli 2020

Hej Jakob,

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! 🎉

Lad os endelig vide, hvis noget driller, så vi kan hjælpe til. Man kan fange os på mail eller chat.

Fup og svindel

Det er meget normalt at el-selskaber tager numsen på folk, men at være så elendig til at prøve at skjule det, og alligevel erkende at man kan få strømmen billigere mange andre steder.
Derudover beskylder jeg ikke jeres "formegentlig" medarbejdere for de anmeldelser som bliver lavet på Trustpilot, men jeres rigtige "gode" selskab for at tillade det og sige at de intet har med jeres selskab at gøre, hvor de tydeligvis får en provision på måske 200kr pr. salg.

Desuden bryder mange af anmeldelserne Trustpilots vilkår og betingelser, bl.a 2.5 "registrerede brugere må ikke offentliggøre Brugergeneret på websitet, som er af markedsføringsmæssig karakter eller til markedsføringsmæssige forhold"

M.v.h Mogens

4. juni 2020

Hej Mogens,

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå, hvad det er, som du kritiserer os for.

Vi er ikke ude på at snøre nogen. Vi vælger at tale åbent om priser, fordi vi mener, at vi har en model, der er rigtig fair. Dette er ikke ensbetydende med, at vi er det bedste match for alle, men det er reelt at stå ved. Der er intet produkt på elmarkedet, som vil være optimalt i forhold til alles behov, så hvis man hører det, så bør man være skeptisk.

Vi er godt klar over, at det ikke er alle, der har den største tillid til elselskaber, men dette forsøger vi netop at gøre op med ved at tale åbent om tingene. Vi laver f.eks. pristjek, så dem der er interesserede får en ide om, hvordan deres pris ville se ud hos os. Det kan man holde op mod sin nuværende aftale. Hvis vi ikke er billigere, så er man kun det klogere.

Vi får ikke nogen provision, hvis nogen anvender en kode, der fremgår herinde. Dette er noget, der kommer de pågældende personer til gode. De får 200 kr. i bonus hver, hvis det er. Dette er en pris, som vi gerne lægger. Dette svarer til, hvad man kan spare ved mange andre intro-tilbud på markedet, hvor kWh-prisen i en begrænset periode vil være nedsat med X antal øre. Forskellen er, at vores rabat sker "up front", hvilket vi mener er en mere gennemsigtig løsning.

Barry - Pas på

Barry - hold øjnene åbne

Jeg har ikke Barry som udbyder men vil mane til besindighed. Jeg blev anbefalet at skifte til Barry men alarmklokkerne begynder at ringe, når man læser anmeldelserne herinde.
Bemærk ALLE "fremragende" anmeldelser herinde slutter af med rabatkoder, hvor man kan spare 200kr. Og samtidig er der respondereret på dem fra Barrys side. Det er TYDELIGVIS Barry selv, der går ind og laver disse anmeldelser for at højne deres troværdighed og kvalitet.
Barry kan sagtens levere god service til en god pris men når virksomheden SLEV GÅR IND OG SKRIVER disse anmeldelser, så svarer det til, at eksempelvis SportsMaster, H&M etc. selv får lov til at bringe en artikel i Børsen om, hvor pisse gode de er. DET er ikke troværdigt.
Og til sidst, så bemærk de anmeldelser, hvor der IKKE er inkluderet koder med rabat, der har Barry ikke responderet på deres anmeldelse.... Sjovt nok......

31. maj 2020

Hej Jason,

Det er altid i orden med kritik, men vi må sige fra over for dette opslag.

Du kommer med nogle alvorlige beskyldninger, der på ingen måde har noget på sig. Vi har aldrig lagt reviews op på vegne af andre, så det kan vi ikke acceptere. Alle rabatkoder som fremgår herinde er unikke og tilhører en specifik kunde, der har givet os deres vurdering.

Jeg har i øvrigt svaret enhver tilbage, som har lavet en anmeldelse herinde - om denne var positiv eller negativ. Vi har fået dårlige anmeldelser, der var berettigede, så vi rækker altid ud for at finde en god løsning, men denne anklage er altså ikke rimelig.

Irritationsmomenter med botten

Jeg vil gerne sige til at starte med, at jeg ikke er kunde hos Barry, men jeg overvejede at skifte da deres tilbud lød godt og folk har generelt givet gode anmeldelser. I chatten på Barry hjemmesiden skrev jeg prissammenligning med vindstød, som botten ikke forstod og tilbød mig at skifte til Barry. Så fik jeg omsider kontakt med et menneske, som sagde Hun lukker chatten og jeg skal skrive BOT i chatten for at få en sammenligning. Chatten blev så lukket og det lykkedes mig, men jf. Barry BOT er Vindstød 41% billigere end Barry. Botten fandt også produkter på vindstød som ikke findes på deres hjemmeside. Jeg vil egentlig gerne skifte til Barry, hvis der kan komme en prissammenligning lavet af et menneske

27. maj 2020

Hej Richard,

Vi beklager, at du har haft en kedelig oplevelse med vores chat-bot.

Botten er konstant under udvikling, men den kan desværre godt blive forvirret i forhold til visse spørgsmål, så den ikke giver et ordentligt svar. Det er netop pga. det, at man altid har mulighed for at blive stillet om til et menneske, hvis man ønsker det.

Hvis man skriver til os på chatten udenfor vores åbningstid, så der ikke er nogen online, så skal man blot notere sin email, så vi kan komme i kontakt med en. Så følger vi op så hurtigt som muligt.

Vi laver gerne et prisestimat, hvis du stadig er interesseret. Her skal vi blot vide lidt mere. Alt den fornødne information kan man give os - på sikker vis - via dette link:

Det skal lige med, at vores pristjek er fuldstændig uforpligtende. Hvis man i forvejen har en aftale, der passer bedre til ens behov, så vil man bare blive det klogere.

Her til sidst vil jeg lige nævne, at alle priser fra vores bots pristjek stammer fra den årlige rapport, der bliver lavet af Forsyningstilsynet. Det er altså muligt, at nogle informationer er uddaterede. Her vises i øvrigt også diverse intro-tilbud, der kan være billige, men som altid vil have en tidsbegræsning, før man overgår til et andet (dyrere) produkt.

Mvh. Loke // Barry

Jeg blev meget skuffet da de sagte til…

Jeg blev meget skuffet da de sagte til mig om, hvis jeg ikke bruger mere strøm så der bliver dyrere....hvad for noget !!!!! Jeg har betalt sammetider 3kr per KWh !!!! Jeg flytter snart fra dem !!!

27. maj 2020

Hej Virgil,

Vi ærgrer os over, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi har skrevet sammen nogle gange, men jeg vil lige opsummere, hvis vi har talt forbi hinanden.

I første omgang kan jeg fortælle, at flere poster på ens elregning er faste, uanset hvor man er kunde. Disse bliver ikke påvirket af ens forbrug. Derfor er det en naturlig konsekvens, at hvis ens forbrug er lavt, så vil den gennemsnitlige kWh-pris blive trukket op. Ens kWh-pris vil altid blive højere, jo lavere ens forbrug er, da de faste udgifter proportionelt kommer til at udgøre en større del af den samlede betaling.

1) Vores model: Vi kører med 29 kr./ måned for vores abonnement. Dette er vores eneste indtjening. Med det får man el til indkøbspris på elbørsen + de alm. afgifter og gebyrer, der vil være ens, uanset om man er kunde hos os eller et andet elselskab.

Hvis man har et meget lavt forbrug, så er det ikke sikkert, at vi er det bedste match. Der vil være tilfælde, hvor det bedre kan betale sig at have en aftale uden et abonnement. Her vil selskabet i stedet få deres indtjening ved at pålægge X antal øre pr. kWh, man forbruger.

2) Desværre er det sådan, at udgiften på transport af strøm, der ligger hos ens netselskab, normalt falder, når ens forbrug stiger. Det er ærgerligt som forbruger, men det er generelt for markedet. Dette har som sagt intet med elselskaberne at gøre, idet udgifter til stat og netselskab er ens, uanset hvor man er elkunde henne.

Det blev et langt svar, men jeg har forsøgt at komme ordentligt rundt om det hele. Det er ikke helt nemt, da jeg ikke kan tage konkret fat i forbrug og betaling pga. GDPR-reglerne. Hvis du gerne vil vide mere, så må du endelig tage fat i os.

Sidst men ikke mindst kan jeg sige, at vi ikke holder på nogen mod deres vilje. Vi har ingen frist for opsigelse og ingen binding.

Jeg håber mit svar kan bruges.

Bedre strøm

Bedre strøm. Og Kunde venlighed

26. maj 2020

Hej Ann,

Tak for din flotte anmeldelse! 🎉

Hvis der opstår noget, som vi kan hjælpe med, så må du endelig sige til.

Vi kan fanges kl. 9-21 i hverdagen og kl. 10-17 i weekender/helligdage.

Mvh. Loke // Barry

Spændende måde at købe/forbruge el på.

Jeg synes rigtig godt om tankegangen bag Barry, og appen er fremragende. I "almindelige" måneder har vi oplevet en besparelse på kr. 100 pr. måned.

20. maj 2020

Hej Palle,

Vi sætter stor pris på dine positive ord! 😊

Vi håber virkelig også, at flere derude vil hoppe med på vognen, så vi kan blive ved med at udvikle os i den rigtige retning.

Mvh. Loke // Barry

Prisen er god, alt fungere, og en fantastisk service

Der er 100% gennemskuelighed og specifikation, og man kan følge forbruget i KWH og KR, og se Co2 belastning fra app'en

Kundeservice fik lov til at hente mine timedata inden jeg skiftede, så jeg kunne hvad det ville have kostet istedet. Jeg har yderlige sendt et par spørgsmål der kom hurtigt svar og opfølgning.

For os med El-bil er der jo skønt at kunne være dobbelt god ved miljøet samtidig spare penge ved at tanke på det rigtige tidspunkt, og det kan man jo også se i app'en.

Glæder mig til der kommer integration til home-assistant, så man kan styre sit forbrug mere automatisk.
.. Har du kørt et par måneder mere og der gå helt sport i at finde det billigste tidpunkt at lade, starte vaskamaskine m.m. på

1. maj 2020

Hej Torsten,

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! 🙏

Vi vil gøre vores bedste for, at den gode oplevelse fortsætter - så sig endelig til, hvis du får brug for hjælp til noget.

Det er endnu ikke sikkert, hvornår vi kan få frigivet vores API, men der er mange herinde, der glæder sig til, at integration med Home Assistans bliver muligt, så når det engang kommer på plads, så vil vi helt sikkert råbe højt omkring det.

Alt i forbindelse med oprettelse og rabat virkede 100%

Har lige oprettet mig - Indtil videre har alt virket som det skulle inkl 200 kr i vennerabat.

28. april 2020

Hej Sigurd,

Mange tak for det positive review! 😊

Vi vil stræbe efter, at den gode oplevelse fortsætter - hvis der er noget, som vi kan hjælpe med, så må du endelig sige til.

Oplagt - og meget nemt at skifte til Barry

Med el-bil og hus med el-varme og parathed til at tilpasse vores adfærd til prisstrukturen over døgnet, er BARRY det oplagte valg for os til at få en gennemskuelig timeafregning af strøm. Med BARRY’s app har man fuldt overblik over prishistorik, indbetalinger og gennemsnit af mange nyttige parametre.
Du skal bare hente app’en og identificere dig selv med Nem-Id, så klarer BARRY resten uden at du behøver foretage dig noget.
God fornøjelse.

13. april 2020

Hej Erik,

1000 tak for din anmeldelse! 😊

Det lyder ganske rigtigt som om, at vores model virkelig passer godt til jeres behov - vi krydser fingre for, at skiftet til os medfører en god besparelse på jeres strøm fremover.

Sig endelig til, hvis der skulle opstå noget, vi kan være behjælpelige med. Vi er klar på mail: hello@getbarry.co eller på chat alle hverdage kl. 9-21 og weekender/helligdage kl. 10-17.

Billigt nemt og ligetil

25. marts 2020

Hej Elisabeth,

1000 tak for din anbefaling! 🎉

Du må endelig spørge om hjælp, hvis det en dag skulle være nødvendigt.

Mvh. Loke // Barry

Jeg vil også udtrykke min begejstring…

Jeg vil også udtrykke min begejstring for Barry. Har nu været kunde hos dem siden Januar, og alt kører bare som det skal. Det er det mest ukomplicerede elselskab jeg har prøvet (og jeg har prøvet en del). Samtidig er det også ét af de billigste!
App'en giver et suverænt overblik over forbrug og pris. Kundeservicen er nem at få fat i og svarer prompte. Topkarakter herfra!

God fornøjelse!

19. marts 2020

Hej Dennis,

Det er herligt at læse dine positive ord - dem sætter vi stor pris på! 👏

Sig endelig til, hvis der opstår nogle problemer, eller hvis du sidder med spørgsmål til noget.

Vi kan fanges alle dage på vores mail: hello@getbarry.co eller via chat.

Pas godt på hinanden derude i disse tider!

Super App og dejligt nørdet

Super app, godt overblik, billigt og nørdet. Helt perfekt. Jeg kan især godt lide funktionen med, at man kan tjekke denne og kommende priser og andel vedvarende energi fordelt på timer.

7. marts 2020

Hej Jakob,

1000 tak for din anbefaling! 👏

Vi er aldrig blevet kaldt for nørdede før, men det kan man vist kun være, hvis man har styr på tingene, så det tager vi som et kompliment!

1 ord? Fantastisk

1 ord? Fantastisk
Flere ord?
Det eneste el selskab i danmark der ikke lever i 1800-tallet

De ankender når der er fejl i deres system, og finde en løsning der passere kunden og ikke bare dem

Og hvis man, som jeg nyder at kan følge med i hvad ens penge reelt set går til fra dag til dag, så er app'en bare perfekt

7. marts 2020

Hej Nicolaj,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse! 🙏

Vi prøver at udvikle et produkt, der er så fedt som muligt - de smarte elmålere, som bliver sat op overalt giver nemlig en masse muligheder, som man ikke havde tidligere. Dette skal da udnyttes!

Hvis du brænder inde med nogle gode inputs eller forslag til nye features, så må du endelig sige til:

I øvrigt, vi kommer næppe helt udenom fejl, sådan er livet i en startup, men vi forsøger at være åbne omkring det og retter til, så dette ikke er noget, der går ud over vores kunder.

Genialt

Jeg elsker gennemsigtigheden, overblik, forståelsen for ens forbrug, muligheden for at tilpasse sit forbrug så det så vidt muligt bliver klimavenligt og så billigt som muligt - hvordan kan man ikke lide det.
Kundeservice er hurtige og hjælpsomme

Trods jeg kun er midt i overflytningen mellem gammelt selskab og Barry, bruger jeg appen dagligt og tilpasser start af opvasker, vasketøj mm ud fra priser og CO2

Få 200kr Til dit forbrug og brug koden Katja788

Hej Katja,

Mange tak for dine positive ord - det er vi glade for! 😊

Vores gode folk i marketing kunne ikke have fortalt, hvad vores app kan, meget bedre!

Sig endelig til, hvis der er noget, som driller på et tidspunkt.

God Kundeservice og gode priser

Super god og venlig kundeservice samt gode priser

Hej Mathias,

1000 tak for din anbefaling! 👏

Vi gør meget ud af at være hurtige og behjælpelige, så det er skønt at høre, at det også opleves sådan!

Vi vil gøre vores bedste for, at den gode oplevelse fortsætter.

Jeg er fan

Jeg er super glad for Barry.

Hej Anna,

Det er dejligt at høre - den slags varmer altid! 😍

Godt

Økonomisk virksomhed til elektricitet i hjemmet og god pris

Hej Khaled,

Tak for din positive anmeldelse! 🙏

Hvis der er noget, som vi kan hjælpe med, så må du endelig tage fat i os på mail: hello@getbarry.co eller på chatten, hvor vi er online alle hverdage fra kl. 9-21 og weekender fra kl. 10-17.

Mvh. Loke // Barry

Barry og app'en…..OK, MEN kan forbedres

Jeg er yderst glad for Barry og app'en hvor du hele tiden kan følge pris og forbrug, MEN jeg kan ikke forstå den måde der betales på, fordi der går et par dage inden forbrug betales og nogle gange flere dage der betales for + reguleres pris og forbrug efterfulgt.

Hej Christian,

1000 tak for dit positive review! 👏

Vi får desværre ikke din forbrugsdata ind i real time - som teknologien er nu her, så vil der være et par dages forsinkelse på uanset hvad. Alle aflæsninger skal fra ens elmåler til ens netselskab. De lægger dem efterfølgende op i Energinets system, hvorfra vi henter dem og sender dem videre ud i app'en. Dette er grunden til, at vi først kan afregne ens forbrug et par dage efter.

Hvis du synes, at overblikket inde under "saldo" forvirrer pga. disse forsinkelser, så vil jeg foreslå, at du i stedet følger med under "dit forbrug". Her kan man se den rene data i bl.a. kWh og pris, frem for hvad man er blevet opkrævet for hvornår.

Hvis det på et tidspunkt bliver muligt at få forbrugsdata endnu hurtigere ned, så vil vi helt sikkert være med på vognen - det kommer formentlig på et tidspunkt!