barry energy

Hej Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder. Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service. Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan i... Se mere

Hej Barry Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og... Se mere

Rigtig godt produkt hvor alt foregår via app. - ikke flere PBS betalinger osv. Samtidig er det os skønt at kunne følge med i mit daglige forbrug via appen. Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast k... Se mere

Tilmeldte mig hos Barry, og ventede spændt på, at kunne følge forbrug på app. Der var "tekniske problemer", var kunde i 5 måneder uden det nogensinde kom til at virke. Kontaktede kundeservice fler... Se mere

1. Energiselskab
  2. Elselskab
  3. Energiudstyr og -løsninger
  4. Energiforsyningsselskab

Den smarteste ladeløsning til din elbil - 100% digital og gennemsigtig. barry er en 100% digital el-leverandør, der gør det nemt for dig at få et smartere, billigere og mere klimavenligt strømforbrug til din elbil og derhjemme. Strømmen er den samme, men alt andet har [heldigvis] ændret sig. Slut med lange elregninger, skjulte gebyrer og grønne løfter. Du får strøm til indkøbspris og fuld kontrol, så du kan gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, hver gang du tænder på stikkontakten.

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alting kører bare

Alting kører bare. Og min grønne samvittighed bliver bedre, når jeg får besked om, hvornår jeg med god samvittighed kan starte tørretumbleren - ligesom alting er lige ved hånden i appen.😍

5. marts 2020

Hej Lene,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! 😍

Lad os håbe, at en masse derude hopper med på bølgen, så vi kan få produceret endnu mere grøn energi fremover. Vores håb er, at dette begynder at ske, når flere forbrugere viser, at det er det, de vil have.

Forbilledlig.....!

Hvad enten du har fokus på grøn eller billig strøm vil Barry være det rigtige valg - alt sammen pakket ind i god kundeservice!

Du får et genialt og gennemsigtigt produkt med et overblik i særklasse og fremragende betalingsmuligheder: betal løbende med tank op - eller betal månedligt efter faktisk forbrug.

Slut med store kvartalsregninger, justeringer og mystiske beregninger for anslået forbrug.

29. februar 2020

Hej Alexander,

Jeg beklager det sene svar, men vi sætter virkelig stor pris på dine rosende ord! 😍

Vores marketing-folk kunne ikke have solgt vores koncept meget bedre, men det varmer altså, når man hører det fra kunder!

Mvh. Loke // Barry

Innovativ og fremsynet el leverandør

Innovativ og fremsynet el leverandør, som prioriterer kundetilfredshed og indsigt i forbrug, prisudvikling og klimabevidsthed. Vil ikke være kunde hos andre end Barry 👍🏼👍🏼👍🏼

Hej Aiman,

Mange tak for dine positive ord - dem sætter vi pris på! 👏

Tag endelig fat i os på chat eller mail: hello@getbarry.co, hvis der er det mindste.

Mvh. Loke // Barry

Gnidningsfri sign-up og venlig +…

Gnidningsfri sign-up og venlig + kompetent kundeservice.

Hej Lasse,

Vi har arbejdet meget på, at vores onboarding kører glat, mens man får den information, man har brug for, så det er herligt at høre, at det har kørt glat! 🎉

Mvh. Loke // Barry

Fedt start-up hvor der blir prioriteret…

Fedt start-up hvor der blir prioriteret på brugerværdi og gir data overblik jeg ikke har oplevet før fra et forsyningsselskab. tænk hvis vi også havde de samme dag til dag data fra vores Gas og Vandforbrug...

Jeg glæder mig til funktioner som forbinder Barry med ladning af El biler, Cykel, Tørretumbler etc. så vi kan bruge strøm når den er grøn og billig. Derudover savner jeg en nem måde at tilknytte Solcelle anlæg til Barry. Det kommer nok snart ;).

Hej Troels,

Vi sætter stor pris på din anbefaling! 😍

Vi håber virkelig, at alt omkring elvarme og egenproduktion snart kommer helt på plads. Det er dette, som vores teknikere knokler mest med nu her.

På et tidspunkt skulle de gerne nå så langt, så vores API bliver frigivet. Der er flere, som har spurgt ind til dette, så man kan sætte Home Assistants m.m. op.

Vi går efter at udvikle produktet sammen med vores kunder, så hvis man har nogle gode forslag eller inputs, så må man endelig dele dem her:

Mvh. Loke // Barry

Strøm som er til at forstå

Super nemt at bruge. Giver dig overblik over dit løbende forbrug, mht. priser mm.
Enkelt og overskueligt.

Hej Robert,

Mange tak for din positive anmeldelse! 👏

Vi går efter, at det hele skal være nemt, fair og gennemskueligt, men det er lettere sagt en gjort, så det er altid rart at høre, når det også opleves sådan!

Mvh. Loke // Barry

Giver dejligt overblik og opfordrer til…

Giver dejligt overblik og opfordrer til at spare ved at vise dagens priser. Giver god planlægning.

Hej Henrik,

Det er godt at høre, at du har glæde af vores app! 😊

Det var netop ideen, at man kan tilrettelægge noget af sit tungere forbrug efter, hvornår prisen er billigst eller strømmen er grønnest, så det er dejligt at høre, når folk er med på bølgen.

Mvh. Loke // Barry

Jeg er super tilfreds med at have…

Jeg er super tilfreds med at have skiftet til Barry! Der er sket utrolig meget nyudvikling det seneste år og der er god kundeservice. Fortsæt det gode arbejde :)

Hej Mark,

1000 tak for din anbefaling! 🙏

Vi knokler uden tvivl videre for at sørge for, at produktet bliver endnu bedre!

Det varmer altid med ros, det sætter vi pris på.

Super billigt

Super billigt. Har sparede flere hundrede kroner per kvartal. Nem app, og så er det mega smart, at man kan overvåge ens forbrug.

5 stjerner herfra.

Hej Hassan,

Det er lækkert at høre, at du har sparet penge ved at skifte til os! 😛

Vi kan ikke love, at dette er tilfældet, hvis man tilmelder sig, men vi ligger under gennemsnittet på markedet på pris og indtjening, så det er slet ikke umuligt.

Moderne og nemt

Det er så moderne og tiltalende, med en nem og overskuelig app og en fantastisk kundeservice! Det nye tiltag med klima kompensation er også bare top notch altså. Jeg vil altid søge dem fremover!

Hej Stina,

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse! 😄

Du rammer hovedet lige på sømmet med det hele - vi går efter at gøre alting så nemt, fair og gennemsigtigt som muligt. Desuden prøver vi at være så tilgængelige som muligt med hjælp fra chatten, hvis man har brug for hjælp.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der er noget.

Mvh. Loke // Barry

Det er en fin måde og få leveret El på

Det er en fin måde at få leveret El er meget overskueligt og ikke noget som der er skjult
Ligesom der er ved andre El leverandøren

Mvh.
Jens C. Johansen

Hej Jens,

1000 tak for din anbefaling! 👏

Vi går efter at være så transparante som muligt, så det er herligt at se, at det også opleves sådan.

Er utrolig glad for Barry

Er utrolig glad for Barry. Meget nemt og overskueligt. De har mine varmeste anbefalinger

Hej Gitte,

Det er skønt at læse! 😍

Det varmer virkelig med alle de anbefalinger!

Mvh. Loke // Barry

Med Barry app'en checker jeg mængden af…

Med Barry app'en checker jeg mængden af grøn energi i procent produceret hverdag i Danmark. Det er spændende og vedkommende. Teamet på Barry har en god kommunikation. Abbonementet er 100 kr. billigere end min tidligere leverandør

Hej Jørgen,

Tak for dit positive review! 🙏

Vi håber, at flere, ligesom dig, begynder at udnytte, når strømmen er grønnest. Hvis forbrugerne viser, at de vil have mere vedvarende energi, så bliver der forhåbentligt produceret mere af dette på længere sigt - vi er i hvert fald optimistiske herinde!

Mvh. Loke // Barry

Miljø bevidst ingen ekstra regninger. Ja tak

Har nu haft barry siden sept. 2019. H a r aldrig fortrudt mit valg. Det selv at styre min elregning. Det sætter virkelig fokus på om det også er nødvendigt at starte opvasker vaskemaskinen på det dyreste tidspunkt i døgnet. Ingen pludselig ekstraregninger.
Jeg anbefaler Barry.
Hvad der er sparet er dobbelt tjent.
samtidig er jeg miljøbevidst. det kan jeg li :-)

Hej Kornelia,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! 😊

Det er ikke sikkert, at det er alverden, men man kan helt sikkert spare en sjat, hvis man planlægger noget af sit tungere forbrug efter døgnets mest gunstige tidspunkter.

Vi foretækker at gøre det på denne måde, da vi med det månedlige abonnement ikke har noget incitament til, at folk skal bruge mere strøm end nødvendigt.

Kan klart anbefale Barry

Kan klart anbefale Barry. De holder hvad de siger og har kun været professionelle over for os. Rigtig godt overblik på app'en og bedste el app på markedet. El prisen er i bund og fuld gennemsigtlighed som de lover. Get Barry

Hej Steffan,

Vi sætter stor pris på din anbefaling! 🎉

Det er ikke alle, der har lige stor tiltro til elselskaberne, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - vi gør vores bedste!

Super kundeservice

Super kundeservice. Super app: Overskuelig og med fokus på det mest relevante.

Hej Ellen,

1000 tak for din anmeldelse! 🙏

Vi sidder klar til at hjælpe alle dage, så sig endelig til, hvis der er det mindste.

Meget tilfreds

Hej Kim,

Tak for din anbefaling! 😊

Vi vil gøre alt for, at den gode oplevelse fortsætter!

Super fedt

Super fedt. Det er BARE fremtiden, og en god og venlig service.

Hej Bo,

Vi håber du får ret! 🤞

Tøv ikke med at hive fat i os, hvis der er noget, som vi kan hjælpe med.

Fantastisk! El på den (overraskende) nemme måde

Fantastisk!! Gør endelig el forståeligt :)

Hej Christian,

Det er super fedt at høre, at det har været nemt! 😍

Elmarkedet kan føles som lidt af en jungle for mange, så vi har gjort en masse for, at det hele bliver så forståeligt som muligt. Det er herligt, når vi hører, at det virker!