Hej Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder. Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service. Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan i... Se mere
barry energy
Hej Barry Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og... Se mere
Rigtig godt produkt hvor alt foregår via app. - ikke flere PBS betalinger osv. Samtidig er det os skønt at kunne følge med i mit daglige forbrug via appen. Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast k... Se mere
Tilmeldte mig hos Barry, og ventede spændt på, at kunne følge forbrug på app. Der var "tekniske problemer", var kunde i 5 måneder uden det nogensinde kom til at virke. Kontaktede kundeservice fler... Se mere
Den smarteste ladeløsning til din elbil - 100% digital og gennemsigtig. barry er en 100% digital el-leverandør, der gør det nemt for dig at få et smartere, billigere og mere klimavenligt strømforbrug til din elbil og derhjemme. Strømmen er den samme, men alt andet har [heldigvis] ændret sig. Slut med lange elregninger, skjulte gebyrer og grønne løfter. Du får strøm til indkøbspris og fuld kontrol, så du kan gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, hver gang du tænder på stikkontakten.
Bragesgade 8b, 2200, København N, Danmark
- hello@barry.energy
- barry.energy/dk
Andre kiggede også på
Best og mest overskuelige el leverandør…
Best og mest overskuelige el leverandør til dato 😢
Øv med øv på
Hej
Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder.
Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service.
Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan ikke følge mit forbrug på samme måde. Kedeligt.
Jeg har i dag den 24/2 modtaget et brev…
Jeg har i dag den 24/2 modtaget et brev om at barry trækker sig fra det danske private elmarked (Findes der Barry erhverv?)
I sørger så for at vi automatisk flyttes til EWII med virkning fra 1/3, vi har altså hele 4 dage til at overveje om det er noget vi vil.
Det er under al kritik at vi som har været kunder længe ikke får den information noget før, ikke engang i Barry app'en var der nogen information.
Manglende refundering
Hej Barry
Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og informerede om dette og bad om refundering af beløbet, men siden reagerer firmaet ikke på mine henvendelser. Kan I hjælpe mig? Jeg har endda foreslået, at Boligens Servicebog installer ladestanderen alligevel.
Problemet er, at jeg ikke hører noget fra firmaet Telefon 5373 8510.
Helge Brunse

Ok jeg vil gerne betale
Ok jeg vil gerne betale. Men nets vil ikke lade mig.... Mangel fuld app

Besvarelse fra barry energy
Ja, øv at man skal overgå til Ewii.
Ja, øv at man skal overgå til Ewii. Dem har jeg oplevet før, og det var ikke særlig godt. Jeg må finde et andet selskab...
Jeg har kun haft Barry en uge. I har en excellent god brugerservice. HELD OG LYKKE TIL JER :)

barry og boligensservicebog
det er jeg ked af.men ringe til boligensservicebog og nu er jeg kunden hos dem med min strøm og box

Barry lukker pr. 1. Marts, så nu kommer besværet
Barry lukker, og derfor 4 stjerner, fordi jeg skal bruge tid på at læse op omkring EWII og alternativer (+ deres API var ustabilt og med lav rate limit, men herre gud).
"Vi går ud af privatmarkedet" - Undskyld mig, laver de andet der kan betale deres løn? Hvor er deres erhvervs-sektion? Det er bare et kringlet ordvalg i håb om at redde nogle rester i et salg.
Anyway, jeg ville ønske jeg kunne finde deres FAQ omkring overgangen til EWII på deres hjemmeside, så det kunne læses fra computeren.
Kontakter EWII mig?
Hvad prisaftale overgår jeg til hos dem og på hvilke vilkår?
Hvem står for faktureringen af denne måned, er det noget de selv opkræver fra Barry?
Kan jeg eksportere mine forbrugsdata fra Barry til Excel eller CSV inden de lukker appen?
Hvordan vil mine fremtidige opkrævninger fra EWII modtages og skal det tilmeldes betalingsservice eller klares det også med kort? SÅ mange spørgsmål!!!
Rettelse med svar på Barry's svar:
Jeg tilstår at jeg vidste at jeg fik dem til at svare ved originalt at give 4 stjerner. Just kidding, tak for alt. 5 Stjerner for jeres produkt. Det bedste var ikke prisen eller appen (som faktisk var ret skod i perioder), men at jeres månedlige faktuering tillod mine forældre at beholde en bedre likviditet på førtidspension og samtidigt kunne de få bedre strømvaner der har sparet dem for tusindvis af kroner hvert år, fordi de har fået incitament til at lære "udskudt start" på deres hårde hvidevarer, og er blevet mere bevidste omkring deres forbrug.

øv!!
øv, barry lukker. Det bedste el selskab jeg har haft. øv igen...

Besvarelse fra barry energy
Super app til købe billig el og have…
Super app til købe billig el og have overblik over sit forbrug på.
Brug rabat kode og spar 200 kr -
#CASPER712

Rigtig godt produkt!
Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast koden #FLEMMING492

Virker fint 😊
Vi har været fint tilfredse med Barry. Du betaler et fast abonnement, men ellers er selve strømmen til indkøbspris. Deres app virker ret godt.
PS: Indtast #HENNING753 ved oprettelsen, så du 200kr i gratis strøm 😁

Besvarelse fra barry energy
Har tidligere været kunde hos Barry
Har tidligere været kunde hos Barry, hvor regninger og alt ifh til pris virkede helt super!! Jeg flyttede desværre mit el til et andet selsskab som jeg er pi**e utilfreds med. Men fik straks sørget for at Barry overtager mit el-netværk efter endt binding!!

Besvarelse fra barry energy
Ingen svar på en mail sendt for 5 dage…
Update:
Efter svar fra Barry her på Trustpilot har jeg tjekket nok engang på deres FaceBook side, min besked er der ikke, sågar efter at have søgt på mit navn, så ergo nogen må jo have slettet den.
Dette skyldes åbenbart bøvl fra FaceBook's side, får jeg nu oplyst.
Nok en Update.
Efter at have fået hul igennem til Barry, har jeg nu fået et mere positivt syn på firmaet, de svarer nu rimelig hurtigt, seriøst og kompetent.
Derfor 4 stjerner og ikke blot 1, som første bedømmelse.
Ingen svar på en mail sendt for 5 dage siden.
Barry Energy fandt dog tid til at slette mit spørgsmål om manglende svar på deres FaceBook side, så det er ikke et spørgsmål om evne, nok nærmere om manglende kundepleje.
Det fremgår af FaceBook siden "Elpriser og Elforbrug - Danmark" at en kunde har ventet 3 uger på svar, en anden 2 måneder på svar om tilbagebetaling af indestående, efter en flytning.
Hvad foregår der hos Barry Energy ?

Besvarelse fra barry energy
God app og strøm til indkøbspris
Vi er super glade for Barry. De har en lækker app, som giver grafisk overblik over forbrug og elpriser. Udover abonnementet er selve strømmen til indkøbspris.

Besvarelse fra barry energy
Glad kunde siden februar 2019.
Glad kunde siden februar 2019.
Super god app der giver rigtig godt overblik over forbrug og fedt at jeg bare selv kan vælge hvordan jeg vil betale. F.eks. en gang om måneden, eller hver gang jeg bruger for x-antal KR.

Fremragende app
Jeg vil give top karakter til Barry det er en virkelig fed måde, at få indblik i sin el jeg bruger. Hvornår er det billigt eller dyrt simpel måde, at betale på. Super service men jeg har valgt og skifte elselskab tll mit gamle elselskab, det lyder måske mærkeligt at jeg så giver topkarakter og har vært glad for det. Men jeg har vært ind og samling mit gamle elselskab og Barry og kunne se der ikke var noget og spare for mig. Jeg bor alene og er ikke hjemme i de billige timere, jeg er hjemme i de dyre timer. Der er sket i år at el er dyrt og det er bestemt ikke Barry skyd det er simpelthen, udbudet der er dyrt. Det er ens for andre el det fandt jeg ud af ved og gå lidt i dybten med mit gamle med, at logge ind og se priser på mine gamle regninger. Jeg føler slev jeg er fornuftigt ved, at slukke alt mit udstyr når jeg ikke er hjemme. Det er kun mit køleskab der er tændt og fryser de to er energi a++ så der er såmænd ikke mere og spare der, så jeg har gjeodet hvad jeg kunne med at spare penge. Lade op i de billige timer med min mobil men det giver ikke meget, at tilpasse ens TV forbrug er ikke lige muligt for mig når jeg er hjemme kl 18:00 eller 19:00 og kan ikke lige se tv på en lille bærbar eller mobil. Så jeg kan se på de to udbyder, at jeg ikke spare noget men jeg har vært super goad for at få et overblik og hvad jeg skal kigge efter på min el. Det har virkelig vært en fornøjelse, at få en mere detaljeret indblik i. Jeg tro at hvis jeg hade familie, med børn ville jeg nok kunne spare en del. Men som alene boende og arbejden i dagtimerne og slukke unødige elektronik så kan jeg ikke gøre så meget mere, jeg har ikke elbil såder er heller ikke noget der der er dyrt. 1020,- er det jeg har givet i gennemsnit udregnet fra begge selskaber jeg giver hver 3 månede da mit gamle elselskab gør det hver 3 månede. Så kan jeg ikke spare mere ind det for mig er det allerede billigt, taget i betragtning hvad min broder giver som har familie. Men når det er sagt så giver jeg kæmpe ros til Barry for en fantastisk app brugervenlig, fantastisk service, hvirtig svar, enkelt app uden at være teknisk anlagte så min mor på 59 år ville kunne finde ud af den. Så alt i alt virkelig en fed måde, at give overblik til sin el. Noget jeg håber vil blive fremtiden for andre store elselskabr bare på hver deres måde, det slal nævnes at for mig har jeg ikke oplevet skjulte gebyrer som nolge næver. Kun dem man skal betale som jeg fandt ud af er ens fra mit gamle elselskab, nu har jeg prøvet og give det en chance så jeg vælger at skifte tilbage. Sider der andre og overvejer, at skifte skal man bestemt ikke være bange for at prøve Barry. Det er virkelig gennemført men måske mærkeligt, at jeg skifter men som nævnt jeg har ikke kunne se forskel men jeg har tilgengæld fået et indblik i mit el og det har virkelig vært en stor hjælp for mig. Så top karakter til Barry ⭐⭐⭐⭐⭐

Besvarelse fra barry energy
Ingen sammenhæng mellem opgivne priser og afregning
Et eksempel fra 1. november 2021:
I Barrys app angives det, at spotprisen på el, da den er højst denne dag, er på 2,14 kr. (samlet pris pr. kWh). Appen angiver mit forbrug denne dag til 4,74 kWh. Jeg forventer derfor prisen vil være maksimalt 2,14*4,74=10,15 kr. Appen opgør dog prisen for denne dag til 11,67 kr. Med det nævnte forbrug giver det en kWh-pris på 11,67/4,74=2,46 kr., en forskel på 32 øre eller 15 procent.
Ovenstående har fået mig til at miste tilliden til produktet og jeg har derfor skiftet elselskab.
- - - - -
Som respons til Barrys svar til ovenstående vil jeg sige, at jeg udmærket et klar over forskellen på den rå elpris og den samlede pris - og at man i app’en kan vælge at få vist den ene eller den anden pris. Den rå makspris var på dagen 70 øre pr. kWh, den samlede makspris 2,14 kr. pr. kWh - og det er naturligvis den sidste, jeg har brugt i mit eksempel. Jeg finder det egentlig lidt underligt, at Barry ikke selv tjekker det, inden man skriver et svar til mig.

Besvarelse fra barry energy
Jeg har egentlig ikke tænkt meget over…
Jeg har egentlig ikke tænkt meget over mit skift til Barry i januar, men efter at have tjekket mine betalinger for året og sammenlignet med sidste år, hvor jeg havde en anden udbyder, kan jeg se, at jeg har sparet +1600 kr.
Deres app er fuldstændig genial og det ser ud til, at de har endnu flere fede features coming up.
Klart anbefalelsesværdigt!