Hej Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder. Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service. Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan i... Se mere
barry energy
Hej Barry Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og... Se mere
Rigtig godt produkt hvor alt foregår via app. - ikke flere PBS betalinger osv. Samtidig er det os skønt at kunne følge med i mit daglige forbrug via appen. Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast k... Se mere
Tilmeldte mig hos Barry, og ventede spændt på, at kunne følge forbrug på app. Der var "tekniske problemer", var kunde i 5 måneder uden det nogensinde kom til at virke. Kontaktede kundeservice fler... Se mere
Den smarteste ladeløsning til din elbil - 100% digital og gennemsigtig. barry er en 100% digital el-leverandør, der gør det nemt for dig at få et smartere, billigere og mere klimavenligt strømforbrug til din elbil og derhjemme. Strømmen er den samme, men alt andet har [heldigvis] ændret sig. Slut med lange elregninger, skjulte gebyrer og grønne løfter. Du får strøm til indkøbspris og fuld kontrol, så du kan gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, hver gang du tænder på stikkontakten.
Bragesgade 8b, 2200, København N, Danmark
- hello@barry.energy
- barry.energy/dk
Andre kiggede også på
Yderst tilfreds med Barry
Yderst tilfreds med Barry, nemt at gennemskue, god service og fedt man kan følge med i hver dag hvad ens forbrug er👍

Besvarelse fra barry energy
Er vild med Barry for der kan jeg bedre…
Er vild med Barry for der kan jeg bedre holde øje med hvad jeg bruger og ik bruger af strøm .

Det virker perfekt fra dag 1
Det virker perfekt fra dag 1
Få fuld kontrol over dit el forbrug...
Ikke flere kryptiske regninger, planlæg dit forbrug når strømmen er billigst
Du er selv herre over hvor meget du kan spare i forhold til fast pris aftale

Besvarelse fra barry energy
Fedt og utroligt overskueligt produkt
Fedt og utroligt overskueligt produkt, ingen skjulte gebyrer.
Hvis man har elbil er der ingen vej uden om berry.

Besvarelse fra barry energy
Skøn app og godt kundeservice
Skøn app og godt kundeservice, dog har jeg valgt at skifte da jeg fandt ud jeg kunne spare en del ved at skifte. Men man får et godt indblik i hvor meget strøm man bruger.

Besvarelse fra barry energy
Uoverskuelig afregning med masse fejl
Jeg har været i Barry siden 7. januar 2021 (2 mdr). Det er desværre ret uoverskueligt afregning.
1. Der oplyses gennemsnitspris vægtes ligeligt forbrug over hele døgnet. I billigtimer om natten bruger man begrænset, så er misvisende.
2. Afregningpris vises pr dag. Når man klikker for detaljer vises flere dages forbrug tilfældigt pr time, hvilket gør det helt umuligt at checke. Det skulle vises pr dag!
3. Afregning pr time betales for nogle timer flere gange når man kigger ekstra efter.
4. "din produktion til nettet" Underligt jeg producerer strøm alle timer i døgnet med solceller. Det er meget underligt med et gennemsnitsproduktion på 56kWh/døgn? Jeg har fået afregning fra vindstød for min januar produktion på 22kWh for hele måneden. (skal jeg betal dobbelt netafgift hvis barry mener jeg sælger og køber samme tilbage på nettet?)
5. Der kom ingen info at jeg var skiftet til Barry som tådte ikraft ca 14 dage efter jeg tilmeldte mig barry, jeg fandt først ud af det 1 mdr efter skiftet da mit tidligere selvskab lavede slutafrejning.
Som følge af alt dette har jeg søgt flytning til andet selvskab omgående og træder nok ikraft pr 1/3.
Hilsen #JAKOB512

Godt selskab
Godt selskab. Flytning til Barry gik fint uden problemer.
Appen virker fint, med tilpassede notifikationer så får man kun de info man har brug for.
Det er sjovt at følge ens forbrug i kroner. Man får nemlig en meddelelse øom hvad forbruget har været dagen før. Kan kun anbefale Barry.

For høje svingende priser
Har igennem en periode nu været kunde hos Barry. Til at starte med var priserne rigtig gode, men desværre fungerer det bare ikke i løbet, i forhold til de faste priser, som man kan få andetsteds - elprisen ender desværre nu det meste af tiden med, at ligge langt over den pris, som andre kan tilbyde os med fast pris. Selvom nogle dage ligger så langt nede at det næsten er gratis, ender vi med at betale mere, end hvad andre kan tilbyde os.

Besvarelse fra barry energy
Eftergav min gæld per kulance
Jeg valgte for nogle år siden at skifte væk fra Barry, da jeg hellere ville have en udbyder uden abonnementsbetaling. Fik for nogle dage siden en e-mail om, at jeg i sin tid ikke havde betalt min slutopgørelse, og at dette på beklageligvis først var blevet opdaget nu. Efter en forespørgsel indvilgede serviceholdet i at eftergive min gæld per kulance. Mange tak!

Rigtig fint koncept. Men ca 50% dyrere end andre udbydere
Jeg synes at konceptet er rigtig fint. App'en giver alle mulige oversigter. Og så er jeg imponeret over at det ikke tog lang tid at rette en fejl jeg fandt i App'en omkring beregning af gennemsnit. Men... Der er desværre et men! Det ser ud til at vores omkostning til el er steget med 50%! Bevares - prisen på selve strømmen er jo ikke særlig høj. Men i de timer hvor vores forbrug er størst (7-20), er prisen ofte 50% højere end en fastprisaftale.
Hvordan skal man rate et rigtig godt produkt, der for tiden er temmelig meget dyrere end andre produkter på markedet? Strømmen er jo præcis den samme uanset udbyder.
Her er min dom:
*****5 stjerner for App og kundeservice
* 1 stjerne for pris (Oktober 20 til Januar 21)
Om et halvt år (eller næste måned) kan prisen jo være helt anderledes. Derfor er det vigtigt for mig at understrege at denne bedømmelse sker på baggrund af forbrug i perioden okt 20 til jan 21.
———————————————-
Svar til Barry
Når en fastprisaftale uden abonnement kan fås for 40-45øre/kWt hos konkurrenter og Barry forlanger mellem 60-291 øre/kWt i øjeblikket, så er det vel svært at være helt tilfreds som kunde. Den udmærkede app viser jo prisen. Så fordyrelsen har ikke noget at gøre med mit forbrug, blot en tør konstatering af en ret stor prisforskel. Må indrømme jeg blev helt paf da jeg opdagede at have betalt 2,91kr for en kWt på et tidspunkt PLUS alle afgifterne. Den opdagelse gør at 3 stjerner er blevet til 2.
Hvis Barry ikke tjener penge på strømmen i sælger videre, hvad tjener Barry så penge på?

Super kunde-oplevelse
At skifte til Barry var super let. Kundeservice svarer hurtigt og personligt. App'en giver super indsigt i vores strøm-forbrug. :-)
Intet negativt herfra... :-)

Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. God app. Gode push beskeder om strømmens pris og hvor klimavenlig den er.
4/5 fordi jeg ikke har været kunde i mere end 29 dage, og afventer hvordan fakturering og kundeservice er.

Superfin oversigt over forbruget
Superfin oversigt over forbruget, samt planlægning af opladning for dem der har elbil :-) Også rart at slippe af med 3 måneders á conto betalinger.
Dog ville det være en stor forbedring at kunne se totalpriserne inkl transport osv i stedet for kun strømprisen..

Besvarelse fra barry energy
Jeg er vild med gennemsigtigheden ved…
Jeg er vild med gennemsigtigheden ved Barry.
Jeg synes det er rart og giver en tryghed i kroppen at kunne se hver dag hvad jeg har brugt på el og hvornår på døgnet el priserne er billigst. Så jeg på den måde selv har styring over mit el forbrug.
Jeg kan klart anbefale Barry til andre.

Besvarelse fra barry energy
Jeg er meget godt tilfreds ikke noget…
Jeg er meget godt tilfreds ikke noget at tilføje god jul

Besvarelse fra barry energy
Fint med appen og gennemsigtigheden med…
Fint med appen og gennemsigtigheden med priser osv. Jeg er ikke helt sikker på om Barry er billigt... Det vil tiden vise.