Hej Jeg er virkelig ked af at I stopper med at betjene privatkunder. Det bedste el selskab jeg har haft, overskuelig app og service. Er flyttet til ewii og deres system er nede, ingen app og kan i... Se mere
barry energy
Hej Barry Jeg købte den 13 januar 2022 en Barry ladestander gennem firmaet Boligens Servicebog (ordre nr 699) og jeg betalte kr 9995 for stander plus installation. Imidlertid fortrød jeg købet og... Se mere
Rigtig godt produkt hvor alt foregår via app. - ikke flere PBS betalinger osv. Samtidig er det os skønt at kunne følge med i mit daglige forbrug via appen. Få 200kr i rabat ved tilmelding, Indtast k... Se mere
Tilmeldte mig hos Barry, og ventede spændt på, at kunne følge forbrug på app. Der var "tekniske problemer", var kunde i 5 måneder uden det nogensinde kom til at virke. Kontaktede kundeservice fler... Se mere
Den smarteste ladeløsning til din elbil - 100% digital og gennemsigtig. barry er en 100% digital el-leverandør, der gør det nemt for dig at få et smartere, billigere og mere klimavenligt strømforbrug til din elbil og derhjemme. Strømmen er den samme, men alt andet har [heldigvis] ændret sig. Slut med lange elregninger, skjulte gebyrer og grønne løfter. Du får strøm til indkøbspris og fuld kontrol, så du kan gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, hver gang du tænder på stikkontakten.
Bragesgade 8b, 2200, København N, Danmark
- hello@barry.energy
- barry.energy/dk
Andre kiggede også på

Skønt firma
Skønt firma! Er meget tilfreds med at være kunde i dette firma.
Deres kundeservice er rigtig god, på trods af det kun er på skrift. Men det hjælper vel med st holde omkostninger nede og derved prisen 🙂
Deres app fungerer også upåklageligt, og ser frem til flere features. Og en meget overskuelig elregning!
Ville give flere stjerners, hvis det var muligt, og kan overhovedet ikke relatere til de negative anmeldelser!

Besvarelse fra barry energy
jeg har haft Barry i 1½ måned og har…
jeg har haft Barry i 1½ måned og har kun positiv at skrive jeg havde før Velkommen hvor ens regning steg hver gang selvom man brugt nogenlunde det samme strøm forbrug dvs 650 pr måned nu kan man ånde lettet op og følge med i deres super gode app - i 20 dage er regningen cirka 250 kr og de sidste 10 må den så være 125 kr dvs 375 kr det er da en besparelse og rent vin win - nemt og bekvemt strøm selskab .....prøv dem du vil ikke blive skuffet

Besvarelse fra barry energy
Virkede smart og gennemskueligt...MEN....
Virkede smart og gennemskueligt...
MEN - Appen virker stort set aldrig. Man for periodiske notifikationer om sit forbrug. Afregning bliver stoppet i tide og utide, men dråben der fik det hele til at flyde over, var at lige pludselig havde de "glemt", at opkræve diverse gebyrer, så der var en ekstra regning på ca 3000kr. Få styr på jeres sager og gennemskuelighed, så kan det være jeg vender tilbage. For ideen er god nok, hvis den ikke bliver behandlet af amatører. Og Loke fra Barry (som har fået lortejobbet på at svare TP anmeldelser), du behøver ikke at svarer på denne. I har ikke styr på det, så brugjeres energy på det istedet....

Besvarelse fra barry energy
Jeg er lige skiftet til Barry og jeg…
Jeg er lige skiftet til Barry og jeg synes det fedt med de daglige opdateringer. Jeg plejede at betale ca 350,- pr månede fra Aura. Nu må vi se hvad jeg ender på i Barry. Det fede ved barry er også at der ikke er binding så man kan altid skifte igen

Besvarelse fra barry energy
Billigt hvis du har elbil!
Jeg skiftede til Barry ifb. med ar jeg købte el-bil. Flere fora på nettet anbefalede mig Barry, da jeg reelt kun betaler 29 kr. om måneden i abonnent. Alt strøm købes til indkøbspris + afgift og transport. Havde andet elselskab før med fast pris på 20 øre pr. KWh som gav mig en samlet pris på 1,75 pr kWh. Her efter jeg har været kunde i ca 12 dage, er min pris nede på 1,67 pr kWh. incl. abonnement. Jeg lader og vasker tøj om natten, hvor elpriserne typisk er lavest. Elsker at produktet er bagudbetalt hver måned efter forbrug, fremfor de fleste elselskaber betales 3 måneder forud for forbrug der skal gættes til.
Overblikket i appen er fantastisk. Mit forbrug svinger meget, grundet elbil, og kan godt lide at vide dag for dag hvad jeg bruger i strøm. (Bor vest for Storebælt) 7-10 øre i besparelse pr. kWh lyder ikke af meget, men bliver ca til 1.000-1.200 om året for mig, med er forbrug på 1.000-1.400 kWh månedligt.

Besvarelse fra barry energy
Rigtig fed oplevelse efter de har…
Rigtig fed oplevelse efter de har opdateret appen virker den bare endnu bedre er super glad for at have skiftet det fungere bare

Besvarelse fra barry energy
Konceptet er helt fint - men meget dyrere
Man skal være opmærksom på, at Barrys koncept er, at man bruger appen aktivt til at lægge sit forbrug uden for døgnets travle timer. Dvs. at Barry flexafregner dit forbrug time for time, dvs. prisen er meget høj i døgnets travleste timer, og meget billig fx om natten.
Derfor skal man også være opmærksom på bagsiden af medaljen: Hvis man ikke omlægger sit forbrug, så er flexafregning langt dyrere end traditionel afregning. Faktisk er den gns. pris pr. kWh måned-for-måned hver måned 29–34% dyrere ved Barry sammenlignet med mit gamle elselskab, målt over den samme periode sidste år.
Konceptet er helt fint, jeg har dog blot måttet erkende, at så meget interesserer el mig ikke. Egentlig vil jeg bare gerne modtage en månedlig afregning og så er det dét. Ideen med at man bliver trukket med mikrotransaktioner virker tiltalende i første omgang, men i virkeligheden er det vildt uoverskueligt, hvad man rent faktisk betaler i sidste ende. Det er måske også meningen, for jeg måtte bede om en almindelig faktura fra deres support, før jeg kunne beregne det, som faktisk er allervigtigst: gns. kWh-pris. Jeg er derfor skiftet væk igen.

Barry app'en og afregning
Barry app'en, samt afregning har ikke virket i 14 dage. Påstår at man har sendt et nyhedsbrev ud om at afregningen er midligertidig stoppet.

Besvarelse fra barry energy
OK men mangler væsentlige features
Appen fungerer fint! Jeg har dog nogle ønsker:
- At priserne i appen inkluderer afgifter, så det er den reelle pris jeg kan se.
- At jeg kunne få tilsendt en oversigt, som inkluderer afgifterne - på månedsbasis.
- At Barry også stod for oversigt og tilbagebetaling af min elproduktion fra solceller
- Nok mest irriterende: At betaling aaaltid er på dankort, på vilkårlige dage (afhængig af hvor meget jeg har brugt i perioden). Jeg ville ønske den var bagudbetalt og/eller at den kom på betalingsservice, så man kunne se den i sit budget.

Jeg har nu haft Barry i 10 måneder
Jeg har nu haft Barry i 10 måneder, og kunne ikke være mere tilfreds! Et konge koncept, og virkelig god kundeservice. Det er også fedt at man kan kompencere for CO2-udledninger, samt holde oversigt over både priser og forbrug fra dag til dag.
Virkelig et godt startup, som jeg vil fortsette med at støtte :)

Besvarelse fra barry energy
Har sendt et brev til mig 8 måneder…
Har sendt et brev til mig 8 måneder Efter jeg har købt ny lejlighed om at de overtager leveringen af el da den tidligere ejer havde dem og de giver mig 5 dage til at kontakte dem eller flytter din min strøm.
De har på ingen måde accept til dette og det strider mod markedsføringsloven. Så hold jer fra det ulovlige firma

Besvarelse fra barry energy
Det er imod trustpilots regler at poste…
Det er imod trustpilots regler at poste rabatkoder hvor man selv tjener penge på det.. tror jeg kommer til at holde mig fra barry
Var 2sec for at bestille men ikke mere

Besvarelse fra barry energy
Billigt og bedste app til overskue dit…
Billigt og bedste app til overskue dit forbrug. Vi har 3 ejendomme tilknyttet Barry og er meget tilfredse.

Besvarelse fra barry energy
Har kun lovprisende ord til Barry
Har kun lovprisende ord til Barry, og ikke mindst til Jack i chatten, for at have tålmodhed af guld med mig og alle mine spørgsmål omkring tank op, der ikke lige havde trukket selv. 🙂🙂
Overskuelig og nem side, for selv mig der er en dør til den slags.
Fandt bla en strømsluger, som nu kun bliver tændt når vi er her, og ikke tændt 24 timer i døgnet. En aircondition. 🙂🙂
Så jeg kan kun varmt anbefale Barry 🙂🙂

Smart, Nemt og billigt 👍
Skiftede til barry da vi fik elbil fedt at kunne følge strømforbrug og ikke mindst pris via app som er super nem at bruge.
Kan klart anbefales 👍

Barry har styr på det!
**UPDATE** 16/01/21 - Har nu brugt Barry i mere end 15 måneder, og jeg har IKKE FORTRUDT det lige siden❗❗ 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
-----------------------------------------------
Har nu brugt Barry’s EL services siden 01/August, og kan virkelig godt lide App’en som giver mig et nemt overblik af EL priser samt mit specifikke daglige forbrug af både i KWH og i KR.
Kan især godt lide de notifikationer der dukker op, som giver god information om hvornår EL’en er billigst/dyrest på døgnet - Det er ret gennemtænkt, og ret fedt at vide hvad mit gennemsnitlige forbrug hedder pr måned, og hvad jeg præcist betaler for inkl skatter, afgifter mm. Jeg har omsider 100% styr på mit El-forbrug, med hjælp af Barry! 💪🏽💡💯

Besvarelse fra barry energy
Svarer ikke på henvendelser og trækker…
Svarer ikke på henvendelser og trækker penge selvom jeg har foretaget indsigelse mod betalingen. Sender en slutafregning næsten 5 måneder efter vi skiftede elselskab og har slet ikke trukket aconto eller gjort de ting som blev aftalt.
Svar:
Hele problemet er at i på forhånd reklamerer og lokker med et el produkt og en APP, som slet ikke fungerer overfor kunder som os.
Den information kommer først EFTER man er skiftet og det viser sig ovenikøbet at man får et langt ringere produkt end det man havde i forvejen. Det er irriterende og spild af folks tid at i ikke kan finde ud af at informere korrekt helt fra starten.
Og ja, i skrev at vores måler var ældre dato, men igen så skete det EFTER vi var skiftet. I skrev også ordret at i ville trække aconto estimeret på tidligere forbrug, men det skete heller ikke.
El forbruget i appen blev først tilgængeligt på samme tidspunkt som slutafregningen blev sendt, som pludselig kom ud af det blå, altså 5 måneder efter vi var skiftet.

Besvarelse fra barry energy
Berry appen har været med at vi nu…
Berry appen har været med at vi nu spare 1800 kr i el om mdr. Vores el forbrug har været højt længe og jeg har ikke kunnet forstå det. Da vi så fik Berry appen go fandt ud af at vores forbrug faktisk lå mellem 35 - 42 kr. i døgnet fik jeg lidt af et chok. Jeg undrede mig over det længe og ca. 14 dage efter vi havde fået Berry så fortalte jeg det til min mand igen at jeg synes det var underligt at vi bruget så meget i strøm i døgnet. 5 min efter kom min mand ind og sagde at han nu havde slukket for varmeblæseren i værkstedet. 2 dage senere kom beskeden fra appen - 10 kr. i forbrug på et døgn - JUHUUU sikke en forskel og sådan har det faktisk være siden - Fra at bruge ca. 600 kr i ugen i forbrug er det nu 600 kr. om mdr. i forbrug - Så havde det ikke været for at vi bruget denne app til at tjekke vores el forbrug - så brugte den dumme varmepumpe stadigvæk vores penge til el.

Besvarelse fra barry energy
Meget spændende og interessant koncept…
Meget spændende og interessant koncept - men jeg har desværre været nød til at annullere min tilmelding, da man *ikke* kan betale med Dankort (uden Visa/MasterCard), Mobilepay eller PBS hos Barry. Det skal man lige være opmærksom på inden man tilmelder sig.