Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Skønhedssalon
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
- Laser-hårfjerning
- Hudplejeklinik
- Fjernelse af tatoveringer
Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.
Henningsens Allé 8, 2900 , Hellerup, Danmark
- +45 31 55 50 65
- info@avenique.dk
- avenique.dk
De bedste og mest professionelle…
De bedste og mest professionelle behandlere til dato.
Jeg stødte første gang på Avenique tilbage i 2019 hvor jeg på begyndte min laser behandling, da jeg desværre fået hårvækst i ansigtet efter graviditet. Var så skamfuld ved første behandling, men Dilan fik mig hurtigt til smide skammen, dejligt med en behandler som måde gør sit arbejde godt samtideligt med de går op i sine kunders velbefindende! Efter følge har jeg også fået tatovering fjernelse og det utrolig hvad bare to behandlinger har mindsket tatoveringen en del!
Idag er jeg næsten fri fra hormonelt hårvækst og skammen er forlængst aftaget samt en tatovering fattigere!
Oplever man hårvækst som man psysisk har det skidt med er Avenique stedet, da du vil gå der fra hver gang med 50% selvtillid rigere samt fri fra uønsket hårvækst!
Absolut bedste behandlere i Danmark!
Absolut bedste behandlere i Danmark! Jeg har gået hos Dilan siden de startede op og jeg er SÅ tilfreds og HÅRFRI!
Jeg anbefaler dem til alle jeg snakker med om det og flere af mine veninder er begyndt hos Avenique sidenhen efter dårlige resultater fra andre klinikker.
Jeg anbefaler dem altid!
Dejligt sted og super god behandling
KAN ANBEFALDES!😍
KAN ANBEFALDES!😍
Har fået nogle behandlinger efterhånden, og det har altid resulteret godt! Super skønt personale og det er altid en fornøjelse!✨
Kan varmt anbefale Avenique
Kan varmt anbefale Avenique, hvis man overvejer at få foretaget laserbehandling. Man mødes altid med smil og overskud, samt forståelse for den enkelte. Jeg er glad for resultaterne, og er ligeledes bekendt med andre kunder, som også er særdeles tilfredse med Avenique og resultaterne af laserbehandlingen.
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds
Jeg har været på klink Avenique flere gange og fået foretaget forskellige behandlinger, og har været fuldt ud tilfreds alle gangene. De er enormt professionelle og imødekommende, og jeg er rigtig glad for mine resultater. Kan kun anbefale dem.
10/10
Hvis du søger en behagelig og professionel laser-oplevelse, så kan jeg klart anbefale Avenique!👌
Kan klart anbefales!
Jeg har gået hos Avenique siden foråret og jeg er så tilfreds med resultaterne indtil videre! Derudover er pigerne er altid så søde!
Jeg har allerede anbefalet Avenique til flere, som også er startet i laserbehandling der :-D
Virkelig god oplevelse og resultater
Jeg har ikke en finger at sætte på min behandling ved Avenique! Man bliver altid mødt med sådan en behagelig stemning og imødekommenhed og kæmpe stor professionalisme. Jeg er så glad for de resultater, jeg har fået og har anbefalet det til alle, jeg kommet i nærheden af.
Vil anbefale Avenique til alle, der overvejer det til laserbehandling.
Jeg har gået hos Amani i mange år efterhånden, og jeg er så glad for det. Laserbehandlingen er den helt rigtige for mig, der døjer med hudirritation ved barbering og så er Amani jo også bare skøn. Jeg er fortsat kunde hos Avenique og har ingen planer om at ændre på dette forløbigt. Altid lækkert at komme og der er stort fokus på velvære, når man er der.
Jeg har fået laserbehandling hos…
Jeg har fået laserbehandling hos Aveniqué, og har efterfølgende anbefalet det til alle jeg kender!
Behandlingen virker og personalet er simpelthen så professionelle og skaber en dejlig af afslappet stemning hver gang.
Jeg er SÅ glad for, at jeg har valgt Aveniqué.
God og behagelig service
Altid rare og god service. Jeg har fået laser behandlinger og det har bare virket super godt. Jeg er så glad for resultatet!
Laser behandling
Jeg har været til tre laser behandling hos Avenique for og få fjernet min tatovering, personalet er virklige imødekommende og professionelle fra start til slutningen af behandlingen!
Klinikken er virklige renligt og super flot, hvor man jeg som kunde kan føle mig tryg i omgivelserne, og vide at mine behov kommer først til en god pris.
Kan klart anbefale Avenique specielt hvis du har en tatovering du ønsker og få fjernet eller til laser behandling for uønsket hår mm.
Har været igennem et andet laser…
Har været igennem et andet laser hårfjerningsforløb et andet sted og var skeptisk. Men jeg har blot været hos dem 2 gange og der er kæmpe effekt kontra det andet sted med 12 behandlinger og det har været en rigtig behagelig oplevelse, de er utrolig søde og nede på jorden og priserne er rimelige. Rigtig god oplevelse
BEDSTE LASERKLINIK 😍😍
Jeg har været kunde hos Avenique i 3 år, og kan varmt anbefale det til enhver der kæmper med uønsket hår. Jeg har takket være Avenique mødt den bedste laserbehandler, Amani, som virkelig har gjordt mit liv nemmere og er nu snart helt glat og fri for hår
Skønt personale og gode behandlinger
Super glad for dem, har snart gået der i 3 år :-)
Rigtig gode laserbehandlinger
Jeg har nu fået tre laser behandlinger hos Avénique, og er foreløbigt meget glad for resultaterne! Jeg har gået hos Sarah, som altid er utrolig sød og snaksagelig. Klart en stor anbefaling værd!
Anbefalder Avenique
Har været der 11 gange for hår laser fjernelse. Kan varmt anbefalde det! De er super dygtige og venlige 🫶🏻
Rigtig godt sted
Rigtig godt sted, super søde og profesionelle.
Jeg kan varmt anbefale Avenique!
Jeg kan varmt anbefale Avenique!
Super søde og professionelt personale:) bliver altid modtaget med et smil og god service.
Føler mig i så trygge hænder under mine laserbehandlinger ! :)