Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Skønhedssalon
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
- Laser-hårfjerning
- Hudplejeklinik
- Fjernelse af tatoveringer
Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.
Henningsens Allé 8, 2900 , Hellerup, Danmark
- +45 31 55 50 65
- info@avenique.dk
- avenique.dk
Super rart sted at komme
Super rart sted at komme. Altid smilende og venlige, der udover er de super dygtige til deres job.
Altid professionel behandling i lækre…
Altid professionel behandling i lækre og behagelige rammer. Er så glad for mine resultater!
Super søde behandlere
Super søde behandlere.
Man føler sig tryg og velkommen i klinikken.
De får mine varmeste anbefalinger
De får mine varmeste anbefalinger. Dette på grund på deres omhyggelighed, viden, imødekommenhed og professionalisme. De tager sig tid til dig, og svarer på spørgsmål. Jeg føler mig i meget gode hænder.
Fuld tilfredshed med behandling
Fuld tilfredshed med behandling.
Rigtige søde personale og det færdige resultat er meget tilfredstillende. Helt klart en klinik jeg vil anbefale. 👍🏽
Anbefaler til alle
Jeg har fået laserbehandlinger fra Avenique i mange år, fra da de var placeret i Herlev til Østerbro og nu i Hellerup. Der er altid god service og søde medarbejdere! Jeg har anbefalet det til mange veninder som nu også går hos Avenique!
Varm anbefaling 🙌🏻
Jeg er i gang med et laserforløb. Super venlige og professionelle medarbejdere! Mine resultater er hurtigere end jeg havde forventet. Jeg fortryder jeg ikke gik i gang noget før 😊 Så varm anbefaling herfra!
Yndlingsklinik uden tvivl
Yndlingsklinik uden tvivl! 🥰
Altid i gode hænder, man føler sig velkommen og tryg - og altid med perfekte resultater 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra ❤️
Top professionelt
Ikke smertefrit, men Natja er super god til at holde pauser undervejs. Resultatet er det hele værd.
Jeg har kun været fuld tilfreds med mit forløb hos Avenque - Natja
Virkelig sød personale
Virkelig sød personale, med en effektiv laserbehandling ☺️
- tak for det💜
Permanent hårfjerning med laser 👏🏻
Altid tilfreds med den super profesionelle (og personlige) behandling jeg får hos Avenique! Klar anbefaling herfra :)
Alle penge værd
Altid glad, venligt og professionelt personale.
Afslappende og hyggelig atmosfære.
Resultatet af behandlingen er bedre og hurtigere end forventet.
Jeg vil helt klart anbefale dem:)
Jeg er i gang med et laserforløb og…
Jeg er i gang med et laserforløb og bliver altid mødt med et kæmpe smil, højt serviceniveau og stor professionalisme. Jeg er blevet grundigt vejledt og har haft rigtig gode resultater. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke gik igang noget tidligere.
Bedste klinik
Min oplevelse af Avenique er utrolig positiv. Jeg har lavet laser behandling, full krop og er 100% tilfreds med resultat.
Klinikken er ren hvilket jeg lægger stor vægt på. Jeg elsker personalet, de er gode og snakke med og yder altid ekstra, der hvor der behov.
Det er en oplevelse af velvære og værdsættelse at få behandling hos Avenique.
Altid med et godt resultat
Altid med et godt resultat. Har gået hos Amani og har altid været mega tilfreds! Har sendt mange hendes vej, pga. det gode resultat og alle har været så tilfredse!
5/5 😍
Så professionelt sted! Elsker behandleren Natja, så sød og snaksaglig, og er så god til at få en til at føle sig tilpas 😍😍😍😍
Intet mindre end fantastisk
Når man træder ind ad døren til Avenique bliver man altid mødt af smil og imødekommende personale. Og en atmosfære som indbyder til selvforkælelse på højt plan.
Jeg har fulgt avenique selvom de har måtte rykke lokation af den simple årsag at deres laser behandling VIRKER!!
Dilan er den bedste behandler man kan ønske sig. Hun er SÅ jordnær, professionel, ærlig og realistisk ift behandlingsresultater og ikke mindst så skønt et menneske.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Avenique
Har gennem en årrække fået laser hos…
Har gennem en årrække fået laser hos denne klinik. Er yderst tilfreds med resultatet og priserne… man kan altid regne med at få god service hos avenique.. derfor kommer jeg igen og igen:)
Stor anbefaling herfra ⭐️
Stor anbefaling herfra. Sarah er supersød og dygtig
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har været igennem en række laserbehandlinger hos Sarah og er næsten helt hårfri nu. Det har været den bedste beslutning længe. Gode priser, dejligt personale og fantastiske resultater!