1. Fjernelse af tatoveringer
  2. Skønhedssalon
  3. Tatovør

Professionel Tattoo Fjernelse Vi er en professionel klinik i hjertet af Horsens. Vores kerneværdier er, tillid til behandlingen, behandleren, kvalitetsikring, samt den bedste kundeservice. Alle behandlinger bliver udført af udannet personale.

3,8

God

Svarer typisk inden for 24 timer

De bedste anbefalinger 🤩

Jeg giver “Momwasright” mine bedste anbefalinger.
Meget professionelt miljø men stadig en hyggelig uformel tone. Der var mulighed for at få svar på alle mine spørgsmål og mulighed for pause, hvis der var brug for det i behandlingen.
Jeg har allerede booket tid til 2. behandling, og vil klart anbefale “Momwasright” til venner og familie.

11. februar 2026

Useriøst

Havde tid i horsens, kommer en times kørsel væk fra. Kommer ind og de griner af mig og siger, at ham der skulle lase mig, var ikke dukket op og havde ikke gjort det længe. Hvad med at informere jeres kunder? Fuldstændig til grin, useriøst og ualmindelig dårlig service.

14. oktober 2025
Mom Was Right-logo

Besvarelse fra Mom Was Right

OPDATERET:
Kære Henriette
Vi kan se ud fra tidligere anmeldelser du har lavet af virksomheder her på Trustpilot, at dit navn er Henriette.
Vi har ikke haft nogen ved navn Henriette i vores bookingsystem den 14. oktober, eller i dagene omkring, så kan du være mere specifik?

Kære anonyme
Det lyder som en virkelig ærgerlig oplevelse.
Hvilket tidspunkt, den 14. oktober 2025 havde du?

Vi vil selvfølgelig gerne kompensere for brændstof, samt tilbyde dig de første/næste 2 behandlinger uden beregning, skulle du have mod på at komme forbi igen.

Vi har rokeret rundt i personalet siden oktober - det er nu den samme person der behandler med laser, hver eneste gang.
Stabil, professionel og virkelig rar.

Tak for en dejlig andengangs session

Tak for en dejlig andengangs session hvor jeg begynder at kunne se min tatovering er ved at være væk. Virkelig sød og imødekommende mand som er meget professionel og virkelig god kundeerfaring. Kan kun anbefale det herfra 🤩

24. januar 2026

Havde i dag min første session ved…

Havde i dag min første session ved Sonni- en yderst dedikeret og passioneret indehaver,med god humor og ikke mindst professionelt udført arbejde. Der er ingen tvivl om at det er her jeg får fuldført mit projekt. Der er kun ros,fantastisk service og god anmeldelse herfra🙏

13. januar 2026

Uprofessionelt, snyd og dårlig service!

Jeg var startet i et længerevarende forløb for at få fjernet en tattoo. Inden påbegyndelse får jeg at vide, at den kræver 5-10 behandlinger. Jeg nåede 7-8 behandlinger uden den helt store effekt. Hos Mom was Right blev jeg behandlet med 6 ugers interval.

Nu er jeg startet op i Aarhus, hvor de er meget mere professionelle. De anbefaler 8-10 uger mellem hver behandling, da huden også skal hele. De vil aldrig råde kunderne til 6 ugers interval mellem behandlerne, da dette er penge ud af vinduet, og man tydeligt ikke mærker nogen effekt!
Jeg gik der i et års tid, og fra start til slut skulle jeg betale med kontanter, da jeg både på skrift og verbalt fik at vide, de var ved at overgå til et nyt system…
Som gammel butiksekspedient, kan dette slet ikke tage et år!

Ergo er jeg blevet snydt, for at smide flere penge i deres biks, og er landet et sted i Århus, hvor de er meget mere profesionelle, tænker på kundens bedste mulighed og ikke egen fortjeneste.

Hvis jeg kunne, ville jeg give dem 0 stjerner. Ingen anbefaling herfra!

3. april 2025

Låst dør.

Har booket tid, men kommer til en låst dør.
Et tlf nr som ikke længere er i brug, og det andet nummer vi fandt bliver ikke besvaret.

Fik påmindelse på både sms og mail og aftalen i dag.

29. august 2024

Dybt uprofessionel og ikke behagelig…

Oplevet en noget uprofessionel og ikke behagelig mandlig ejer af tattoo lasings delen. Som ikke kommunikere og møder kunden med respekt, omkring spørgsmål samt konstruktiv feedback på forbedringer, men istedet giver kunden skyld at berette deres fejl og stille spm. Under alt kritik, der ikke bærer præg på serviceminded og god behandling til kunderne, som opleves arrogant og kostbart, mangel på respekt af mennesket de møder. Sætter aldrig mine ben der igen!

6. december 2023

Jeg vil give Anne de bedste og varmeste…

Jeg vil give Anne de bedste og varmeste anbefalinger, hvis man have laser fjernet sine tattooveringer.
Jeg startede ud med 3 store mørke tattooveringer, jeg ikke havde troet kunne fjernes helt. Nu efter ca. 10 behandlinger er de væk, og det bedste ved det, er at huden udskiller farven gradvist efter man får en behandling, så jeg har kunne følge med i forsvindingsprocessen.
Fra start til slut i min tattoofjernelse, har jeg fået den bedst tænkelige service, og jeg har følt mig i fuldstændig trygge hænder hos Anne.
Det er helt utroligt at mine sorte tattooveringer nu er væk, uden nogen som helst form for ar eller mærker.
Jeg er ovenud glad for resultatet og kan varmt anbefale Momwasright til alle

1. august 2022

Jeg er enormt glad for at jeg har…

Jeg er enormt glad for at jeg har startet mit forløb op hos Momwasright. Anne, der er ejer, er super sød og jeg føler mig hele tiden i trygge hænder. Alt foregår professionelt og Anne har mange års erfaring. Jeg er selv igang med at få fjernet flere tatoveringer og to af dem er allerede væk.

27. september 2022