Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Skønhedssalon
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
- Laser-hårfjerning
- Hudplejeklinik
- Fjernelse af tatoveringer
Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.
Henningsens Allé 8, 2900 , Hellerup, Danmark
- +45 31 55 50 65
- info@avenique.dk
- avenique.dk
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har gået hos Avenique klinik siden de startede op i sin tid i Herlev og har aldrig været mere tilfreds. Holdte pause et stykke tid da jeg blev gravid og fødte og i mellemtiden har jeg stadig ikke oplevet mere end 10% hår vokse ud igen. Kommer stærkt tilbage igen!

Besvarelse fra Avenique
Virkelig godt behandlingssted
Virkelig godt behandlingssted! Behandlerene er meget venlige. Det kan varmt anbefales:)

Besvarelse fra Avenique
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Personalet er så professionelle og hjælpsomme. De er altid klar hvis man har nogle spørgsmål. Deres maskiner er så effektive. Jeg er ikke i tvivl om at de er de bedste på markedet. Avenique får mine varmeste anbefalinger!
Altid god service og man føler sig tryg…
Altid god service og man føler sig tryg og velkommen.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling! Jeg får laser hårfjerning og der er altid god og professionel vejledning. Der er styr på tingene og man føler sig meget tryg!
Derudover er det en super hyggelig og flot klinik.
Jeg altid tilfreds med mine…
Jeg altid tilfreds med mine behandlinger! Altid god service
Der er fantastisk god stemning i hele…
Der er fantastisk god stemning i hele klinikken. Kompetente ansatte med god viden om deres fokusområde, sans for detaljer og ikke mindst knald gode resultater 🫶🏽. Kæmpe anbefaling!
Klar anbefaling af avenique
Jeg kan klart anbefale avenique. Meget behageligt personale og hurtige effektive behandlinger. Har fået laser det sidste år hos avenique og er meget glad for resultatet.
Rigtig god oplevelse hos Avenique!
Rigtig god oplevelse hos Avenique!
Jeg har fået min første laser behandling hos Avenique. Klinikken er rigtig pæn og det er meget behageligt at være der med søde behandlere. Allerede efter første behandling kan jeg se en tydelig reduktion af hårvækst i armhulerne. Jeg glæder mig allerede til næste behandling og so far kan Avenique klart anbefales :-)
Meget profesionelle og altid…
Meget profesionelle og altid imødekommende. Jeg er meget glad for at gå der og ikke mindst mine resultater.
Rigtig god oplevelse hos Avenique
Rigtig god oplevelse hos Avenique. Meget sødt personale, der har styr på tingene. Jeg får laserbehandling, og kunne efter første gang allerede se en forskel.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse!
Hos Avenique er de altid imødekommende, venlige og professionelle.
Det kan klart anbefales :-)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse!
De er imødekommende og giver rigtig god service. Vil helt klart anbefalede det til andre!
Verdens bedste klinik
Verdens bedste klinik
Jeg har været kunde hos Avénique i flere år og er yderst glad og tilfreds, med både det professionelle personale, samt med de behandlinger jeg har fået. Det er altid en fornøjelse at være på klinikken og jeg kan varmt anbefale Avénique for alle slags behandlinger.
Har altid været godt :)
Har altid været godt, men er lidt bedre nu :)
Søde menneske, og gode behandlinger.
Det nye sted i Hellerup ligger perfekt for både ankomst med to og med gode parkeringsmuligheder
Kan varmt anbefale Avenique
Kan varmt anbefale Avenique!
Hurtige og effektive resultater samt yderst professionelt og imødekommende personale. Amarni er dygtig og kompetent og man føler sig tryg fra start til slut i behandlingen. Jeg nyder godt af mine resultater fra behandlingen hver dag i min dagligdag.
En varm anbefaling fra mig
En varm anbefaling fra mig. Jeg havde en rigtig god oplevelse allerede fra jeg ankom til klinikken. Hos Aveniqe er de meget professionelle, søde og servicemindede - både når man er til behandling og når man ringer/skriver for hjælp og vejledning.
Sidst men ikke mindst, kan man se resultater allerede efter en enkelt laser behandling. Jeg glæder mig til flere behandlinger - og især til det færdige resultat.
Sødt og kompetent personale
Altid en god oplevelse at komme her. Meget fair priser.
Kan varmt anbefales!
Lige fra forundersøgelse til behandlinger har jeg oplevet super søde og professionelle medarbejdere!
Jeg får laser behandling, og det virker altså bare! Fortryder ikke et sekund.