Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Skønhedssalon
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
- Laser-hårfjerning
- Hudplejeklinik
- Fjernelse af tatoveringer
Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.
Henningsens Allé 8, 2900 , Hellerup, Danmark
- +45 31 55 50 65
- info@avenique.dk
- avenique.dk
Jeg er fast kunde og meget tilfreds
Jeg er fast kunde og meget tilfreds. Har både fået lavet fedtfrysning og laserbehandling og begge har haft stor effekt! Jeg har tidligere fået begge slags behandlinger andre steder, men Aveniques har haft de klart bedste resultater.
Og så er hele personalet super skønt!
Varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale, at gå til laser hos Avenique. Jeg er blevet behandlet af Amalie, og det har været en fornøjelse throughout, hun har givet god vejledning, og hun er en rigtig rar og kompetent behandler.
Jeg har følt mig i meget trygge hænder, og jeg er derudover blevet rigtig glad for mit resultat. So what’s not to like!
Bedste og sødeste personale
Jeg besøgte Avénique start december. Har været hos Dilan nogle gange efterhånden, men denne gang havde hun fået ny laser maskine og den tager bare kegler. Her en måned efter har jeg kun få få hår tilbage under arme og på mine underben, det er de lyse der tilbage. Jeg har fået omkring 7-8 behandlinger med den anden maskine, men med denne nye maskine tror jeg ikke det kræver så mange gange 👏🏼
Super søde medarbejder og LÆKKERT resultat!
Er supernøjd med den laserbehandling, jeg har fået hos Avenique! Pigerne der arbejder der, er super søde, og deres lokale virkelig fresh. Anbefaler alle i min nærhed at besøge Avenique, og jeg vil selv aldrig besøge en anden klinik 🫶🏻
Sindsygt søde og dygtige
Sindsygt søde og dygtige!
Virkelig gode priser
Bedste og nemmeste forløb…
Har haft det bedste og nemmeste forløb med at få fjernet to tatoveringer hos Johannes. Den ene har fået fire behandlinger og er ikke til at se mere. Det betyder så meget. Hos Avenique er man i trygge hænder, og føler sig altid set og støttet i processen. Så tusind tak!🩷
Skønneste klinik
Skønneste klinik med de mest professionelle dygtige mennesker♡
Man går altid glad og tilfreds fra klinikken.
Jeg har gennem flere omgange været i læser behandling både måde tatoverings fjernelse og hårfjerning hos Avenique, og har altid været glad og tilfreds hver eneste gang 👍🏼
10/10
10/10 med deres laser og service. Kan klart anbefaldes.Har været kunde i 2-3 år snart
Jeg kan varmt anbefale klinikke
Jeg kan varmt anbefale klinikken
Pigerne på klinikken er yders profesionelle, imødekommende og veludannet inde for deres felt.
Deres HIFU behandlinger er fantastisk, jeg kunne se resultater med det samme. Deres hårfjerning VIRKER og holder meget længe for der evt skal en lille efterbehandling til. Fem stjerne fra mig, jeg kommer ikke andre steder og får lavet behandlinger i fremtiden.
Fik min første Cryo fedtfrysning
Fik min første Cryo fedtfrysning.
Fik fornøjelsen af at møde Dilan, som var så sød og smilende og gjorde hele oplevelsen til en fornøjelse og jeg skal helt helt sikkert tilbage igen. Kan helt klar anbefale det. Dejligt personale og et dejligt sted at komme til med god energi

Fantastisk HIFU-behandling
Fantastisk HIFU-behandling til ansigtet!
Jeg kan med glæde dele min ekstraordinære oplevelse med behandlingen hos Avenique. Fra start til slut var det virkelig positiv
Personalet var utroligt venlige og professionelle, og de tog sig virkelig tid til at forklare processen og besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig fuldstændig tryg og velinformeret.
Behandlingen i sig selv var bemærkelsesværdig. Jeg bemærkede allerede efter første session en forbedring i min hudtone og en mere fast struktur. Efter den fulde behandlingsforløb var resultaterne endnu mere imponerende! Min hud føles fastere, mere ungdommelig og ser betydeligt mere løftet ud.
Jeg kan ikke takke Avenique nok for den fantastiske service og de vidunderlige resultater. Jeg har allerede anbefalet HIFU-behandlingen til mine venner og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage for at få flere behandlinger i fremtiden.
Hvis du overvejer en HIFU-behandling til ansigtet, kan jeg varmt anbefale De leverede virkelig en ekstraordinær oplevelse, der overgik alle mine forventninger. Tak igen for at gøre mig til en mere selvsikker og glad version af mig selv!

Stor anbefaling herfra
Jeg går hos Dylan og hun er den bedste! Hun er så sød og grundig, og jeg går altid derfra tilfreds! Tak til jer💘💘

Laser
Jeg får laserbehandling hos Avenique, og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke er startet tidligere. Jeg bliver behandlet af søde og dygtige Amalie, og det er altid en fornøjelse at komme hos hende/jer.
Tak for god behandling, og altid godt humør fra Amalies side af, jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Varmeste anbefalinger herfra

Cryo fedtfrysning VIRKER!
I forbindelse med min vægttabs rejse besluttede jeg mig, at få cryo fedtfrysning samtidig i processen. DET VIRKER!! Mine resultater blev langt hurtigere synlige, og jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det! Sødeste personale, specielt Dilan - så professionel og faglig dygtig.

Laser behandlinger
Har gået ved Avenique angående laser behandlinger, og jeg er vild med det! De er altid søde, tager sig god tid, og der er en dejlig stemning. Priserne er i top, så selv en fattig studerende som mig kan få luksus behandling. Jeg vil anbefale alle at tage herhen!❤️❤️

Kæmpe anbefaling!
Jamen, ved ikke hvor al min ros skal starte!
Efter anbefalinger, tog jeg til Avenique i dag, for at få en permanent hårfjerning. Jeg blev budt velkommen af den smukke Dilan, der under hele behandlingen var alt, hvad man kun kunne drømme om, at en behandler skulle være. Hun gav sig tid til at forklare, kom med gode råd og var ellers bare super professionel og dygtig.
Man håber altid på at komme til de rigtige steder - og derved finde steder man kan anbefale til andre og hvor man glædeligt kommer igen og igen! Det sted har jeg så fundet i dag! Så hermed en varm varm anbefaling! ♥️

Tak til Dilan
Tak til Dilan, den gode behandling og altid gode service ❤️

Det bedste valg
Professionelle, imødekommende og skaber fantastiske resultater. Uden sammenligning den bedste klinik jeg har været i. Man er altid i trygge hænder her.

Kæmpe anbefaling!
Man bliver taget hånd om og guidet til punkt og prikke, så man får det bedste og hurtigste resultat.
Personalet er vildt søde og gør det virkelig godt - igen en kæmpe anbefaling fra mig!

Besvarelse fra Avenique
Jeg havde en fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse , ihverfald er det ikke sidste gang jeg ikke kommer! 😍🙏🏼 de er mega søde!!