Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Skønhedssalon
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
- Laser-hårfjerning
- Hudplejeklinik
- Fjernelse af tatoveringer
Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.
Henningsens Allé 8, 2900 , Hellerup, Danmark
- +45 31 55 50 65
- info@avenique.dk
- avenique.dk
Jeg kommer på klinikken for laser…
Jeg kommer på klinikken for laser behandling og jeg kan i den grad sige jeg er tilfreds for mine resultater. Fra dag 1 har min behandler Amani været der for mig og været meget ærlig omkring mine behandlinger og forløbet. Jeg vil anbefale en hver til at vælge Amani hvis de skal have lavet en laser behandling. Du vil få det bedste resultat, jeg er i den grad meget glad for mit resultat. Jeg kom fra umulige chancer til alt kan lade sig gøre.
Fantastisk oplevelse med lipfiller
Jeg har for nyligt fået lavet lipfiller hos Nicoline og er SÅ tilfreds. Resultatet er blevet bedre end jeg havde turdet håbe på og hele oplevelsen var fantastisk. Nicoline formåede at skabe en tryg stemning, og var meget lyttende.
Selv min kollega har nu booket tid hos Nicoline for at få lavet lipfiller.
Amani gør oplevelsen helt unik – kan varmt anbefales
Jeg er super glad for min oplevelse hos Aveniqui Klinik - Hellerup! Amani er helt fantastisk – hun er ikke bare utrolig dygtig og professionel, men også omsorgsfuld, venlig og tålmodig. Hun tog sig tid til at lytte til mine spørgsmål, forklare hele processen og sørge for, at jeg følte mig helt tryg under behandlingen. Hendes varme og professionalisme gjorde oplevelsen virkelig behagelig, og resultatet er allerede tydeligt. Jeg kan varmt anbefale Amani til alle, der overvejer en behandling! ❤️
Jeg giver 5 stjerner for hele klinikken…
Jeg giver 5 stjerner for hele klinikken - alle behandlere er super søde, venlige, tålmodige og meget renlige. Det er altid en rar og tryg oplevelse at komme her. Jeg går specifikt hos Amani hver måned, og hun er den bedste - hun lytter virkelig og hjælper mig med at opnå det bedste resultat ud fra, hvor jeg selv er. Hun kender sine kunders behov og møder dem dér, hvor de er. Altid smilende og imødekommende – man går altid derfra med en glad følelse!
Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefale Amani hos Avenique
Jeg har været hos Avenique til laserbehandling, og jeg kan varmt anbefale klinikken! Atmosfæren er professionel og behagelig, og man føler sig tryg fra start til slut.
En særlig tak til Amani, som laver laser på mig. Hun er super dygtig, imødekommende og forklarer altid grundigt, hvad der skal ske. Hun får en til at føle sig tryg, og man kan tydeligt mærke hendes erfaring og omsorg.
Jeg er meget tilfreds med resultaterne indtil videre og glæder mig til de næste behandlinger. Kan kun anbefale Avenique og især Amani til andre, der overvejer laser!
Hårfri
Efter ca. 10-15 full-body behandlinger er jeg stort set helt hårfri. Dilan har virkelig den bedste laser i hele København 🤩
Den varmeste anbefaling
Jeg vil varmt anbefale Avenique til både laser behandling af hår og tatovering. Indtil videre har jeg kun fået fjernet hår hos Andy, og det har kun været en tryg og positiv oplevelse, noget jeg går meget op i efter at have hørt skræk historier om laser behandling i fx. USA.
Både Andy og Dilan er super søde til at fortælle alt hvad de laver, hvad man kan forvente, og hvornår de går i gang med behandlingen. De er også begge gode til at give mig en pause, hvis jeg pludselig får for ondt.
Hvis du går med tanker om at prøve laser behandling, så kan jeg kun opfordre til at du kommer ind til en konsultation hos Avenique. Desuden ville jeg selv gå til Andy, hvis tankerne om at prøve injektionsbehandlinger skulle føres ud i livet, da jeg er glad for hans syn på det.
Meget tilfreds og tryg
Jeg har i en lang periode været super tilfreds med Avénique. Personalet er super søde og meget trygge at være i hænderne hos. Jeg har prøvet deres laser og filler behandlinger hvor jeg har været super glad for resultaterne
Et yderst professionelt team med stor erfaring
Jeg har nu fået flere behandlinger med laser til hårfjerning hos Avenique, og jeg er virkelig positivt overrasket over resultaterne. Allerede efter 2-3 behandlinger begyndte hårene at blive tyndere og færre, og nu er der næsten ingen tilbage. En stor tak til Dilan og det fantastiske team hos Avenique.
Fantastisk oplevelse hos Avenique – klar til sommer! 🌞
Jeg har været til flere behandlinger hos Avenique, og jeg kan ærligt sige, at det er en af de bedste klinikker, jeg har besøgt! Jeg har fået alt fra hårfjerning til HIFU-behandling – og især HIFU’en er helt vild.
Her bare 2 timer efter behandlingen kan jeg allerede se en kæmpe forskel: Den dybe rynke i panden er VÆK, og mine smilerynker, som var begyndt at sætte sig, er seriøst glattet ud. Det føles nærmest som magi, men det er bare professionel behandling, der virker.
Hårfjerningen har også været en kæmpe succes – jeg er fuldstændig hårfri. (efter i alt 5 behandlinger)
Jeg føler mig helt klar til sommeren. Personalet er altid søde, professionelle og får en til at føle sig tryg og godt tilpas.
Kan kun anbefale Avenique, hvis du overvejer skønhedsbehandlinger – du vil ikke fortryde det!
Kæmpe anbefaling herfra!
De varmeste anbefalinger til sødeste Dilan og klinik Avenique! Jeg får lavet HIFU behandling af mit ansigt, en gang om året - kontinuerligt og dette gør underværker! Jeg har hverken behov for botox eller filler for at få en glattere/pænere hud samt opstramning af mit ansigt. HIFU er virkelig en behandling jeg vil anbefale til alle!
Dilan er derudover fantastisk selskab, ekstrem professionel - og klinikken er altid ren og pæn.
Tak til Dilan og klinik Avenique.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg besøgte for nyligt en skønhedsklinik, og det var en oplevelse, jeg absolut ville anbefale til andre.
Klinikken havde en hyggelig og indbydende atmosfære, hvilket gjorde det til et behageligt sted at være. Dilan er utrolig venlig og professionel, samt grundig. Hun tog sig tid til at lytte til mine behov, hvilket fik mig til at føle mig tryg fra start til slut.
Jeg fik udført en række behandlinger, herunder HIFU ansigtsbehandling og er i gang med laser hårfjerning på hele kroppen. Allerede efter første behandling har jeg nærmest ingen hår tilbage på kroppen.
Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg ser allerede frem til mit næste besøg. Hvis du leder efter en skønhedsklinik, der tilbyder professionel service og en varm atmosfære, så er dette stedet at tage hen!
Det varmeste anbefalinger til Dilan og…
Det varmeste anbefalinger til Dilan og Avenique! Jeg får laserbehandling på næsten hele kroppen, og efter kun en enkelt behandling var mine hår næsten forsvundet eller var blevet helt fine og lyse. Dilan er derudover fantastisk selskab og ekstrem professionel. Jeg glæder mig virkelig frem til mine næste behandlinger.
Tak til Dilan og Avenique
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Jeg har været der et par gange og fået mega gode resultater. Priserne er gode og personalet mega søde. Ville virkelig anbefale:)))
Bedste service og produkter
Bedste service og produkter, ledsaget af et stort smil af Dilan. Byens bedste laserbehandling kan fås hos Avenique.
Super-effektiv laserbehandling
Super-effektiv laserbehandling, kan se tydelig forskel efter kun to behandlinger! Sød og dygtig behandler, lækre lokaler.
Og prisen er meget rimelig. Har anbefalet til flere allerede.
Kæmpe anbefaling!
Jeg har ikke fortrudt at starte med permanent hårfjerning! Resultat allerede efter første behandling. Man får en fantastisk service og yderst professionel behandling fra start til slut. Dilan og holdet hos Avenique får en KÆMPE anbefaling herfra!
Bedste oplevelse!
Jeg har fået laser behandlinger hos avenique og blev fuldstændig hårfri efter 2 behandlinger på nogle områder og er efter 2 år stadig hårfri i de områder.
Kæmpe ros til Avenique de gør et helt fantastisk stykke arbejde - kan virkelig anbefales 😊
Bedste og mest effektive behandlinger!
De varmeste anbefalinger til Dilan og Avenique! Jeg får laserbehandling på næsten hele kroppen, og efter kun en enkelt behandling var mine hår næsten forsvundet eller var blevet helt fine og lyse (jeg har generelt mørke og stride hår). Dilan er derudover fantastisk selskab og ekstrem professionel. Jeg ser virkelig frem til mine næste behandlinger ❤️
Har kun godt at sige om avenique
Har kun godt at sige om avenique. God betjening, søde, imødekommende og lyttende.
Jeg har modtaget laiser behandling i mit ansigt og bare efter første behandling i mit ansigt er mine hår nærmest væk. Jeg har før modtaget enormt mange laiser behandlinger fra det offentlige og også fra andre private klinikker. Men avenique har klart det bedste resultat. Jeg er desuden mørk i huden og lider af en hudsygdom (HS) og på trods af dette er det fortsat det bedste resultat jeg har oplevet.
Kan varmt anbefale dem. Vh Mia