Fik en super god service ved en akut opstået defekt på min Audi.defekt aircondition pumpe. Telefonisk fik jeg oplyst en pris på 20.000 for reparation hvilket var langt over forventet.Men jeg acc... Se mere
Audi Hillerød leverede god, professionel kundeservice og udførte et solidt og troværdigt mekanisk arbejde. Derudover fik jeg personlig rådgivning mht. kommende/lurende problemer, så jeg har mulighed... Se mere
Problemet med en pris via mail og en anden ved afhentning af bil trods der ikke er lavet ekstra arbejde
Service i Audi Hillerød. Super service, alt var som aftalt. Inkl. lånebil osv. God gennemgang efterfølgende. En fornøjelse at servicere bil hos Jesper hvor der er styr på tingene og ærlighed. Bes... Se mere
Egespurs Alle 1, 3400, Hillerød, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Værkstedet vender konsekvent ikke tilbage på henvendelser

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Audi i Hillerød og Hørsholm har i dag sørget for en lånebil til mig da varme blæser i min egen ikke virkede. Det lød først helt umuligt . Men så tryllede en stjernemedarbejder fra Hillerød ♥️ også fik jeg oven i købet en luxus model . Ej men altså hvor er det fantastisk . 1000 Tak 🙏🙏👍👍👍🥇🥇🥇

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Service og aftaler overholdt. Svar på spørgsmål i klar tale. Klar anbefaling herfra

Sjusk Sjusk Sjusk
Fik skiftet forruden på min bil hos Audi i Hillerød.
Det var masser af skidt og snavs fra rudeskift arbejdet på front panelen, samt en tøm colaflaske på passagere siden.
Er det virkelig mening at kunden skal rude op efter værkstedet?
☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Hurtigt og tilgængelig service, Mødte op uden tidsbestilling - de tog bilen ind selvom der var travlt på værkstedet. Bilen var køreklar efter godt 1 time. :-)

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Super kundeservice og kompetent og imødekommende personale (Nicolai, Henriette og Andreas)
Tilbageringning og opfølgning inden afhentning.
Ekstra service med hjælp med MMi

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Altid super professionel håndtering & holder aftaler. Klart anbefales, MANGE gange.

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Hillerød
Min Audi A3 TDI mistede pudselig sin accelerationsevne og de fleste af sine kræfter, og glødelampen begyndte at blinke. Da indskrivningen nåede at fortælle, at der var en computeropdatering - den vil man gerne have, får Audi bilen ind.
Værkstedets tester er tilsyneladende noget vag i sit udskrift. I hvert fald fornemmer jeg tvivl hos mekanikeren, da denne ringer omkring fejlen.
Any way...værkstedet mener at det kan skyldes en mere end minimal boblen i bundkar-pakningen.
Lad mig med det samme sige, at det var det ikke. For fejlen kom igen under kørsel, første dag på vej til arbejde.
Et lokalt værksted fik samme dag sat deres tester på bilen og den var mere klar i spyttet end Audi's tester.
Så efter en gang turbo og motorrens, samt test af computeren, er bilen fin igen. Havde det ikke været for Audi's opdatering, havde jeg været kr. 4160.- rigere nu. Det virker ikke professionelt.