Audi - Servicepartner Hillerød Anmeldelser

Egespurs Alle 1, 3400 Hillerød, DK

Fik en super god service ved en akut opstået defekt på min Audi.defekt aircondition pumpe. Telefonisk fik jeg oplyst en pris på 20.000 for reparation hvilket var langt over forventet.Men jeg acc... Se mere

Audi Hillerød leverede god, professionel kundeservice og udførte et solidt og troværdigt mekanisk arbejde. Derudover fik jeg personlig rådgivning mht. kommende/lurende problemer, så jeg har mulighed... Se mere

Problemet med en pris via mail og en anden ved afhentning af bil trods der ikke er lavet ekstra arbejde

Service i Audi Hillerød. Super service, alt var som aftalt. Inkl. lånebil osv. God gennemgang efterfølgende. En fornøjelse at servicere bil hos Jesper hvor der er styr på tingene og ærlighed. Bes... Se mere

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 14 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 20 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 25 af de 39 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 11 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Egespurs Alle 1, 3400, Hillerød, Danmark

• 48261115

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.874 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god oplevelse

Super god oplevelse - kan anbefales

4. januar 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Stella
Audi Hillerød - en del af Semler Mobility

Hej Steen,

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for.

Stella
Audi Hillerød - en del af Semler Mobility

Svartider på telefonen og selve…

Svartider på telefonen og selve beskeden på telefonsvarer er nærmest dræbende!!
Tjek af elbil - hvad man nu kan? - både dyr og nærmest manipulerende
En Q4 er behagelig at køre I - så længe det varer

8. november 2023

Hej Erik

For at undersøge sagen nærmere og kunne hjælpe har vi brug for mere information i form af kontaktoplysninger og registreringsnummer. Dette kan sendes som svar på vores anmodning her på Trustpilot eller via mail til marketing@semlermobility.dk 😊

Rigtig god dag.

Anders
Audi Servicepartner Hillerød - en del af Semler Mobility

Service i Audi Hillerød.

Service i Audi Hillerød.
Super service, alt var som aftalt.
Inkl. lånebil osv.
God gennemgang efterfølgende.
Bestemt ikke som mit tidligere besøg i Audi Roskilde.

11. oktober 2023

Hej Mike

Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde ord - den varmer!

Hvor er det bare helt fantastisk at høre om din serviceoplevelse hos os! Det glæder os meget at høre, hvordan Jesper har leveret en førsteklasses betjening i forbindelse med dit besøg. Vi skynder os naturligvis at give de flotte ord og skulderklappet videre til ham.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Rigtig god dag!

Audi Servicepartner Hillerød - En del af Semler Mobility

Rigtig dårlig kundeservice desværre…

Rigtig dårlig kundeservice desværre ikke tjekket bilen ordentligt bilen stor der over 9 dage de kunne ikke finde problemet i motoren og så fik jeg store regning på 4000kr

17. oktober 2023

Hej Dijwar

Tak for din anmeldelse - vi er ærgerlige over at høre, at du synes, at der har været problemer i forbindelse med dit besøg hos os.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger!

God dag.

Audi Servicepartner Hillerød- En del af Semler Mobility

Alt for lang ventetid ved servicebesøg

Alt for lang ventetid ved servicebesøg. alt for besværlig bestillingsprocedure. Heldigvis var kvaliteten af selve sevicebesøget i top.

6. oktober 2023

Hej Find

Tak for din anmeldelse - vi er naturligvis ærgerlige over at høre, at du synes, at der har været for lang ventetid i forbindelse med dit besøg hos os.

Men samtidig glæder det os meget at høre at vores medarbejdere leverede en førsteklasses service!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang til en forhåbentlig 5-stjernet oplevelse!

Rigtig god dag.

Audi Servicepartner Hillerød - En del af Semler Mobility

Dygtig og kompetent medarbejder hos…

Dygtig og kompetent medarbejder hos Audi Service!!

16. september 2023

Hej Jørgen

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os, og at vores medarbejder leverede en ligeså god betjening.

Rigtig god dag!

Audi Servicepartner Hillerød

God betjening når man kommer igennem på…

God betjening når man kommer igennem på telefonen, ligeledes på værksted og receptionen.

15. september 2023

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er vi bare glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods ventetid på telefonen, og at vores medarbejdere leverede en rigtig god betjening.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Audi Servicepartner Hillerød

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at se, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og håber, at vi kan kvittere med en femstjernet oplevelse denne gang.

Bedste service

Jesper Hviid har gjort alt godt og nemt for mig som kørelærer.

23. juli 2023

Hej Rashid,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse, at du har haft en god og nem oplevelse hos os sammen med Jesper.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen i fremtiden.

Dit Audi Team

Fik en super god service ved akut uheld

Telefonisk fik jeg oplyst en pris på 20.000 for reparation hvilket var langt over forventet.Men jeg accepterede tilbuddet
Umiddelbart kunne Audi ikke levere fremskaffe en original reservedel.
Blev kontaktet af værksted at der kunne skaffes et alternativ med en besparelse på 10.000.
Ville gerne have haft mulighed for at vælge den billige løsning ved den første henvendelse i stedet for ved et tilfælde
Men super god service

23. juli 2023

Hej Jørgen,

Det glæder os, at du har haft en super serviceoplevelse hos os og til en fornuftig pris.

Tak for din tid - vi ser frem til at tage godt imod dig en anden gang.

Har ikke mere at sige.

De på svarene

5. december 2022

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er glad for os og vores service!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Go kundeservice …

Go kundeservice …. pænt og godt arbejde 👍🏾

22. september 2022

Hej René

TAK for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds med det arbejde der er blevet lavet, og finder vores kundeservice god! Vi går stræber altid efter at yde den allerbedste service overfor alle vores kunder, så det glæder os at høre, at det også lykkedes her.

Vi glæder os til at se dig igen til en forhåbentlig 5-stjernet anmeldelse!

Hav en dejlig dag.

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe dig akut. Vi er kede af ulejligheden med den elektriske fejl. Vi håber, at vi kan gøre det endnu bedre næste gang og opnå fem stjerner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

De bedste hilsner

Meget imødekommende.

Meget imødekommende. Kan aflevere bilen om eftermiddagen og den er færdig næste formiddag. Overholder den lovede pris.

30. august 2022

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for at modtage ros, så det glæder os, at du har haft en super oplevelse i forbindelse med dit værkstedsbesøg.

Vi glæder os til at se dig igen!

Venligt kludder

Søde og imødekommende. Men for meget ventetid og kludder med lånebil og bil der ikke er klar alligevel når den er meldt klar på sms.

29. august 2022

Hej Martin,

Vi er kede af, at der var rod med din bil! Det skal selvfølgelig spille og det tager vi med os, så vi forhåbentlig kan undgå det i fremtiden.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du synes godt om vores imødekommenhed.

På gensyn!

Dit Audi Team

Alt levede fuldt op til mine…

Alt levede fuldt op til mine forventninger og mere til. Et super værksted

28. juni 2022

Hej Joachim,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du skriver om os og vi er især glade for, at du har haft en god oplevelse, hvor dine forventninger er blevet mødt.

Vi glæder os til at se dig igen.

Dit Audi Team

Meget veludført reparation og service af min Audi A5. Kan klart anbefales..

19. maj 2022

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du har haft en god oplevelse hos os og at vi har behandlet din A5 godt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Kan anbefales

Kan anbefales. God service og oplevelse

31. marts 2022

Hej Mette

Tak for din anbefaling - den er vi glade for!

Vi elsker tilfredse kunder, og vi ser frem til at byde velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag og på gensyn.

Meget professionelt værksted

Meget professionelt værksted. Her er styr på tingene og intet overladt til tilfældigheder.

21. marts 2022

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse af vores værksted!

Det er dejligt at læse, at du har haft en super oplevelse og at vi lever op til dine forventninger om et professionelt værksted!

Vi glæder os til at se dig igen.