Super oplevelse !! Skulle hente min nye Audi Q6, hos Audi Hørsholm. Jonas O. Jørgensen tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, samt imødekomme alle ønsker. Helt igennem en meget positive oplev... Se mere
Super opmærksom og venlig salgsafd. der gik længere end forventet for at opfylde mine ønsker. Audi Hørsholm kan klart anbefales. Bilen ankom fredag til butikken og 3 timer senere fik jeg den udl... Se mere
Vi har benyttet Audi Hørsholm flere gange til begge vores biler, og oplevelsen er altid helt i top. Man bliver mødt med et smil fra første øjeblik, og hele teamet udviser en høj grad af profession... Se mere
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og taget seriøst. Købet af min A3 forløb problemfrit, og Anders Birk sørgede for en professionel og imødekommende behandling hele vejen igennem... Se mere
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Kokkedal Industripark 6, 2980, Kokkedal, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid en perfekt oplevelse at komme hos Audi Kokkedal🚘😃

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
For et par år siden skrev jeg en 5* anmeldelse, og det vil jeg gøre igen.
For nogle år siden fik jeg en audi A6, som jeg var fuldstændig tilfreds med. Både som bil, men også som oplevelse hos AUDI Hørsholm.
Nu har jeg igen købt ny bil, fra samme forhandler. Igen, en Audi A6, men som El-bil den her gang. Fantastisk bil, fantastisk service. Konstant opdateret på mail, bliver mødt med en god og varm atmosfære.
Audi Hørsholm er og bliver den bedste bilforhandler. Skarpe biler der er langt foran konkurrenterne, og en service som man ikke glemmer når man går derfra. Helt fantastisk oplevelse. Jeg havde AUDI før, jeg har AUDI nu, og næste gang bliver det en AUDI igen. Tak!

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Godt arbejde udført og overholdt prisen som aftalt..

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Superfin service mht. tilbagekaldelsesaktioner. Værkstedspriser dog eksorbitant høje.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Strømdæksel kunne ikke åbne. Aflevere bil flad for strøm og givet denne info t værksted med ønske om bare lige få 30 km strøm på. Får den retur med så lidt strøm så jeg ikke kunne køre retur. Kunne ikke få adgang til deres Clever stander da der holdt 2 fossile biler foran og Audi kunne ikke finde nøglen til dem. Kunne ikke fortælle hvor alternativ ladestander var, da han ikke var fra området. He couldn’t care less

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Reparation udført til tiden og prisen som aftalt.
Ventetiden blev brugt på at se på udstillede biler/brugte biler, i pæne omgivelse og tilbud om kaffe

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Meget fint oplevelse generelt med professionelle rådgivere.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Jeg er meget tilfreds med både købsoplevelsen og min nye Audi Q4.
Hele processen var professionel, tryg og velorganiseret, og jeg følte mig godt rådgivet hele vejen fra valg af model og tilvalgsmuligheder til økonomi og leveringstid.
Salgsrådgiver Anders leverede en engageret, kompetent og meget imødekommende service. Man mærker tydeligt, når nogen brænder for sit arbejde og Anders er en rockstjerne.
Bilen er komfortabel og støjsvag. Alt giver en klar følelse af premium kvalitet og den kører som en drøm. Indretningen er logisk og gennemtænkt, betjeningen er intuitiv og nem, og det har gjort overgangen fra benzinbil til elbil både enkel og positiv.
Det er min første elbil og oplevelsen har overgået alle mine forventninger.
Jeg elsker min nye Audi Q4!

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Rigtig god service ved køb af nye biler.
Jeg har købt 2 nye biler hos Audi Hørsholm og begge biler er leveret til tiden..
Begge sælger kunne levere er rigtig god kompetent service ved bilkøbet..

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Sales Advisor Christian Jacques har været super fin fra første møde og med løbende mail og til levering og gennemgang af bil Audi Q4 S line Edition 45 e-tron quattro

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Jeg blev hjulpet rigtigt godt igennem processen med at skulle træffe fornuftige valg, ved køb af en ny bil.
Selv om jeg købte en ny af samme model, var der tilkommet nye finesser der skulle tages med i ned nye bil, for at få noget magen til, bare meget bedre.