Audi - Gladsaxe Anmeldelser

1.787

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Fantastisk service Min dæklampe lyste, nærmeste Audi forhandler var i Gladsaxe. Jeg fik en venlig og professionel modtagelse med klar og tydelig gennemgang af hvordan forløbet ville være alt efter hv... Se mere

Vi har simpelthen fået den bedste kundepleje og service af Daniel i forbindelse med vores leasing af bil. Vi kan om noget varmt og klart anbefale Audi Gladsaxe og spørg efter Daniel. Tak

for et par måneder siden kontaktede vi Audi Gladsaxe for privatleasing af ny bil, vi snakkede med Martin ( flink fyr ) Vi lavede en del Tilbud frem og tilbage, og snakke omkring hvordan bilen skulle... Se mere

Det er for os altid en fantastisk oplevelse at komme her. Smilende personale, glade mennesker der gør en dyd ud af dit arbejde og det kan mærkes. Vores sælger som vi har købt 2 andre biler af, stod o... Se mere

1. Autoværksted
  6. Butik med biltilbehør

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.787)

1.715 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god service

Rigtig god service. God forståelse af mine behov.

Hej Iben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet rigtig god service og en god forståelse af dine behov.

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede perfekt service til rette pris og til tiden.

Audi – en del af Semler Mobility

Tusind tak for en fantastisk oplevelse…

Tusind tak for en fantastisk oplevelse hos Audi Center i forbindelse med leasing af vores Audi Q4 e-tron. Vi oplevede en meget professionel og kompetent rådgivning hele vejen igennem.

21. april 2026

Hej Natalia,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Audi Q4!

Christian,

Ufleksibel

Ufleksibel, ikke seriøst og exxxtrem laang ventetid

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at den samlede oplevelse har virket ufleksibel og useriøst, og at ventetiderne har været for lange.

Vi arbejder løbende på at reducere ventetiderne. Vores kunder betyder meget for os, og vi stræber efter at levere den bedste service.

Du ønskes en god dag.
Emilie
Audi Danmark

Hej Per,

Tak for din anmeldelse – vi er ærgerlige over at høre, at du synes, at der har været problemer i forbindelse med dit besøg hos os.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med dine kontaktoplysninger!

Christian,

Bedste service

5. maj 2026

Hej Anne,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

God service som forventet

God service som forventet
Afhentning til tiden
Arbejdet udført med omhu

5. maj 2026

Hej Kaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået god service som forventet, at afhentningen var til tiden, og at arbejdet blev udført med omhu.

Audi – en del af Semler Mobility

Der var en virkelig god service hele…

Der var en virkelig god service hele vejen igennem

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet virkelig god service hele vejen igennem.

Fleksibel god service fin oplevelse

Fleksibel god service fin oplevelse

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet fleksibel og god service samt en fin oplevelse.

Vi takker for besøget, og så ser vi frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

God dialog med personale

25. april 2026

Hej Mogens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og en god dialog med personalet.

Audi – en del af Semler Mobility

Det er altid en fornøjelse med AUDI

Det er altid en fornøjelse med AUDI, Gladsaxe - hurtig og kompetent service, professionel faglig tilgang, og imødekommende medarbejdere.

18. april 2026

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid oplever hurtig og kompetent service, en professionel faglig tilgang og imødekommende medarbejdere.

Audi – en del af Semler Mobility

Super dejlige modtagelse af mig og…

Super dejlige modtagelse af mig og bilen, udførte deres arbejde perfekt og tilbød lånebil, kan ikke sætte fingeren på noget overhovedet et privilegie at være en del af Audi-familien:)

23. april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en super dejlig modtagelse, at arbejdet blev udført perfekt, og at lånebilen gjorde forløbet nemt for dig.

Tilfreds kunde

Altid god behandling og dygtige medarbejdere 👍

18. april 2026

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid får god behandling, og at du oplever dygtige medarbejdere.

Gentagne problematiske service besøg

Jeg har haft en Audi A6 i 4 år. Bilen er jeg glad for, men servicen har været alt andet en heldig - ikke mindst i lyset af de høje priser, jeg betaler for hver service.

1. Seneste episode: jeg afleverer i dag min bil til skift til sommerdæk. Som sædvanligt er der en ventetid på 6-8 uger, men det kan jeg vel planlægge mig ud af. Efter 15-20 min. får jeg at vide, at sommerdæk er slidt ned, og de er ulovlige at køre videre med. Resultat: jeg har spildt min morgen med ingenting, og kan nu stille mig bag i køen endnu gang. Troede, det var en del af Audis ansvar, da jeg betaler for både dækskifte og dækopbevaring.

2. Sidste års skifte til sommerdæk - tjaaa, kaos på dækhotel og 2-3 måneders forsinkelse og et hav af opringninger, da der alene var en en-vejs kommunikation fra min side, selv om jeg ikke havde aktie i udfordringen.

3. Forrige dækskifte: Selv om dæk kom fra Audi dækhotel, og det var noteret, at dæk skulle forblive på dækhotel, fik jeg alle skiftede dæk i bagagerummet, og måtte også her bruge tid på at køre endnu en tur til Audi Gladsaxe.

4. Ved overtagelse af bil spurgte jeg ind til evt. olieskift. Jeg fik besked om at komme retur med bil, hvis den bad om olie. Jeg ringede til Audi Gladsaxe og fik samme besked, hvorefter jeg kørte til Gladsaxe. De venlige mennesker ville ikke kigge på bilen, men efter 20 min ventetid og løben rundt fik jeg tilbudt at købe en olie direkte af Audi - det behøver jeg ikke at komme til Gladsaxe for en anden gang.

Konklusion: ingen besøg hos Audi Gladsaxe uden en masse bøvl fra Audis side. Jeg overvejer, om jeg skal begynde at fakturere timer til Audi, men det får jeg nok ikke noget ud af. Nogle gode råd til, hvordan jeg får en bedre oplevelse og undgår at bruge min. dobbelt tid, hver gang jeg skal omkring Gladsaxe?

28. april 2026

Hej Lone,

Vi forstår godt din frustration, og det er vi oprigtigt kede af at læse.

Hvis du ønsker en dialog med værkstedet om din oplevelse, er du velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af forløbet. Så sørger vi for, at den ansvarlige kontakter dig, så I kan drøfte sagen.

Audi – en del af Semler Mobility

For dyrt når der laves service

For dyrt når der laves service. Vi måtte betal 5.000k kr for at få aktiveret GPS

22. april 2026

Hej Merete,

Vi er kede af at høre, at det kan opleves som dyrt. Vi beklager, at prisen på aktivering af GPS i forbindelse med service ikke levede op til dine forventninger.

Vores kunder betyder meget for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Kompetente

Meget venlige, professionelle og kompetente.

21. april 2026

Hej Theis,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet os som meget venlige, professionelle og kompetente.

Audi – en del af Semler Mobility

Kompetent, tillidsfuld samt serviceminded.

Kvalitet og service.

10. april 2026

Hej Tino,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet os som kompetente, tillidsfulde og servicemindede – og at kvalitet og service har været i top.

Aftalen blev overholdt

Aftalen blev overholdt, men ventetiden var for lang. Procedure omkring ind- og udcheckning bør strammes op..

17. april 2026

Hej Inger,

Det er godt at høre, at aftalen blev overholdt, men vi beklager, at ventetiden var for lang. Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Service besøg hos Audi Gladsaxe

Service besøg hos Audi Gladsaxe

Altid en kompetent forklaring af udført rep. Og behagelig forløb. Kan anbefales.

14. april 2026

Hej Jogvan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid får en kompetent forklaring på det udførte arbejde, og at forløbet har været behageligt

Dejligt venteområde

Dejligt venteområde, god kaffe og rolig atmosfære - bilen blev vasket og støvsuget under service og blev kørt til synshal, medens jeg sad og arbejdede - alt var fint

10. april 2026

Hej Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med venteområdet, kaffen og den rolige atmosfære – og at vi kunne klare både vask/støvsugning og kørsel til synshal, mens du sad og arbejdede.