Audi - Gladsaxe Anmeldelser 1.699

4,4

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Min Audi Q4, fra april 2024, var til første service og havde "de kendte fejl" mht software fejl/update og problemer med 12 volt batteriet, men oplevede bare imødekommenhed og vilje til at løse sagern... Se mere

Rigtig god oplevelse. Søde mennesker, pæn modtagelse og gennemgang af det der skulle laves. Dejlig lounge at sidde og arbejde i. Der er virkelig travlt og mange mennesker. Jeg stod en del i kø for jeg... Se mere

Fra vi opdagede at vi en mørk aften kørte uden baglys/ bremselys og til afhentning af bilen har det været en fantastisk oplevelse. Manden fra vejhjælp kom efter 1 time 25/12 kl 22, i sig selv impone... Se mere

Et i alt glimrende forløb med etablering af leasingaftale på en ny Q4. Særligt afhentning af bilen med en aldeles fin og pædagogisk gennemgang og opsætning af Frederik, var en god oplevelse. Frederik... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 31 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 13 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har været en rigtig god oplevelse

Har været en rigtig god oplevelse, fra A-Z😊

18. februar 2026

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Hej Joy,

Det glæder os at høre, at forløbet med reparation og aflevering gik hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Audi – en del af Semler Mobility

Prisen upassende for det udførte

Prisen for det udførte var alt for høj

Hej Johannes,

Vi er kede af at høre, at du oplever prisen som for høj. Som autoriseret værksted arbejder vi med originale reservedele, specialuddannede teknikere og følger producentens forskrifter, hvilket er med til at sikre kvalitet og garanti.

Hvis du ønsker en nærmere gennemgang af fakturaen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Audi - En del af Semler Mobility

Fin opfølgning på værkstedsbesøg hvor…

Fin opfølgning på værkstedsbesøg hvor prisen blev meget højere end oplyst

29. januar 2026

Hej Lars,

Vi er glade for, at du oplevede en fin opfølgning efter værkstedsbesøget, men vi er kede af at høre, at prisen endte med at blive væsentligt højere end først oplyst.

Hvis du har lyst, gennemgår vi meget gerne regningen med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en forklaring af regningen

Service OK

Fin oplevelse. God service ved personale. Service noget dyrt.

3. februar 2026

Hej Georg,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en fin oplevelse og oplevet god service fra vores personale. Vi forstår samtidig godt, at prisen kan opleves som høj. Som autoriseret værksted arbejder vi med originale dele, specialuddannede teknikere og følger producentens forskrifter – det er med til at sikre kvalitet, garanti og tryghed hele vejen rundt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang og takker for din feedback.

Audi – en del af Semler Mobility

Var stærkt tilfreds med rådgiveren…

Var stærkt tilfreds med rådgiveren Roshdi. Meget venlig og og hjælpsom. Stor ros til ham

29. januar 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har været stærkt tilfreds med rådgiveren Roshdi, og at du oplevede ham som meget venlig og hjælpsom.

Audi i Gladsaxe i top

Meget serviceorienteret medarbejdere - man føler sig altid velkommen

28. januar 2026

Hej Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at Audi i Gladsaxe opleves i top, at medarbejderne er meget serviceorienterede, og at du altid føler dig velkommen – præcis sådan skal det være.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Lige i skabet

Hej Dennis,

Forsøgte at overfakturere 2 gange

I efteråret 2025 købte vi en brugt Audi Q6 af Audi Gladsaxe. I handlen indgik en leaset Audi Q5.

Audi forsikrede, at de var eksperter i håndteringen af leasebil, da vi gjorde det klart, at det var vi ikke.

Slutseddel blev underskrevet, pengene indbetalt og bilen hentet.

2½ måned senere modtager vi mail fra sælger om at Audi Gladsaxe har lavet en fejl og vi skylder et større beløb for leasebil. Fejl kan ske, det må i finde ud af, men vi undrer os over beløbets størrelse, så sælger vil vende tilbage.

Få dage senere modtager vi en sen fredag, mens vi er på ferie, en mail fra Semlers (Audi) advokat med trusler om inkasso og retssag, hvis ikke, et nu mindre beløb, er indbetalt til deres konto. Så er den ferie ødelagt.

Da al tillid til Audi Galdsaxe er væk, må vi betale vores revisor for gennemgå Audi’s fejl og beregne, hvilket beløb det drejer sig om.

Det viser sig at Audi for anden gang har forsøgt at opkræve et for stort beløb.

Stillet over for beregningen accepterer Audi Galdsaxe, at de har lavet gentagne fejl og accepterer et mindre nedslag til dækning af vores revisorudgifter.

Desuden aftales der, som en del af forliget, at vi får en ekstra gennemgang af SW til bilen. Her små 2 måneder efter forliget, har vi endnu ikke modtaget den undervisning!!!

Vi burde have lyttet til venner, der alle har dårlige oplevelser med Audi Gladsaxe.

19. december 2025

Hej Kim,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

imødekommenhed

fleksiblitet

Hej Jens,

Audi – en del af Semler Mobility

Jeg har for nylig købt en ny bil hos…

Jeg har for nylig købt en ny bil hos Audi Gladsaxe, og hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk – især takket være sælgeren Sebastian.

Fra start til slut har jeg fået en virkelig god behandling. Sebastian var utrolig flink, professionel og nem at kommunikere med. Jeg fik en rigtig god pris på min byttebil, fine rabatter og følte mig generelt meget fair og ordentligt behandlet gennem hele processen.

Hver gang jeg var forbi, var servicen i top – altid tilbudt kaffe og taget godt imod. Hvis jeg havde spørgsmål, svarede Sebastian med det samme, både når vi var i dialog fysisk og over e-mail. Alt forløb gnidningsfrit, og kommunikationen var hurtig, klar og behagelig hele vejen igennem.

Alt i alt en virkelig tryg og positiv bilkøbsoplevelse. Stor ros til Sebastian og Audi Gladsaxe – jeg kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer at købe bil.

1. januar 2026

Hej Kaya,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så tryg og positiv oplevelse hos os.

En stor tak for de pæne ord om Sebastian – dem sørger vi naturligvis for at give videre. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både professionalisme, fair dialog, hurtig kommunikation og god service hele vejen igennem, præcis som vi ønsker, det skal være.

Tak fordi du valgte Audi Gladsaxe – og for din varme anbefaling. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dygtig/behagelig sælger

Dygtig/behagelig sælger, fin instruktion ved udlevering af bilen

28. januar 2026

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en dygtig og behagelig sælger, og at du fik en fin instruktion ved udlevering af bilen.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Audi – en del af Semler Mobility

Hurtig betjening og løsnings…

Hurtig betjening og løsnings muligheder. God opfølgning og hjælpsomme medarbejder

15. januar 2026

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet både hurtig betjening, gode løsningsmuligheder, god opfølgning og hjælpsomme medarbejdere. Det er lige præcis sådan et samlet forløb, vi gerne vil give.

Audi – en del af Semler Mobility

Dejlig service og blev tilbudt at få…

Dejlig service og blev tilbudt at få vasket bilen 👍

Hej Gürhan,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet dejlig service – og ekstra skønt, at du oveni blev tilbudt at få vasket bilen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Fin service

Hej Agens,

Audi – en del af Semler Mobility

Alt er 100 % iorden når man kommer…

Alt er 100 % iorden når man kommer forbi Audi Gladsaxe.
En total god oplevelse Salg & Værksted.

24. januar 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du har haft gode oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med dine besøg hos os!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Hej Jon,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Hej,

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Lang ventetid på service

Lang ventetid på service, dækskift og reparation. Dårlig eller ikke eksisterende kommunikation med kunder både i form af venlighed, tilgængelighed og oplysninger om reparationer/udført arbejde mv.

23. januar 2026

Hej Per,

Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk.

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med værksted om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

Audi – en del af Semler Mobility

Gode processer og professionelle…

Gode processer og professionelle medarbejdere

Hej Svend,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du endnu en gang havde en god serviceoplevelse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Rigtig god dag!