Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Se mere
Som altid er Audi i Fredericia en rigtig god oplevelse. Super service. Personale på alle niveauer og afdelinger helt i top. Kvalitet på alle rep.
Min Audi A3 var forbi Audi Fredericia for sidste gang for nyligt. De overskred den aftalte tid med cirka 2 timer (jeg ventede på stedet), de fik ikke løst det ene simple problem jeg nævnte ved... Se mere
Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Se mere
Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Audi - Fredericia
En service på højt plan. Der udvises professionel tilgang til kundens behov

Super oplevelse!
Ved aflever på værksted pga en mindre fejl spurte jeg til sprinkler da denne virkede meget svag og forkert indstillet..
Dyser blev renset og indstillet UB.

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Altid en god oplevelse, man føler sig velkommen og kompetent betjening

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Har haft store problemer med bilens digitale platform, herunder navigationssystet i min Audi Q4 e-tron. Man vil kun hjælpe, hvis jeg kommer til Fredericia (det er der jeg har købt bilen). De har dog henvist til en anden Audi partner, som jeg selv skulle kontakte og bestille tid for at få løst problemerne. Det virker som om, at hvis man ikke vil benytte deres værksted, selv om man bor et andet sted i landet, så må man selv klare det hele.

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Audi i forbindelse med køb af vores nye bil. Fra første øjeblik følte vi os godt taget imod, og stemningen var både professionel og afslappet.
Sælger Thomas var utrolig imødekommende, ærlig og tog sig god tid til at gennemgå bilen med os. Han svarede på alle vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os helt trygge i vores beslutning.
Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, og vi er meget glade for vores nye Audi. Stor tak til Thomas for den gode service – vi kan varmt anbefale både Audi og Thomas som sælger.

Besvarelse fra Audi - Fredericia
En oplevelse i særklasse , AUDi leverer en sublim kunde oplevelse med dit behov i centrum . De kan bare lidt mere end øvrige , de gør sig umage ;O)
Tak til Mads Audi Fredericia for en professionel og personlig betjening , glæder mig allerede til næste gang.

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Tak for virkelig god oplevelse i forbindelse med købet af vores Audi Q4 e-tron.
Vi har følt os trygge og i gode hænder hele vejen igennem. Seniorsælgeren var både imødekommende, ærlig og professionel, og vi oplevede oprigtig interesse i at finde den helt rigtige løsning til os.
En helt igennem positiv oplevelse fra start til slut, tusind tak!

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Meget venligt og kompetent personale
Man føler der bliver taget hånd om en når man er der

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Bilen kunne ikke leveres med dansk navigation, hvorimod den bil der stod ved siden af HAVDE fået dansk tale????

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Virkelig en behagelig købsoplevelse.
Jonas har igennem hele processen været informativ, let tilgængelig, og han har troligt besvaret alle de mange spørgsmål der er når man står over at skifte bil.
Han skal have de varmeste anbefalinger med på vejen, der var altid kaffe på kanden, og der var altid tid til at hilse på når jeg kiggede forbi.
Et skønt moderne bilhus, som jeg kun kan anbefale at kigge forbi hvis der skal stå Audi på fronten af bilen.
Tak for hjælpen Jonas

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Superfin aflevering af min nye bil - god og grundig information og hjælp til Audi App`en

Besvarelse fra Audi - Fredericia
Skønt sted og god til service!
Og god til at informere om tingene og hvad de gør før udførelse.
Jeg er i den yngre målgruppe til at købe dyre biler - de må gerne være lidt mere interreseret i at hører hvad mine behov er og om man eventuelt kunne sælges en dyre bil.

Jeg er kommet på Audi Fredericia i 4år
Den samme gode oplevelse hver gang👍
Prisen for værksted besøg er ikke større end U autoriserer
Køre gerne 180km for denne oplevelse
SØNDERJYDEN